ela24
|
Joj ti neplačniki Ne me spominjat Sicer jaz imam tako srečo, da imam dejavnost, kjer nimam nekih težav s tem, ampak vidim pa pri mojem. Ma ziher ma veni enih 50.000 eurov. Pa ful bi rabila denar zaradi selitve pa to. Z enima pacientom se že leto in pol zeza. Mah so ljudje nesramni. In to je pol začaran krog, tebi so dolžni in pol si ti spet nekomu dalje dolžan Samo zdaj je že taka politika, da že moraš vse z gotovino plačevat. Ni več zaupanja. Jaz imam v gostinjstvu vse na gotovino. Me pa res tudi ta davčna razkuri. Meni se je enkrat isto s kartico zgodilo, ampak ne po moji krivdi, ampak so nekaj zašuštrali in niso pravočasno poknjižli. Bog ne daj dva dni zamudit, pa če maš za plače al. Oni morajo dobit svoje, ko pa jaz čakam na bolniško, pa so mi enkrat za dva meseca skup nakazali Pa te nove kartice zdravstvene bojo tudi nam s.p. delale preglavice, bože mili malo zamudi s plačilom pa se lahko zdraviš pod mostom.. Uh se upravičujem, samo to jezo sm mogla dat iz sebe. Saj vem, da je to država in je povsod treba plačevat. Samo, če moram jaz dat vse točno, pa se še naj oni držijo! Joj, hvala punce ste me kar malo potolažile glede porodnišnice ja, kepica jaz bom šla v Mb. Itak sem jih že zdaj navajena. Pa še bolj taki ziheraš sem, da si mislim večja bolnišnica, več imajo vseh potrebnih aparatur ipd. Verjamem pa, da so kake majhne porodnišnice, res bolj po meri porodnice. Sem pa bila vedno bolj proti epiduralni. Sem pa zdaj po tem virusu, ko mi je bilo cel popoldan in celo noč taka sila v želodcu da sm mislila, da mi bo vse raztrgalo, malo skeptična, koliko lahko prenesem, če se take ali še hujše bolečine vlečejo tam po 15 ur Če pomislim, da nisem mogla niti hodit prav, da sm bila tak izmozgana, da bi me lahko celo prešpikali, pa sm si mislila, kar pikajte, samo da bi se nehalo. Samo res, pa je da ko veš da prenašaš porodne bolečine, da te na koncu čaka nekaj lepega, je pa tudi malo drugače
|