ela24
|
Babyloverka, meni so ravno včeraj delali uz, in so rekli da je na glavico obrnjen pa čeprav brca nekam v desno stran Tako, da očitno ne rabi čisto pod zizike brcat, da je že na glavi Res pa je včasih od spodaj očitno z rokicami tako močen, da mislim, da so nogice pa očitno niso. Se mi pa zadnjih nekaj dni tako hecno razteguje, da imam včasih na levi, včasih na desni tako veliko trdo izboklino Pa se mi sanja ne, kaj to ven potiska. Da ne pozabim, naš menda tehta že 2240 g Uh je mami ponosna Samo, da raste. Čeprav sm jaz zaradi tega virusa zgubla v dveh dneh skoraj 3kg Tako, da imam sedaj -1 Ah, saj ko bom dobla apetit, se bojo pa spet dvignile. smo pa že v 33 tednu. Kepica, ti kar lepo počakaj na rok, pa mislim da še dacy je bolj mariborska, imamo vse nekje blizu rok, bomo lahko cimre v porodnišnici Je prav živahno sedaj na oddelku, ker je gori vse polno še imajo spodaj nekaj novorojenčkov. Vsak jokec me je ponoči zbudil. Sem lahko testirala, kako kaj odreagiram Ampak to pa si nisem mislila, da lahko taka mala 3kg štruca tako glasna Samo, da so zdravi. Čeprav bo pa po moje vsaj na začetku meni kar malo panika, če bom vse uštimala, nahranila, previla ipd. pa bo še kar kričal? Kaj mu še pol lahko.. Za tiste, ki že imate , še eno vprašanje. Kako ste zmogle te prve dni po porodu v porodnišnici, cele utrujene in večinoma same za vse? Če te fejst izmuči porod... Spet odvisno na kako osebje naletiš. Jaz sm se hecala, da bi bila raje kar tu v 1. nadstropju, ko že vse poznam, kot pa v 2. ko bo . Lepo bodite.
|