nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: almk pozdravljene.. pa še eno vprašanje za Noki oz. če ima še katera enake probleme: mi živimo v 2.nadstropju brez dvigala, pa ju zaenkrat še nosim v lupinicah, ampak mislim, da to kmalu ne bo več možno...mi prosim napišeš/te kako (in kakšen nahrbtnik) ju ti prineseš iz stanovanja ven? hvala punce... grem - je že kričanje... aja še to Asha vodi z 2:0.. AAAAA???? v lupincah???? dobra si, jaz lupince nisem spravla od avta do bloka, no na začetku, kakšen mesec, dva, je šlo, samo kasneje, ni šans. meni se zdijo lupinice ful težke in neprimerne za nošenje. in ju nosiš oba hkrati??? najprej sem ju nosila v mehkih torbah s trdim dnom, vse skupaj sem samo potisnila v športni del vozička in je bilo. zdaj sta ti torbi postali zimski vreči. potem sem prešaltala na nahrbtnik, tak za v hribe, ko je bil vitan toliko močan, da je lahko obvladal glavo. mora biti že toliko razvit, da lepo sedi noter in da mu ne premetava glave nekontrolirano sem in tja. bi morala iti nazaj po forumu pogledat, kdaj je to bilo, po moje tam okoli 8/9 meseca, nič prej, al pa še kasneje? vitan torej v nahrbtnik, ivano pa imam v rokah. nabavila sem tudi večjo stajico, da ju imam "na kupu", ko se pakiramo in ne laufam po stanovanju z rukzakom. logistični zapleti so veliki nahrbtnik: no, podoben drgač pa: danes je ena luna al kaj, noč je bila katastrofa, dan je malo manjša katastrofa, tamala sta nerazpložena u nulo, nočta spat, nočta jest, nočta se igrat, bila bi pri meni v naročju, seveda nujno itak OBA, samo ne smeta se dotikat, pa se gledat, pa ... kDAJ BO KONEC TEGA DNE???