Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 0:23:31
|
|
|
|
katrinka
|
no pa sem spet pokonci a tu nobene za cvekat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 0:30:49
|
|
|
|
bcljka
|
evo me... kot vedno...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 1:20:55
|
|
|
|
katrinka
|
tudi jaz sem se kar veselo tu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 2:29:14
|
|
|
|
bcljka
|
očitno sva izmenično se morva drugič bolj uskladit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 7:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro žabe! Prvo marjanaj vse naj naj, čeprov z enodnevno zamudo, samo včeraj sploh nisem mogla več do računalnika. Upam, da si lepo praznovala. cojka kok sem ti fouš. Tak lep vreme imaš, mi pa tuki oblačno . Nama je vsak dan bolj žal, da nisva šla. Zdej je itak prepozno. Se že veselim drugo leto Za kovtrček pri Odeji sva dala 30 eur pa veš kok je lep. tako da sem zračunala, da je itak isto kot če bi pri Galebu vzela, samo da ta mi je res lep, pa posteljnino sva vzela k je bila 19 eur, tud ful lušna. Sej vzglavnika pa itak ne rabimo prvo leto. No sporoči če boš vzela tam še kakšno posteljnino. Nisem še naročala, ker še čakam, da mi sporoči naslov, da se lahko sploh prijavim na spletno stran in oddam naročilo. bcljka ja onedva sta bila moja sošolca v srednji šoli, Zdej jih pa že tok dolg nisem videla. dej jih pozdravi če jih kaj vidiš krtkova za očita, da vama bo nekaj premaknil k avtu. A zdej pa resno v akcijo? Ranital- moja kolegica je rekla, da je skor vsak dan polizala 3 in niso prepovedane v nosečnosti. Jaz zaenkrat še nisem vzela nobene tablete, ampak pomoje ne manjka velik. Tjaša27 še enkrat čestitke za Urbana. pa lepo cartanje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 7:21:04
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro! Ko se ravno pogovarjate o tabletah... Je katera kaj jemala pri bolečem grlu? Mene že par dni boli in komaj požiram. Čez dan je kar OK, ker pijem tople čaje, ponoči pa bolj slabo . Trenutno imam doma Granobil, ampak ni kakšnega posebnega učinka.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 7:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
petrca jaz sem jemala Neoangin, samo je kar trajalo preden sem se pocajtala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:02:19
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, srake!! Sem se ful nasmejala Katrinki in Bcljk, kako sta ponoči izmenično dežurali in stražili naš rr!! Bogi revi, k nista mogli spati. Moje sočutno sožalje, poznam to situacijo in me ponavadi zelo razjezi!! Petrca - meni najbolj pomagajo panthol tablete proti grlu. In pa grgranje slane vode (ne pogoltni, ampak jo izpljuni)!! MKBK - jaz danes pridem na telovadbo. Hvala za nasvete glede kamer. Sem tudi jaz "v prejšnjem življenju" imela Sonyjevo kamero, bila je super. Zdaj pa imava možnost dobiti malo ceneje Canonovo, zato gledam to. Mislim, da ta teden ne morem na srečanje (če pa že lahko je pa to četrtek, ko nax ne more, česar ji pa ne moremo spet narediti!!!) Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Mislim, da ta teden ne morem na srečanje (če pa že lahko je pa to četrtek, ko nax ne more, česar ji pa ne moremo spet narediti!!!) srečanje- sem včeraj ugotovila, da imamo še jutri predavanje, potem pa v četrtek ali pa v torek, ker smo razdeljeni v 2 skupini, imamo nego dojenčka. Tako, da odvisno v katero skupino bova padla. Če padeva v torkovo, potem jaz lahko v četrtek pridem, drugače žal ne. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!! Kaj ti spet dogaja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:33:32
|
|
|
|
pupa*81
|
Tjaša super in čestitke za urbančka no takrat sta tako pobegnila da mi je blo že sumljivo... pol k sm brala da si rodila mi je blo pa sploh kjut ma glavno da je šlo brez komplikacij pa hitro lepo se cartajte! dej krtkova ne mi morit, k jst sm iz zabačenega sela sploh zdej k morem bit doma hb za optiko
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:37:36
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam še neki vam moram povedati: bodite vesele, ponosne in srečne, da ste Ljubljančanke in ne iz kakšnega zakotnega konca Slovenije!!! Sam tok!! Kaj ti spet dogaja Očitno je vesela, da je v središču Slovenije . Meni je prov fajn, da sem v LJ. Mam fajn izhodišča za vse ostale destinacije po Sloveniji. Hvala vsem za pomoč pri tabletah . Jaz sem včasih jemala Strepsils (med in limona), zdej pa vsakič preberem navodila. In pri teh piše, da se moram prej jemanjem posvetovat z zdravnikom ali farmacevtom.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:41:57
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka očitno sva izmenično se morva drugič bolj uskladit hehe, najbrz res
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 8:55:08
|
|
|
|
mkbk
|
Jutro... ena kavica za vseee...jst jo pijem trenutno iz avtomata, sam je ogabna. Joj, kok vas ponoč ne more spat..jst bi pa tok, sam je mali ponoči galamu, pol me pa še Lara začne kej brcat al pa moj smrčat, pa smo tam...sej sm že zdavni rekla, da se bom odselila... Za grlo sem pa jaz jemala glih prejšnji teden Tantum verde, so vsaj ful dobre,če že ne pomagajo. Drugač pa na njih tud piše, da se je treba posvetovat z dr., no jaz sem se posvetovala z lekarnarco, pa je rekla da je itak lokalno, sam naj jih vseen max. Dve, pol sm pa za zraven vzela še Granobil in še ene, men se zdi da Panthol al neki podobnega, ko so pa oboje za nosečke ok. Dobro krtkova, potem danes mal telovabe! Kdaj je že, ob 19.00, ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:05:26
|
|
|
|
krtkova
|
Ljubljančanke - Pupa - nism mislila čist na mestno ali nemestno bivanje, ampak razmišljanje!!!! Sem imela mal šibek trenutek, pa sm mal razjezila babe na forumu junijčice. ha ha Tm si dam vsake toliko mal duška in jih znerviram. Stvar je v tem, da sem alergična na napačno uporabo tuje-jezičnih besed in sm jim mal pamet posolila. Pa je tko luštn, k pol trzajo!! Jst sm zloooo ljubljanska srajca in mestna srajca in vse take snobovske, priznam. Sam sori.....taka sm!! Tle mi je stokrat boljš, ker so čist druge debate in drugačno razmišljanje. mkbk - kolikor imam v spominu je telovadba 19.15. Se veselim miganja. Sm se zredila 3.5 kg v enem mesecu!!! To je mal preveč po mojem!! nax - sporoči, ko boš vedla za MŠ. Sej drugač se pa itak ene dobimo naslednji ponedeljek!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:26:34
|
|
|
|
petrca2507
|
ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo . Kaj pa jih je tko razjezil?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Joj, kok vas ponoč ne more spat..jst bi pa tok, sam je mali ponoči galamu, pol me pa še Lara začne kej brcat al pa moj smrčat, pa smo tam...sej sm že zdavni rekla, da se bom odselila... Povej kdaj grem s tabo Moj je bil spet obupen s smrčanjem to noč. krtkova a si mal žleht Vidim, da si prov vesela k si jih neki razjezila. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Tle mi je stokrat boljš, ker so čist druge debate in drugačno razmišljanje. Tud jaz velik raje tuki čvekam, mogoče tud zato, ker se mi zdi, da smo bolj povezane, smo se vsaj že vidle (ok jaz se nisem z vsemi, ampak vseeno). Tuki mi je zakon oz tuki ste mi punce ZAKON! srečanje- jutri imam Mš in zvem kam naju bojo dal in takoj sporočim če bom lahko v četrtek. Drugače pa ja v ponedeljek šooooooppppiiiiinnnnnnggggg
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo . Kaj pa jih je tko razjezil? Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:33:08
|
|
|
|
krtkova
|
ha ha, petrca2507 - točno to!!! Tam me sploh ne poznajo in me tok smrtno resno jemljejo, da večkrat zaidem v težave in se pol neki opravičujem, pa tako dalje. Pa jst k se skoz sam neki hecam, mi je pol tok neumn, če ljudje ne jemljejo tega kot štos. In pol jim še mal sikam in jih razjezim. In ja, nax - res kr mal uživam v tem!! mkbk - a si kej razmišljala o čepkih za v ušesa? Jst jih imam. Moj prejšnji partner je tko smrčal, da so naju iz avtokampov ven metali. Moj trenutni je pa zakon kar se tega tiče, mam totalno srečo. Še če pride pijan domov, samo rahlo smrči. Ampak mene itak moti vsaka sapa, zato imam za take primere te čepke!!! Če želiš ti jih enkrat pokažem v tisti ta lepi lekarni na Fužinah!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:36:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo . Kaj pa jih je tko razjezil? Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta. OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 9:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 ktrkova...a te v drugih temah preveč resno jemljejo . Kaj pa jih je tko razjezil? Ja znal bi nit kej tazga k krtkova kdaj take ven meče, samo če pa njene fore jemlješ resno pol pa ne vem no. Čeprov glede na to, da je napisala, da so mel glede besed, pol je bilo neki druzga. Jih je razjezila. Sej hitro pride do konflikta. OK; stvar je bila v tem, da sem jim ogorčeno povedala, da je beseda "kinderpet" totalno skrunjenje jezika,tako slovenskega kot nemškega. Če že, potem je kinderBet!!!! In so začele razlagati, da pri njih (na drugem koncu SLO jasno) je to tko in bla bla bla. Skratka povedala sem jim, da to izpade totalno kmečko, da če že uporabljaš tujo besedo, jo vsaj pravilno. In so se malo razburile. sam ne zastopim zakaj bi se napisal s p-jem, če pa izgovoriš z b-jem krtkova si jim dala vetra O kakšnih čepkih ti to? A to res pomaga? Ker jaz mam mojga poln kufer s tem smrčanjem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 10:04:45
|
|
|
|
pupa*81
|
krtkova ma na našem koncu slovenije sploh ne vemo kaj je to pol more pa mož prevajat uu čepki so pa zakon za koncerte
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 15.2.2010 10:05:37 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 10:10:55
|
|
|
|
lumpa6
|
dan sem vas prišla malo pogledat ns je uspešno za mano sedaj čakam na amio, ki jo imam 16.3, sem pa že na inzulinu, tko da je pri nas pestro
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 10:30:09
|
|
|
|
krtkova
|
pupa - sej na našem koncu smo tud hudo dolg rabil, da smo pogruntal, kaj to pomeni!! nax - kaj naj rečem - nimam pojma, kje so našle "p". Sej bi kej rekla, pa bom označena za nestrpno!! ha ha Ej, potrebujem pomoč; v soboto greva z mojim na eno zabavo, kamor moraš priti z majco svojega najljubšega junaka iz risanke. Jaz bi jasno Krtka, moj pa neki drugega. Kje naj to dobim????????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 10:31:13
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05O kakšnih čepkih ti to? A to res pomaga? Ker jaz mam mojga poln kufer s tem smrčanjem. dej me spomni preden se naslednič vidimo, ti jih prinesem pokazat. Taka pena, k jo daš v ušesek in precej pomaga (100% pa žal ne!!)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.2.2010 10:38:32
|
|
|
|
mkbk
|
ojla! Ja krtkova sem se prov rolala tam pri junijkah...torej, kater kinderpet boš ti že kupila... Ej drgač pa moj tud ni smrčač, samo on tko ful diha čudn pa neki sapo med spanjem zadržuje itd. V glavnem js se od tega zbudim (sej vem da sem totalen terorist), sam ko maš dva k te pomalem zbujata, pa tretjega na poti je težko ponoč met mirne živce....od čepov me pa začne buča bolet (sm ful nosila te zadevce ko sem študirala), hvala za nasvet pa vseen. Sej nč hudga če se nam ne rata ta teden dobit, pa pol. Jst bi načeloma v čet. lahko... zdej nej nax pove, ko bo zvedla!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......