|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
16.2.2010 12:06:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

sej nič ne je to je štosuser posted image

PI***** kako se maja dere tle!!!!! Ma kaj bom znorelauser posted image user posted image user posted image

AJA jaz sm pa mislna da nadoknajuje še za J.Sorči

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.2.2010 12:11:28   
ledenka
zdaj pride varuška, jaz pa na pilates user posted image user posted image user posted image

kosilo - konjsko meso in zelenjava

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.2.2010 12:27:36   
Anonimen
sonček user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
16.2.2010 12:54:09   
Dudica1
Mi pa gremo res v trgovino še prej se pa naše maškare mal pokazat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
16.2.2010 13:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Mi pa gremo res v trgovino še prej se pa naše maškare mal pokazat user posted image

super,user posted image
mi gremo pa k DR.user posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 16.2.2010 13:13:16 >

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
16.2.2010 13:59:25   
FLASK_A
moj je OBLJUBIL da bo ob 12h doma da mi bo pomagal. Uf, to bo še vojna!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.2.2010 14:02:51   
majana79
flaska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 782
16.2.2010 14:09:31   
maja1488
flaška user posted image

kr dej ga. zate pa en user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 783
16.2.2010 14:10:53   
ledenka

moj je OBLJUBIL da bo ob 12h doma da mi bo pomagal. Uf, to bo še vojna!!!user posted image

a je bil pr mojem na seminarju ''kako se življenje po otroku NE spremeni''? user posted image

ja, sonce... vsaj to.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 784
16.2.2010 14:38:19   
Dudica1
zunaj je tako toplo...gremo ven!

flaska ko pride mu oba pusti in pojdi na sprehod boš vidla da bo boljš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
16.2.2010 14:40:25   
šivilja

Se podpišem pod to. Če si seveda pri sebi za sprehod (ma vsaj pred hišo gor pa dol)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.2.2010 14:43:03   
FLASK_A
zunaj je tako toplo...gremo ven!

Ni to fora. Nobene podpore nimam. Vseen mu je da sm že tri tedne doma s tamalimadvema. Čist samoumevna semuser posted image user posted image user posted image Ta kurčev drek pucam že od prejšnjega četrtka, poslušam samo dretje... Ma živčen zlom bom fasala!!!

Če bi vedla bi se odločila za drugačno življenjsko potuser posted image user posted image user posted image Kolk se mi kolcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
16.2.2010 14:44:27   
FLASK_A
Manjkam na faksu, zamujam delo v biroju, nič ne počnem kar me veseli. On se pa tkole zejbavauser posted image Danes bojo strele sekale pri nas domauser posted image Nič na rudnik hodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.2.2010 14:46:01   
FLASK_A
Pa sem poštena do sebe in povem da !!!!RES!!!!! ne morem več tega dretja poslušat... Pa sem še vedno sama z njima...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 789
16.2.2010 14:47:50   
ledenka
flaska user posted image user posted image user posted image verjamem, da je grozno. kar mal se spucaj nanj, sej ne ve, kaj ma doma user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 790
16.2.2010 14:48:42   
ledenka

Pa sem poštena do sebe in povem da !!!!RES!!!!! ne morem več tega dretja poslušat... Pa sem še vedno sama z njima...user posted image

daj vsakega tako, da ne moreta nič naredit, pa pojdi za 5 min na vrt.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 791
16.2.2010 14:51:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

daj vsakega tako, da ne moreta nič naredit, pa pojdi za 5 min na vrt.

točno to...

tako sem jaz delala, ko se mi je mešalo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
16.2.2010 15:02:42   
maja1488
Flaška...dokler ne doživijo, ne cenijo. In v tem je problem, da vse dretje, sitnobo...prenašamo cel dan, oni pa sam par ur. In ko pride domov povem, da je bla tečna...pri njem je 10 minut pridna in reče da sej je ful pridna. Ja itak....jst sm prfu*njena al kaj.

Jst sm zadnjič svojga fotra tko nadrla, da še neki časa ni upal poklicat. K nam pride (zaradi službe) največ enkrat na mesec al pa še to ne. In ko me kliče in bi se kr pogovarjal z mano, rečem, da tamali težita in da sta sitni. Pol pride k nam za 5 minut in me nap**di, da kakšna sem, ko pa imam tako pridna otroka. Ja itak sta pridni, če si jima celo vrečo daril prnesu. Mater mu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 793
16.2.2010 15:05:16   
majana79
moj je tut tako mislil, češ 'sej ni tako siten, pretiravaš', ker je bil pri njemu vedno priden... potem je pa enkrat ostal doma in je bil točno tak, kot je pri meni... sem rekla, ko se je čudil, a si mislu da se zmišljujem, al kaj user posted image

zdej mamo pa mir glede tega.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.2.2010 15:17:17   
maja1488
Mene je pa včeri razp*****, ko sem se ful matrala (Z je bla sitna) in pripravim vse za kosilo, ga kličem 15 prred tretjo in mi reče, da je pico user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 795
16.2.2010 15:29:19   
PapuaNG
uf, vidim, da šinfate čez 'slabše' polovice user posted image No, moj je kar priden zadnje čase. Sicer pa mora bit, sem jst tut pridna user posted image Tamal pa načeloma ni tečen, sam ko skos hoče, da sem zraven. Je kot klop-se ga zlepa ne znebiš user posted image

Prejle ga je pa tašča na sprehod peljala, meni bi se pa zdaj malo spanca prileglo, ampak verjetno ne bo nič iz tega. Razmišljam, da bi ga še jst malo ven peljala, čeprav ne vem, če se mi da user posted image Ampak je res sonček zunaj....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.2.2010 15:38:33   
Anonimen
evo sem nazaj od dr. no pa mamo še enga k boleha za astmo, matr pa ta P. če bi dala že prejšen teden ventolin bi ta teden mel že mir, tak pa smo do zdaj trpeli ker je imela ponoč napade kašlanja, upam da se umiri z ventolinom ta zadeva k čene ne vem več kaj najuser posted image

FLAŠKA: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   te čist razumem kako ti je...... upam da se ti čim prej vse uredi, in da bojo otroc končno zdravi .....

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
16.2.2010 15:49:01   
ledenka
razočarana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
16.2.2010 16:01:49   
šivilja
Pa sva s K. od P - vnetje iz lulčka se ni razširilo na mehur, lulček moramo dobro umivat in dajat obkladke. Imamo pa angino, jupiiiiiii, sem mimogrede omenila, da ga grlo boli, pa so vzeli bris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
16.2.2010 16:14:14   
Leela
ni da ni ane?

Flaska te razumem, kar spucaj se. Ti tukaj kar pošinfaj. No zdaj si pa predstavljej, da ko pride domov ti reče, da če nisi imela tri minute časa, da bi stroj spraznila. A si predstavlaš user posted image ?!?!? majke mile.
Od septembra je bil en dan na dopustu in en dan na bolniški, ostalo v službi. Ne veš a bi se smejal al jokal.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?