|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
13.2.2010 19:34:21   
bjondi
planice-uf kokrat nam spustijo,pa ne spustijo,ampak lulček zgleda pade tako da gre tam ko ne sme...imamo pa lumpijeve...se pa včas prav sliši ko lula,tako da se lulček vvrjetno res obrne od samega curka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.2.2010 19:41:34   
mini86
mini a si ti Maša al sem jaz kaj narobe zastopla user posted image
user posted image user posted image user posted image

tud js sm skeptična glede tega kvasa..pol to pomeni da se u bistvu zbuja ponoč zarad lakote ane..če bi rečmo kvas pomagu..in pol ni res k pravjo da naj se nebi zbuju oz nebi rabl po 6 mesecu mleka ponoč..kr neki no

mony ne sekiri se ker je blo tud pr ns obdobje neješčosti..sm ga pol spet dojila po vsakem obroku..sm pisala tanč na monu pa je rekla da ni to nč hudga in da ta neješčost lahko traja par dni tednov ali pa mesec..tko da ni panike
nš ma rečmo rd polento z zelenjavo in parmezanom..pa je učeri zmazu cel krožnik, pol sm mu pa dons hotla isto narest da bo ja zihr kej pojedu k smo šli na roj.dan pa je pojedu mn kot pou..pa kaj čm

bjondi-prava lepotička..ziher je po mamiciuser posted image

10ka-zmenjeno za drugi teden enkrat..sam povej kšn dan prej

manna-fredov obroč je zakon in 100% varen..nš je kr odplavu stran od naju vs očarn nad vodo in ljudmi in res se ne more nč narest, no res pa da je nš lepo mirno plavu z roko al pa prstom v roki

bojondi-ja super še ti ulet da nas bo več..pa še kera..pr nm pa ne pali da spi na moji majci

tira-nm je nekaj časa prhajalo čez pleničke ponoči..ko smo bli nekak prevelki za trojko za šterko pa prevelki..sam sm pa ugotovila da pri plenicah pampers so pr trojki oz pr različnih barvah različni kilogrami kljub temu da je vse npr št tri-upam da sm razumljivo napisala..no mi mamo še zmeri trojko, 4ka pa čaka na dodatne kile

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.2.2010 19:58:57   
mini86
user posted image

naša maš****a

user posted image

user posted image

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.2.2010 20:33:42   
lino
iiiiiiii, kk lepi zajček...mi smo imeli pa rožico, bom naknadno dala sliko gor...sedaj gledam film look who is talking...mega...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.2.2010 21:51:43   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mojsonček, kakšne težave pa sta imeli zaradi aptamila? Jo je napenjalo? Se je zato zbujala in se zdaj ne več? Ker če ja, grem takoj kupit allernovouser posted image Sem že parkrat pomislila če ni morda mlekec krivec ampak naša nima drugač nobenih znakov "netolerance" mleka...

na brzino...

pri nas je bil za zbujanje v zadnjem mesecu glavni krivec aptamil... pač v našem primeru allergy digestive care, ker ji je bla na provokaciji dokazana alergija na kml...  prej sem jo itak skos dojila in nisem nikoli dodajala, pol k sva pa uvedli gh sem pa za večerjo vedno bolj pogosto delala kašice z aptamilom in takrat se je to nespanje začelo... sam itak nisem bla tolk pozorna... itak, če je bil aptamil za alergike.... no uglavnem, da ne zavlačujem... nekajkrat ji čist po naključju nisem naredila in punči je čudežno prespala večino noči... prej pa... od 9 do polnoči vsaj 5x zbujanje zaradi napenjanja, zvijanja, prdcev... pol po polnoči pa skor vsako uro... jst sem bla celo noč jošk... zdej jo pa sam 1x podojim okrog 3 al pa 4 in pol spimo do 8...  probaj... edino kar je lahko je to, da boš vrgla stran 20 €... pa okus je user posted image  ampak ne oziraj se na to... mi nismo dojenčki...

mk user posted image user posted image  upam, da kej pametnega pogruntate... čim prej...

mini... tale zadnja fotka je zakonuser posted image  

lino pozdravčke tebi in Maksu

šibam... mirno nočko vsem

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.2.2010 21:51:55   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bjondi-prava lepotička..ziher je po mamiciuser posted image

Pravjo ,da je tatijeva user posted image ... ...iiii,kak lep zajček user posted image ...

mojsonček-dobro da si pogruntala kje se se je skrivalo nespanje...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.2.2010 21:55:20 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
13.2.2010 22:39:45   
manna
user posted image

Mi smo imeli pa miško.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.2.2010 22:40:36   
manna
...ampak si ni pustila narisat še brkov.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.2.2010 23:30:27   
*alina*
user posted image

Mi pa naj bi imeli Dalmatinko, samo so jo kakšni zamenjali za kravicouser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.2.2010 7:21:46   
July08
Dobro jutro drage moje!!!
Se javljam po doooooooolgem času. kar ne morem se h compu spravit. Čez dan ni časa, ker skoz neki šibamo, zvečer sem pa preveč zmatrana al se morm pa pmožu posvetit. Takrat je edina prilika, da se kaj pogovoriva, ko mladina spi. Čez dan pa ni šans, da preglasiva tri kričačeuser posted image Glih včeri mi je rekel, da najbrž se tisti, ki imajo ful otrok, nič ne spričkajo, ker se itak ne morejo nič pogovarjat.

Naša Julija je prav pridna. 10. je dopolnila 8 mesecev. Ugotavljam, da je med bolj počasnimi, tudi v primerjavi z bratcema. zaenkrat se še ne usede sama, pa tudi plazi se še ne, za nogice pa sploh še ne ve, zakaj jih ima.  Zato jo imam zaenkrat še na njeni "igralni površini": kovter, oblečen v posebej za to narejeno prevleko, gor pa en kup igrač. IN pol jo po potrebi vlečem s kovtrom vred po stanovanju, kjer se pač jaz nahajam. In seveda je najbolj zanimivo takrat, ko jo vlečem, se prav glasno smeji.

Sicer imamo trenutno opravka s pustom. Smo že cel teden v pripravah s fantoma, ki sta ga komaj dočakala. Včeraj smo bili na pustnem rajanju za otroke, zvečer sem šla pa z njima po hišah - mal za hec. Joj, smo se nasmejali. Za Julijo je bil že premraz, jo je pa kar ata čuval.

Joj, sem se včeraj (pre)pozno zvečer spomnila, da je danes Valentinovo. Moram provat kej najti v "mojo darilno omaro". Imam vedno kaj darilc in sladkarij na zalogi, za kakšne nepredvidene obisku, ko se kam odpravimo. Upam, da bo kakšna malenkost za mojega user posted image Rožic in sladkarij itak ne mara.

Se še kaj oglasim. Obljubim, da bolj pogosto, zdaj ko bom bolj doma.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.2.2010 9:15:00   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*
Mi pa naj bi imeli Dalmatinko, samo so jo kakšni zamenjali za kravicouser posted image

Jaz sem tudi mislila, da je kravica, preden sem prebrala tvoj tekstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kakoooo luuuuštne maškareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi bo še žal, da jaz pri Srečku škrtarim...

Danes pa pri nas kraljuje megla in bomo verjetno kar notri. No, očka sva napodila v Leclerc, če bo slučajno dobil avtosedež.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
14.2.2010 9:34:00   
Naty*Taja
Dobro jutro!

Tudi od mene čestitke za napredke, obmesečnice... in veliko potrpljenja in volje nam neprespanim... Lino, čez 20 let pa ne bomo spale, ker bodo ponočevali in ...uh, kaj vse nas še čaka.

Bjondi - lepotička, ni kaj! Je pa zlo podobna prijeteljičini hčeri! Sem najprej misla, da je ona. user posted image Je 8 stara - kolk je pa tvoja?

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Naša se pa zadnje dni zbuja na eno uro user posted image user posted image user posted image . Jaz se kar jokam ponoči, tolk sem že utrujena user posted image user posted image . Ne razumem, kaj je narobe, da ne more niti dve urci skupaj več spat, vse sem že sprobala (no, kvasa še ne), ne vem več, kaj naj naredim. Nisem za ven med ljudi, ker se me bodo ustrašli (predvsem mojih podočnjakov, ki jih imam do kolen user posted image user posted image ).

Sva že dve- Pa pri nas je bilo pri vsakem tako do dobrih dveh let, tako, da sem se že naprej pripravila na to. Zgleda,d a imajo zelo močne dlesni in jih zobki tolk matrajo...Tidi jaz bi eno noč rada prespala v kosu že enkrat!! user posted image

Manna - kar se obroča tiče - lahko malega spustiš (ni ga treba kr skoz držati) ga je pa treba imet zato na očeh - tudi gor je to opozorilo. Naš je naprimer tako brcal, da je zlezel dol - v vodo (takrat ti tisti trakci za preko ramen bolj malo pomagajo. drugače pa ni to kr naenkrat pač pa počasi. Aja, pa jaz sem ga tako ven iz vode dvigovala in smo divjali, mogoče zato. Drugače je pa kr varn. Se tako malo obesi preko sprednjega roba in je. Naprej pa po moje bolj težko, da bi se prevrnil. Jaz sem npr. brez problemov imela oba - tasrednjo in tamalega (tasrednja se še tudi ne upa čisto sama spuščat z rokavčki v tavečji vodi, se me je kr oklepala)

Mojsonček - jaz vedno bolj resno razmišljam o polovičnem delovnem času. Mislim pa, da moraš najprej do delodajalca in se dogovorit, če ti sploh da možnost... Ja, ja, sej vem da imamo pravico, samo sej veste kako je. Si je pa kolegica tole zrihtala pred kratkim in če želiš jo lahko vprašam točno kako in kaj.

Tira - da nisi ti za Baby Borna obroč kupla? user posted image Drugače pa zamenjaj za oranžnega, ki je za večje, če še seveda lahko.
Plenica je pri našem prvem spuščala - vzrok : preveč pitja! user posted image Drugače pa pomaga včasih, če jo zelo dobro ob nogicah pripopaš, ko jo oblačiš in tiste robove z gumicami po celem ven potegneš. (upam, da je razumljivo, kaj mislim.)

Mini86 - a si vidla, kok te je cenzuriralo pri podnapisu slike o maš.k.u.r.c.i! user posted image

July08 - te čist razumem! Pa tole o pričkanju tudi drži - midva se več zmenva preko telefona, kot pa na štiri oči. Se skor ne vidva, pa zvečer pade en al pa tadrug koma...

Evo še en posnetek našga knedla.
http://www.youtube.com/watch?v=V64ZB-3Q9rU

No pa pojdimo v nove boje...

MONTIGNAC

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
14.2.2010 10:22:18   
10ka
evo, še jaz se pridružujem klubu neprespanih mamic. celo noč sem letala od ene do druge. katji rastejo zobki, tjaša je pa spet nekaj zakuhala. no, saj je bila še dolgo zdrava, cela dva tedna. vsekakor sem čist neprespana, upam, da bom nekako pregurala čez dan.

tira - mi smo imeli rdeč fredov obroč, ki je bil kao premajhen. šele po enem mesecu stalne uporabe sem dojela (oz kolegica mi je povedala), da je premalo napihnjen. smo ga pihali samo na usta. potem smo pa s pumpo obroč do konca napupmali in je bil tako velik kot na tečaju.

mk8, mini, bjondi -  se zmenimo pol drug teden enkrat. jaz moram kake dva dni počakat, kakšna bo situacija s tjašino boleznijo, pol bom pa vedela kdaj imam čas. tele vrtčevski otroci so cela štala. upam, da bo drugo leto njen imunski sistem že kaj boljši...

glede vrtca - sem klicala na MOL, Oddelek za predšolsko vzgojo, kjer so mi natančno in prijazno razložili, kako bo z vpisom. zgleda, da so si kar dobro zamislili. včasih je bilo tako, da si moral sam živčno iskati vrtec ali varstvo po celi ljubljani, ker so ti pač vse vloge za vrtec zavrnili. zdaj bo tole iskanje nase prevzela občina, kar je še vendo bolje, kot pa tista negotovost... kakorkoli, bomo že dobili vrtce, itak pa ful novih oddelkov odpirajo.

uživajte dan. zavidam vsem, ki ste naspane in vam po možnosti še kdo kuha kosilo user posted image . jaz bi tudi

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
14.2.2010 10:38:44   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

No pa pojdimo v nove boje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak frajer

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 3464
14.2.2010 10:39:42   
princ_princeska
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image ...kake lepe maškoreuser posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
14.2.2010 10:59:58   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mk8, mini, bjondi -  se zmenimo pol drug teden enkrat. jaz moram kake dva dni počakat, kakšna bo situacija s tjašino boleznijo, pol bom pa vedela kdaj imam čas. tele vrtčevski otroci so cela štala. upam, da bo drugo leto njen imunski sistem že kaj boljši...

Zmenjeno. Jaz bi samo prosila, če se slučajno da, da se ne bi menile za ponedeljek ali sredo. Takrat namreč nimam avta in se vam ne bom mogla pridružit.

uživajte dan. zavidam vsem, ki ste naspane in vam po možnosti še kdo kuha kosilo user posted image . jaz bi tudi

user posted image user posted image Jaz sem danes rahlo bolj naspana. RAHLO. Očitno so tisti vaši objemčki pomagali. Hvala user posted image !

Pa dobro jutro in dober dan!

< Sporočilo je popravil mk8 -- 14.2.2010 11:00:30 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
14.2.2010 11:10:25   
mini86
Mini86 - a si vidla, kok te je cenzuriralo pri podnapisu slike o maš.k.u.r.c.i! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sploh nebi opazla..mi še na misu ni pršlo kej tazgauser posted image

alina-sm gledala na strani od miškolina in piše da pr navem polju nimajo 1. starostnega obdobja..loh da še niso spremenil..bom pa tud js klicala upam da se bom spomnla..evo lej

http://www.vrtec-miskolin.si/enote/

ne sori sm se zmotla..zmotl me je najbrš to k povsod pišejo od 11 mesecev naprej v novem polju pa piše od enega leta naprej..nč nam klicalauser posted image joj k bi mi usaj tm dobl k bomo že 13 oz 14 mesecev stari

Neposredna povezava do sporočila: 3467
14.2.2010 11:59:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Bjondi - lepotička, ni kaj! Je pa zlo podobna prijeteljičini hčeri! Sem najprej misla, da je ona. user posted image Je 8 stara - kolk je pa tvoja?

Junija bo 10let..

Uau hudo user posted image ...obvlada...mi pri 7,5m samo sedimo,kravce past je pozabil user posted image ...sem dala na glas comp je Žiga tako poslušal zvoke Urbana je bil čisto tiho in se smejal...

user posted image user posted image user posted image  za našo miško in dalmatinčka...iiiii...

Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.2.2010 12:33:04   
manna
Pozdravljene
res ful luštne maškare za pojest!  user posted image user posted image user posted image   Pa kakšen car Urban saj že skor hodi!! Pa ful je velik, naša bi bila zraven ko ena majhna pikica...

Pa hvala za nasvete o obroču, bomo še bolj napihnili da bo ja v redu. Gremo konec meseca končno v toplice ! Komaj čakam!
Naša princeska se je naučila dat BUC z glavico, ko ji rečeš, se s čelom bucne ob moje čelo pa se ful smeje zraven. Mah kaki cukri so..

Smo bili pa na kavi z dvema familjama ki imajo že po dva malčka (neki kolegi), torej je blo skupaj z našo 5 dojenčkov od 0-3 in moram rečt da je skoraj nemogoče se sploh pogovarjat o čemerkoli, ker je nonstop treba asistirat otročkom, popravljat, držat, futrat, pazit to pa ono, ..ma ni da ni. Sploh se nismo utegnili pogovarjat. Pol na koncu pa pač "Ja fajn bodte, pa se še kej vidmo." Pol pa sm šele porajtala da sploh nismo spregovorili pet stavkov vsega skupi.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.2.2010 20:49:48   
lenika
Pa še naša dva.

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
15.2.2010 7:12:47   
bačko
 Punce samo toliko se javim da vam povem da bom malo odsotna ker renoviramo stanovanje in ne bo časa za RR.Takoj ko bomo vse poštimali pa se javim.Lepo se imejte in čuvajte svoje srčke!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
15.2.2010 8:36:16   
manna
Zgleda da vse junijke nekaj renovirajo ko ni nobene več gor user posted image
bačko, fajn, hitro in lepo poštimejte.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
15.2.2010 9:36:47   
MONY25
jutro...

opa, kok ste zgovorneuser posted image user posted image user posted image kje pa ste vse?

evo, mi še zmer nč ne jemo-poje sam tko par žličk na obrok, pol pa kr dlesni skp tišči, da ne rata nč mu not uvalituser posted image prov pregnan je tale naš mišon! ampak popije pa več kot prej, tko da mi je zdle sam to važn...
drgač je pa začel se neki na kolena postavljat (mislm, ritko ful dviguje, k je na trebuščku) in se mal premakne naprejuser posted image čedalje bolj to dela...js čist happyuser posted image

dons mamo pa fizioterapijo, upam, da bojo kej pametnga povedal...

kako ste se mele kej  za valentinovo? so vas vaši dragiji kej presenetil? pr nama je blo za posratuser posted image navadn dan...js sm bla kr mal jezna...js sm mu vsaj neki kupla...vsaj pozornost, če ne druzga...on pa nč...še fajn sva se skregala zvečer...mah, sj bolš, da ne govorimuser posted image bo že...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.2.2010 9:43:21   
tecka
Jutro.
Res, kje ste vse?
Evo, jaz imam prosto dopoldne, ker naš dela popoldne. Ga moram izkoristit, jutri bo odsoten ves dan, pa še spat bom šla kasneje, ker so Razočarane gospodinje.

Valentinovo me ne gane sploh. Pri nas se ptički ženijo za Gregorjevo, imamo (kramarski) sejem in dobim kakšno kuhalnico ipd.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
15.2.2010 9:43:37   
manna
lenika, a vaša je bla tud miška user posted image Cortkana sta!
Mony25, mi ne poznamo valentinovga. Moj lubi je bolj na izi, še na obletnico se sam nič ne spomni, ko mu omenim pa vpraša kaj pa bi rada da mi kupi/naredi.. Edino rojstni dnevi so pri njemu v čislih, takrat se pa potrudi.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (23%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (77%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!