marjanaj
|
petrca2507 sem bila v BC na hitro ja. Sem sla vprasat za en fitnes (beri igralno blazino) ki si jo moj zeli za najinega . Pa je baje ze nekaj casa nimajo. Potem sem sla pa se cez Mothercare, se nisem mogla upreti in na koncu se v DM-a, ker sem si privoscila Chiccotove blazinice za dojenje in se par malenkosti. So znizane na 6,71 € za ta velik paket s 60 kom. Normalna cena po trgovinah pa je od 8,49 do 9,20 €. Vsec so mi, ker je vsaka blazinica posebej zavita in jih lahko potem nosim s sabo brez problema. Drugic me pocukaj za rokav! Kaj si pa ti firbcala? krtkova neeeeeeeeeeeeeee... jest tut! Ne mores si privoscit đusvodko brez mene Babuške, a ne, da ko bomo nehale dijit, pustimo enkrat tamaučke pri decih in se ga gremo poštemo nažurat in nažgat! Ste za? Aglaia ti sploh ne rabiš odgovort, ker vem da si avtomatično ZA! Aglaia a se ti ne zdi, da ce sta v trgovini kupila zeleno barvo za steno, da bo stena zelena? joj anajrim pazi nase, da se tudi ti ne nalezes! Zna biti nevarno zate... Tvojima pa zelim cim prejsnje okrevanje ursa_p sem ze premisljevala, da ni tudi tebe kaj prehitelo, tako kot tjaso ker se toliko casa ze nisi oglasila... Kje pa je pikapolonca kaj? In tale tvoja maškarca je pa res luškana Dej posilji mi tvoj mail na ZS, pa ti posljem seznamcek, ce ti kaj prav pride. Pa se nekaj cen, ki jih imam. neka_noč si se kaj po sončku danes potepala? Je bil res lep dan... Se mi je zdelo da sem te vidla na naši nalepši slavni mestni plaži Sam je bilo tolk folka, pa se na telefonu sem bila, pa cakali so me, potem pa nisem bila vec prepricana, ce si bila to ti No lahko napišeš kakšno dnevno poročilo ponoči, ko spet ne bos mogla spat , tako imamo zjutraj vsaj kaj za brat. Uf, 0:35 je ze ura. Nč, grem tut jaz vodoravno, še prej moram pa zbudit, ki spi na kavču zraven mene. Je bil revež cist zmatran od gonjenja po snegu. Prav mu je, kaj pa hodi smučat brez mene, a ne
|