|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
14.2.2010 9:18:21   
Shadow
Mlinčka, ja, sem opazila, da takega, kot bi ga imeli vidve z Belen, trenutno nimajo naprodaj. No, za bolj ugodne linke pa je itak pristojna Blančeta... user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
14.2.2010 9:33:39   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Mlinčka, ja, sem opazila, da takega, kot bi ga imeli vidve z Belen, trenutno nimajo naprodaj. No, za bolj ugodne linke pa je itak pristojna Blančeta... user posted image

Blančet vam je foušššššššššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image nema linkovauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
14.2.2010 9:34:52   
blanč
Noki, a jaz mogoče čakam tvoj mail????user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
14.2.2010 9:37:37   
Shadow
No, da še tukaj vas povprašam, ki imate že veliiiiiiiike otroke: naš tamali bo vsak hip prerastel zimski kombinezon, pa me zanima, če ima katera odveč kakega v št.86, ji ga z veseljem odkupim.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
14.2.2010 9:43:18   
Belen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js bi tudi rabljeno,če bi jo imeli.... user posted image

neki sm našla,ampak ajs in ang.nimam pojma....sm bolj italijanka user posted image user posted image user posted image

tej pošiljajo w slo??

http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-COSATTO-YOU-2-TWIN-PUSHCHAIR-SUGAR-SPICE_W0QQitemZ130358732284QQcategoryZ66700QQcmdZViewItemQQ_trksidZm263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D20%26ps%3D50

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
14.2.2010 9:45:56   
Shadow
Ne jokat, Belen! user posted image

Ja, piše, da pošiljajo v EU, za natančno ceno pa pošlji mail prodajalcu. Lahko ga pošljem zate, če želiš, pa da vidimo. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
14.2.2010 9:47:55   
Belen

Ne jokat, Belen! user posted image

Ja, piše, da pošiljajo v EU, za natančno ceno pa pošlji mail prodajalcu. Lahko ga pošljem zate, če želiš, pa da vidimo. user posted image

ja prosim user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
14.2.2010 9:51:27   
blanč
Shedow pejt mal na FB. Belen tole marelco ti bomo pa že zrihtaluser posted image Shedow obvlada jezike in ebay, bo pomagala. Jaz bi pa me preveč skominauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
14.2.2010 9:51:56   
Shadow
Evo, sem že pisala. Bomo videli, kdaj bo odgovor, glede na to, da je nedelja. Ti javim! user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.2.2010 9:52:29   
Shadow
Blanči, že laufam! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
14.2.2010 9:55:25   
blanč
Čakam.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
14.2.2010 10:00:26   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Čakam.
,

to je zarota!!! user posted image

blanči, moj mejl? po moje ne, user posted image  za une cotke iz mona misliš? nisem jast user posted image  bom pa v kratkem naredila seznam prodam/ podarim in ga objavim. nekje.

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
14.2.2010 10:02:05   
Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Čakam.
,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ja, in to direkt proti tebi, ker nočeš priti na FB! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
14.2.2010 10:05:20   
nokes

Čakam.
,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ja, in to direkt proti tebi, ker nočeš priti na FB! user posted image user posted image user posted image

packa!user posted image

imam občutek, da bomo na ebayu bidale ena proti drugi, še dobro, da ne vemo. no, jaz se še malo nazaj držim, trenutno bi brez našega vozička z velikimi kolesi bila priklenjena na naše stanovanje. glede marelce pa še zdaj ne vem, katero naj ubodem, vse so lepe.user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
14.2.2010 10:13:39   
blanč

Čakam.
,

blanči, moj mejl? po moje ne, user posted image  za une cotke iz mona misliš? nisem jast user posted image  bom pa v kratkem naredila seznam prodam/ podarim in ga objavim. nekje.

Ja pol pa neuser posted image user posted image user posted image
Pridi na FB, ti bo vse jasnouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
14.2.2010 13:02:04   
Belen

Evo, sem že pisala. Bomo videli, kdaj bo odgovor, glede na to, da je nedelja. Ti javim! user posted image

super, hwala user posted image

aja kje si pa rabljeno dobila??? user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
14.2.2010 13:09:15   
mlinčka
Belen, na unem linku sva jo midva naročila in dostavljajo k nam user posted image . Kolk pa točno poštnina pride samo za voziček ti pa ne znam povedat, ker midva sva še avtosedež zraven vzela. Za oboje je prišlo 75 funtov.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
14.2.2010 13:40:51   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Belen, na unem linku sva jo midva naročila in dostavljajo k nam user posted image . Kolk pa točno poštnina pride samo za voziček ti pa ne znam povedat, ker midva sva še avtosedež zraven vzela. Za oboje je prišlo 75 funtov.

aha super, sicer ne wem še kdaj jo bom wzela,kr je naš voziček še super..in tudi moj dragi neki njuri,da kaj nam to zdej rabi user posted image user posted image meni je wšeč user posted image user posted image user posted image in prawi če kak bolj poceni, mi ni wšeč??? user posted image user posted image user posted image user posted image oni ne razumejooooooooo user posted image

js ko sm naročila 1mes nazaj na promworldu avtosedeže (dwa seweda) sm dala 75funtow za poštnino

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.2.2010 19:57:24   
Shadow
Belen, kot sem predvidevala, še zaenkrat ni odgovora, sicer ti je pa že Mlinčka napisala okvirno ceno. Ampak 75 funtov poštnine??? Pa kaj si nor! Bi se skoraj bolj splačalo iti osebno v Anglijo po stvari, glede na to, da sem enkrat letela v London in nazaj za 30 ojrov.

Kupila sem jo pa od ene mamice preko FB, tak da daj še na skupino Starši dvojčkov poizvedbo, mogoče pa jo še kdo ima. Poskusiti ni greh! Pa sem na forum k Dvojčki 2008 in 2007. Če bodo gospe seveda sploh 'vstale od mrtvih' in se kaj oglasile. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.2.2010 20:38:29   
blanč
Evo, daleč najcenejša, nova in poštnine 35 funtov
http://cgi.ebay.co.uk/Cosatto-Twin-Stroller-Pushchair-Double-Buggy-Twins_W0QQitemZ120521768887QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item1c0fa83fb7

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.2.2010 20:43:50   
Shadow
Ja, saj točno to sem jaz imela nagledano, ampak za Belen in njene pupe niso prave barve. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.2.2010 21:07:48   
mlinčka
Jp, blanč, tale žal ni prava. Poštnina je pa samo za voziček očitno tolk. Za dve zadevi (dva avtosedeža pri Belen, al pa voziček + 1 avtosedež pri nas) pa očitno 75 funtov. Po moje majo na kilažo. Hja, kar nanese ja, sam nimaš kej, če se pa ne da kje bližje naročit in si vpičiš v glavo, da hočeš točno to in nobene druge user posted image .

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.2.2010 21:10:46   
blanč
Upsuser posted image Preveč ruma v torticiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
15.2.2010 6:46:41   
Belen
jutro mame,
katastrofa noč je za nami....če bi ji sploh lahko rekla noč...kr smo bli wečina budni od 1h dalje.... user posted image user posted image user posted image
najprej je Naša se zbudila ,kr ni wečrejala in je bila lačna.... in w tem času dok sm js priprawila hrano-mleko, se je začela tako dret da je zbudila Lijo..in gotowo je blo, ko se lija 1X zbudi je konc.... do 4h je bla w dnewni pokonci in se igrala in smejala user posted image user posted image in ne wem kaj.... Lija drugače že od 5mes.prespi celo noč.... user posted image uglawnem lih ob 4h zaspi, se zbudi spet Naša naspana in wsake 5min.smo ustajali za dudo.... zdej swwa js in Naša že pokonci, Lija in tata spita....se dajata kateri weč smrči user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ni blo nič tazga, da bo ju3 kul....pa tudi prdela je kot strela user posted image

mlinčka: js sm awtosedeže že naročila, jih imam doma in se že wozimo w njih....naročila sm romer britax TT plus isofix.. jih pa na promworldu (v BC je eden skor 400eur) in sm dala za ptt 75 funtow....

blanč: hwala sam je sam una barwa.... wse mi pridejo w poštew sam ta ne, no ja tudi dwa plawa lih nebi user posted image user posted image user posted image

če še kej najdeš, počakam,se mi ne mudi user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
15.2.2010 8:25:46   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Belen, hitr možička zbudit pa se zamenjat! Se morš še ti mal naspat user posted image ! Boš kofe pol pila user posted image .

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?