mamika25
|
Jutro, jutro!! Kako smo? Včeri sem neki zasledila eno napetost tle gor... Kaj je zdaj to? Tudi jaz sem se vpisala sem gor le s tem namenom, da vidim kakšno srečo in težave imate druge tu gor, pa da kaj vprašam, pa da pojamram malo, pa... In edino tako je prav. Da si pomagamo, da "poslušamo" ena drugo, in tudi jaz nikoli nisem imela občutka da kakšna paničari . Če se le da, je lepo da ena drugi pomagamo in se vzpodbujamo. Strinjam se z trditvijo ki jo je ena napisala, da je nosečnost lepa in da je treba uživat in ne "paničarit". Ma ne gre vedno tako zlahka. Moja nosečnost je vse prej kot lepa in moram malo stokat in spraševat... Tiste ki nas pestijo problemi, bolezni in celo že popadki (kepica), smo pač take. Ostale hvalabogu da ste kul, pa da se vam nosečnost zdi nekaj najlepšega v življenju. Meni žal ni, pa mogoče me katera celo razume. Kar naprej sem bila nekaj bolna, zobje, kri slaba, viroze, angine, zdravil ne smeš, delat ne moreš lih tako kot prej, dol tišči, ščipa,... Za vse ostale, ki ste zdrave lahko rečem samo . To je moje mnenje. Kepica, nax05, levinjica držite se! Otročki so zdaj že veliki, in verjetno nebi bilo nobenih težav. Včeraj sem oddala vlogo na CSD, končno so mi poslali iz uprave. Zdaj samo še čakam na odločbo. Da vidim koliko bom dobivala, ker me res malo skrbi. A katera ve, tam na csd šiška ki si lahko izračunaš to, kater obrazec je pravi, prvi al drugi? Tisti ki posebej vpisuješ dohodke na mesec, ali tisti ki vpišeš olajšavo za enega vzdrževanega člana, pa potem še povprečno bruto plačo na mesec? Ker meni hodi 40€ razlike med enim in drugim. Katera ve? Mogoče Nataša? Drugače pa je moje dete zelo živahno, brca me največ po desni strani, pod rebra in tam nekje, čutim pa zelo močan pritisk dol, na mehur. Tudi jaz sem vstopila v 34. teden! Jupi!! Po drugi strani me je pa precej strah. Poroda in vsega po njem. Prvih dni, noči... In ker kar naenkrat ne bom imela toliko časa za tamalo, zdaj se ji res posvečam maximalno, potem pa ne vem kako bo Izkušnje? Lepo se imejte,...
|