Stajerka26
|
Oj bejbe :) No danes nekoliko pozno, sem že eno kitico odspala, bila v službi, mal animirala in povezovala pustovanje v MB. Prav fajn je bilo videt vse tiste pustne maske, predvsem ta male pamže kak so luštkani in lepi, bi jih človek kar popapal komaj čakam, da bosta najini taki pustni šemi mali Sicer pa sem si jaz danes namesto krofov, privoščila kar sladoled, jeprav pasal. Glede nakupov, se jaz ravno ne morem hvalit, kako še nič nimamo, ker mislim, da imamo v grobem v večini vse, kar potrebujemo. Včeraj sem seveda mogla kupit še dva kompletka trenerkic z majčkami, ker je bilo znižano za 50% in smo tako za realno ceno ene, dobili dve torej dve trenerkici in dve bombaažni majčki za 17€ se mi je zdel kr fajn nakup. Pa nabavila sem moderc za dojenje, čist po naključju sem odkrila, da ga ima Muller, svoje znamke za dobrih 8€, kar je neprimerljivo ceneje, kot drugod. Sem ga kar vzela, fajn za nosit, bombažen in še full mehek Sicer pa sva tudi m2 že nabavila voziček v čokoladno, krem barvi, komaj čakam da pride, me prav zanima kako bom zgleda s tem ogromnim vozičkom za dva upam, da ne bom potrebovala rotacijske lučke Ja nič, grem počasi ajat, kak fajn jutri lahko doooooooooooolgo spim, je sreda in se moj delovnik začne šele popoldan....kr težko verjamem, da je to moja zadnja delovna sreda v tem letu , ampak si bom že našla zadolžitve, s pripravo na prihod najinih princesk ;) Lepo pančajte...NOČKO!