Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 12:37:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
Petrca2507 upam da se kmalu pozdraviš! IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova upam, da nisi jezna za mojkmetar kako se bova zagozdle z ritmi ko se bova drenjale v porodnišnico Sj sm vedla, da sm neki pozabila pokomentirat!!!!!!! MaliMišek, tok si me nasmejala s tem, da si mislit ne moreš. Ker sm si kr predstavljala dve nosečnici z ogromnimi trebuhi, kako se v tistih njihovih pižamah rineta skoz vrata!!!! Sploh nism vedla, da imava tako skupaj rok (pravzaprav sm lahko tudi pozabila - vse je dandanes mogoče ). Kok bi blo res kul, če bi se tam pol dobili. Bi lahko vsaka pol pice pojedli!! Se mi je zdel da boš zastopla foro ... res bi bilo fino če bi se tam srečale, pa se skup v sobo bi naju lahko dal...potem bi pa lahko veselo jedle pice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 13:03:49
|
|
|
|
krtkova
|
Se iz kosila. Ponosna, da se nisem nažrla!! Kje mamo kak seznam ljubljanskih nosečk???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 13:19:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Se iz kosila. Ponosna, da se nisem nažrla!! Kje mamo kak seznam ljubljanskih nosečk??? Ravno sedaj ga iščem.. ga prilimam hitro . Samo, da najdem!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 13:22:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ste ogroooomno napisale. Sem ga komaj našla . Sicer sem pogledala če so kakšni novi podatki ampak se mi zdi, da nisem našla ali pa spregledala . Upam da ne. Če pa sem, pa me hitro nakregat in bom popravila. Saj bi vam še kaj napisala, pa sem čisto ven padla iz debate .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 13:24:18
|
|
|
|
krtkova
|
Bravo Zvezdici!! Kako si me slišala???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 13:44:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Bravo Zvezdici!! Kako si me slišala??? Telepatsko
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Čveke, čvekaste. So vam čist hormončki ponorel. No jaz sem nazaj s pregleda (kok je pa danes trajal) in nimam dobrih novic. MV se mi je ful skrajšal (me je že hotel notri obdržat, pa je pol zmeril, da je 27, je rekel, da če bi bil 25 da bi notri ostala), glavica je že čist dol, sem še zaprta, ampak je vse kritično, tako da imam strogo ležanje, dovoljeno imam samo od postelje do wc-ja Je rekel, da sem zdej 31t (ker so mi prestavil pdp na 17.4. končno) in da moramo prilezt vsaj do 34t. Sem dobila injekcijo za pljučka, jutri še eno, potem imam pa 5.3. že ctg. marjanaj torba od Implasta ni neki ful velika, pa tud trda ni (so mehke platnice), tako da jaz sem rekla, da si bom verjetno še eno kupila. Bom vidla prvo kako se ta obnese. cojka ja danes me je ful neki bolel, sam zdej je že ok. Drugače pa nisem imela uz-ja (čeprav bi ga mogla imet), ker je bila cela panika.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:23:51
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Čveke, čvekaste. So vam čist hormončki ponorel. No jaz sem nazaj s pregleda (kok je pa danes trajal) in nimam dobrih novic. MV se mi je ful skrajšal (me je že hotel notri obdržat, pa je pol zmeril, da je 27, je rekel, da če bi bil 25 da bi notri ostala), glavica je že čist dol, sem še zaprta, ampak je vse kritično, tako da imam strogo ležanje, dovoljeno imam samo od postelje do wc-ja Je rekel, da sem zdej 31t (ker so mi prestavil pdp na 17.4. končno) in da moramo prilezt vsaj do 34t. Sem dobila injekcijo za pljučka, jutri še eno, potem imam pa 5.3. že ctg. Držim pesti da ti rata čim dlje zdržat. Ti pa bodi pridna in upoštevaj nasvete!!!!!!! Pošiljam ti še en da boš lažje zdržala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:26:31
|
|
|
|
tanika1
|
Joj Nax, dej res počivi, a pol te je zato tok bolel, k ti že dol pritiska? Men je na zadnjem pregledu tut rekla, da je že čist dol glavca, že pri materničnem vratu, ki pa je dolg 3cm. Je rekla, da je to še čist ok, pa nič mi ni kakšnega počitka omenjala. sam sm pa že opazla, da me takrat ko preveč migam tud vse neki bol, pa dol pritiska.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:26:37
|
|
|
|
pupa*81
|
oh nax maš pa isto sr*** k jst, sam še mal bol zgodej. držimo pesti, ti pa noge v luft
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:33:37
|
|
|
|
krtkova
|
nax!!!! Kva je zdej to, nooooo!! dej drži se, pa naj tvoj junak še ma izkorišča mama-hotel. Kam se mu tok mudi v ta sneg in mraz??????? Jst bom ful mislila nate!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce Ja je rekel, da je glavica že čist nizko, zato pa me boli, ker mi pritiska in da se lahko kmalu začnem odpirat. tanika1 a pri teb je pa 3 ok? Men je zmeril 27 in je to baje ful krtično (tako mi je rekel). pupa kako imaš pa ti? Aja sem pozabila srečanje- punce ve se kar dajte dobit, men je prepovedal tud šoping, tako da nikamor ne smem in nažalost ne bom mogla it v ponedeljek z vami
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:35:04
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Aja sem pozabila srečanje- punce ve se kar dajte dobit, men je prepovedal tud šoping, tako da nikamor ne smem in nažalost ne bom mogla it v ponedeljek z vami sej sm vedla!! to mi je pa zloooo žal!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:35:51
|
|
|
|
katrinka
|
nax - ti sam pocivaj in se cuvaj, tvojmu otrocku pa naj se res ne mudi - naj pocaka na toplo pomlad
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:37:27
|
|
|
|
pupa*81
|
dolžine MV ne vem je pa baje vse skupej ful nizko se spustilo. sem v 34 tednu, vsaj to no, čeprav je še zmeri prezgodej
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Aja sem pozabila srečanje- punce ve se kar dajte dobit, men je prepovedal tud šoping, tako da nikamor ne smem in nažalost ne bom mogla it v ponedeljek z vami sej sm vedla!! to mi je pa zloooo žal!!!! Ja krti sej men tud. Sem se res že veselila. Ampak mi je prov rekel vse je prepovedano, nikamor ne smem it. Veš kaj je to samo postelja in wc. sej se mi bo zmešal. Zdej tud v MŠ ne smem. Kako bom jaz znala za otroka poskrbet
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:40:56
|
|
|
|
majkl
|
oooo punce...držim pesti za vas, pa upam da se vašim srčkom res še ne mudi tolk ven...premrzl je še- čist brez veze ej kdaj se že dobite za šoping...jst bi šlaaaaaaaaaaa tut zraven-če me seveda vzamete? pa plavat definitivno tut z našimi bučkami...jst sem razmišljala, da bi hodila že pred porodom sem slišala da punce nosečnice pred porodom kr priporočajo Atlantis (sam kr drago je)----no za enkrat na teden ni tok grozn evo link: http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=88 pa mal poglejte, če je še kera za....sam pride bolj za na konc v poštev (tik pred porodom, k bomo že ornk baloni in se bomo komi premikale) pozdravčke pa pridno počivanje tistim, ki morajo počivat Bcljka-huda maškarca
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka nax - ti sam pocivaj in se cuvaj, tvojmu otrocku pa naj se res ne mudi - naj pocaka na toplo pomlad kartinka jaz tud pravim, da mami še ne bi hodila v takem mrazu ven, tako da nej počaka na toplejše dni IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 dolžine MV ne vem je pa baje vse skupej ful nizko se spustilo. sem v 34 tednu, vsaj to no, čeprav je še zmeri prezgodej pupa potem moraš ti tud mirkat. Ja itak, da je tud 34t prezgodaj, ampak men je rekel, da moramo vsaj do tok prlezt.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:47:14
|
|
|
|
tanika1
|
Ja Nax men je rekla, da je 3 cm za 29 tednov ok. Pa še na telovadbo za nosečnice hodim in mi je takrat samo za en teden prepovedala, ker sm mela še eno rahlo krvavitev, pol je pa rekla, da če ne bo več, pa če se bom dobr počutla, da lahko spet hodm. Tko, da res upam, da ti naši malčki še mal zdržijo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:48:33
|
|
|
|
mkbk
|
nax - drž se! V mislih sem s tabo!!!!! Res je pomemben vsak teden oz. tud vsak dan, če je tko resno! Men se sicer ne zdi to tok full mal jst sm mela v prejšnji N skos tak vrat, pa ni šel nikamor...ampak sem pa tud ful ležala, ker me je bolelo. Za dojenčka se pa itak vse sproti naučiš. Res če ti je G rekel, se ne preveč zezat, k nedonošenčka met ......eeeej, js ga mam pa ne ful hudga, tko da se splačamaksimalno potrudit (zdele je pa tud edini cajt,da te kdo še mal popedena, pol boš pa itak ti št. 1.)
< Sporočilo je popravil mkbk -- 16.2.2010 14:53:20 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:48:50
|
|
|
|
ursa_p
|
Dan! Nax ... jaz imam MV dolg 28 mm (ze cca. 2 meseca), pa je rekla, da je cist ok in da je kriticno pod 25. Najprej sem ga imela 27, pa se mi je potem podaljsal na 28. Meni ga je merila 3x in se ni krajsal - ce se pa krajsa, je pa res kriticno. Je pa cist odvisno od g kako kriticno se mu zdi, ocitno. Zdrzi se malo in cuvaj se! Plavanje ... jaz sem z Galom hodila in bom tudi s tem. A oktobra se zacne?? No, potem jaz grem oktobra na DIF. Takrat je bilo res SUPER. Bclijka ... fajn maskarca ... a te smem vprasat kolk si stara??? Mi zgledas res ful mlada, zato sprasujem. Kaj je pa kaj z Zimsko ... ona ima cez 2 dneva ze rok??? A katera ve??? Jaz pa komej cakam konec sluzbe, da gremo ven na soncka. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:49:29
|
|
|
|
krtkova
|
nax - ne sekiraj se za šoping. Ko bomo vse rodila in že shujšale (to bo kmau), bomo šle v mami-šoping. Torej po cunjce za nas!!! Vidim, da nas bo v pondelk miljon. Če bomo me kaj kupile!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:51:06
|
|
|
|
krtkova
|
še to; prosim držite pesti, midva greva dva avta gledat (audiA4 in ford mondeo - oba rabljena jasno). Utruja me že to iskanje, zelooooo!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zgleda, da se mu zdi kritično če mi je vse prepovedal Mogoče je tud odvisno kok pol glavica dol pritiska al kaj jaz vem, jaz se na nič ne spoznam. Sem vam samo povedala kaj mi je rekel. nekaj že more bit ker to mi je rekel moj g, potem pa me je poslal še na en pregled na ginekološki oddelek. Tistemu zdravniku se je zdelo še bolj kritično, ker mi dovoli samo do wc-ja, medtem ko mi je moj rekel, da kak čist kratek sprehod tud ok, on se pa ni strinjal. ursa_p verjetno je pri meni to, ker je zadnjič rekel, da se krajša, ampak da še ni panike, da zdej se je pa tok skrajšal. verjetno je tud zato mal bolj kriza
< Sporočilo je popravil nax05 -- 16.2.2010 14:53:48 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......