|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
16.2.2010 12:37:20   
MaliMišek
Petrca2507 upam da se kmalu pozdraviš!

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova upam, da nisi jezna za mojkmetar kako se bova zagozdle z ritmi ko se bova drenjale v porodnišnico

Sj sm vedla, da sm neki pozabila pokomentirat!!!!!!!  MaliMišek, tok si me nasmejala s tem, da si mislit ne moreš. Ker sm si kr predstavljala dve nosečnici z ogromnimi trebuhi, kako se v tistih njihovih pižamah rineta skoz vrata!!!!  Sploh nism vedla, da imava tako skupaj rok (pravzaprav sm lahko tudi pozabila - vse je dandanes mogoče ). Kok bi blo res kul, če bi se tam pol dobili. Bi lahko vsaka pol pice pojedli!!

Se mi je zdel da boš zastopla foro user posted image user posted image user posted image user posted image ... res bi bilo fino če bi se tam srečale, pa se skup v sobo bi naju lahko dal...potem bi pa lahko veselo jedle pice user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.2.2010 13:03:49   
krtkova
Se iz kosila. Ponosna, da se nisem nažrla!!user posted image

Kje mamo kak seznam ljubljanskih nosečk???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
16.2.2010 13:19:11   
Zvezdici

Se iz kosila. Ponosna, da se nisem nažrla!!user posted image

Kje mamo kak seznam ljubljanskih nosečk???user posted image

Ravno sedaj ga iščem.. ga prilimam hitro user posted image . Samo, da najdem!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
16.2.2010 13:21:31   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                    user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image            22.2                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)         3.user posted image 1.user posted image             16.2                   user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image           2.3.                     user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                    3.user posted image 2.user posted image                                        user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image      MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)             1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)           user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),             5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                 2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                      2.user posted image 1.user posted image            25.2 (NS)          user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                  ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

7x user posted image

8x user posted image

19 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
16.2.2010 13:22:54   
Zvezdici
Ste ogroooomno napisale. Sem ga komaj našla user posted image .
Sicer sem pogledala če so kakšni novi podatki ampak se mi zdi, da nisem našla ali pa spregledala user posted image . Upam da ne.
Če pa sem, pa me hitro nakregat in bom popravila. user posted image

Saj bi vam še kaj napisala, pa sem čisto ven padla iz debate user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
16.2.2010 13:24:18   
krtkova
Bravo Zvezdici!! user posted image  Kako si me slišala???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
16.2.2010 13:44:11   
Zvezdici

Bravo Zvezdici!! user posted image  Kako si me slišala???user posted image

Telepatsko user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
16.2.2010 14:16:27   
Anonimen
Čveke, čvekaste. So vam čist hormončki ponorel. No jaz sem nazaj s pregleda (kok je pa danes trajal) in nimam dobrih novic. MV se mi je ful skrajšal (me je že hotel notri obdržat, pa je pol zmeril, da je 27, je rekel, da če bi bil 25 da bi notri ostala), glavica je že čist dol, sem še zaprta, ampak je vse kritično, tako da imam strogo ležanje, dovoljeno imam samo od postelje do wc-jauser posted image user posted image user posted image Je rekel, da sem zdej 31t (ker so mi prestavil pdp na 17.4. končno) in da moramo prilezt vsaj do 34t. Sem dobila injekcijo za pljučka, jutri še eno, potem imam pa 5.3. že ctg.

marjanaj
torba od Implasta ni neki ful velika, pa tud trda ni (so mehke platnice), tako da jaz sem rekla, da si bom verjetno še eno kupila. Bom vidla prvo kako se ta obnese.

cojka ja danes me je ful neki bolel, sam zdej je že ok. Drugače pa nisem imela uz-ja (čeprav bi ga mogla imet), ker je bila cela panika.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
16.2.2010 14:23:51   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Čveke, čvekaste. So vam čist hormončki ponorel. No jaz sem nazaj s pregleda (kok je pa danes trajal) in nimam dobrih novic. MV se mi je ful skrajšal (me je že hotel notri obdržat, pa je pol zmeril, da je 27, je rekel, da če bi bil 25 da bi notri ostala), glavica je že čist dol, sem še zaprta, ampak je vse kritično, tako da imam strogo ležanje, dovoljeno imam samo od postelje do wc-jauser posted image user posted image user posted image Je rekel, da sem zdej 31t (ker so mi prestavil pdp na 17.4. končno) in da moramo prilezt vsaj do 34t. Sem dobila injekcijo za pljučka, jutri še eno, potem imam pa 5.3. že ctg.

user posted image user posted image

Držim pesti da ti rata čim dlje zdržat. Ti pa bodi pridna in upoštevaj nasvete!!!!!!!
Pošiljam ti še en user posted image da boš lažje zdržala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.2.2010 14:26:31   
tanika1
Joj Nax, dej res počivi, a pol te je zato tok bolel, k ti že dol pritiska?
Men je na zadnjem pregledu tut rekla, da je že čist dol glavca, že pri materničnem vratu, ki pa je dolg 3cm. Je rekla, da je to še čist ok, pa nič mi ni kakšnega počitka omenjala. sam sm pa že opazla, da me takrat ko preveč migam tud vse neki bol, pa dol pritiska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.2.2010 14:26:37   
pupa*81
oh nax user posted image maš pa isto sr*** k jst, sam še mal bol zgodej. držimo pesti, ti pa noge v luft user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.2.2010 14:33:37   
krtkova
nax!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Kva je zdej to, nooooo!! dej drži se, pa naj tvoj junak še ma izkorišča mama-hotel. Kam se mu tok mudi v ta sneg in mraz??????? Jst bom ful mislila nate!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.2.2010 14:33:51   
Anonimen
Hvala punceuser posted image Ja je rekel, da je glavica že čist nizko, zato pa me boli, ker mi pritiska in da se lahko kmalu začnem odpirat.

tanika1 a pri teb je pa 3 ok? Men je zmeril 27 in je to baje ful krtično (tako mi je rekel). pupa kako imaš pa ti?

Aja sem pozabila srečanje- punce ve se kar dajte dobit, men je prepovedal tud šoping, tako da nikamor ne smem in nažalost ne bom mogla it v ponedeljek z vamiuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.2.2010 14:35:04   
krtkova
Aja sem pozabila srečanje- punce ve se kar dajte dobit, men je prepovedal tud šoping, tako da nikamor ne smem in nažalost ne bom mogla it v ponedeljek z vamiuser posted image

sej sm vedla!!user posted image user posted image user posted image  to mi je pa zloooo žal!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.2.2010 14:35:51   
katrinka
nax - ti sam pocivaj in se cuvaj, tvojmu otrocku pa naj se res ne mudi - naj pocaka na toplo pomladuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.2.2010 14:37:27   
pupa*81
dolžine MV ne vem user posted image je pa baje vse skupej ful nizko se spustilo. sem v 34 tednu, vsaj to no, čeprav je še zmeri prezgodej

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.2.2010 14:40:39   
Anonimen

sej sm vedla!!user posted image user posted image user posted image  to mi je pa zloooo žal!!!!

Ja krti sej men tud. Sem se res že veselila. Ampak mi je prov rekel vse je prepovedano, nikamor ne smem it. Veš kaj je to samo postelja in wc. sej se mi bo zmešal. Zdej tud v MŠ ne smem. Kako bom jaz znala za otroka poskrbetuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.2.2010 14:40:56   
majkl
oooo punce...držim pesti za vas,
pa upam da se vašim srčkom res še ne mudi tolk ven...premrzl je še- čist brez vezeuser posted image

ej kdaj se že dobite za šoping...jst bi šlaaaaaaaaaaa tut zraven-če me seveda vzamete?
pa plavat definitivno tut z našimi bučkami...jst sem razmišljala, da bi hodila že pred porodom
sem slišala da punce nosečnice pred porodom kr priporočajo Atlantis (sam kr drago je)----no za enkrat na teden ni tok grozn
evo link:
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=88
pa mal poglejte, če je še kera za....sam pride bolj za na konc v poštev (tik pred porodom, k bomo že ornk baloni in se bomo komi premikale)

pozdravčke
pa pridno počivanje tistim, ki morajo počivat

Bcljka-huda maškarcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.2.2010 14:42:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
nax - ti sam pocivaj in se cuvaj, tvojmu otrocku pa naj se res ne mudi - naj pocaka na toplo pomladuser posted image

kartinka jaz tud pravim, da mami še ne bi hodila v takem mrazu ven, tako da nej počaka na toplejše dniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
dolžine MV ne vem  je pa baje vse skupej ful nizko se spustilo. sem v 34 tednu, vsaj to no, čeprav je še zmeri prezgodej

pupa potem moraš ti tud mirkat. Ja itak, da je tud 34t prezgodaj, ampak men je rekel, da moramo vsaj do tok prlezt.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.2.2010 14:47:14   
tanika1
Ja Nax men je rekla, da je 3 cm za 29 tednov ok. Pa še na telovadbo za nosečnice hodim in mi je takrat samo za en teden prepovedala, ker sm mela še eno rahlo krvavitev, pol je pa rekla, da če ne bo več, pa če se bom dobr počutla, da lahko spet hodm.
Tko, da res upam, da ti naši malčki še mal zdržijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.2.2010 14:48:33   
mkbk
nax - drž se! V mislih sem s tabo!!!!!user posted image  Res je pomemben vsak teden oz. tud vsak dan, če je tko resno! Men se sicer ne zdi to tok full mal jst sm mela v prejšnji N skos tak vrat, pa ni šel nikamor...ampak sem pa tud ful ležala, ker me je bolelo.  Za dojenčka se pa itak vse sproti naučiš. Res če ti je G rekel, se ne preveč zezat, k nedonošenčka met ......eeeej, js ga mam pa ne ful hudga, tko da se splačamaksimalno potrudit (zdele je pa tud edini cajt,da  te kdo še mal popedena, pol boš pa itak ti št. 1.)

< Sporočilo je popravil mkbk -- 16.2.2010 14:53:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.2.2010 14:48:50   
ursa_p
Dan!

Nax ... jaz imam MV dolg 28 mm (ze cca. 2 meseca), pa je rekla, da je cist ok in da je kriticno pod 25. Najprej sem ga imela 27, pa se mi je potem podaljsal na 28. Meni ga je merila 3x in se ni krajsal - ce se pa krajsa, je pa res kriticno. Je pa cist odvisno od g kako kriticno se mu zdi, ocitno. Zdrzi se malo in cuvaj se!

Plavanje ... jaz sem z Galom hodila in bom tudi s tem. A oktobra se zacne?? No, potem jaz grem oktobra na DIF. Takrat je bilo res SUPER. user posted image

Bclijka ... fajn maskarca ... a te smem vprasat kolk si stara??? user posted image Mi zgledas res ful mlada, zato sprasujem.

Kaj je pa kaj z Zimsko ... ona ima cez 2 dneva ze rok??? A katera ve???

Jaz pa komej cakam konec sluzbe, da gremo ven na soncka. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.2.2010 14:49:29   
krtkova
nax - ne sekiraj se za šoping. Ko bomo vse rodila in že shujšale (to bo kmau), bomo šle v mami-šoping. Torej po cunjce za nas!!!user posted image user posted image

Vidim, da nas bo v pondelk miljon. Če bomo me kaj kupile!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.2.2010 14:51:06   
krtkova
še to; prosim držite pesti, midva greva dva avta gledat (audiA4 in ford mondeo - oba rabljena jasno). Utruja me že to iskanje, zelooooo!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.2.2010 14:52:13   
Anonimen
Ja zgleda, da se mu zdi kritično če mi je vse prepovedaluser posted image Mogoče je tud odvisno kok pol glavica dol pritiska al kaj jaz vem, jaz se na nič ne spoznam. Sem vam samo povedala kaj mi je rekel. nekaj že more bit ker to mi je rekel moj g, potem pa me je poslal še na en pregled na ginekološki oddelek. Tistemu zdravniku se je zdelo še bolj kritično, ker mi dovoli samo do wc-ja, medtem ko mi je moj rekel, da kak čist kratek sprehod tud ok, on se pa ni strinjal.
ursa_p verjetno je pri meni to, ker je zadnjič rekel, da se krajša, ampak da še ni panike, da zdej se je pa tok skrajšal. verjetno je tud zato mal bolj kriza

< Sporočilo je popravil nax05 -- 16.2.2010 14:53:48 >

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......