|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
15.2.2010 0:23:31   
katrinka
no pa sem spet pokonci  a tu nobene za cvekatuser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.2.2010 0:30:49   
bcljka
evo me... kot vedno... user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.2.2010 1:20:55   
katrinka
tudi jaz sem se kar veselo tuuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.2.2010 2:29:14   
bcljka
očitno sva izmenično user posted image user posted image user posted image
se morva drugič bolj uskladit user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.2.2010 7:11:55   
Anonimen
Jutro žabe!

Prvo marjanaj vse naj naj, čeprov z enodnevno zamudo, samo včeraj sploh nisem mogla več do računalnika. Upam, da si lepo praznovala.

cojka kok sem ti fouš. Tak lep vreme imaš, mi pa tuki oblačnouser posted image . Nama je vsak dan bolj žal, da nisva šla. Zdej je itak prepozno. Se že veselim drugo letouser posted image Za kovtrček pri Odeji sva dala 30 eur pa veš kok je lep. tako da sem zračunala, da je itak isto kot če bi pri Galebu vzela, samo da ta mi je res lep, pa posteljnino sva vzela k je bila 19 eur, tud ful lušna. Sej vzglavnika pa itak ne rabimo prvo leto. No sporoči če boš vzela tam še kakšno posteljnino. Nisem še naročala, ker še čakam, da mi sporoči naslov, da se lahko sploh prijavim na spletno stran in oddam naročilo.

bcljka ja onedva sta bila moja sošolca v srednji šoli, Zdej jih pa že tok dolg nisem videla. dej jih pozdravi če jih kaj vidišuser posted image

krtkova user posted image za očita, da vama bo nekaj premaknil k avtu. A zdej pa resno v akcijo?

Ranital- moja kolegica je rekla, da je skor vsak dan polizala 3 in niso prepovedane v nosečnosti. Jaz zaenkrat še nisem vzela nobene tablete, ampak pomoje ne manjka velik.

Tjaša27 še enkrat čestitke za Urbana. pa lepo cartanje.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.2.2010 7:21:04   
petrca2507
Dobro jutro!

Ko se ravno pogovarjate o tabletah... Je katera kaj jemala pri bolečem grlu? Mene že par dni boli in komaj požiram. Čez dan je kar OK, ker pijem tople čaje, ponoči pa bolj slabo user posted image . Trenutno imam doma Granobil, ampak ni kakšnega posebnega učinka.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.2.2010 7:56:51   
Anonimen
petrca jaz sem jemala Neoangin, samo je kar trajalo preden sem se pocajtala. 

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.2.2010 8:02:19   
krtkova
Jutro, srake!!

Sem se ful nasmejala Katrinki in Bcljk, kako sta ponoči izmenično dežurali in stražili naš rr!!user posted image  Bogi revi, k nista mogli spati. Moje sočutno sožalje, poznam to situacijo in me ponavadi zelo razjezi!!

Petrca - meni najbolj pomagajo panthol tablete proti grlu. In pa grgranje slane vode (ne pogoltni, ampak jo izpljuni)!!

MKBK - jaz danes pridem na telovadbo.

Hvala za nasvete glede kamer. Sem tudi jaz "v prejšnjem življenju" imela Sonyjevo kamero, bila je super. Zdaj pa imava možnost dobiti malo ceneje Canonovo, zato gledam to.

Mislim, da ta teden ne morem na srečanje (če pa že lahko je pa to četrtek, ko nax ne more, česar ji pa ne moremo spet narediti!!!)

Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.2.2010 8:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Mislim, da ta teden ne morem na srečanje (če pa že lahko je pa to četrtek, ko nax ne more, česar ji pa ne moremo spet narediti!!!)

srečanje- sem včeraj ugotovila, da imamo še jutri predavanje, potem pa v četrtek ali pa v torek, ker smo razdeljeni v 2 skupini, imamo nego dojenčka. Tako, da odvisno v katero skupino bova padla. Če padeva v torkovo, potem jaz lahko v četrtek pridem, drugače žal ne.

Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!!

Kaj ti spet dogaja user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.2.2010 8:33:32   
pupa*81
Tjaša super in čestitke za urbančka user posted image no takrat sta tako pobegnila da mi je blo že sumljivo... pol k sm brala da si rodila mi je blo pa sploh kjut user posted image ma glavno da je šlo brez komplikacij pa hitro user posted image lepo se cartajte!

dej krtkova ne mi morit, k jst sm iz zabačenega sela user posted image sploh zdej k morem bit doma user posted image hb za optiko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.2.2010 8:37:36   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!!

Kaj ti spet dogaja user posted image

Očitno je vesela, da je v središču Slovenije user posted image  . Meni je prov fajn, da sem v LJ. Mam fajn izhodišča za vse ostale destinacije po Sloveniji.

Hvala vsem za pomoč pri tabletah user posted image  . Jaz sem včasih jemala Strepsils (med in limona), zdej pa vsakič preberem navodila. In pri teh piše, da se moram prej jemanjem posvetovat z zdravnikom ali farmacevtom.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.2.2010 8:41:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

očitno sva izmenično user posted image user posted image user posted image
se morva drugič bolj uskladit user posted image

hehe, najbrz resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.2.2010 8:55:08   
mkbk
Jutro... ena kavica za vseee...jst jo pijem trenutno iz avtomata, sam je ogabna.

Joj, kok vas ponoč ne more spat..jst bi pa tok, sam je mali ponoči galamu, pol me pa še Lara začne kej brcat al pa moj smrčat, pa smo tam...sej sm že zdavni rekla, da se bom odselila...user posted image

Za grlo sem pa jaz jemala glih prejšnji teden Tantum verde, so vsaj ful dobre,če že ne pomagajo. Drugač pa na njih tud piše, da se je treba posvetovat z dr., no jaz sem se posvetovala z lekarnarco, pa je rekla da je itak lokalno, sam naj jih vseen max. Dve, pol sm pa za zraven vzela še Granobil in še ene, men se zdi da Panthol al neki podobnega, ko so pa oboje za nosečke ok.

Dobro krtkova, potem danes mal telovabe! Kdaj je že, ob 19.00, ne? user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.2.2010 9:05:26   
krtkova
Ljubljančanke - Pupa - nism mislila čist na mestno ali nemestno bivanje, ampak razmišljanje!!!! Sem imela mal šibek trenutek, pa sm mal razjezila babe na forumu junijčice. ha hauser posted image  Tm si dam vsake toliko mal duška in jih znerviram. Stvar je v tem, da sem alergična na napačno uporabo tuje-jezičnih besed in sm jim mal pamet posolila. Pa je tko luštn, k pol trzajo!!user posted image user posted image

Jst sm zloooo ljubljanska srajca in mestna srajca in vse take snobovske, priznam. Sam sori.....taka sm!!user posted image user posted image user posted image

Tle mi je stokrat boljš, ker so čist druge debate in drugačno razmišljanje.user posted image

mkbk - kolikor imam v spominu je telovadba 19.15. Se veselim miganja. Sm se zredila 3.5 kg v enem mesecu!!!user posted image  To je mal preveč po mojem!!user posted image

nax - sporoči, ko boš vedla za MŠ. Sej drugač se pa itak ene dobimo naslednji ponedeljek!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.2.2010 9:26:34   
petrca2507
ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo user posted image  . Kaj pa jih je tko razjezil?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.2.2010 9:26:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Joj, kok vas ponoč ne more spat..jst bi pa tok, sam je mali ponoči galamu, pol me pa še Lara začne kej brcat al pa moj smrčat, pa smo tam...sej sm že zdavni rekla, da se bom odselila...user posted image

Povej kdaj grem s tabouser posted image Moj je bil spet obupen s smrčanjem to noč.

krtkova user posted image a si mal žlehtuser posted image Vidim, da si prov vesela k si jih neki razjezila.

Tle mi je stokrat boljš, ker so čist druge debate in drugačno razmišljanje.

Tud jaz velik raje tuki čvekam, mogoče tud zato, ker se mi zdi, da smo bolj povezane, smo se vsaj že vidle (ok jaz se nisem z vsemi, ampak vseeno). Tuki mi je zakon oz tuki ste mi punce ZAKON!user posted image

srečanje- jutri imam Mš in zvem kam naju bojo dal in takoj sporočim če bom lahko v četrtek. Drugače pa ja v ponedeljek šooooooppppiiiiinnnnnnggggguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.2.2010 9:31:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo user posted image  . Kaj pa jih je tko razjezil?

Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.2.2010 9:33:08   
krtkova
ha ha, petrca2507 - točno to!!! Tam me sploh ne poznajo in me tok smrtno resno jemljejo, da večkrat zaidem v težave in se pol neki opravičujem, pa tako dalje. Pa jst k se skoz sam neki hecam, mi je pol tok neumn, če ljudje ne jemljejo tega kot štos. In pol jim še mal sikam in jih razjezim. In ja, nax - res kr mal uživam v tem!!user posted image user posted image

mkbk - a si kej razmišljala o čepkih za v ušesa? Jst jih imam. Moj prejšnji partner je tko smrčal, da so naju iz avtokampov ven metali. user posted image  Moj trenutni je pa zakon kar se tega tiče, mam totalno srečo.user posted image Še če pride pijan domov, samo rahlo smrči. Ampak mene itak moti vsaka sapa, zato imam za take primere te čepke!!! Če želiš ti jih enkrat pokažem v tisti ta lepi lekarni na Fužinah!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.2.2010 9:36:00   
krtkova

Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta.

OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka  povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.2.2010 9:54:13   
Anonimen

OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka  povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam ne zastopim zakaj bi se napisal s p-jem, če pa izgovoriš z b-jemuser posted image krtkova si jim dala vetrauser posted image

O kakšnih čepkih ti to? A to res pomaga? Ker jaz mam mojga poln kufer s tem smrčanjem.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.2.2010 10:04:45   
pupa*81
krtkova user posted image user posted image user posted image ma na našem koncu slovenije sploh ne vemo kaj je to user posted image user posted image user posted image pol more pa mož prevajat user posted image user posted image user posted image

uu čepki so pa zakon za koncerte user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 15.2.2010 10:05:37 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.2.2010 10:10:55   
lumpa6
dan

sem vas prišla malo pogledatuser posted image user posted image user posted image

ns je uspešno za mano sedaj čakam na amio, ki jo imam 16.3, sem pa že na inzulinu, tko da je pri nas pestrouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.2.2010 10:30:09   
krtkova
pupa - sej na našem koncu smo tud hudo dolg rabil, da smo pogruntal, kaj to  pomeni!! user posted image user posted image user posted image

nax - kaj naj rečem - nimam pojma, kje so našle "p". Sej bi kej rekla, pa bom označena za nestrpno!! ha hauser posted image user posted image

Ej, potrebujem pomoč; v soboto greva z mojim na eno zabavo, kamor moraš priti z majco svojega najljubšega junaka iz risanke. Jaz bi jasno Krtka, moj pa neki drugega. Kje naj to dobim????????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.2.2010 10:31:13   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05O kakšnih čepkih ti to? A to res pomaga? Ker jaz mam mojga poln kufer s tem smrčanjem.

dej me spomni preden se naslednič vidimo, ti jih prinesem pokazat. Taka pena, k jo daš v ušesek in precej pomaga (100% pa žal ne!!)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.2.2010 10:38:32   
mkbk
ojla!

Ja krtkova sem se prov rolala tam pri junijkah...torej, kater kinderpet boš ti že kupila...user posted image
Ej drgač pa moj tud ni smrčač, samo on tko ful diha čudn pa neki sapo med spanjem zadržuje itd. V glavnem js se od tega zbudim (sej vem da sem totalen terorist), sam ko maš dva k te pomalem zbujata, pa tretjega na poti je težko ponoč met mirne živce....od čepov me pa začne buča bolet (sm ful nosila te zadevce ko sem študirala), hvala za nasvet pa vseen. Sej nč hudga če se nam ne rata ta teden dobit, pa pol. Jst bi načeloma v čet. lahko... zdej nej nax pove, ko bo zvedla!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......