|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.2.2010 8:47:16   
lara light
Jutro! Kavica...mmm, hvala.user posted image
Belen, upam, da bo nocoj bolje.  Povej mi prosim, koliko je cena? Jaz sem gledala istega na idealo.de se mi zdi da babaymarket i je 289 eur + 30 eur poštnina za oba. Thx za pomoč. Je pa res v bc 369 eur.

Je že tuuser posted image , šibam...lep sončen dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.2.2010 10:07:21   
Belen
lara .. mi smo dali 240 eur za enga + 75eur je bla ptt za oba... torej skupaj... 480+75 eur... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.2.2010 12:50:44   
lara light
Belen, zlata si, hvala za info in user posted image  za nakup! Ko in če se odločim, te bom prosila za podrobnosti in pomoč, ker sem leva...thx!

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
15.2.2010 12:58:43   
Shadow
Evo Belen, končno odgovor:

This will cost £45 to ship this there, we would need a contact number were you to proceed, this would take 5/7 working days.

To je menda cca 55 eur zraven za poštnino.

Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.2.2010 13:54:41   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Belen, zlata si, hvala za info in user posted image  za nakup! Ko in če se odločim, te bom prosila za podrobnosti in pomoč, ker sem leva...thx!

OK zmenjeno, bom pomagala user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.2.2010 13:55:17   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Evo Belen, končno odgovor:

This will cost £45 to ship this there, we would need a contact number were you to proceed, this would take 5/7 working days.

To je menda cca 55 eur zraven za poštnino.

hwala senčka, bom razmislila..... user posted image

user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
15.2.2010 14:10:53   
dekle11
Živjo, punce
Človek rata utrujen, preden vas ujame :) Par dni, pa rabim 2 kafeta, da vas preberem...
Morm pa povedat, da me razkurijo razlike, ki jih delajo v zdravstvu... Mi smo dobili blazino, pa
sploh nisem vedela, da se lahko dobi in ne hodimo na ft. Upam, da nam bo še naprej šlo super, drug teden imamo spet ra. Ampak kako se to dela, hudi...?! Sicer zdaj pluvam v lastno skledo, ker blazina je super in mi jo drsamo vsak dan...
pridem nazaj...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
15.2.2010 15:06:33   
dekle11
No pa smo se previjali, igrali, telefonirali, ... in sem nazaj. Hotela sem dodati še, da se pridno učim od vas in se odločam za svoj prvi nakup na e-bayu. Če se v resnici kdaj dobimo na kaki kavi ali pa v Mostecu - punce, častim. Blanč in Shadow, vaju dvojno :) Navodila in priporočila so super :)

Vozek je pa tudi cortig. Blanč, sem spravila link. Zdaj moramo pa samo še sedeti ... In hop, ga bom naročila :) Belen, upam, da si se odločila!

Zdaj grem pa pucat tla, da blazina ostane igralni otok, ne tudi edina čista stvar v našem flatu :)

papa

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
15.2.2010 16:03:39   
Zoja Lara
Pozdravljene mamice dvojčkov!

Tudi jaz se vam pridružujem. Rodila sem 30.12.2009, dva fantka, v 33. tednu.

Lepo se mejte user posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
15.2.2010 20:25:16   
Shadow
Dobrodošla, Zoja Lara!!! Ti si pa res ujela še zadnji vlak, da se nam lahko pridružiš na naši temi! user posted image No, saj če bi rodila 1.1.2010, bi te tudi sprejele, razen, če bi Norman imel kaj proti. user posted image

Tu smo itak same radovedne, tako da nam povej VSE! Ampak res VSE! Drugače ti Blančeta ne bo nič povedala za kake fajne akcije! user posted image user posted image user posted image

Dekle11, kar se ebaya tiče, sem jaz šele pripravnica, Blančika je naš guru! user posted image Pa hitro povej, kaj boš kupila, da se še ostale vržemo v akcijo. user posted image

Belen, nič razmišljat, KUPIT! Veš kak boš fensi paradirala s tem vozekom po obalni promenadi! user posted image Možeku pa kake posebne usluge ponudi, da bo zamižal na obe očesi, ko boš opravila nakazilo ojrov. user posted image

Mi smo ok, spimo spet celo noč, jemo vse, kar ponudim in čakamo na višje temperature, da zalaufamo naš novi vozek. user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
15.2.2010 20:35:14   
Belen
čeeeeerrrrrrrrr

mi smo še pokonci, no saj Lija, zadnje 3 dni imamo celo štalo za jih dat spat....ponawadi so ob 19h že spale....no sej, Naša spi, Lija pa sitnari, grize, joče, se smeje, noče dude cuzat ampak jo grize, po moje so zobi, zgornje enke že ima, spodnje pa se ji delajo-sam ponawadi spodnje naj ne bi bolele.... user posted image
prejšnjo noč nismo nič spoali..... kaj bo šele dans user posted image user posted image žal tega nismo nawajeni,kr spimo že od 2.mes user posted image user posted image user posted image so mi rekli,da pač 1X te prime al na začetku al kasneje..... user posted image user posted image

shadow...ja ja wem,sam smo lih ta mesec na mastercard stolčke kupli..... user posted image user posted image 550 eur owrow ni malo.... user posted image da si še marelo umislim, me user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.2.2010 9:09:28   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.2.2010 17:33:03   
macko
dons pa očitno vse zunej, k je tolk lepo vreme. me smo šle 2x, vmes samo domov pojest in previt in spet nazaj ven! juhuhu komi čakam pomlad...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.2.2010 18:10:18   
Belen
če ima katera te igrače: 

http://www.baby-center.si/AnnouncementsAdvanced.aspx?ModuleID=183&TabIndex=0&TabID=62&ItemID=243

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.2.2010 19:35:47   
mlinčka
No, tokrat se pa lahko še mi pohvalimo user posted image

user posted image

Belen, definitivno priporočam user posted image  (no, zuni še nismo sprobal).

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.2.2010 19:50:25   
Belen
mlinčka... user posted image

p.s.kak voziček pa maš drugače,da si se že odločila za marelo? user posted image

p.p.s. js tudi, js tudi.... user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.2.2010 20:13:41   
lara light
Zoja L. dobrodošla!user posted image
Nekam mir je, se vidi, da ma Lj počitniceuser posted image
Mlinčka, prelepe sta in vozek je zares uauuu....fouš foušuser posted image  ampak na lepo, saj veš. Krasni sta noter!user posted image
Macko, tud mi smo cel dan pohajali...paše, paše...že spita, upam, da bo trajalo do 8huser posted image
Bodte fajn!user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.2.2010 20:20:34   
Shadow
Mlinčka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Debest! Tamale sta pa itak štaubcukrčka! user posted image

Belen, čakamo, da se še ti považiš! user posted image

Ja, pa res so vse nekam poniknile... sigurno smučajo ali pa čez dan spijo, ker ponoči olimpijske gledajo.

Lara, se pridružujem tvojim željam glede spanja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.2.2010 21:03:41   
almk
Punce, ki ste kupile Cosatto...povejte kakšen je, kako je težek, kako se ga vozi...karkoli o njem - ker se tudi mi odločamo, da bi ga kupili..
Hvala..

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.2.2010 21:08:14   
Shadow
Almk, v primerjavi z našim hartanom je (skoraj) peresno lahek. user posted image No, še vedno ni najlažji izmed marel za dvojčke, ampak razlika je občutna.

Zaenkrat smo ga vozili samo po stanovanju - gre kot po maslu! user posted image Za uporabo zunaj še pa čakamo na ugodne vremenske razmere. Je pa leeeeeeeeeeeeeepi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.2.2010 21:12:35   
hedviga
Haloha bejbe....
Marička sem mogla ene dvakrat pogledat, tole je ratal ko ebay.twins.si En sam šoping...
Dajte no raje malo napisat kako so vaši mulci,kakšne kozlarije špičijo, kaj čebljajo... user posted image user posted image user posted image
Pa kako spijo...user posted image user posted image user posted image
Se pa meni vedno bolj zdi, da bo treba na otroško stran, da na dojenčkih ni več kaj...user posted image Noki?! Odpreti nekaj novega?! Dvojčki-nagajivci 2009?!

Eto naših dveh, sicer take odzunajšnje...user posted image

user posted image

Miha:

user posted image

Špela:

user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.2.2010 22:28:42   
darjau
Pozdravljene punce!

Evo še mene. Tok ste napisale, da vas sploh ne morem prebrat.
Neki se še spomnem za nazaj:
FB tud jst sem podlegla (me ni težko prepoznat, nisem imela hude domišljije pri niku na rr)... če me kera če met za prjatlco
fizioterapija.... kam hodte, da pridete vsak teden na vrsto?
Vse najboljše vsem pikcem, ki so že praznovali 1. rojstni dan in user posted image mamice in očki

Pa še malo o nas: pa smo še mi podlegli bolezni.... prejšnji teden je zbolela ta srednja in v nedeljo še ta mali dve. No na srečo sta taveliki sedaj zdravi in v vrtcu, ker sem imela prejšnji teden že kar polno glavo (skos eno čebljanje in spraševanje, ....) mal uživamo v tišini. Dobra stran bolezni pri nas... ponoči spita skor celo nočuser posted image , sem se zdele zadnje dve noči naspala k se že dolg nisem... mislim, da že ene tri mesce nisem spala 5 ur skupaj....no sedaj že dve noči kar spita, naj to kar še traja, tudi ko bosta ozdraveli.
Še vedno se polno dojimo, se kar ne morem odločit za gosto hrano, mi je tok bolj enostavno, čeprav že ful gledata, ko mi jemo. Konec meseca bosta že 6 mesecev, kam čas letiuser posted image .

Sem pozabla, kaj sem še hotla napisat, bom pa še drugič

Lepo spite, lahko noč

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.2.2010 8:18:08   
Shadow
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.2.2010 9:28:05   
lara light
Senčka časti superski zajtrk, zihr so res spali do 8H??user posted image user posted image
Gemelli, hvalaaaa!
Mi gremo na sprehod!Lep dan punce!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.2.2010 10:52:35   
miska73
Senči sendvič, kavica... to zgleda fenomenalno. Sam tista omaka zraven mi je pa ekstra sumljiva.

Darjau dej jima no že neki konkretnega za pojest.
Pri 6 mesecih je res skrajni čas. Pa še spali ti bosta verjetno veliko bolj.

Mi smo pa danes na nek način že stari eno leto. Je namreč eno leto od oploditve.

Imamo pa danes RA. Upam, da bo vsaj kej pozitivnega in ne bodo samo ugotovitve, kaj vse je narobe...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.2.2010 10:56:14 >

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?