|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
12.2.2010 21:58:50   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mk8 in mini86 -Že od novembra se z mk8 in manjano menimo za sprehod. no, zadnjič sva se dobili z mini86 na kavici v koloseju in je bilo prav fino. bi lahko to ponovile. mk8, saj ti si iz kodeljevega? potem ti verjetno ni panike priti do koloseja? pa zdaj so tudi že izpiti mimo.  evo mini86, sem potem dojela, kaj sem zamešala, meni pa ni bilo jasno, kdo je iz difa in kdo ne. kakorkoli, če ne bo več snežnih metežev, se lahko kakšno dopoldne drug teden

Komot se dobimo, upam da bom imela avto. Se bomo zmenile. Mi bo tud pasala družba drugih mamic, ker drugače mam okoli zaenkrat še same študentke user posted image .

Bjondi vaša tavelka je pa res luštna!!! Bo hmal srca lomilauser posted image

Čestitke za vse nove podvige (Bine za kobacanje in Alex za velik velik)!!!!

Naša se pa zadnje dni zbuja na eno uro user posted image user posted image user posted image . Jaz se kar jokam ponoči, tolk sem že utrujena user posted image user posted image . Ne razumem, kaj je narobe, da ne more niti dve urci skupaj več spat, vse sem že sprobala (no, kvasa še ne), ne vem več, kaj naj naredim. Nisem za ven med ljudi, ker se me bodo ustrašli (predvsem mojih podočnjakov, ki jih imam do kolen user posted image user posted image ).

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
12.2.2010 22:01:00   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Danes sva z lubijem nardila Manci cel žur. Namreč kupila sem Fredov obroč za plavanje in ga je blo treba sprobat seveda. V domači banji. Nora sva, saj vem...ampak je bla tko luštna s tistim rdečim obročem in vsa nasmejana, pa ful je brcala. Me pa zanima - tiste ki ste to plavanje že prakticirale v bazenih - ali je popolnoma varno da kar spustiš otroka? Se ne more prevrnit, zlezt ven, se nagnit preveč naprej ali karkoli?? A morajo biti tisti trakci čez ramena zapeti zelo tesno?

Nič nista nora, mi smo ga tudi v banji sprobali user posted image user posted image . Če daš otročka pravilno not v obroč (je na slikici narisano) se ne more nikamor prevrnit.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
12.2.2010 22:06:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mk8 in mini86 -Že od novembra se z mk8 in manjano menimo za sprehod. no, zadnjič sva se dobili z mini86 na kavici v koloseju in je bilo prav fino. bi lahko to ponovile. mk8, saj ti si iz kodeljevega? potem ti verjetno ni panike priti do koloseja? pa zdaj so tudi že izpiti mimo.  evo mini86, sem potem dojela, kaj sem zamešala, meni pa ni bilo jasno, kdo je iz difa in kdo ne. kakorkoli, če ne bo več snežnih metežev, se lahko kakšno dopoldne drug teden

Komot se dobimo, upam da bom imela avto. Se bomo zmenile. Mi bo tud pasala družba drugih mamic, ker drugače mam okoli zaenkrat še same študentke user posted image .

Mogoče pa se še jaz pridružim...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
12.2.2010 22:10:13   
bjondi
kaj pa je fora kvasa?

Naš Žiga je bil tudi ponoč nemiren zdele nekaj časa...zdaj pa si zvečer slečem majico ki jo imam na sebi čez dan in mu jo pogrnem v pojstlco da na njej pana,rokave pa zavežem okol ograjce da se mi nebi kej zamotu...in to počnem zdej že kar lep čas...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
12.2.2010 22:17:44   
lenika
Jaz se tudi velikokrat zbujam neprespana in se sprašujem kako bo čez 3 mesece, ko bom zopet v službi.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
12.2.2010 22:18:19   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

kaj pa je fora kvasa?

Naš Žiga je bil tudi ponoč nemiren zdele nekaj časa...zdaj pa si zvečer slečem majico ki jo imam na sebi čez dan in mu jo pogrnem v pojstlco da na njej pana,rokave pa zavežem okol ograjce da se mi nebi kej zamotu...in to počnem zdej že kar lep čas...

To sem tudi že probala, pa ne pomaga user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
12.2.2010 22:23:54   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

kaj pa je fora kvasa?

To sem tudi že probala, pa ne pomaga user posted image

Hm...pol bo pa mogoče  toleuser posted image  pomagal...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
12.2.2010 23:13:39   
mojsonček
čER čvekeuser posted image

BJONDI matr je cukr tamala... če se ne motim je mal mlajša k moj tavelk tamau... da bi vidla kolk njega famozna P mečeuser posted image user posted image  sem na dobri poti, da se mi sfuzla...

mk pri nas je bil problem v kašicah, ki sem jih delala z aptamilom... a ji daješ kaj kašice z adaptiranim mlekom? naši enostavno ni pasala mlečna formula, ker ko sem zamenjala z allernovo so vse težave ponehale ...

manna midve hodiva na plavanje dojenčkov in zadnjič se mi je tko zvijala v obroču, če me ne bi blo zravn se gladko zvrne s šlaufom vred... jst je na tvojem mestu ne bi puščala brez nadzora...

lenika sej veš, da smo supermame, bomo že kako user posted image

a katera razmišlja o polovičnem delovnem času? kaj je treba sploh narest, da koristiš to ugodnost?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
12.2.2010 23:47:12   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Punce, a je šla katera v Leclerc pogledat sedeže? Kakšna info o zalogi? Mogoče bom imela jutri popoldne izhod...

Jaz sem bila danes proti večeru in jih je bilo kar nekaj v trgovini, kakšen pa je sigurno še zadaj...1 je bil rdeč, vsaj 3 rjavo-bež, 1 sivo-črn, pa še en k se ga ne spomnim. To govorim za Priorije...saj če se prav spomnim te zanimajo te, ne?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.2.2010 23:50:33   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

a katera razmišlja o polovičnem delovnem času? kaj je treba sploh narest, da koristiš to ugodnost?

Jaz o tem ne razmišljam, je pa moja sodelavka to urejala na CSD...spomnim se edino, da sem ji morala pripravit novo pogodbo o zaposlitvi in je potem to odnesla tja...Saj ti bo verjetno kakšna druga znala več povedat...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.2.2010 23:56:33   
*alina*

Me pa zanima - tiste ki ste to plavanje že prakticirale v bazenih - ali je popolnoma varno da kar spustiš otroka? Se ne more prevrnit, zlezt ven, se nagnit preveč naprej ali karkoli?? A morajo biti tisti trakci čez ramena zapeti zelo tesno?

Moja prijateljica mi je ravno zadnjič kazala slike s plavanja (hodi na tečaj na DIF) in sem opazila, da nekateri otročki sploh nimajo teh trakcov čez ramena. Tudi jaz sem od sodelavke dobila Fredov obroč in upam, da ga bomo lahko kaj kmalu sprobali...trenutno smo vsi majčkeno prehlajeni.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.2.2010 8:07:33   
Hanuši
Jutro,

bjondi, prava mala lepotička je user posted image .
O zaljubljenost. Pri nas je tut čist adijo. Sta s sošolcem par. Me je kar na rit vrglo, ko mi je povedala. Seveda se delam čist skulirano, zato, da mi kaj pove, da vidim kaj to pomeni "par". No pa je zaenkrat čist nedolžno, se samo za roke držitauser posted image , pa seveda je dobila čestitko za Valentinovo. Kakšno paniko smo imeli, ker mu jo je tudi ona naredila, a je včeraj ni nesla s seboj, da je ne bi sošolci zafrkavali. Potem pa mami v akcijo za naslovom. Njegova mami je moja prijateljica, a so ravno v fazi selitve v hišo in potem je bilo potrebno novi naslov dobit, pa do 19h na pošto oddat, da bo ja danes dobiluser posted image .

Ja pestro je.

Kar se službe tiče, me je pa kar groza, ker moram novo iskat. Sem šla malo na MojeDelo.com, pa sploh ni nič. Očitno bo treba preko poznanstev iskat. Groza.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.2.2010 8:27:59   
manna
Mojsonček, ja jaz bom delala polovični čas ampak nisem še nič urejala. Verjetno bom polovično samo eno leto, potem septembra 2011 bi jo dala pa v vrtec.
Hanuši, dobra taktika to s skuliranostjo user posted image Pa komi 10 let ima in že fanta...oh kam grejo časi...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.2.2010 8:34:30   
manna

manna midve hodiva na plavanje dojenčkov in zadnjič se mi je tko zvijala v obroču, če me ne bi blo zravn se gladko zvrne s šlaufom vred... jst je na tvojem mestu ne bi puščala brez nadzora...

No sej brez nadzora itak da ne, sem mislila tko - da ti pač plavaš zraven nje (v bazenu recimo), ona pa sama malo brca pa to.. al jo je treba skoz držat? No, sej bomo vidli kako bo šlo v toplicah.

Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.2.2010 8:43:45   
manna
mojsonček, kakšne težave pa sta imeli zaradi aptamila? Jo je napenjalo? Se je zato zbujala in se zdaj ne več? Ker če ja, grem takoj kupit allernovouser posted image Sem že parkrat pomislila če ni morda mlekec krivec ampak naša nima drugač nobenih znakov "netolerance" mleka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.2.2010 9:30:45   
mk8
Spet ena "super" noč, še z mojim sva se skregala sred noči zarad tega nespanja user posted image user posted image . Čisto sem ubita.

Aja, drugače pa dobro jutro...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.2.2010 9:39:10   
manna
mk8, dobro jutro tudi tebi.
He he skregala sta se praviš, moj pa itak hodi na kavč spat zadnje dni ker "se mora revež naspat". Potem pa zjutraj ko po ubitačni noči vstanem s tamalo, jo previjem, oblečem, nafutram, on pa meni vsa krmižljav "A bi mi skuhala kavico?"

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
13.2.2010 9:52:51   
lino
Dan..

Najprej pohvale vsem našim lepotcem...čestitke obmesečnikom (še za nazaj)...user posted image user posted image user posted image vsem neprespanim mamicam (tudi mi spimo slabo, pa bo že, če ne prej, pa čez 20 letuser posted image )

Kozice se nam sušijo in smo boljše volje vsaj podnevi...seveda, če se kaj dogaja...

evo, to je to, ker je treba v akcijo...lepo bodite!!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
13.2.2010 13:02:45   
Tira

Me pa zanima - tiste ki ste to plavanje že prakticirale v bazenih - ali je popolnoma varno da kar spustiš otroka? Se ne more prevrnit, zlezt ven, se nagnit preveč naprej ali karkoli?? A morajo biti tisti trakci čez ramena zapeti zelo tesno?

Mi smo imeli na plavanju za dojenčke Fredov obroč rdeč in je bil ful dober, res stabilen, se mi zdi, da se zeloo težko prevrne. Na tečaju so imeli dojenčki, posebej manjši naramnice spodaj pod ritko pripete - da niso preveč dol lezli. Sploh, če je vaša manjša in bolj drobna ti svetujem, da jo pripneta spodaj.
Jz sem šla pa potem kupit ta Fredov obroč v Pikapolonico in doma ugotovim, da je ful manjši, kot na tečaju in našemu naramnice niti slučajno ne gredo več pod rito, so čist prekratke. Še čez rame mu jih komaj zapnem... zdej pa ne vem kaj je fora user posted image Je original Fredov obroč rdeč, ampak ful manjši kot smo jih imeli na tečaju. Je tko majhen, da se naš velikan komot prevrne naprej z glavo v vodo. Bom mogla še naštudirat, kaj narest, ker gremo marca v toplice.

Mi smo imeli pa danes kar lepo noč, smo spali do 4.30 jedli, se previli in spali naprej do 7.00 user posted image Potem se pa vsako jutro malo crkljava v postelji do ene 8h. Se nam pa dogaja, da ponoči toliko nalula, da mu Pamperska premoči pri strani in ga moram čist preoblečt. Sem mu kupila že 4+ pa se isto dogaja. A ima katera kakšno idejo, kaj delam narobe... plenica naj bi pa ja zdržala celo noč user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
13.2.2010 17:40:32   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

A ima katera kakšno idejo, kaj delam narobe... plenica naj bi pa ja zdržala celo noč user posted image

To se tudi jaz sprašujem. Že 4 jutra je na levem boku moker do podpajske. Ko se je to prvič zgodilo, sem krivila Alana plenice, ker so res ful papirnate in logično, da  ne zdržijo toliko. Samo, ko sem mu tisto plastiko dala na ritko je pa isto. Pa vedno samo na levem bokuuser posted image

Danes mi bodo pa res noge odpadle user posted image . Sva čisto ves dan šetkala po sončku, samo jest sva domov hodila. Je bilo tako lepo in toplo. Upam, da se jutri zgodba ponovi

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 13.2.2010 17:42:51 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
13.2.2010 19:01:56   
tecka
OJ. No, danes pa sva šla s Srečkom malo ven na sonce. Iz nosa mu ne teče več ven, ima pa smrkelj zadaj nekje in ga zelooo težko spravimo ven, če sploh.
Z mojim izhodom danes pa ni bilo nič - ker se je tudi mene lotil prehlad in komaj čakam, da grem spat.

Nočne plenice - jaz imam trenutno hoferjeve, 4, pa se je samo 1x zgodilo, da je plenica spustila zjutraj, ko sem ga nesla v kopalnico in prislonila na bok. Si pa predstavljam, da zna biti problem pri težjih otročkih. No, pa tudi jaz ne smem več jamrat. Za 8m sva Srečkota tehtala na osebni tehtnici in prišla do rezultata 8200 - 8300 g, kar je 1 kg več kot pri 6m oz. čisto zadovoljiv napredek pribl. 0,5 kg na mesec.

Krofov nismo niti kupili, kaj šele pekli doma, še za kosilo je bila kar pica iz picerije.

He he skregala sta se praviš, moj pa itak hodi na kavč spat zadnje dni ker "se mora revež naspat".

Naš pa kar v spalnici dobro spi in zjutraj pravi: "ej, danes je pa mali kar dobro spal". Zbujal se je samo prvih 14 dni, ko je bil spočit na očetovskem dopustu, potem nič več. Blagor mu, si mislim, jaz se zbudim že, ko Srečko pomisli, da bi spustil dudouser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
13.2.2010 19:15:27   
bjondi

BJONDI matr je cukr tamala... če se ne motim je mal mlajša k moj tavelk tamau... da bi vidla kolk njega famozna P mečeuser posted image user posted image  sem na dobri poti, da se mi sfuzla...

En dan za Žigijem bo deset let dopolnila user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3447
13.2.2010 19:17:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Jaz o tem ne razmišljam, je pa moja sodelavka to urejala na CSD...spomnim se edino, da sem ji morala pripravit novo pogodbo o zaposlitvi in je potem to odnesla tja...Saj ti bo verjetno kakšna druga znala več povedat...

...jaz bom prjavljena za 4 ure...do septembra-upam da dobim vrtec...če ne pa še naprej...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
13.2.2010 19:20:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jutro,

bjondi, prava mala lepotička je user posted image .
O zaljubljenost. Pri nas je tut čist adijo. Sta s sošolcem par. Me je kar na rit vrglo, ko mi je povedala. Seveda se delam čist skulirano, zato, da mi kaj pove, da vidim kaj to pomeni "par". No pa je zaenkrat čist nedolžno, se samo za roke držitauser posted image , pa seveda je dobila čestitko za Valentinovo. Kakšno paniko smo imeli, ker mu jo je tudi ona naredila, a je včeraj ni nesla s seboj, da je ne bi sošolci zafrkavali. Potem pa mami v akcijo za naslovom. Njegova mami je moja prijateljica, a so ravno v fazi selitve v hišo in potem je bilo potrebno novi naslov dobit, pa do 19h na pošto oddat, da bo ja danes dobiluser posted image .

Ja pestro je.

Kar se službe tiče, me je pa kar groza, ker moram novo iskat. Sem šla malo na MojeDelo.com, pa sploh ni nič. Očitno bo treba preko poznanstev iskat. Groza.

...u madona že par...pri nas je bil govor samo o zaljubljenosti...pa že  za roke se držita ...jao kaj nas čaka...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
13.2.2010 19:21:09   
bjondi

Spet ena "super" noč, še z mojim sva se skregala sred noči zarad tega nespanja user posted image user posted image . Čisto sem ubita.

Aja, drugače pa dobro jutro...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!