Anonimen
|
Evo mene nazaj:) Zmagalaaaaaa, hahahah Uf, jaz sem en fuuul tekmovalen človek, pa se tega 100% zavedam. Včasih grem komu na jetra, ampak jeb... ga, taka sem. Ovenček Taki bodo vaši/mogoče tudi najin Vedno in povsod hočemo biti prvi (ah, ko bi to veljalo kdaj na faxu ). Aha, potem lahko, da je najina beba že tudi na glavici, ker jaz tudi čutim brcanje po celem trebuhu (no, zdaj ni več tisto brcanje, ampak bolj grobo obračanje), šuse z nogicami (predvidevam, da so noge) pa na desni strani trebuha. Kaj sem še mislila? Aaa, kako kratek spomin imam... Ja, jaz strij po tebuhu nimam, sem pa opazila spodaj plave žilice, očitno mi je nekaj popokalo, pa srbi ko hudič! Zdaj se mažem na debelo s kremo, upam, da ne bo kaj ornk počilo Getreal: ja ja, v četrtek imam jaz še en izpit. In je to za zimski semester vse. Potem se bomo pa naprej borili junija Fotograf: heheh, mogoče bo kateri hecno, ampak midva sva šla kar v foto Asjo, pa so nama vse lepo razložili - da imajo na voljo 9 fotografov, kakšni albumi pridejo v poštev, seveda kakšne so cene, kaj dobiva zraven itd. Kaj naj rečem? Moški zna prodajat, ker sva se kar zaljubila v ponudbo. Za cca 450€ dobiva velik album z dvajsetimi stranmi, ampak to niso klasične fotke, ampak oblika knjige (fotografije se ne da vzeti v roko), 8 malih albumčkov (po 5 strani - za obe priči, starše, stare mame in naju), ter DVD z do 180 fotografijami. S tem, da bo fotograf prišel že k nam domov (k mojim staršem, ko me bodo ˝ugrabili˝ in kjer bo začetna pogostitev), ter nato ceremonija na gradu Tabor v Laškem. Zraven sva vzela še 5 strani posebnega oblikovanja (da so nekatere fotke zelo starinske ali, da so ˝okvirji slike˝ zažgani ali pa samo, da je nekaj neobičnega V glavnem: super, super. Res sem srečna, mislim, da bo ok Babike, pridne bodite, pa ostanite 2v1 do zvečer hihihi
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 16.2.2010 18:29:19 >
|