Naty*Taja
|
Dobro jutro! Tudi od mene čestitke za napredke, obmesečnice... in veliko potrpljenja in volje nam neprespanim... Lino, čez 20 let pa ne bomo spale, ker bodo ponočevali in ...uh, kaj vse nas še čaka. Bjondi - lepotička, ni kaj! Je pa zlo podobna prijeteljičini hčeri! Sem najprej misla, da je ona. Je 8 stara - kolk je pa tvoja? IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Naša se pa zadnje dni zbuja na eno uro . Jaz se kar jokam ponoči, tolk sem že utrujena . Ne razumem, kaj je narobe, da ne more niti dve urci skupaj več spat, vse sem že sprobala (no, kvasa še ne), ne vem več, kaj naj naredim. Nisem za ven med ljudi, ker se me bodo ustrašli (predvsem mojih podočnjakov, ki jih imam do kolen ). Sva že dve- Pa pri nas je bilo pri vsakem tako do dobrih dveh let, tako, da sem se že naprej pripravila na to. Zgleda,d a imajo zelo močne dlesni in jih zobki tolk matrajo...Tidi jaz bi eno noč rada prespala v kosu že enkrat!! Manna - kar se obroča tiče - lahko malega spustiš (ni ga treba kr skoz držati) ga je pa treba imet zato na očeh - tudi gor je to opozorilo. Naš je naprimer tako brcal, da je zlezel dol - v vodo (takrat ti tisti trakci za preko ramen bolj malo pomagajo. drugače pa ni to kr naenkrat pač pa počasi. Aja, pa jaz sem ga tako ven iz vode dvigovala in smo divjali, mogoče zato. Drugače je pa kr varn. Se tako malo obesi preko sprednjega roba in je. Naprej pa po moje bolj težko, da bi se prevrnil. Jaz sem npr. brez problemov imela oba - tasrednjo in tamalega (tasrednja se še tudi ne upa čisto sama spuščat z rokavčki v tavečji vodi, se me je kr oklepala) Mojsonček - jaz vedno bolj resno razmišljam o polovičnem delovnem času. Mislim pa, da moraš najprej do delodajalca in se dogovorit, če ti sploh da možnost... Ja, ja, sej vem da imamo pravico, samo sej veste kako je. Si je pa kolegica tole zrihtala pred kratkim in če želiš jo lahko vprašam točno kako in kaj. Tira - da nisi ti za Baby Borna obroč kupla? Drugače pa zamenjaj za oranžnega, ki je za večje, če še seveda lahko. Plenica je pri našem prvem spuščala - vzrok : preveč pitja! Drugače pa pomaga včasih, če jo zelo dobro ob nogicah pripopaš, ko jo oblačiš in tiste robove z gumicami po celem ven potegneš. (upam, da je razumljivo, kaj mislim.) Mini86 - a si vidla, kok te je cenzuriralo pri podnapisu slike o maš.k.u.r.c.i! July08 - te čist razumem! Pa tole o pričkanju tudi drži - midva se več zmenva preko telefona, kot pa na štiri oči. Se skor ne vidva, pa zvečer pade en al pa tadrug koma... Evo še en posnetek našga knedla. http://www.youtube.com/watch?v=V64ZB-3Q9rU No pa pojdimo v nove boje...