Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 14.1.2010 17:23:55
|
|
|
|
googica
|
evo še ena iz grosuplja.. sicer bolj na novo, ampak se počutimo super :) kako ste kaj v tej zimi.. mene so zjezili, k se moram matrat z vozičkom, nič ni zoranih pločnikov :(
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.1.2010 14:19:01
|
|
|
|
Tisana
|
Lep pozdrav vsem! Slučajno sem naletela na temo . Sem nedavno priseljena v Grosuplje in imam punčko staro dobri 2 leti. Nekatere me verjetno že poznate preko foruma, pa zraven seveda moj dolg jezik , sicer pa do danes še nisem nikoli pokukala na rubriko Starši čvekamo. Očitno mi je bilo prav namenjeno, da srečam tole grosuplsko družbico
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 8:50:55
|
|
|
|
boob
|
pozdravček vsem prosila bi za pomoč. . . upisujem hčerkico v vrtec-jasli, vem da nimajo vsi vrtci jasli pa me zanima kateri imajo? Kličem že par dni v vretec pa se noben ne oglasi oz je zasedeno. googica poslala sem ti ZS
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 11:52:46
|
|
|
|
googica
|
a kr v vrtec boš dajala.. no sej če nimaš druge, kaj pa boš ane.. mi smo tud čist sami tuki, ampak sem na srečo jest študentka in bom kr lepo doma. na faksu so tolk kul, da bom lahko delala faks in vse, četudi me ni v predavalnici, tako da bo kr vredu.. če pa slučajno katera ne dobi jasli ali varstva, se pa lahko zmenimo, da bi jaz pazla.. sem itak mela namen potem ko bo Juš mejčkn večji, no pol leta star vsaj, dobit še kakega malčka za pazit.. mislm pa da so v grosupljem samo ene jasli.. nisem pa ziher :)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 12:11:27
|
|
|
|
katrin***
|
boob jasli majo v naslednjih vrtcih: - Kekec (pri Pupi), - Pastirček (pri šoli na Tovarniški) - Mojca (tanovi vrtec - kontejner, k še ni odprt?) - Rožle (pod bloki pri Grosupeljščici). Če pa še kaj ne veš pa povej googica...dobrodošla. Tudi jaz sem še študentka iz Grosuplja. bo treba na kšno kavo vidm a ne boob, že zlo dolg nismo ble.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 15:10:00
|
|
|
|
googica
|
aja da je tud kekšna študentka.. to mi je všeč da je kšna še iz mlajših generacij.. brez zamere vsem ostalim.. ampak vsekakor mamo več skupnega ane :)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 17:36:07
|
|
|
|
anžetka
|
No, še ena od mlajše generacije Boob, kot je napisala Katrin. Mislim, da je Mojca na Kersnikovi, ne vem pa, če bo/je to kontejner. Drugače imaš pa tudi njihovo spletno stran in si lahko tam vse pogledaš. Evo: http://www.vrtec-kekec.si/.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 21:01:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
boob, če te zanima zato, da boš vpisala enoto vrtca na vpisni list, je po moje vseeno, ker te itak dajo tja, kjer je prostor - torej nikamor dobrodošle punce! googica, katera pa je mlajša generacija? pod 25? pol sem jst out drugač pa - odštevam dni do pomlaaaaaadiiiiiii meša se mi v tem snegu. IN MRAZU! smo pa zdravi, no, vsaj to .. lp PS aja glede kontejnerjev: nas so ravno danes klicali, naj se pridemo vpisat! se pravi, se bo menda res odprlo??
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 26.1.2010 21:03:14 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 21:44:09
|
|
|
|
Piha
|
Grosupeljske mamice, vedno ko vidim temo pogledam kaj je novega....čas je da se "pofočkam".Ne pašem v generacijo študentk, ampak zelooo pogrešam družbo, ker sem priseljenka. Bi prav z veseljem kdaj v Grosuplju spila kavo med vozičkanjem. Za našo pikico sem vlogo za vrtec oddala, ne računam pa na to, da ga bom dobila, tako, da če se bo katera resno odločila, da poleg svojega pazi še druge, naj mi pošlje na ZS mail...Naša je avgustovka, tako, da bom naj..najkasneje septembra nujno potrebovala varstvo. Ima katera morda tudi kakšno zanesljivo gospo ali študentko za občasno par urno varovanje dojenčka na domu in bi bila pripravljena posredovati kontakt? Tudi jaz si že želim par stopinj toplejše dopoldneve....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 22:32:17
|
|
|
|
katrin***
|
zmaj...sm dons slišala po radiu, da bo odprto 9.2.2009 Bravo za vas, mi pa še ne vemo kaj bomo - dobil al sploh ne. Podatki mislim da so pravilni, ker mi jih je posredovala vzgojiteljica študentka, ki dela v naših vrtcih. googica...če misliš pod 25 potem tudi jaz kmalu odpadem Sm zadnji letnik magisterija zato Ja, mamo skupnega ja - trenutno mojo lenobo za nič početi, kar se faksa tiče pa mam sam 2 izpita do konca pa magistrsko pa ne premaknem absolutno nič, prej pa 6 izpitov z vsemi seminarji v prej kot 6 mesecev - ah, ja bomo že enkrat.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 26.1.2010 23:06:06
|
|
|
|
googica
|
ah dejte no, sej nisem misnla tolk zlo mlade, bom tud js 25 letos :)..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 27.1.2010 7:50:56
|
|
|
|
Nenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj boob, če te zanima zato, da boš vpisala enoto vrtca na vpisni list, je po moje vseeno, ker te itak dajo tja, kjer je prostor - torej nikamor Dobr si to napisala, ZmajTolovaj..... Takole je to v Grosuplju. Pa čestitke za vrtec, če bo res odprt, boš imela vsaj malo frej, da se boste lahko s tamičkeno vozičkale.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 27.1.2010 8:05:09
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro ja ja to že vem da nebo nič letos sm pa učerej končno dobila vezo z vrtcem in mi je una gospa vse povedala in mi je tud povedala da bo vrtec odprt, ampak da bodo enega drugega tud tja preselil (če se nemotim tistega ki je v eni hiši-za to nism sigurna) No tisti ki je dolgčas in rabi družbo za sprehod oz kavico naj se oglasi. . . jst sm vedno za!!! danes je sicer kar precej mraz ampak midve greva vseeno vn
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 29.1.2010 21:14:15
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
No, pa smo vpisani. KONČNO, al kaj naj rečem? Boob, v tanovi vrtec se selijo otroci iz Mojce, ki so v eni privat hiši tu za našim blokom, ob Grosupeljščici. Zdaj se tu zapira, ker niso podaljšali pogodbe. Plus še dva ali trije novi oddelki bojo, tega ne vem točno. Skratka, danes se je naša 2,5-letnica vpisala, začne se pa vse skup 9. 2. A-L-E-L-U-J-A!!
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 29.1.2010 21:25:48
|
|
|
|
sabri
|
zmaj tolovaj, mi smo tudi imeli danes vpis , bosta naši sošolki a . Meni se prav fajn zdi, da ni preveč blizu poroda, da mala to ne poveže narobe, že tko zna bit ljubosumna. Kava: se zmenimo za kak datum dopoldan pa da vidimo koliko nas bo?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 31.1.2010 20:01:21
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ja, saj meni tud v bistvu paše, da je Hana že 5 mesecev stara, da ne bi Ela kaj narobe zakapirala (kao da jo podimo), Hana se je rodila ravno začetek septembra In pa da seveda ne bo čisto "frišna", ko bo Ela nosila razne viroze domov ... Jaz sem ZA kavo, edino torek in četrtek dopoldne pri meni ne prideta v poštev ...
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.2.2010 11:56:57
|
|
|
|
boob
|
punce kateri lokal (v Grosuplju) ima not tok placa da bi šle na kavo z dvema vozičkama. . .mogoče Karantanija. . .a še kateri??
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.2.2010 14:40:51
|
|
|
|
katrin***
|
boob...mislim, da ni drugega toliko velikega, da bi lahko vozički šli not, žal. Ja, dejmo se zment za en dan pa da se vidimo. Predlagam dopoldneve okoli 10-11h, k pol gre naša frača spat pa še kosilo je treba popoldne skuhat. Za dan mi je pa čisto vseeno.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 8:54:01
|
|
|
|
sabri
|
boob: mi smo šli ponavadi v Pupo, tam je super tudi za večje otroke, ko se lahk igrajo v igralnici, pa na tv ti naštima, da jih gledaš, ker nimaš kje čist zdraven za sedet. V Evropi tudi lahk, sam je že bolj gužva, Amazonka je ponavadi bolj prazna in tudi gre z vozički, se ne spomnim, če je še kakšen večji.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 10:52:46
|
|
|
|
boob
|
Sabri. . točno Pupa tam mi je ušeč Ja lahk bi se res kej zmenile,. . . ampak katrin 10h-11h je še precej mraz in glede na to da mamo vse majhne otročke ki hodijo različno spat se bo treba pač mal prilagajat, če se pač hočemo dobit. . . .meni je načeloma vseen, naša itak lahko spi v vozičku. . . .ampak bi pa res mal kasnej, ker pri -9 res nebi šla na sprehod. No povejte še ostale, če ste za in kdaj bi vam odgovarjalo
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 11:02:31
|
|
|
|
anžetka
|
Drugač je še Anton (pivnica) ful velik...če boste šle na kavo z vozički.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 11:12:27
|
|
|
|
boob
|
jaaaa sej resss sam tam je verjetno gužva dopoldan, ker imajo malce Anžetka a boš danes šla kej na sprehod, kdaj pa ?
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 14:58:19
|
|
|
|
katrin***
|
Pupa, Anton . ... uff, čist pozabla ja ura... samo predlagala sem pač to uro, ki bi nama najbolje ustrezala, druge pa povejte kako a ne. Če ne bove mogle pač ne bomo, pa drugič. Medve greve ponavadi okoli te ure na sprehod in se ne ozirave na mraz, sam dobr jo zadekam in gasa. Če bi gledala na to kolk je zunej mraz bi lohk ble skos sm not. Je naša pupa navajena vsega hudega, tut sprehoda, k je najbol snežil in ceste niso ble splužene Mamo že nek ustaljeni ritem spanja in ga ne bi rada rušila k je pol čist razštelana.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 15:00:48
|
|
|
|
katrin***
|
Aja, pa midve bi se tko al tko mogle prpelat v Grosuplje, k zdele peš niti slučajno.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.2.2010 15:13:37
|
|
|
|
anžetka
|
Boob, se mi zdi, da je Anton bolj prazen zadnje čase. Ko sem hodila tja na malico, je bilo okrog 12ih že bolj prazno. Pa saj se bo nekaj našlo. Je pa glede ure tako-po 12uri je že malo bolj toplo, tako da prej je BV ven hodit, ker je še mal mrzlo. Katrin, moj otrok je tudi marsičesa navajen, sam v groznem mrazu ven hodit...ne ne, ne pomaga, če ga zadekam. Mrzel zrak še vedno pride do njega in ni fajn, da ti otrok stakne pljučnico ali bronhitis. Itak bodo čist bolani, ko pridejo v vrtec...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?