|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
18.2.2010 12:38:25   
buši2
jah, mene tudi zanima tale dodatek. Zakaj ga pa nebi dobili, že tko smo v marsičem prikrajšaniuser posted image .

Macko prosim malo več napiši okrog tega! Tnx

Gremo kuhat kosilo,..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.2.2010 13:00:14   
almk
...tudi mi smo oddali vlogo za dodatek za nego in dobili odobreno za oba za 4 mesece..sem pa poslala fookopijo odpustnice iz porodnišnice od vseh ter vse izvide iz RA..no pa so mi odobrili do marca, sedaj pa ne bom ponovno vlagala, ker sta naša malčka boljša..mi je pa res zanimivo kako odločajo - enim za 12 mesecev, drugim za 6, tretjim nič..očitno res po navdihu..
pozdravček vsem..

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.2.2010 14:19:10   
blanč
Jaz bi jo pa oddala, vlogo mislim, če bi mi kdo povedal, kje izveš za ta dodatek in kaj vse moraš imet in kje oddaš vlogo???

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.2.2010 14:32:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz bi jo pa oddala, vlogo mislim, če bi mi kdo povedal, kje izveš za ta dodatek in kaj vse moraš imet in kje oddaš vlogo???

Tle maš zbrano:
http://med.over.net/forum5/read.php?126,4334892

Vlogo dobiš na CSD.
Priložiš vse zdravniške izvide ki jih maš:
- odpustnica iz porodnišnice
- poročila iz RA
Pa še kakšno dodatno mnenje zdravnika.

Oddaš na CSD. In čakaš na odločbo.
Če ti odobrijo, ti odobrijo od naslednjega meseca, ko si oddala vlogo.
Če oddaš februarja, ti odobrijo od marca.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.2.2010 14:34:38 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.2.2010 14:44:50   
blanč
Hvala miškauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.2.2010 16:07:37   
pikatara
Miška luna in vreme. Tudi pri nas deca rekordno spijo, sploh Patrik. Bi mami tud.

Alenka za dodatek ne vem, vem pa da so dvema kolegicama z enim podaljšali porodniško, ker je mali hodil na fizioterapijo, eni pa ker je imel parkrat vnetje ušes. Po moje je odvisno od tega kar ti napiše pediater in od volje komisije.

Belen lahko so zobki. Namaži z gangigelom ali čim podobnim, pomaga. Če bo pa kriza pa daj malo calpola ali panadola v sirupu. Zagotovo pomaga, tud če niso zobki.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.2.2010 16:23:31   
lara light
Ojla, punce, pa pika se je oglasila...lepouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Alenka za dodatek ne vem, vem pa da so dvema kolegicama z enim podaljšali porodniško, ker je mali hodil na fizioterapijo, eni pa ker je imel parkrat vnetje ušes. Po moje je odvisno od tega kar ti napiše pediater in od volje komisije.

Belen lahko so zobki. Namaži z gangigelom ali čim podobnim, pomaga. Če bo pa kriza pa daj malo calpola ali panadola v sirupu. Zagotovo pomaga, tud če niso zobki.

Se strinjam z obojim.
Jaz bom vlogo oddala, potem pa naj bo kar hoče.user posted image
Glede dodatka za nego pa mislim, da za 'navadno' ft ne pripada, ali pačuser posted image
Jok...pridem še

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
18.2.2010 19:44:14   
macko
dodatek za nego - mi smo ga dobili samo zato, ker hodimo na fizio. diagnoza je hipotonija in asimetrija. pa je blo odobreno za 12 mesecev. pojma nimam kako to odločajo. mi je ena znanka z dvojčki sploh rekla, da naj vložim, da je ona za oba dobivala samo na podlagi fizio, zato sem tut vložila. pa sem bila sto posto, da ne bo nič. zdej bom pa še enkrat vložila za tadrugo, pa nej bo kar hoče. škodit očitno ne more. sm pa priložila samo dva izvida iz razvojne pa izpolnila obrazec. tko da punce, kar vložit, in to čimprej.

smo ble dons pri pediatrinji in ima ena začetek bronhitisa user posted image  tega sem se najbolj bala. tko da sva bile na inhalacijah, pa popoldan še enkrat, je rekla P da je boljše, ko je poslušala pljučka. jutri pa jo morm še enkrat peljat na inhalacije, pa bomo videli kako in kaj. zdele k sem jo dala spat, sem ji na prsa dala pogrete kamilice, pravijo da topijo sluz. treba probat pa bomo vidli. jao, upam da se bomo izvlekli. a ma kera kej izkušenj z bronhitisom?

grem mal glavo spočit. čimbolj mirno noč vam želim.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
18.2.2010 20:43:23   
darjau
moja srednja je imela bronhitis lani, dobili ventulin in redno jemali pa je blo. Sam je bla že večja, 2 leti. Je pa imela prejšnji teden vročino in kašljala, sem že mislila, da bo spet bronhitis pa je zgleda samo ena viroza, ker sta potem še mali dve dobili, isti simptomi, zdej samo še kašljajo, Hana ima še malo vročine (ne pretirane, na srečo). Sta mi pa mali dve zdele veliko spali in po moje to še najbolj pomaga (aja pa včeraj sem Hani dala obkladke s kisom, ki so zelo pomagali).

Jaz sem imela podaljšano porodniško pri drugi, ker sva hodili na ft (možnost oddaje vloge za podaljšanje je do 18 meseca).

Mene pa zanima kerga sušilca imate, katere funkcije so kul in vam ni žal, beri brez njih ne morete, da ste dale več dnara? Hočem prašat kaj naj gledam, kaj je bol pomembno in nepogrešljivo pri sušilcu? Hvala za pomoč

Se še beremo

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.2.2010 22:36:46   
tara78
ku,ku punce
končno lahko spet malo zadiham...malčka spita
smo imeli včeraj cepljenje pa za rotavirus sirup smo popili....pa je kriza....imata spet take krče-za znoret...dereta se ko hudič
nove mere..Luka 66cm in 7500g, Jaka 65cm in 7400g.
Ko so mi vsi nosili oblačila št 68, 72...sem si mislila ..pa kaj mi to nosite tako velike št, zdaj pa jih že imata gor...no nekateri so še prav tudi 62
grem zdaj spat...nočko

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.2.2010 6:20:25   
macko
dobro jutro

smo imeli kar mirno noč glede na vse skupej in sem se precej naspala. prejle sta dobile flašo, zdej pa spita naprej, jest pa pokonci. se mi zdi, da je tamala mal boljš, mal še pokašljuje pa nosek zabasan, pa bomo videli dons pri zravniku kako in kaj. držte pestke.

jest sem kupla sušilca še preden sem sploh mela tamale in se tut nisem preveč zanimala kaj naj bi vse imel. pa je zdej čist ok. uporabljam samo dve funkcije, za temno perilo in za tisto perilo, ki ga dam kuhat (razlika je pomojem s katero temperaturo suši). zamika vklopa nima, pa ga tut pomojem ne bi rabila, ker cunje še kar nekaj časa ostanejo tople noter, tko da ko jih vzamem ven jih samo zgladim, zložim in v omaro. peglanje odpade user posted image . peglam samo tetra plenice, ker pridejo preveč zmečkane ven. imam pa sušilca za 6 kg perila, to je fajn. prov velik falit ne moreš pri sušilcu, glavno je pomojem samo to, da ni kombiniran s pralnim strojem. mora bit vsak zase. pa da je kondenzacijski, da se voda zbira v eni posodi, ki jo sproti prazniš.

se še kej tipkamo

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.2.2010 8:02:13   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

se samo malo poštulim med vami, da voščim naši Blanč

Blanči, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.2.2010 8:04:46   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

iiiiiiiiiiii, user posted image user posted image , vse najnajnajnajnaj.... MWA!user posted image user posted image user posted image

tole pa je še mene vn zbezalo

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.2.2010 8:27:43   
blanč
Naša mismis vse zvoha:):):)
Ja zdej pa moram mal častit:):)
user posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.2.2010 8:31:11   
nokes
ooo, my cup of tea, user posted image , mislim, beer user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.2.2010 8:47:04   
blanč
Noki, spomladi vabim na pir in takele čevape na postajo:):):)

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.2.2010 9:03:43   
mlinčka
Dobro jutro!

Ima svašta, al kafe nema user posted image . Torej kuham jaz!

user posted image

Blančiii, še na mnoga leta!!! Vse najlepš in najboljš od mlinčkovih!

Ti privoščim enga žrebca (in ne žrebička user posted image )....ihaaaaa!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.2.2010 9:09:16   
blanč
Mlinči, kok bi tale pasu za kak teden:):)

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.2.2010 9:11:19   
Shadow
Pa kaj si nooooor! Čevapi, pir, pa nagi dedi za dobro jutro! Vidi se, da Blančeta praznuje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.2.2010 9:11:45   
mlinčka
Pa dobr, al pa vsaj za en krog user posted image user posted image user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.2.2010 9:31:42   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pa dobr, al pa vsaj za en krog user posted image user posted image user posted image !

jst bi tut en krog user posted image user posted image user posted image , če blanč posodi.

pa dobr, ura še deset ni, jst pa sm dala otroka spat, potegnila rolete, zaprla vrata, pa bulim v ekran, imam eno tako matinejo user posted image .

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.2.2010 9:34:04   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

jst bi tut en krog user posted image user posted image user posted image , če blanč posodi.

pa dobr, ura še deset ni, jst pa sm dala otroka spat, potegnila rolete, zaprla vrata, pa bulim v ekran, imam eno tako matinejo user posted image .

Seveda posodimuser posted image
jaz imam tudi rulete dol, samo spi pa le moška polovicauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.2.2010 9:35:42   
pikatara
Macko pri nas je bronhitis dostikrat na spordu. Ma patrik to očitno dedno. Vedno dobi Ventolin. Pediatrinja je rekla naj mu ga dam vedno, ko bo začel hropst, da se to še bolj ne razvije. Mu moram pa v trdnem spanju vdihe štet. Do 30 na minuto je normalno, med 30 in 40 Ventolin pa 6 ur, od 40 do 50 na 4 ure, če bi bilo pa nad 50 pa takoj k zdravniku.

Darja mi imamo pralno sušilni stroj od Candya, prej smo pa 10 let meli posebi od Gorenja. Pri sušilcu funkcije niso kaj dosti pomembne. Fajn je, da ima senzor da ve kdaj je suho in da je kondenzacijski.

Blanči vse naj naj tudi od nas. Šibam ker Karolina skoz joka. Jo zgleda zobek muči. Že ponoči ni nič spala.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.2.2010 9:38:55   
Shadow
Pika, kako ste zadovoljni z vašim pralno-sušilnim strojem??? Tudi mi bomo morali to varianto nabaviti, ker posebej sušilec lahko namontiramo samo k sosedom :))

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.2.2010 10:07:37   
miska73
U mater... kaka postrežba za dobr jutr.

Blančeta vse naj naj. Evo, pa si me spet dohitela in te ne morem več po cigarete pošilat. Upam da ni preveč novih sivih las in gub na čelu. Pa da štacion kmalu pade user posted image .
Tekom dneva še jst kajga žrebca najdem za tebe... kak že tamlad Cavazza pa Bon Jovi, če me spomin ne vara... al si vmes okus spremenila.

Tara pa s čim ti futraš tvoje otroke. Mate mere ko da ste par mescev pred nami.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?