MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 aja najvažnejš pa pozabm.............................hja pride 450€ je pa cca 6 otrok, majo 4 obroke bo pa to čist na novo..to cifro sm dubla dons v btc-ju na enmu letaku prleplenemu na stebr..sm pa že klicala..lokacija mi je všeč k smo tm biz živel pa babico mam blizu pa vse..sam CENA..bom res kr v uno privat varstvo poklicala k majo 270€ na mesec..k zmer bl ugotavlam da cenej od 400€ ne dobiš.. ufffff, to je pa kr mal drago js upam, da bo dubu vrtec-kakšne druge opcije sploh ne iščem še... js mam sicer možnost, da bi ga tašča in tast (pa še od mojefa dragega brat in sestra sta še dol) en štuk nižje mirkala, pa bi njej dajala magar ene 100€...sam nekak nočem sj ga mata res fuuuuuuuul rada in se velik z njem ukvarjata, sam ne vem no...bi pa tamalga razvajala 100 na uro in to mi ni ql! njihova vzgoja mi je čisti poden! majo prov tisto še kmečko vzgojo! decom tud prdnt ni treba za nič, babe pa skos bit v kuhinji, vse jim morjo k rit prnest itd. še za kopat more tašča za vse naštimat brisače, gate itd. mislm HAAAAAALO??če še za tamaladva (k sta stara 20 in 19let) mu mamica lepo naštima za oblečt za v šolo itd. joj, da sploh ne govorim!!! pa če bi jim js rekla, da dons ne sme nč čokolade, k jo je že včeri velik pojedu (npr.), bi mu ona dala glih čokolado, sam zato, da bi bil vesel in bi dobra izpadla v njegovih očeh... v glavnem, ta opcija zihr odpade, sva se z mojim odločila...ma, raj ga dam v vrtec, pa naj se tm lepo nauči, da ne more bit vse po njegovo, da je treba copatke in kkšne igrače lepo pospravljat za sabo itd. sj se tud velik naučijo v vrtcu... js bi mela pa lepo tako vzgojo, da lahko moški kdaj tud posodo pomije, pomete po tleh in take stvari...tega se pa dol zihr neb nauču! edin moj dec je čist druge sorte (se vid, da ga je bl babi vzgajala), da čist vse dela-tud lika! kuha pa sploh!med tem k brat pa sestra pa nč ne znata in ne delata SPLOH! drgač se pa super razumemo, ne me narobe razumet in se nč ne kregamo al kej tazga! sam pač vzgoja je pa čist adijo in tega nočm za mojga miškota! no, zdj sm se mal razgovorila.. .no taka scena je pr nas...