|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
14.2.2010 0:34:02   
marjanaj
petrca2507 sem bila v BC na hitro ja. Sem sla vprasat za en fitnes (beri igralno blazino) ki si jo moj user posted image zeli za najinega user posted image . Pa je baje ze nekaj casa nimajo. Potem sem sla pa se cez Mothercare, se nisem mogla upreti in na koncu se v DM-a, ker sem si privoscila Chiccotove blazinice za dojenje in se par malenkosti. So znizane na 6,71 € za ta velik paket s 60 kom. Normalna cena po trgovinah pa je od 8,49 do 9,20 €. Vsec so mi, ker je vsaka blazinica posebej zavita in jih lahko potem nosim s sabo brez problema. Drugic me pocukaj za rokav! Kaj si pa ti firbcala?

krtkova neeeeeeeeeeeeeee... jest tut! Ne mores si privoscit đusvodko brez mene user posted image Babuške, a ne, da ko bomo nehale dijit, pustimo enkrat tamaučke pri decih in se ga gremo poštemo nažurat in nažgat! Ste za? Aglaia user posted image ti sploh ne rabiš odgovort, ker vem da si avtomatično ZA! user posted image

Aglaia a se ti ne zdi, da ce sta v trgovini kupila zeleno barvo za steno, da bo stena zelena? user posted image

joj anajrim pazi nase, da se tudi ti ne nalezes! Zna biti nevarno zate... user posted image Tvojima pa zelim cim prejsnje okrevanje user posted image

ursa_p sem ze premisljevala, da ni tudi tebe kaj prehitelo, tako kot tjaso user posted image ker se toliko casa ze nisi oglasila... Kje pa je pikapolonca kaj? In tale tvoja maškarca je pa res luškana user posted image Dej posilji mi tvoj mail na ZS, pa ti posljem seznamcek, ce ti kaj prav pride. Pa se nekaj cen, ki jih imam.

neka_noč si se kaj po sončku danes potepala? Je bil res lep dan... Se mi je zdelo da sem te vidla na naši nalepši slavni mestni plaži user posted image Sam je bilo tolk folka, pa se na telefonu sem bila, pa cakali so me, potem pa nisem bila vec prepricana, ce si bila to ti user posted image No lahko napišeš kakšno dnevno poročilo ponoči, ko spet ne bos mogla spat user posted image , tako imamo zjutraj vsaj kaj za brat.

Uf, 0:35 je ze ura. Nč, grem tut jaz vodoravno, še prej moram pa user posted image zbudit, ki spi na kavču zraven mene. Je bil revež cist zmatran od gonjenja po snegu. Prav mu je, kaj pa hodi smučat brez mene, a ne user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.2.2010 1:10:22   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Babuške, a ne, da ko bomo nehale dijit, pustimo enkrat tamaučke pri decih in se ga gremo poštemo nažurat in nažgat! Ste za? Aglaia user posted image ti sploh ne rabiš odgovort, ker vem da si avtomatično ZA! user posted image

zarad mene gremo loh že zdej user posted image user posted image user posted image ne sej ne... jst sm definitivno za!! že komi čakam! user posted image user posted image user posted image jabi vodka... havana kola... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! ne pa zdej k spijem kkšno pivo pa me itak tok napihne da mam filing da bom vzletela user posted image

sm bla že v postli za spremembo... pa se je Roberto/a odloču/la za en fuzbal trening pred spanjem... se mi je zdel da se je še blazina za dojenje premikala zravn tok je blo na hard... zato zdej visim na RR... upam da se kmal naveliča, itak nima žoge user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.2.2010 10:18:38   
Anonimen
Ojla babure!

Se vam danes malo javim, včeraj ni bilo nič časa. Sva šla včeraj v Odejo in sva kupila odejico za tamalga, tok je luškana, jaz sem mislila, da imajo navadne bele, ker itak čez daš še prevleko, pa ni bela, pa vzela sva še eno zeleno posteljninouser posted image

marjanaj jaz imam tud vse v zelenem. Pa mi nikol sploh ni bila lepa ta barva, ampak zdej me pa čist trga na zeleno. Bogi naš otrok bo sam v zelenem hodil okol.
Pa pohvale, ker ne kadiš večuser posted image user posted image user posted image
A tist je akcija v DM-u za Chicco blazinice? Jaz sem pa mislila, da je normalna cenauser posted image

cojka o ti pa že uživaš v Švici, na sončku. Foušuser posted image No če nas boš slučajno kaj brala. Jaz bi tud vse imela s te spletne strani in imam zdej končno nek spisek, samo ga bom mogla (tako kot ti) skrajšatuser posted image

stolček za hranjenje- jaz ga še ne bom zdej kupovala, ker ga itak pred 6 mesecem še ne rabiš.

Še to. Včeraj sem šla v knjižnico po par knjig. neka_noč hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.2.2010 10:44:55   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Drugic me pocukaj za rokav! Kaj si pa ti firbcala?

Sem bila tako zatopljena v posteljice, da sem te zadnji trenutek opazila. Preden bi prišla do tiste prodajalke, s katero si govorila, bi bila ti že zdavnaj zunaj. Dret se pa ne morem čez celo trgovino user posted image .
Sprehodila sem se čez celo trgovino. Občudovala sem male oblekice, mal bolj podrobno sem pregledala vozičke in potem še posteljice.

Men je doma (ponavadi po službi) že večkrat zapasal Breezer. Jih imava še nekaj komadov v hladilniku, pa sem jih zdej raj prekrila s flašami pira. Drugač sem pa na žurkah in obiskih največkrat pila Malibu-Colo. Kolegi imajo samo zaradi mene to pijačo doma. In zdej se prah na flaši nabira user posted image .

ursa_p...jaz sem imela na zadnjem pregledu znižane Eritrocite in Limfocite, pa zvišane segmentirane Trombocite. Zaenkrat so rekli, da ne bodo delali "panike", bomo pa čez 1 mesec spet dali vse pregledat. Je pri tebi izvid vedno tak, ali samo občasno?

marjanaj...vse najlepše in najboljše za rojstni dan user posted image user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.2.2010 11:26:04   
ursa_p
Dobro jutro!

Petrca ... pri meni je izvid vedno tak, zato tudi ne delam panike in ne zelim jest tablet. Pregled imam pa sele 3.3., ker prej internistka v porodnisnici nima casa. user posted image

Vse kaze, da me danes caka slastna romanticna vecerja ... moj dragi je iz trgovine prinesel vino (to verjetno bolj zanj, ker ga jaz ne pijem), jagode, smetano, konjsko meso in se mnogo drugih stvari ... hehe ... mmmmmmmm, komaj cakam.

Marjanaj ... nic me ni prehitelo ... zacuda me se nic ne zvija. Pri galu sem bila v tem casu ze 2x na ustavljanju popadkov. No, sej fino. Kako je pa s Pikapolonco pa ne vem ... nisem za nazaj brala, tako da niti nisem vedela, da se ne oglasa. Ji bom kak sms poslala.
PS: Vse najboljse!!! user posted image

Zgaga ... ena je sprasevala kako premagati zgago. Meni je najprej zelo pomagala soda bikarbona, sedaj pa mi ne pomaga nic drugega kot na litre Donata na dan. Imam skoz flaso ob sebi in pijem in ko fajn rignem (sej vem, da se grdo slisi, v zivo je se grse) - meni edino to pomaga. Je pa res, da mora biti precej svez, tako da ima ogromno mehurckov, zato vedno kupujem pol litrskega. Na dan popijem 1-2 flasi. Od takrat imam tudi urejeno prebavo - prej sem bila pa skoz zaprta. Edino odzeja me ne, tako da mi sokovi sploh delajo kislino. Pri galu sem lahko pila samo Sunquick brusnica, sedaj pa sploh se probala nisem, ker se nalivam z Donatom.

Lp, Ursa

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.2.2010 11:50:28   
katrinka
zgaga - meni je najbolj pomagal donat - s seboj sem ga vedno mela in delala male pozirke, pa je bilo hitro boljeuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.2.2010 13:03:36   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

za greek night sm tudi jst kandidat... pr nas rula tzaziki (btw. se morem pohvalt da nardim baje fuuul dobrega user posted image ), pa ipak grška solata, pa giros brez pite user posted image , pa učasih kako musako... dobro da si me spomnila, da vem kaj kuhat v pondelk za kosilo user posted image

Jst berem tole za nazaj, špa sploh nism preverjala kaj je naprej... Aglaia...zorganiziri greek night sam za nas kandidatke za mamice :))) Nesmrtno ti bomo hvaležne, in te hvalile tle na forumu gor in dol...prinesemo sestavine, kar naročiš user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 14.2.2010 13:09:53 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.2.2010 13:10:25   
bcljka
marjanaj - vse najboljše! user posted image user posted image

jst grem pa na ta valentinov dan s taščo na kosilo v penjasa... kaj čš... mene je zapustu mož, njo pa sin... pol se morva pa skp zadovoljit user posted image mam pa oblečeno majčko k mi jo je podaril za valentinovo... pa zjutri me je klicu in mi zaželel lep dan... no, bova mela svoje zapoznelo valentinovo k pride nazaj... user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.2.2010 13:20:38   
mkbk
Morm še kej druzga napisat, da se ne bom samo na večerje vabila...user posted image

Sm že dva dni v šopingu, včeri v BC sm za Filipa iskala dokolenke, pa potem ene par drobnarij (beri za 70 eur v MUllerju) - plenice, pa razna taka jajca...za Laro nisejm še nič kupila, jst kr čakam, da bom šla na dopust, ko bo Filip v vrtcu in bom pol mela čas sobico prištimat pa nakupit - bom ja če nau kej prej.

Drugače pa se ogabno nažiram s krofi (sem danes enega kolega s Črnuč fehtala da mi je une šipčevske pripeljal, ko je prišel k nam na kavo.

Morm pa povedat da sem si danes privoščla mal Manikure, sicer kar tisto ta hitro v Šparu, ko si vsem na očima, ampak jest nimam cajta 1 uro sedet, da se nekdo z mojo obnohtno kožico ukvarja ves ta čas...mammp a kar precej pomislekov glede higiene tamkajšnjega priborauser posted image

Punce mene pa moja bejba tok fajn brca, ugotavljam, da je bil Filip svetovna lenčina user posted image . Mi ful paše, tazen ko me v mehur nažiga...

Zdle grem pa neki nahitrco skuhat...

aja, glede stolčkov - mi mamo samo od ikeje antilopa, ko bo pa mala mogla začet v stolčku jest pa bo mali dobu trip trapa osd Stokke ja verjetno. Mi je ta ikein ful dober, ko se čist razstavi, pa z lahkoto puca. Dokler pa Filip še ni dobro sedel sem ga pa jaz hranila kar v ležalničku, se je čist faj n obneslo...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   [Brisano sporočilo]
14.2.2010 15:59:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.2.2010 17:33:16   
bcljka
sm se najedla zdej se pa komi premikam... k sva šle še v zvezdo na tortico... kt da je blo treba user posted image

nax - mal sm firbcala po FB k kej druzga nisem sposobna zdele in sm ugotovila da si bla v osnovni šoli sošolka od dveh mojih kolegov luka lieber in damir vidan... mi smo bli celo srednjo šolo k rit pa srajca user posted image kok je svet mejhn... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.2.2010 17:42:04   
mkbk
marjanaj vse naj naj! Pa kakšno dobro user posted image si privošči...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.2.2010 17:44:12   
katrinka
marjanaj

user posted image
vse najboljse

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.2.2010 18:16:21   
krtkova
user posted image Marjanaj:

user posted image

Naj vam najprej poročam o včerajšnjem večeru. Sva se mal namaškirala in šla v Dvorni bar na RD moje dobre prijateljice, sem spila kozarec šampanjca (matr, me je že ta mal prijel, priznam, čist sm iz vaje!!user posted image ). Tam sva bila do ene polnoči. Potem sva šla v Sputnika, kjer je bilo fulll maškar, ful muzka, ful poznanega folka. IN sm takoj spila eno juice vodko!user posted image  Potem sva pa plesala z mojim, moj je pel karaoke, vsi smo ful peli in plesali, skratka bilo je the best!!user posted image user posted image  Okol pol 3h me je pa začel mal trebuh bolet in sva šla domov. Mi je blo kr žal, sam je blo res tok dobr. Tak na easy žur, prijatelji, dobra glasba, razpoložen folk. Prov fullll mi je pasalo! Doma sva pa še do 5h zjutraj ful klepetala. Moj se ga je jasno malce napil (jaz bi se ga tudi, če ne bi imela Evite v trebuščku!!) in je imel hude izpade ljubezni do mene!!user posted image

Danes sva spala do skoraj 1h user posted image , ob 2h sva pa že mela pustno kosilo pri mojih doma. Smo se imeli zlo luštno. Očka nama bo nekaj primaknil k avtu!!user posted image user posted image  In nama je s tem ful rešil enih dilem, ker sva ravno ene toliko potrebovala, da si res lahko kupiva takega kot bi si želela. Tako, da bova šla zdaj pa v resno akcijo!! Pa da ne omenjam, kolk smo se najdli!! Smo pa tko hecn sedel; na eni strani mize ta stara dva, na dugi strani pa midva in še moj brat. IN vsi mi trije bi lahko imeli tekmovanje, kdo ima bolj počen glas in kdo je bolj utruje od predhodne noči!!!user posted image user posted image

Aglaia - ko nehamo dojiti, se ga res napijemo. Jst prinesem tekilo (hitro in enostavno)!!!!user posted image  Sam grško večerjo bi pa morali prej zorganizirat!

Ej, še neki. Midva sva se odločila, da kupiva novo kamero. Načeloma Canon - kak nasvet?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.2.2010 18:18:14   
krtkova
aja še to; jz mam take probleme z zgago, da sm si kupila Ranital. Sem že ene 3 pojedla nakar sm vidla, da kako ni glih ful kul za nosečnice, a kej veste o tem??? Zakaj ne bi smele tega jesti?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.2.2010 18:51:40   
tanika1
Marjanaj vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja sestra ma tud dons rojstni dan, pa smo kar včeraj zvečer malo praznoval.

Drugače pa midve hodiva istočasno na materinsko šolo, pa se še nisva uspeli prepoznat.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.2.2010 19:05:49   
Tjasa27
oj!

Se vam na hitrco oglašam, mi smo že dober teden doma in se lepo cartamo. Urban je zdej že ok in lepo pridobiva na teži, jz jo pa pridno zgubljam user posted image . Ponoči skoraj nič ne spimo, ga zgleda mučijo krčki.

Drugače je pa porod bil ultra hiter in ni dost bolelo. Ob 21 mi je odtekla voda, mojega ni bilo doma, ga kličem, prilaufa v 5 minutah in sva šibala v P. potem pa po znanem postopku v porodno, jz sem bila seveda čist šokirana in prestrašena. No ob 5 se je pa rodil urbanček. Ker je imel malo težav z dihanjem je bil dva dni na intenzivni, potem pa zarad zlatenice še en dan pod lučko. Jz sem pa pri porodu posteljice zgubila ful krvi in sem dobila še transfuzijo in so me pol ful mirkali, čeprav sem se počutila super. No pol smo še čakali da mali malo pridobi na teži in prejšnji petek smo končno dočakali dan ko smo štručko prinesli domov.

Pupa takrat ko sem pobegnila iz mš še nisem vedla da bom šla rodit user posted image . Se je mojemu mudilo na vaje, zato sva šla malo prej.

lp

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.2.2010 19:12:09   
krtkova
Čestitke Tjaša za urbančka!!!user posted image user posted image  Lepo se crkljejta!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.2.2010 19:28:18   
katrinka
tjasa27 - cestitke za urbanauser posted image

user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.2.2010 19:32:22   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ej, še neki. Midva sva se odločila, da kupiva novo kamero. Načeloma Canon - kak nasvet?

midva mava eno sonyjevo k sva jo kupla v dubaju na letališču za smešn dnar k sva šla na medene tedne... tko da jst ti res ne znam svetovat... razen to da se mi zdi to potrošni material in da neki ful dnarja ne bi dala... mi je važn da ni una velka k rabš XXXL potovalko da jo sabo prenašaš user posted image

Tjaša - čestitke!!!

< Sporočilo je popravil bcljka -- 14.2.2010 19:33:01 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.2.2010 19:51:02   
petrca2507

Midva imava tud Sony-jevo kamero (DCR-HC47) in sem z njo ful zadovoljna. Imam jo že 2 leti, uporabljam jo pa večinoma za snemanje agility tekov in ostalih pasjih procesij. Včasih sem bila na tekmi prav "snemalka", zdej pa samo še kolege posnamem.

Od Canona imava pa ene 3 fotoaparate (EOS 350D, S3 IS in PowerShot S50 ) in so super. Za Canon kamere se pa nisem nikoli zanimala. Če imaš čas, mal po forumih breberi mnenja. Bom pa še 2 prijateljici vprašala katere znamke kamero imata in sporočim.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.2.2010 19:53:53   
sasa1975
POZDRAVLJENE,

meni med vikendom ne uspe do računalnika pridet ker moj mozek in 10 let stara hci visita na njem,
no pa sem se le dokopala da vas malo berem sem vas pogresala sem kar malo zasvojena od Ringaraja,

danes sem srečala NEKO NOČ na kosilu v BTC sva kuharci:-) (ki se pustita valentinčkom pocrkljati)

ej COJKA me veseli da si ze na dopustu ej ali ti jemlješ magnezij 300 GR. enega ali dva na 24 ur..
spet se mi kar pojavljajo neke bolečine komaj caakam da ima spet pregled

torej punce kako zgleda naslednji teden s SREČANJEM ali se kaj vidimo

KRTKOVA lepo je brati da ga zuras kljub nosečnosti in da se dobro počutis meni kar malo manjka tako zivljenje

hci mi je pobegnila z dedkom in babico v  toplice na počitnice sej sem vesela da bo uzivala,po drugi strani pa sem na momente kar malo posesivna...

lepe pozdravčke tudi BCLJKA,MKBK,AGLAJA,MARJANAJ,NAX,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.2.2010 20:36:13   
anajrim
Ojla!

na hitro vas pozdravim, mi smo še vedno bolni in nič kaj dobre volje...

Moje počutje pa je super mali že fino brca in komaj čakam morfologijo!!!

lp

vse naj naj marjanaj

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.2.2010 21:31:27   
ursa_p
Cer!

Se na hitro javljam, ker me bo cez par minutk na mizi pricakala romanticna vecerja. user posted image user posted image user posted image

Tjasa ... lepo da si se oglasila ... sem te ravno kliknila na fb-ju - minutko po tem, ko si z nekom postala prijateljica, pa te ni bilo vec. Sem te hotela vprasat kako in kaj. user posted image Se malo, pa se bomo zunaj na soncku dobivali z nasimi soncki. user posted image

Zgaga in Rutacid ali Rupurut ... naceloma se ga lahko je, ampak jaz se izogibam vsem tabletom - ze nasplosno si poskusam pomagati kako drugace kot s tabletami, v nosecnosti pa rajs se mal bolj potrpim.

Cojka ... lepe pozdrave v svico. A coja uziva??? user posted image

Hmmm ... mislim, da se ze prizigajo svecke v kuhinji.

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.2.2010 22:20:49   
mkbk

Aglaia - ko nehamo dojiti, se ga res napijemo. Jst prinesem tekilo (hitro in enostavno)!!!!user posted image  Sam grško večerjo bi pa morali prej zorganizirat!

Jst že vem kaj bom pila: Najprej bom ene dva koktejla (čim bolj sladka, lohk pa tud mojito, no), pol pa eno mičken šampančka, pa kako redbull votko...

Grška večerja......mmmm...zakaj se Aglaia nč ne oglasi, mogoče si misl, pismo tele babe eno povabm, pol se mi pa kr vse uturavajo...

Drgač pa kul za avto, krti! sm full vesela zate! In neskončno fouš za super žurkico user posted image

Tjaša 27 ČESTITKE user posted image user posted image - kolk je bil pa težek Urbanček, da vaju niso po treh dneh spustili domov? Pridno se crkljajta in rastita!

Cojka - lepo da se imate fino, pa z dragim se le posvetita drug drugemu, ko boste dobili štručko boj pa taki nemoteni trenutki v dvoje še splohh zelo dragoceni user posted image

Anajrim pozdravite seee!

Krtkova in še kera druga ofkors - jutri Fužine?!?

Sasa pozdravcek nazahuser posted image

No jest pa ta teden živim s taščo user posted image ...je prišla malega mirkat, da še malo podaljšamo čas do vrtca, ona je pa itak vsa srečna . Bomo vidl, kako se bomo štimal.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 14.2.2010 22:22:16 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......