|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.2.2010 16:10:55   
Anonimen
kolk sta luštna medo in čebelčekuser posted image

tamavči je zdele zaspal k je še zmer bogi,k je pol včer antibiotike dobil pa vse ostalo mu morm še dajat,pa prejle mu je kr kri iz nosa tekla čeprav mi ni jasn zakaj,pa bled je k stena no bolj k stena,k stena je tko tja pa sem mal flekastauser posted image

kako je z našo dolenjko?če bo ktera govorila naj jo pozdrav

(odgovor članu dreja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.2.2010 17:30:45   
baby blue
Midve sva pa perilo obesli zdej si bo pa mami čaj privoščla ati je šel pa po hrano za psa pa k frizerju user posted image Mami bo pa tud v kratkem šla... Je barva že zbledela sem obšlesana user posted image

iiiiii čebelica maja... Kako imamo luštne maškarce user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.2.2010 20:07:09   
altaja
Punce, ki ste naročale pri Mothercare: kako je s številkami? Gledam cunce, med drugim tud bodije s kratkimi rokavi za poletje, pa ne vem glede številke. A mislte, da bo kul, če naročim od 12-18m al bo do poletja premejhno? Je pa naš kar velik poba, tko da.. user posted image

Ma ne.. ne bi smelo bit premejhno.. piše, da je do 86 cm.. tolk pa menda ne bo zrastu do takrat..

< Sporočilo je popravil altaja -- 15.2.2010 20:13:48 >

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.2.2010 20:11:40   
tažana
čer.
še jaz malo naokrog priletim user posted image . Mi smo bili na kratkih počitnicah v ptujskih toplicah user posted image potem pa v četrtek še na poli žuru z ribičem pepetom. Super je bilo. Kljub temu, da neže nisem nameravala v vodo dat so ravno imeli tečaj za dojenčke pa me je potem kar "vaditeljica" hitro naštimala. Neža pa je super uživala user posted image .
Neža še ni bila oblečena v maškarah- imam čebelico doma pa se bova vrjetno jutri oblekle, če ne drugega, da jo slikam user posted image .

V nedeljo smo imeli krst. Pa je bila ves čas zbujena in pridna user posted image .

obračanje: Tudi Neža se še ne obrača. prav tako se mi ni obračala tavelika. vzrok za to je da jo imam premalo na tleh. Smo namreč v pritličnem stanovanju in na tleh ves čas zelo mraz. Tako da je večinoma ali na kavču ali v lupini. Potem ima pa premalo možnosti, da bi se naučila (pa še vztrajna ni preveč- razen kadar se joka user posted image ). Pa bo že bolje. saj se bližajo tolpejši meseci pa bo lahko na tleh.

Toliko na kratko (prebrat vas itak ne morem...) grem likat- otroci že spijo user posted image .

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.2.2010 20:31:02   
tulpek
Mali spi, js pa mislim pospavljat.. kopalnica je spet poplavljena, cote so za zlikat....

Moje dete je zadnje dni neverjetno požrešno, skoz bi bil priklopljen, še na RR ne morem, ker cel čas na meni visi user posted image user posted image user posted image . Js sem pa posledično neverjetno lačna, cel dan bi lahko jedla user posted image .

MC: mojemu so pižamice 6-9 skoraj že premajhne, ima 70 cm, bodiji te velikosti so mu pa prav, je še malo rezerve tako v dolžino kot širino. Je dolenjka (btw. kako kaj zdravje?)rekla, da bomo še naročale do poletja in bom takrat naročila bodije s kratkimi, ker ne vem, kako bo rastel.. .sedaj naj ne bi več hitro, ampak za toliko mesecev naprej pa tudi težko rečt.

Tjaš je nor na šalčke iz katerih js pijem... sploh ne morem več piti, če imam njega v rokah, ker takoj zagrabi šalčko in hoče pit iz nje. In on to obvlada, malo mu nagnem in lepo po požirkih pije.

Obračanje:
kar se grobe motorike tiče imam izredno lenega otroka user posted image obračat se zna že več kot en mesec, ampak da bi se on obrnil brez zelo  dobrega razloga - ni šans. Samo če je motivacija res dobra. Npr. na previjalni, ko ga hočem zavit v pleničko ali ko hoče na vsak način dobiti vato, da bi jo dal v usta... Če ga dam na tla pa počne vse drugo, kot da bi se obračal. Na bušiju se vedno bolj upira na roke, tak da bo po moje prej se kobacal kot se kotalil po prostoru. Rito že lepo dvigne gor in premika noge, v rokah še rabi več moči, pa bo.

Sem brala, da imate nekatere probleme z nekakšnimi krastami po glavi... od moje sodelavke sinček, 2 meseca starejši od naših user posted image jih tudi ima in nič ne pomaga, zdaj je na dieti in je le malo boljše. On ima kraste, ki ga zelo srbijo, da se čoha do krvi in sploh ne ugotovijo razloga. To že nekje od 3 mesecev.

Grem zdaj kaj naredit... čez dan ni bilo časa, je skoz mali na men visel user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.2.2010 20:34:10 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.2.2010 20:43:45   
dolenjka
Čer user posted image

Še sem živa, sicer komaj, ampak se ne dam, ker sem od user posted image user posted image

Altaja, tvojega user posted image sicer nisem videla, ampak 12-18 mu junija verjetn še ne bo prav, ker sta s Tjašem od Tulpek tu tu po merah user posted image Naš ima skor 8kg pa 68 cm sem ga namerila, pa mu je zdaj body 3-6 še prav, sicer za kak teden ali 2 max, 6-9 pa tako kot Tulpek piše in pomojem bodo vsaj še za 3 mesece ok. Zdaj bodo počasneje rastli, tudi na teži bodo manj pridobivali. Če sodim po pižami 9-12m, bom jaz za Maksa kar to cifro za poleti vzela user posted image No ja, sama se odloči user posted image

Tulpek, štumfi so iber dobri, Maks jih že nosi user posted image Škoda, k sem sam 1 paket naročila user posted image si me zastrupila user posted image Kdaj bomo naročale spet user posted image Čez kak mesec, a? user posted image Upam, da se bom do konca tedna tolk sestavila, da lahko dam robo na pošto user posted image

Zdej si jo grem pa mal umit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.2.2010 20:44:50   
little*miss
Pozdravljene,

Danes sma Tii kupla nove igračke za v vodo in je ful uživala

user posted image

user posted image

Tia se že obrača iz hrbta na trebuh, obratno še ne..Rito tudi že v zrak tišči, glavico pa v tla user posted image

Tiste ki že dajate riževe kašice, koliko pojejo vaši otroci? Jaz sem ji začela dajat večer pred spanjem, da bi spala bolj dolgo. Bomo jutri vidli če bo kaj.

Uživajte

< Sporočilo je popravil little*miss -- 15.2.2010 20:45:44 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.2.2010 20:47:59   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Kepica, kolk je luštkan user posted image user posted image
Kaj pa če bi ga probala namazat s hladilnim mazilom user posted image  K je patronažna k men hodila je tamalga kar s hladilnim namazala tud po glavci.

Pa še naša čebelica user posted image

user posted image

iii kok je pa luštkan user posted image Men so najmlajše maškare najbolj cort v teh majhnih kostumčkihuser posted image

Poročilo o obisku dr.: sva dobila losjon Elocom, s katerim mu moram dvakrat na teden zmasirati glavico. Upam, da bo pomagalo, drugače pa greva nazaj. Je šel pa danes brez kašice spat, je popil samo mleko pri meni. Je bil čisto prekurjen. Pa bo noč spet pestra, ker se ni najedel. No, saj tudi če se naje, ni kaj dosti drugače, samo z boljšim občutkom grem spat, ker mislim, da bomo spaliuser posted image

Sem danes iskala v Muelerju mlečne kašice in so od vseh kašic na polici imeli samo eno kašico brez glutenauser posted image Sem bila kar razočarana nad izbiro. Mimogrede...kako pa lahko dovolijo, da je v kašicah za 4 mesece stare dojenčke glutenuser posted image

Danes smo že dvakrat imeli potresuser posted image Me je kar strah it spat. Prejle se je streslo ravno, ko sem Anžeta kopala. Sem pomislila, kaj bi naredila, če bi se začelo fino trest. Bi kar z nagim ven letelauser posted image user posted image

larilu naj se mali čim prej pozdravi user posted image

altaja jaz sem sicer naročila pustni kostum. Vzela sem za 6-9mesecev-piše da je do 9kg (čeprav ne vem, kaj imajo kg tukaj veze), Anže je velik približno 64cm, pa mu je ravno prav. Imam občutek, da imajo majhne številke. Naj pove še katera, ki je naročala kaj za oblečt.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.2.2010 20:56:34   
kepica
ooo dolenjka..... lepo, da si se oglasila in da si že boljeuser posted image user posted image   Ti pošiljam malo čajčka, da se kmalu vidimouser posted image Upam, da se tele bolezni kmalu poležejo in da se končno dobimo na srečanju. Obljuba dela dolg. Torej ob priliki pridem oz. pridevauser posted image

little miss jaz našemu pripravim cca 160ml kašice in poje vse, če le ni preveč zaspan. Spi pa ravno tako ne celo noč. Večerjo imava ponavadi okoli 19h, pa je potem buden še pred polnočjo. Seveda...lačen za umretuser posted image Ni mi jasno, kako je lahko lačen po obilni večerji. Ali pa se samo dela, samo zato, da se lahko pri meni crkljauser posted image Seveda potem celo noč dežuramo na tri ure ali pa še manjuser posted image In vsakič je bolj zaspan, tako da samo cuclja. Jaz pa kinkam zraven. Zjutraj za pol noči ne vem, kaj se je dogajalo. Tia je pa prav luštna. Si me spomnila, da moram tudi jaz našemu kaj za v vodo kupit.

kopanje v bazenu: ali katera kaj ve, kdaj se gre lahko z dojenčkom v toplice? Naš tako uživa v kopanju, da bi ga kar nekam peljala. Fredov obroč smo že kupili, potem sem pa od večih slišala, da bazeni niso za tako majhne dojenčke, ker je v njih preveč bakterij. Katera kaj ve, kako je s tem?

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.2.2010 20:59:17   
tulpek
mali že spet priklopljen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.2.2010 21:05:11 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.2.2010 21:00:31   
altaja
Tulpek, Kepica, Dolenjka, hvala za odgovor..in seveda, Dolenjka, welcome back user posted image

Ma fora je v tem, k ne vem kolk so velke cifre.. recimo Clar bodi št 74 je po velikosti čist neki druzga kot Basic iste št user posted image .. ful je razlika! No, pol lahko za čez poletje vzamem 9-12.. ampak.. malo me je strah, da mu ne bi bli julija in avgusta premajhni, če vzamem večje pa da mu bodo prevelki in mi jeseni ne bodo prišli prav. Ma ne vem.. mogoče bi blo res najboljše da počakam še kak mesec.

Little*miss: OMG.. kako je dobra user posted image .. ker dobr smeh user posted image . Suprska je!!!

Pa kakšne lepe maškare
.. lušni, lušni, lušni.

Tjaš pa itak no comment.. faca! Posnetek je vrhunski, čeprav slabe kvalitete.

< Sporočilo je popravil altaja -- 15.2.2010 21:05:13 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.2.2010 21:01:05   
dolenjka
Kepica, seveda ni nikjer napisano kdaj je bazen primeren za user posted image ampak ravno zadnjič je bil primer, ko se je ena septemberček okužil z roto user posted image user posted image user posted image Moraš vedeti, da v toplicah na žalost srečaš svega i svašta ljudi, s takimi in drugačnimi higienskimi navadami.... Zdaj, ko toliko različnih zadev okoli razsaja, pa je po mojem mnenju, še toliko manj primerno user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.2.2010 21:02:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Še sem živa, sicer komaj, ampak se ne dam, ker sem od user posted image user posted image

Altaja, tvojega user posted image sicer nisem videla, ampak 12-18 mu junija verjetn še ne bo prav, ker sta s Tjašem od Tulpek tu tu po merah user posted image Naš ima skor 8kg pa 68 cm sem ga namerila, pa mu je zdaj body 3-6 še prav, sicer za kak teden ali 2 max, 6-9 pa tako kot Tulpek piše in pomojem bodo vsaj še za 3 mesece ok. Zdaj bodo počasneje rastli, tudi na teži bodo manj pridobivali. Če sodim po pižami 9-12m, bom jaz za Maksa kar to cifro za poleti vzela user posted image No ja, sama se odloči user posted image

Tulpek, štumfi so iber dobri, Maks jih že nosi user posted image Škoda, k sem sam 1 paket naročila user posted image si me zastrupila user posted image Kdaj bomo naročale spet user posted image Čez kak mesec, a? user posted image Upam, da se bom do konca tedna tolk sestavila, da lahko dam robo na pošto user posted image

mislim da Vid vodi v kilaži zihr kakšno kilo user posted image . Ampak naš bo v teh dneh vse nadoknadil... se vidi, da se ne dere več zaradi zob.

dolenjka, ti si kar v miru pozdravi, bom že počakala...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.2.2010 21:03:14   
dolenjka
Hvala za dobrodoščico user posted image Altaja, cifre so ala HM za cotke, ne bo rekla da so majhne user posted image Počakaj, sej zdaj jih še ne rabiš, septembra boš pa body KR lahko porabila za pod majčko z dolgimi rokavi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.2.2010 21:04:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Čer user posted image

mislim da Vid vodi v kilaži zihr kakšno kilo user posted image . Ampak naš bo v teh dneh vse nadoknadil... se vidi, da se ne dere več zaradi zob.

dolenjka, ti si kar v miru pozdravi, bom že počakala...

o hvala, sej pol bo pa že pomlad, pa bosta že v Lj prišla, a ne user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.2.2010 21:08:11   
tulpek
dolenjka, trenutno se ravno za celje pogajam z vremenom in prehladom od malega... ko bo to uspelo pa mogoče lj... me je strah, da bi se začel dret sredi vožnje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.2.2010 21:10:23   
dolenjka

dolenjka, trenutno se ravno za celje pogajam z vremenom in prehladom od malega... ko bo to uspelo pa mogoče lj... me je strah, da bi se začel dret sredi vožnje user posted image

sam to ne razmišljaj, da se bo drl user posted image Nafutraj ga, pol ure počakaš, da se poleže, pol pa gasa user posted image Povej, da bo kako fejst bejbiko videl, pa z našim eno moško rekel, pa bo to to, še dam ga ne boš spravila user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.2.2010 21:11:00   
dolenjka
OOOO jaz pa vidim, da nas JAGODKA bere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.2.2010 21:12:36   
kepica

Glede vožnje tudi mene skrbi. V eno stran bi še spal, v drugo pa sigurno ne. In, če ne spi, se dere do onemoglosti in se bom lahko na vsaki bencinski ustavljala in ga tolažila. Bova ravno do večera domauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.2.2010 21:14:15   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Glede vožnje tudi mene skrbi. V eno stran bi še spal, v drugo pa sigurno ne. In, če ne spi, se dere do onemoglosti in se bom lahko na vsaki bencinski ustavljala in ga tolažila. Bova ravno do večera domauser posted image

pol je pa boljš da v LJ prespita user posted image

Itak se bodo od naših nalezli, pol bojo pa tko zmatrani, da bodo komirani user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.2.2010 21:15:16   
vila MaLiNa
Sara tudi že nestrpno pričakuje svoj del od MCuser posted image . Dolenjka upam, da se pozdraviš kmaluuser posted image

Sara ima 72cm in 8kg pa so ji stvari 6-9 premajhne in prav tako velikost 74. Resnično upam, da se bo rast malo umirila.

Plavanje v bazenih - prodajajo tudi neoprenske hlačke za naše najmljaše. Tia je prav luštna pri kopanjuuser posted image . Naša je pa na žalost trda od kar je "morala" v fredov obroč in bazenuser posted image . No vsaj čofotati je zopet začelauser posted image .

Hranjenje zvečer - izdatno hranjenje ob večerih ne povečuje sitosti za čez noč, če se dojenček ali otrok že čez dan ni dosti najdel. Tako, da je treba skrbeti za redno prehrano naših nadobudnežev že čez dan.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.2.2010 21:18:09   
vila MaLiNa
No pa, ko smo že pri naših malih živalicah... tu je še mojauser posted image :
user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.2.2010 21:18:18   
dolenjka
Malinca, neoprenske hlačke proti okužbam žal ne pomagajo. Sej veš, rokica v usta al pa celo mal vode, pa je to to..... user posted image

Kar se hranjenja tiče se pa s teboj zelo strinjam user posted image , večerni obrok jim lahko še težo v želodčku naredi včasih, odvisno od prebavnega trakta, pa še težje spijo potem user posted image

Če se ti mudi za robo, se lahko proti koncu tedna v Ivančni dobiva user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.2.2010 21:19:06   
altaja

A misliš? Mava jutr pregled (za 6m user posted image ) pa bomo vidl. Zadne cajte ma bolj švoh apetit.. mogoče je zaljubljen user posted image

A zobki so zunaj?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.2.2010 21:20:23   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

pol je pa boljš da v LJ prespita user posted image

Itak se bodo od naših nalezli, pol bojo pa tko zmatrani, da bodo komirani user posted image

Če bi bili vsi taki kot Maks najbrž ne bi imela nobena nič protiuser posted image .
Moja mala dama si je trenutno zmislila, da dojenje zanjo v sede ni več zanimivo... Se je zgleda kaj od Matica nalezlauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?