marjanaj
|
drage moje punce najlepša hvala za vse estitke nax05 mogoce bodo pa nasi fantje zaradi toliko zelene barve pol gozdarji pa imeli puške pa lovske koče sam da ne bodo na koncu taki kot Joc & Joc (A s'ti tut not padu) chicco blazinice je pa drugace redna cena v DM 8,39 € za 60 kom, zdaj pa je znizana na 6,71 €. Se kar pozna... Ponavadi je drugace redna cene od 9,39 € do 9,20 €. Manjsa pakunga s 30 kom pa je cena nekje od 4,79 € do 5,12 €. Jaz sem jih kupila zato, ker mi je vsec, da je vsaka blazinica loceno pakirana in jih bom lahko povsod s sabo jemala. Jih pa kar nekaj punc pohvali, da so res dobre. stolček za hranjenje bo meni kar sestra dala. Dva celo bo treba hitro se enega narest petrca2507 u ja Breezer... to bi tut pasalo zdejle malo krtkova ne maram te več kako si si lahko privoščila juicevodko o ti lumpa jest mam pa tako sušo sem kr zelena od foušije ! Pa kaksne to: "tablete proti grlu" a ti pol grlo odpade al kaj ? Pa najprej pljuvaš čez LJ, ker še na sprehod ne moreš, ker je Janković vse uničil, potem si pa vsa vesela, da si iz LJ?! Ti si pa tut dobra! Dobr da te poznamo, in če tukaj kaj piz*** te niti ne jemljemo več resno Če maš pa že dost sluzbe za danes, se lahk zmeniva: jest sprožim alarm, ti pa sam laufi ven iz bajte! Si za? cojka a mislis, da mi ne uživamo al kaj? Naš sonček tut full seka (beri: megla), pa naš sneg se tut full blešči (beri: ker je čisto črn in zglancan ob prometnih cestah), pa sneg tut škripa pod našimi nogami (beri: ko lazimo po plundri) . srečanje - jest tut ta teden ne morem... vsak dan MŠ pa to... še nasldenji teden v torek potem smo pa fertik sej en rečem, je kar lušno hodit, ampka te čisto okupira... to bom še enkrat pokomentirala... vsa ta predavanja, da boste vedele kaj vas čaka joj sej vem, da nisem vsega uspela obdelati... me en dan ni bilo na RR pa je ze toliko novega napisanega no zdej pa moram it malo delat... pa se mi ne da.... laaaaaačnaaaaaaaaaa...
|