|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
15.2.2010 10:49:16   
krtkova
švajcarka naša!!!user posted image user posted image  Kako sem ti fouš za vso tisto idilo tam! Sam men je jasno, da si osamljena in da si pravzaprav želiš, da bi bile me srake tudi tam. Zato nas moraš drugo leto kar s seboj vzeti!!user posted image user posted image

mkbk - meni je tako čudno dihanje še hujše od smrćanja!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:53:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.2.2010 10:59:49   
Anonimen
krtkova te bom spomnila na čepe, ker drugače bom res znorela z mojim. za majčke pa žal ne vem, upam, da ti bo katera znala pomagat.

cojka zakaj mi lušte delašuser posted image Lumpa. Jaz sem včeraj gledala 24ur k je bila ta nesreča na Zelenici, me je kar stisnilo pri srčku k sem gledala smučišče, jaz bi tok smučalauser posted image Midva sva tud rekla, da naslednje leto definitivno gremo s tamalim.
Kovtrček je pa 120x80, sem ti prej pozabila napisat. Sam men je res luškan. Sem ga slikala, ti pošljem mms lahko. Glede posteljnine se pa zmeni s tvojim.
Sem hotla to knjigo Moj porodni načrt pa je izposojena. tako, da sem vzela ful nekih knjig o dojenčku. tale Naš otrok prvo elto mi je bila res fajn. Sem si tok knjig nabrala, da sem mal selekcije delala, tako da ko te nesem nazaj si tud jaz sposodim Fantke vzgajamo drugače, pa una je pomoje dobra Bogati očka, revni očka.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 15.2.2010 11:01:34 >

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.2.2010 11:01:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Upam, da je tudi v Ljubljani kaj sončka.

Ammmm NE, niti slučajno.

Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.2.2010 11:03:43   
živa
Me ni bilo cel vikend, sem se potepala z malima, ker je imel moj obveznosti, pa no way da vas dohitim user posted image . V moj album sem dala slikico mojih dveh pustnih pikapolonic, če katero zanima. Da boste videle, kako so fantki lahko corti user posted image (saj veste, da smo mame zaljubljene v svoje otroke user posted image ).

Aja, album je viden prijateljem, tako da, če katero zanima, naj mi pošlje zahtevek za prijateljstvo, prosim.

Hitim delat - če se ta teden dobite na kavi, pa prosim za kako ZS, da ne bom zgrešila; se bom potrudila, da pridem.

Cojka, ti lumpa, še namesto mene uživaj user posted image . Pri nas je oblačno/megleno, zjutraj je celo kaka mini snežinka padla.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 15.2.2010 11:04:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.2.2010 11:13:56   
krtkova
punce, jst sm pa lačna, pa dost mam že službe za danes, pa vse me boli od sedenja, pa mislm, da se zunaj mal sonček kaže -  A LAHKO KAR POBEGNEM OD TUKI??????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.2.2010 11:23:16   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka  povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile.user posted image user posted image

KinderPet se mi sliši kot otroški ljubljenček user posted image  in niti slučajno ne bi pomislila na otroško posteljico user posted image . Prej na kakšnega pasjega/mačjega mladiča.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.2.2010 11:23:58   
mkbk
ej, ma jst sm nonstop lačna - bomo bankrotiral zarad tega. user posted image

Moj je glih reku kok sm grozna, da sem taka kot naš pes Romeo -čim nekdo hladilnik odpre in začne s čim šumet, že firbcam in sprašujem, kaj bo jedu - sej jaz mojga res vedno obdavčim, če si kak sendvič dela - enkrat je popizdu, pa sm bla čist užaljena user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 15.2.2010 11:24:33 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
15.2.2010 11:36:51   
živa
Jaz sem tudi tooooolk lačna!!!!! user posted image Pa sem pojedla že en jogurt in sendvič in rogljiček in spila belo kavo in ne vem koliko vode popila, pa sem še vedno laaaaaaaaaačna user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
15.2.2010 11:49:05   
pupa*81
krtkova poglej če ti pride kej prou http://www.copyland.si/majice.htm

živa sej zvezda je blizu user posted image user posted image kako kaj pisanje?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
15.2.2010 11:50:57   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

kako kaj pisanje?

Katastrofalno user posted image user posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
15.2.2010 11:57:35   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: živa

pr meni pa zdej sploh stoji user posted image bo mentor čist znoru user posted image sicer pestvam prenosnika cel dan, sam nč ne napišem user posted image ma kaj k*** če sm pa na bolniški user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
15.2.2010 12:03:31   
bcljka
jutro!

mam srečo ker lahko potem mal dalj pospim če že ponoč ne morem user posted image zbudila sm se s prijetno novico... z mailom od profesorja k mi sporoča da sm pisala odbojko SOLIDNO 7 ... user posted image user posted image user posted image kar pomen da morm septembra sam še tista dva padca pokazat in ocena bo v indeksu... in kar pomeni da mam samo še 3 izpite in sm v 4.letniku... user posted image kwa dela nosečnost!!! prej pa v dveh letih nism uspela nč skp spravt... važn da je bil žuuuuur user posted image user posted image user posted image

Ljubljančanke - Pupa - nism mislila čist na mestno ali nemestno bivanje, ampak razmišljanje!!!! Sem imela mal šibek trenutek, pa sm mal razjezila babe na forumu junijčice. ha hauser posted image  Tm si dam vsake toliko mal duška in jih znerviram. Stvar je v tem, da sem alergična na napačno uporabo tuje-jezičnih besed in sm jim mal pamet posolila. Pa je tko luštn, k pol trzajo!!user posted image user posted image

Jst sm zloooo ljubljanska srajca in mestna srajca in vse take snobovske, priznam. Sam sori.....taka sm!!user posted image user posted image user posted image

Tle mi je stokrat boljš, ker so čist druge debate in drugačno razmišljanje.user posted image

me se tud zdi da smo ljubljančanke najbolj skulirana sorta!! k obolevam včasih k kdo iz "tujine" kej ne šteka...
al pa tist k še ni blo mobitelov, to me je vedno razjezil... se dobiva pred Globalom... joj, kje pa je Global? kako pa prideš do ke... no, na Čopovi... kje pa je Čopova, kako pa prideš do ke... user posted image user posted image user posted image sm tud jst alergična!!

Ej, potrebujem pomoč; v soboto greva z mojim na eno zabavo, kamor moraš priti z majco svojega najljubšega junaka iz risanke. Jaz bi jasno Krtka, moj pa neki drugega. Kje naj to dobim????????

najdt na internetu sliko... tale k jo maš za profilno fotko je ful lušna, kup majco pa nes natisnt... uizi!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
15.2.2010 12:08:51   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: živa

pr meni pa zdej sploh stoji user posted image bo mentor čist znoru user posted image sicer pestvam prenosnika cel dan, sam nč ne napišem user posted image ma kaj k*** če sm pa na bolniški user posted image

Ti imaš vsaj izgovor user posted image .

V torek imam uro in pol dolgo predavanje in sploh še nisem začela razmišljat o njem user posted image . Naj bi bil v zvezi z do zdaj menda že napisanim dr. ... tako je bilo mišljeno novembra user posted image . Pa ni niti še blizu user posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
15.2.2010 12:16:43   
marjanaj
drage moje punce user posted image  najlepša hvala za vse estitke user posted image

nax05 mogoce bodo pa nasi fantje zaradi toliko zelene barve pol gozdarji user posted image  pa imeli puške pa lovske koče user posted image  sam da ne bodo na koncu taki kot Joc & Joc (A s'ti tut not padu) user posted image

chicco blazinice je pa drugace redna cena v DM 8,39 € za 60 kom, zdaj pa je znizana na 6,71 €. Se kar pozna... Ponavadi je drugace redna cene od 9,39 € do 9,20 €. Manjsa pakunga s 30 kom pa je cena nekje od 4,79 € do 5,12 €. Jaz sem jih kupila zato, ker mi je vsec, da je vsaka blazinica loceno pakirana in jih bom lahko povsod s sabo jemala. Jih pa kar nekaj punc pohvali, da so res dobre.

stolček za hranjenje bo meni kar sestra dala. Dva celo user posted image  bo treba hitro se enega user posted image  narest user posted image

petrca2507 u ja Breezer... to bi tut pasalo zdejle malo user posted image

krtkova ne maram te več user posted image   kako si si lahko privoščila juicevodko user posted image  o ti lumpa user posted image  jest mam pa tako sušo user posted image  sem kr zelena od foušije user posted image  ! Pa kaksne to: "tablete proti grlu" a ti pol grlo odpade al kaj user posted image user posted image user posted image  ? Pa najprej pljuvaš čez LJ, ker še na sprehod ne moreš, ker je Janković vse uničil, potem si pa vsa vesela, da si iz LJ?! user posted image  Ti si pa tut dobra! user posted image  Dobr da te poznamo, in če tukaj kaj piz*** te niti ne jemljemo več resno user posted image  Če maš pa že dost sluzbe za danes, se lahk zmeniva: jest sprožim alarm, ti pa sam laufi ven iz bajte! Si za?

cojka a mislis, da mi ne uživamo al kaj? user posted image  Naš sonček tut full seka (beri: megla), pa naš sneg se tut full blešči (beri: ker je čisto črn in zglancan ob prometnih cestah), pa sneg tut škripa pod našimi nogami (beri: ko lazimo po plundri) user posted image .

srečanje - jest tut ta teden ne morem... vsak dan MŠ pa to... še nasldenji teden v torek potem smo pa fertik user posted image  sej en rečem, je kar lušno hodit, ampka te čisto okupira... to bom še enkrat pokomentirala... vsa ta predavanja, da boste vedele kaj vas čaka user posted image

joj sej vem, da nisem vsega uspela obdelati... me en dan ni bilo na RR pa je ze toliko novega napisanega user posted image

no zdej pa moram it malo delat... pa se mi ne da.... laaaaaačnaaaaaaaaaa...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
15.2.2010 12:27:47   
ursa_p
Dobro jutro!

Jaz sem po tednu dni dopusta spet v sluzbi, pa imam malo pavze.

Vceraj mi je pa dragi pripravil res en lep vecer. Ze dopoldne mi je prinesel rozico in masazno olje, zvecer me je cakala slastna vecerja s sveckami, potem sva imela se kino vecer (jaz rada gledam komedije in nama je zapekel eno fajn komedijo -  Snubitev), vmes me je pa se zmasiral, potem za sladico me je cakala pa se sadna kupa ... res je bilo fino, ampak noc ... ja, to je bila pa pozna vecerja. Zbudila sem se ponoci 10x, ker me je tako pekla zgaga, pa kasljala sem za znoret in sem danes cist neprespana v sluzbi. user posted image Ampak je bilo pa lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pikapolonice ... vse je ok z njo, se vedno je doma, nic se ne dogaja .. pravi, da je kot penzionist. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se bo kaj javila.

Cojka ... si me nasmejala z dogodivscinami z vaso Cojo ... pri nas bi bilo enako. Moja bokserka tako nori po snegu, pa je nic ne gane, da ji tolk drsi ... vazno da uziva in skace. So jo pa zacelo to zimo tacke dajat, ampak je sploh ne morem ustavit, ker bi samo norela in norela.
PS: a si hotla krtkovo razjezit ... a nisi vidla, da se napise kinderBet z B-jem .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ravno zaradi tega se je razjezila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtkova ... najboljs, da si gres majco kar natisnit. Tiskajo med drugim tudi v CyberHP - to je v City Parku tocno pred vhodom v Spar trgovino - zraven DM-ja. Lahko prineses al sliko na kljucku al na fotografiji - se ne spomnim tocno, pa ti jo natisnejo .. tudi majco si lahko tam izberes!

Mkbk .... kako sem se nasmejala tvojim obdavcitvam sendvicev ... ampak ves ... pri nas je isto. Me moj vprasa, ce bom kak sendvic zvecer, pa itak vedno recem, da ne ... potem pa par grizov pri njem naredim in je cist BESEN ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
15.2.2010 12:42:57   
meymey
čujem, pa tako dalje. Pa jst k se skoz sam neki hecam, mi je pol tok neumn, če ljudje ne jemljejo tega kot štos. In pol jim še mal sikam in jih razjezim. In ja, nax - res kr mal uživam v tem!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo user posted image  . Kaj pa jih je tko razjezil?

Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta.

OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka  povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile.user posted image user posted image

Koza... pridem pogledat žabarsko temo in že vidim da me šinfaš!!! user posted image

Pazi se ko se bodo kmečke dekline spravle na tebe ti ni več pomoči user posted image .

Sicer pa ste Ljubljančani tako simpatični glede tega... kmetija, metropola...jaz sem iz Slovenske Bistrice in ko sem se preselila v Lj sem vsem ful resno razlagala da mamo v kleti bloka krave in jih jaz vsako jutro pomolzem pred službo user posted image . Folk mi je neomajno verjel!!!

Aja, pa lep pozdrav še v vašo temo. Se vedno znova spravljam na te vaše tortice, pa mi nikoli ne uspe... po službi je tudi 20km ponavadi predaleč user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
15.2.2010 12:48:45   
bcljka
na kateri strani je seznam tistih predlaganih knjig od neke_noči?? k bi ful šla v knjižnjico pa zdej ne najdem... al pa če ma katera izpisan... lepo prosim, hvala! user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
15.2.2010 12:52:28   
petrca2507
Pri nas tud obe psici uživata na snegu. Za njiju je itak najboljši frišno zapadel sneg, da potem lahko skačeta kot zajca. Domov ponavadi pridemo še 1x težji, ker imata pod sabo polno kep. Ampak važno, da se skače in da imam jst potem delo s tuširanjem user posted image . Če bi ju pustila, da se vse kepe stopijo, bi imel poplavo doma.

Tablete za grlo...Če bi nas zdajle en moj kolega bral, bi zgledal skor tko, kot pri ktrtkovi in njenem kinderBet-u. Jaz ponavad rečem, da me grlo boli. On pa men nazaj, da me grlo ne more bolet. Da je to kvečjem žrelo. Ja hudiča...kako se pa sliš "me žrelo boli" user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.2.2010 13:10:02   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Moj je glih reku kok sm grozna, da sem taka kot naš pes Romeo -čim nekdo hladilnik odpre in začne s čim šumet, že firbcam in sprašujem, kaj bo jedu - sej jaz mojga res vedno obdavčim, če si kak sendvič dela - enkrat je popizdu, pa sm bla čist užaljena user posted image

ja, jst sm ista!!!!user posted image  Moj sicer še ni popizdil, sam mal mi je očital, da preveč jem.user posted image  Kar je še huje, po mojem!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.2.2010 13:21:50   
krtkova
joj, kok mam za pokomentirat:

meymey - ti se morš najprej bliže ljubljani preselt, če hočš z nami na tortice!!! Sprejmem tudi psihično selitev, če se že fizično nočš!! user posted image user posted image  Ne žali nas žabark, pol se pa k nam na tortice vabiš. Lej - vsega ne moreš. user posted image  Bcljka je super napisala; tujina je tujina. user posted image user posted image  (srake, meymey poznam in se skoz tkole prcava, brez skrbi!!!! je zlo fejst punca drgač, čeprav NI IZ LJubljane!!! In ona VE kje je Čopova, Global in ostalo. Še na pilates je znala pridt brez problema!! ha hauser posted image user posted image ) Sam ne vem meymey kakšne si ti to spoznavala, da so ti verjeli za krave.user posted image

Marjanaj- sm tok švoh juice vodko dobila, da mi ne rabiš bit fouš!!user posted image  Moje so bolj močne!!! Sm se pa totalno nasmejala "tabletam proti grlu" in "bolečemu žrelu". user posted image user posted image  Se opravičujem za napačno izrazoslovje!!!!!user posted image user posted image  Ne ne, jst sm ponosna ljubljančanka, sam ne za ceno blata in bodoče ceste na mojem sprehajališču. Sej Ljubljana ni treba, da je samo beton. na tem polju smo se še kot otroc igral, lovil, pse tja vozili.user posted image  Joj, kje so ti časi!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.2.2010 13:40:37   
petrca2507
Ljubljana z leti res postaja betonska jungla. Čist vsak m2 travnika pozidajo. Jst se spomnim, kako smo se mi otroci igral na travnikih, jer zdej stoji WTC, pa hotel in bloki na Palmejevi.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.2.2010 13:41:12   
Anonimen
marjanaj moj bo gozdar (zarad barve) pa še vodovodaruser posted image Pomoje mu bo takoj neki uturil. Ga že kar vidim, šraufarja malegauser posted image

bcljka jaz imam seznam knjig od neke_noči shranjen na računalniku, tako da ti lahko pošljem. A ti na zs al mail?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......