nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8 Nam je napotnico napisala razvojna pediatrinja. Dobila pa sta vsak svojo blazino. Ponekod jo samo posojajo (v Ljubljani na primer) za določen čas. Ma meni so te blazine ful fajn. Zdaj jo imata v sobici na tleh. Mi smo s fizioterapijo nekako končali. V ponedeljk mamo RA, kjer bo tudi fizioterapevtka, pa bo povedala, če sta OK al mormo še kaj "popravljat" Za podaljšanje porodniške načeloma naj ne bi zadostovala samo fizioterapija. Meni so podaljšali 3 mesce za Lano. Itak sem samo zanjo dala vlogo, ker Jaši nič ne fali. Hvala bogu. Je pa pomoje tudi ful odvisno, kaj in kako ti pediater v RA napiše in kakšne volje je komisija. Moja sta tudi mela obdobje, ko sta samo na meni viseli. Oba hkrati jasno. za zmešat. Ker pri nas to zgleda tako, da Lana ful tuli, če Jaša preblizu pride. Tuli tudi, ko ji vzame igrače, ko jo lovi s poganjalcem,... mah ja. Pri nas je Lana taka, da je precej bolj mirno naštelana. Ona je sposobna tudi pol ure ali pa še več, sedet na tleh in prelagat lončke, pa koncke v lončke pa spet ven... Jaša pa se bolj hitro naveliča, on je bolj za akcijo Sicer pa morm reč no, da se kar lepo sama igrata in zamotita. Ju tudi navajam, da sta sama v sobici in se tam igrata. Si sploh ne predstavljam, kako nosite oba hkrati. Jaz ju ponavadi iz enega štuka v drugega tudi, kar v naročje mi zlezeta pa gremo. Ampak komaj, ker sta težka ful ful ful. Lep vikend! no, mi smo dobili blazino na posodo, in sem danes prejela klic, da naj jo vrnem!!!!???? predčasno, itak, je bilo rečeno, da jo imam dokler ne shodita, najnovejša verzija dogovora je: ne, ne gospa, narobe ste razumeli (nič nisem narobe razumela! grrrrr ), dokler ne skobacata!!!! no, ne vem, zakaj niso zahtevali blazine nazaj pred 2 tednoma, ko smo imeli pregled v razvojni? eh, ni problem v blazini, jo vrnem, prav je, da jo dobi tisti, ki nima te sreče, da jo dobi na napotnico. podaljšanje porodniške? jaz bom vlogo oddala, samo glede na prebrano, nimam šans, da mi podaljšajo. poročam. moja 2 bosta za pusta 2 jajčki , štekate??? dvo-jajčna??? men je ful kul , sam dvomim, da se bo vitan strinjal blanč, povej več, o čemu je bilo govora, kaj zaena oddaja je bila, in seveda, ali je bernardek povedal besedilo brez napake? alenka, ja, tudi pri nas je podobno pri igračah, zgleda, da so fantje res eni gavnarji, punčke pa pridnice