|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
12.2.2010 20:08:35   
anžetka
Aja, Hel, si bla najbrž v MB Leclercu...Sem ful razmišljala kje v LJ Leclercu je lekarna...user posted image user posted image
Jst sem pa zdej Anžeta dala lepo dedcu...cele dneve se ukvarjam z njim, on pa za računalnikom...user posted image Noče spat, že 4ure je skor pokonc. Mi je pa smešn...prej je bil pri meni in ni nič jokal, zdej je pr mojem in tuli...user posted image

Sasa84

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
12.2.2010 20:50:10   
eee35
Tok mi časa vzame, da vas preberem, da vmes že naslednja stran nastaneuser posted image Grozno veliko pišete!!! Pa spet ful seksa, porednice!user posted image

Mi smo v redu, sicer noč je bila grozna, mali je hotel vsake dve uroi na joško, pa jaz nimam tok mleka več, pa zbujal se je z jokom, pa nikoli se ni, vedno samo čeblja nekaj v postelji, pa čaka, da pridem. Pa še polulal se je od glave do pet. Končno ob 4.30 sva ga dala v najino posteljo, n bilo druge, pa nekako smo pregurali do 7.30, ko sva mu dala mlek v flaški, pol pa še do 9.00. Temperature ni več, tako, da je bila zgleda po cepljenju. Upam, da danes bo spal bol normalno, drugače se mi bo zmešalo.

Sams:
boga! upam, da se bojo joškice pozdravile! Meni je šlo črpanje tudi ful na živce, imam tako velike joške, da mi je bilo težko črpat, pa tako počasi je teklo, za znoret! Z nastavki je dojiti težko, ampak to, da sem začela z njimi je bilo super, ker vsaj nisem imela uničenih bradavičk, pa me niso bolele.

modrasmotka: kakšen pa to sistem pranja ima tvoja tašča?????

Jutri nama bojo pripeljali belo tehniko, kako sem vesela! Hladilnik bova itak takoj vklopila, ostalo pa bo vgrajeno aprila, že kmalu!

Za Leclerc sem vam pisala, da je kar veliko stvari v akciji, kakšne 2x na leto je ˝otroški˝katalog, naslednji bo nekje junija.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
12.2.2010 21:14:21   
go_ta
Hej, pa je še en dan skoraj za nami. Sinko spi, jst pogledala Surviverja, še dobro, da je šel Srdjan ven, čeprav ne vem, kaj še Vesna počne tamuser posted image
Sem bla pa danes na pijački s prijateljico, je blo prov fajn. Pol sem šla pa po krofe (pust se začenja pa še eee35 mi je nardila lušteuser posted image ), pa še od moža brat je naredil kanelone, sem se napokala, tako da sita semuser posted image
sams, s črpanjem dobiš manj mleka, kot če bi ga otrok popil. Saj boš videla, kako bo šlo, upam, da bo čim prej bolje!
anžetka, tud jst sm hotla napisat, da nisi slaba mami!! Če bi bila slaba, se ne bi sekirala zaradi njegovega joka, ne bi vstajala ponoči, ne bi te skrbelo zanj ... Mislim, da je vsaka od nas že pomislila na to, da je slaba, ampak pač pridejo trenutki krize. Tud Niko ima svoje težke dneve, ko ne veš, kaj mu je, pa se sekiram, ampak mine.
eee35, Niko je bil po 2. cepljenju dva dni tečen ko driskauser posted image Je pa minilouser posted image
modrasmotka, ti pa maš taščouser posted image Ne pusti se.
ayo, upam, da je Gabriel že čisto zdrav! Ja, jst hodim čisto prepozno spat, okoli 11, tudi čez. Moram pa 2x ponoči vstajat, Niko pa vstane ob 7, pol 8, tako da sem kronično utrujena. Super bi bilo, če bi hodila bolj zgodaj spat, ampak še kaj naredim po hiši, pišem diplomo, tako da... Čez par let se bom že naspalauser posted image
Gremo mal tipkat ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
12.2.2010 21:27:57   
Sanikaa
Ojla...
končno tišina v hišiuser posted image
Anžetka..en dober tetovator je v Križevcih pri Ljutomeru. fantje se kar njemu iz ljubljane peljejo. Negov web je www.artmurso.com. Igor Muršič. Ful dobre tattoje dela po normalni ceni.
In NE , nisi slaba mami ....nikoli ne tega mislit, ker si za svojega sina najjjjjboljšejšejša mami na svetu. Jaz svojega objamem in stisnem , ko ga ne morem potolažit in mu povem da mi je žal ,ampak ne vem kaj mu je in kako mu pomagat ..mal mu pojem in se čez neki časa pomiri....spomnim se enkrat je vid bil mal manj kot 1 leto in je nekaj sitnaril in jokal v vozičku in nisem znala kaj hoče in sem mu rekla ..čuj daj se čim prej nauči govorit , ker te res nič ne razumem! in je revež samo globoko uzdahnil in se pomiriluser posted image Tok mi se je smililuser posted image kmalu bojo veliko povedali samo z mimiko ....bo že lažjeuser posted image
To s kobilom sem jaz rekla za sebe ker sem kod konjček vlekla sani..on je sam dodal da sem utrujena tudi od odvečnih kilogramovuser posted image
Go-ta res si pridna! Imaš še velik do konca?
Grem še mal prah pobrisat in mucice pobrat po vogalih ...ne da s emi to čez vikend delatuser posted image Ne maram pucanje, ampak tudi vmazanijo ne morem gledat...laaahko nočko

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
12.2.2010 22:14:43   
Muca83
Moja pikica ima vročino user posted image Je že popoldne enkrat bila malo tečkana ampak je potem odspala svoje pol ure in je bilo v redu. Pol se je pa začelo zvečer med kopanjem, se je začela kar jokat, pa pol izven vode ji ni bilo vredu, ko vedno uživa, ko je naga. Pol sem ji šla pa vročino merit in je imela 37,4 (pod pazduho), 20 minut kasneje pa že 38 user posted image Je pojedla večerjo in šla kar spat, zdaj se pa zbuja vsake toliko ampak se mi ne zdi več tako vroča kot prej. Od česa je to nastalo pojma nimam, saj sva bile 2 dni skoz doma noter. Jaz kar upam, da je jutri ne bo več, čeprav ne vem koliko je realne možnosti za to. Mojemu je pa tudi nekaj slabo in je šel kar spat. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
12.2.2010 22:16:50   
eee35
Najin se že zbudil, podira rekordeuser posted image , mojuser posted image mu je šel dat flaško, saj sumim, da mu ne zadošča joškauser posted image . Vse zaradi te glupe službe, doslej sem imela mleka kok hočeš, pa nobenih mastitisov, vnetji, vse super, pa tudi mali je jedel ful pogosto in vedno je bilo mleko. user posted image user posted image user posted image . Odkod pa sem morala zmanjšat dojenje, pa tako. user posted image Evo, 150 ml je spil, me prav zanima, kok bo to držalo, upam, da bo zaspal nazaj.

V soboto končamo 6 mesecev. Kako hitro je minilo! Prav pogrešam tega malega stiskalčka, kakšen je bil 3 mesece nazaj, zdaj skoz na joški nekaj skače, samo ponoči se še fuuul stiska, kje so tisti časi, ko je zaspal mi na rokah, pa pol 1 uro spal tako. Ehhhh, saj sem vedla, da bom to pogrešala.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.2.2010 22:29:58   
anžetka
Go_ta, hvala tudi tebiuser posted image  Sej v bistvu vem, da nism slaba mami, ampak v tistem trenutku, ko ne veš kako, kaj in zakaj... Pa še nabiralo se je-ene par dni je že šlo, takrat sem bila pa še sama čist fertik-glava bolela, nenaspana,...Moj pa tud skoz v službi, zdej majo še eno usposabljanje in še na dopust ne smeuser posted image Domov pride čist zmatran...pa sej sva oba, sam ne razume, da jst tud rabim mal počitka...ja, tud zato sem mela slabo vest-ker bi se rada mal spočila od tamalga. Da bi mela vsaj mal miru in časa sam zase, brez da bi me kdo preganjal in bi se mudil...Tamalga dam mojmu naj ga mal pomirka in se z njim ukvarja, potem pa za mano lazi po stanovanju-še na wc. Včasih grem kr tko mal na wc-rečem, da grem kao kakat, da ne pride not, ker mam sam tko 5minut miru...user posted image  pa mal posedim not, mal časopis preberem,...ni druge...
Sanikaa, sem zaštekala, ampak mi je blo ful smešn, ful sem se nasmejalauser posted image  Midva mava včasih tud take foreuser posted image  Sej ponavad ga lahko pomirim, zdej pa ne vem kaj mu je blo...al zobki al kakec...user posted image
Je pa isti dan popoldne kakal-najprej se je ful napenjal ene 5minut, potem sm ga šla pa previt in najdem v plenici kos kakca-kos kot kos plastelina, tak bolj trd. Potem mi je blo pa čudno in sem mu mal pomasirala nad anusom in se je posračkal-spet mal bolj trdo, ampak bolje kot prej. Potem pa spet zmasirala še ene 2x in se je vsakič pokakakal. Enkrat še mene po roki in trebuhu-še dobro, da nisem mela majiceuser posted image
Survivor-jao, kaj se tu dogaja...prave spletke...Me sploh ne zanima več kdo bo zmagal, za nobenga ne navijam, zdej mi je najbolj zanimiv to, kdo bo koga bolj zaj*user posted image
Aja, krofi...nama jih je mami prinesla danes 22!user posted image user posted image user posted image Iz ene super gorenjske pekarne... Ugante, kok jih manjka...user posted image
Mali spi, nekam nemirno, se kremži, malo pojokca vsake toliko... Sem mislna, da bo kej akcije pa slišm, da je nov pirček odprl, tako da...grem spat...spet bom brezuser posted image    user posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
12.2.2010 22:33:40   
anžetka
Muca, veliko user posted image in user posted image  za Lano! Upam, da ni nič hujšega in da bo minilo tako kot je prišlo.
Aja, Sanikaa, hvala za link. Bom jutri pogledala, zdej še komaj registriram kej...user posted image
Zdej pa res spat...Nočko!

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
12.2.2010 23:22:29   
go_ta
anžetka, brezskrbi, ni je ženske, ki ne rabi vsaj 10 minut miru pred vsemuser posted image To je minimalnouser posted image Če si 12 ur na dan z otrokom, si izmišljaš načine za zabavanje, se ti lahko zmeša. Zato pa včasih tako rada pospravljam, pa malega dam lubiju. Da si malo možgane spočijemuser posted image
muca, upam, da bo vročina kratkotrajna!user posted image Pa glede na moje izkušnje, so dojenčki zelo vzdržljivi, kar se vročine tiče. Spremljaj jo, pa boš videla.
eee35, ravno danes sem mojemu govorila, ko smo se skupaj igrali pa nekaj hecali (mali je hotel na vsak način k njemu v naročje), da bo čas tako hitro minil in ne bojo več dojenčki, ne bojo se hotli več crkljat.user posted image Aleksander je še vedno tvoj scrkljanček, ampak zarad službe je tako naneslo. Saj se bo še vedno hotel stiskat k tebi, počakaj, da malo zraste, ga ne boš mogla odlepit s sebeuser posted image
sanikaa, eh nič nisem pridna, lahko bi zmigala rit, pa že pred 2 letoma končala ta faks. Upam, da bom v 2, 3 mesecih tole končala. Večino stvari imam, treba še skup spravit, oblikovat ... Še veliko dela. Uf, mene pa jutri čaka generalno čiščenje - malo bo lubi pospravljal, malo jst, pa se bo svetilouser posted image
Grem jaz tud počas spat, oči mi skupaj lezejo. Naj bo noč čim bolj mirna!

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.2.2010 8:15:53   
Ayo
Jutro,

no, danes sem pa jaz zgodna. Ilaria sicer pohvale vredna, od 21h-5.30 user posted image sva se podojili in je takoj naprej zaspala. Se je pa potem ob 6.30 ze Gabriel zbudil. Pa sem pustila spat mojega, midva z Gabrielom sva ze pozajtrkovala, ima pa se malo vrocine in kaslja se kar user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Joj smo ga mi zabluzili s spanjem zdaj čez to virozo. Zdaj se je navadil ponoči vsakič ko zajoka da dobi joškouser posted image Ja vem sama sem si krivauser posted image . Pred boleznijo smo se samo enkrat dojili okoli 4-5 in je lepo spal do 7-8 zdaj pa ne vem koliko krat se zbudi in joook in ni miru dokler ne dobi joško (dudo lansira iz ust!!) in mi lepo zaspi po 2 minutah na joškiuser posted image . Kaj zdaj naj naredim?? Pustim ga da se dere??

Sanikaa, pri nas je bilo isto zadnjic, ko smo preboleli bronhitis. Pred boleznijo mi je ze lepo spala celo noc, potem ko je bila pa bubika sem jo itak imela pri nama v postelji, pa dojili sva se non-stop (da ne bi zgubila mleka, ker ni imela apetita)...no in ko se je pozdravila, je sla nazaj v svojo posteljico in se je tudi 2 noci drla, potem je bilo pa dobro. Moj nasvet je, kot si sama omenila, da ga pustis jokat. Jaz stojim zraven, pa jo bozan, sepetam...iz posteljice pa je ne dvignem, cetudi joka.

Skratka, pri nas ze kaksen dober mesec nimamo vec nocnega hranjenja. user posted image Prvi podoj med 5 in 6 zjutraj.

Sams, kako se mi smilis, bogica ti!!! user posted image user posted image user posted image Jaz imam en kup krem za bradavice doma, ce bi bili blizje bi ti jih kar prinesla (jaz jih ne rabim vec in meni so ful pomagale, sem jih dobila ze v porodnisnici!) Kako pa si stiskas mleko, da porabis tako veliko casa, s pumpico? Pri nas tudi imamo to kar lepo urejeno, da lahko v lekarni najames elektricno masino, jaz sem napumpala obicajno v 5-ih minutah okrog 180ml. Kaj pa v Italiji, kaj ce tam vprasas? user posted image

Eee35, ni nujno da ti je zmanjkalo mleka, joske so se mogoce samo prilagodile zmanjsanemu povprasevanju. jaz sem pri Gabrielu tudi bila ze v sluzbi, ko je imel 6 mesecev, pa sva se lepo 2 meseca se dojila, zjutraj in zvecer. Nisem mu pa nikoli dajala AM, ker cez dan je ze lepo papcal GH, zvecer in zjutraj pa mamino mleko. user posted image

Anzetka, sem se nasmejala temu, da se gres na wc spocit! user posted image Ja, tudi meni je stranisce user posted image od kar imamo otrocke. user posted image

Muca, pikepoke za tvojo Lano, da ni nic resnega. Ves, otrocki vcasih takole brez razloga dobijo vrocino (brez drugih znakov bolezni), pa je potem tudi mogoce ze takoj drugi dan bolje. user posted image

Valentinovo - jaz sem ga hotela peljat na kosilo v eno ful dobro restavracijo, pa je potem mozek rekel, da rajsi pelje Gabriela na maskarado, pa bova praznovala en drug dan/vecer.

Zdaj pa najbolje da se spravim likat user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.2.2010 10:22:59   
Drnula
muca - kako je lana? Upam da bolje.

Jaz pa komaj čakam kak krof user posted image tolk bi jih jedla, da me mika da bi si jih še spekla. Pa vseeno se raje ne lotim te packarije. Popoldne gremo na pustno rajanje, butalčkanje. Mi je soseda ravno prinesla barvice, da se bomo lahko porisali malo. Se mi ne da po trgovinah, moj pa danes dela. Sem mu včeri naročila naj kupi barve za obrat in to take bolj kot svinčnike, ne kake debele kole. Pa je prinesel neke tatoo barvice za res delikatno risanje, med njimi pa ni črne user posted image

Hana je spala spet slabo in jaz z njo. Ne vem kaj je to user posted image user posted image user posted image ma če spimo 2h v enem kosu je to za nas že luksuz. In vstajanje ob 5.30 seveda.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.2.2010 11:38:54   
Sanikaa
Dobro jutro!! Sooonček je in jaz sem sfriziranaaa!!user posted image user posted image
Ayo ...tako sem danes naredila. Dvakrat sem ga samo božala in je spančkal naprej ..pred jutro pa sem ga uzela k sebi in podojila. Sam mu je dragi okoli polnoči dal antibiotik in flaško mleka tak da sem vedla da je sit! In je res sam mal cmeral. Drugače brez te flaške ob polnoči mi je ful jokal dokler ni dobil joške.
So danes maske v centru (lj?) Kdaj??

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.2.2010 11:39:28   
Sanikaa
Mucauser posted image user posted image za Lanico!! Kako je?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.2.2010 12:46:47   
eee35
Pri nas pa zgleda, da spet bo nekaj časa nočno zbujanje vsake dve uri...Po GH je spal 4 urce, do 2.00, vmes malo jamral, ampak ga je hodil user posted image božat, pa je zaspal nazaj. Pol pa spet ob 4.00, pa ob 7.30 sva ga k sebi vzela, pa smo spali še 2 urce. Pri najinem pa je tako: če se dere, se dere, nobeno božanje ne pomaga, še bolj ga razjezi, če ga dvigneš, pa malo stisneš k sebi pa se ponavadi pomiri. Tako, da to raje naredim, da se mi jokca, pa jaz sem zraven, preprosto ne prenesem. Upam, da stanje, ki ga imamo, je trenutno, pa bo spet pol šlo po starih poteh.
Pa v joškah je mleko, valjda, ampak so navajene, da se dojimo zjutraj, pa zvečer in enkrat ponoči, ne pa zjutraj, pol pa vsake dve urce, valjda pol mleko se ne naredi tako hitro, če se bova dojila skoz ponoči, pol bo tudi mleko (upam, da se NE bovauser posted image ). Našemu GH ne zadošča še, premalo je poje, rabi dodatno mleko, da ne govorim o tekočini, hudiček noče pit zraven...

Pripeljali so nama aparate, vse je kul, hladilnik zgleda super! Edino kuhalna plošča ima črne kuhalnike, pa jaz sem hotela sive, samo model aparata je ta prav, zgleda, da po novem so takšne. Saj lepe, ampak mi itak škodauser posted image .

Upam, da je Lana bolje, pa da nima vročine!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.2.2010 15:17:37   
ALEKSANDR
Pozdravljene...

Mi imamo pa vročino...nimam pojma zakaj...user posted image Kašlja ne, iz noska tudi nič ne teče... Sem pa mu namerila v ritki 38,3... Zdaj pa ne vem kolk je treba odštet- 0,5 ali celo stopinjo... Drugače pa je brez problemov...in GH in doji se normalno... Bogi moj fant...meni je ful hudo...user posted image

Sem pa bila včeraj na plavanju...in je bila ena mamica z malo punčko (po moje je bila stara eni 2 leti), ki jo je imela v stajici poleg bazena. Punčka se je lepo igrala- ful je bila pridna, mamica pa je plavala...potem pa je še s tamalo plavala...user posted image

Ayo- jaz mam čist mehke joške...pa male...pa se ful dojima...user posted image me je prav strah, da ko neham dojit jih sploh nič ne bom imela...user posted image Mi pa čist nič ven ne kaplja več...ko pa jo stisnem, pa tuid šprica..user posted image

Aprilčica- sprehod z Dharmo zgleda po moje super zabavno....user posted image no, saj je kr pridna, če ni kakšnih golobov, al pa drugih psov, al pa preveč ljudi... Se mi zdi, da je bolj pridna ko jo imam poleg vozička..se nekako prilagodi hitrosti vozička... ko sva pa same...pa je druga pesem...user posted image sploh če je sneg...potem se fajn nalufam poleg nje...user posted image So pa dalmatinci trmasti in svojeglavi...vključno z Dharmo..user posted image

Sams- joj, bogica... Ne vem kaj nardit v tvojem primeru... Po moje je res najboljše da pokličeš kam pa vprašaš- morda kr P... Upam, da se čimprej porihta...

Drnula- kakšen luštkan tigerček...user posted image

Anžetka- jaz bi mela tatoo na nartu- valda tam, kjer najbolj boli...user posted image Ima pa moj user posted image kr nekaj  tatoojev- pozna tega ki jih dela...pa ima ful dobro narejene...

Muca83- user posted image user posted image za Lano...

Nič..grem zdaj kosilo papcat...je user posted image dane skuhal...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.2.2010 17:04:44   
Muca83
Lana je ponoči malo slabše spala kot sicer, se je premetavala in nekajkrat celo kar v spanju zakašljala. Tudi vroča se mi je še kar zdela. Zjutraj pa se je zbudila dobre volje (sicer je spala malo več kot 13 ur, kar se mi zdi ogromno) in sem ji zmerila temperaturo in je imela 36°C. Tudi čez dan ji ni nič narastla, tako da sva šle popoldne celo ven. Sem se opogumila čeprav nisem vedela a je varno iti ali ne. Pa itak je bilo kar toplo, sonček in niti najmanjšega vetra. Prav lepo je bilo, še najbolj mi je pa všeč pogled na sneg, ki se topi.

Drugače je pa Lana kar normalne volje, edino malo bolj tečkana kot sicer, ampak to pripisujem dejstvu da jo je kot kaže korenček malo zaprl in je že 2 dni kakala čisto po malo.

Sem ful vesela, da ni nobene vročine več in tudi upam, da se ne vrne. user posted image

Aja še to... moj se je spravil krofe pečt in so nastale take rjave zbite krogle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
13.2.2010 17:53:07   
aprilčica07
Pozdravljene čvekulje

naš zmenek je super truper uspel, imela sva se res lepo. Dobro jedla, dobro pila, in uživala.. Zjutraj sva vstala okoli 8, počasi na kafe, pa v trgovino in potem spet na hrib. Klicali nismo nič, kako so otroci, ker je moja mama rekla, da nič klicat, če bo karkoli hudo narobe pa naju itak pokličejo. In smo prišli sem in otročki popedenani, pridni.. Spali so lepo, celo noč, tudi tamala. Jakob sploh ni nič tečnaril po mami ali pa tatu, je bil ves zadovoljen in kontent. Epilog: bova še šla...user posted image user posted image user posted image No, da ne bi blo lih vse super me je lih včeraj začelo spet fanj bolet v križu.. zdaj vem zakaj, sem dobila M...user posted image user posted image

muca, ALEKSANDR: za Lano in Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: super za frizurcouser posted image user posted image user posted image

Danes je za kosilo Julija pojedla kompleten obrok, več kot pol krompirčka kuhanega, pa korenček, brokoli, in malo cvetače.. Za čez pa še malo mleka... Celo ven smo šli, tudi če je pihalo. Trenutno čakamo, da pridejo vaški pustarji na obhod.

Sem šele zdaj prišla do kompjuterja, ker sta bla moj user posted image in moj brat gori in igrala neke super nove igriceuser posted image user posted image user posted image Zdaj sem jih pa zakadila vsak na svoj konec. Mi je rekel moj, da sem prav histerična, ker ne morem na rr..user posted image user posted image

Grem še malo v štuk višje, po krofe.. meni se jih ne da pečt, pa smo jih kr kupli za vse skupaj..

Pridem kasneje nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.2.2010 18:51:57   
anžetka
Go_ta, a že imaš lektorico? Lahk ti eno priporočim, če hočeš...user posted image
Drnula,a potem je pa pri vas dokaj podobno kot pri nas kar se tiče zbujanja in vstajanja. Sem danes že od 5ih pokonc in sem že čist zaspana, tamal pa noče spat...
Aleksandr, user posted image  in user posted image  za LA!user posted image  Tattoo mam pa jst na boku, škorpijona, velikega za razprto dlan s stegnjenimi prsti...recimo...Ni blo tok hudo kokr sem mislna, da bo. Boš že preživelauser posted image Pohvale lubiju za kuhanjeuser posted image
Muca, super, da je Lana (zgleda) boljeuser posted image  Glede lubijevih krofovih kugelj-vaja dela mojstra, če mojster dela vajouser posted image Sej bo!
Aprilčica, super za zmenek in da so vama starši tako super popedenali otročka! Malo je takih...
Calgel-"svakinja" je šla v BTC, med drugim tudi v lekarno, in sem jo prosila, če vpraša za Calgel in če majo, kupi. No, smo zrihtali-imamo 3!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da, punce, tiste, ki ga rabite in če mate možnost, hitro v btc po calgeluser posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.2.2010 19:05:14   
sams
ojla punce,
jaz sem se odločila uvajati GH: groza! Dela take face kot da se bo zadušila in ne zna požirat..... Bom pa vztrajala, ker to pumpanje mi je katastrofa. Upam, da bo mleka počasi manj. Me pa joške grooozno bolijo, sej si stiskam, ampak ne toliko kot  bi morala, ker če ne lahko samo pumpam cel dan. Ayo, če bo kriza, bomo res šli pogledati v lekarne, če izposojajo...

Mi se pa ful vrti in me zebe...od vseh bolečin, samo UPAM, da to ni kakšen mastitis...

Zdej dajamo spati Martina, potem se bom stuširala jaz, potem zrihtamo Sofijo in potem predvidevam da kaka urica pumpanja, ker si bom poskusila spumpati čimveč.

REs hvala vsem za nasvete.... Probam upoštevati vse, razen tega od šivilje, ker ne maram hoditi zgoraj brez, sploh odkar imam ogromne joške in so se povesile user posted image . Pa še ful me zebe user posted image
aprilčica, čestitke za vaš randi user posted image !!!

go_ta, nisem vedela, da s pumpanjem nikoli ne dobiš toliko mleka kot ko vleče user posted image .... Kaj še toliko vozičkaš kot prej? Verjetno komaj čakaš, pomlad, ne? user posted image

eee35, fuuul lepo, da je Aleksander stiskač user posted image

Nič, grem zdaj....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.2.2010 19:59:34   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSANDR

Ayo- jaz mam čist mehke joške...pa male...pa se ful dojima...user posted image me je prav strah, da ko neham dojit jih sploh nič ne bom imela...user posted image

ALEKSANDR midve sva pa pol cist na istem, to je brez josk user posted image Meni je kosarica A prevelika (zdaj je ravno prav ko dojim), tako da ko se pri nas konca dojenje, bo revscina od revscine tole z joskami user posted image Na sreco obstaja silokon user posted image

Sanikaa user posted image da je uspela nocna taktika user posted image

Muca super da ni vec vrocine! user posted image

Jaz sem pa kupila sestavine za krofe, bom sla jutri v podvig, edino nisem dobila une brizgalke za stisnit noter marmelade. Sicer imam eno idejo kako to izvesti, pa ce se katera mi lahko da kaksen koristen nasvet bo dobrodosel! user posted image

Zjutraj smo bili 1 urco na soncku (smo imeli krasno vreme danes tukaj, brez oblacka!!), potem sva bile z Ilario na plavanju, popoldne me je pa moj poslal v shoping (je reku, da bi rad mir doma user posted image ), tako da sem sla malo zapravljat. Zdaj je ogromno stavri znizano na 50% in sem kar nekaj lepih stvari dobila, za Gabriela, za Ilario in tudi zame. Za user posted image sem pa vzela eno tortico v obliki srcka za jutri. user posted image No, pa za Ilario sem kupila pikapolonico za jutrisnjo maskarado! user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.2.2010 20:00:22   
go_ta
Hej, čvekice, končno mir in računalnikuser posted image Sva imela danes zjutraj z lubijem generalno čiščenje stanovanja (zdaj je pa vse po starem, kot da nič ne bi delalauser posted image ), potem kosilce, potem sem šla v Kranj pa Nikotu kupila za maškare, bo zajčekuser posted image , potem smo šli ven, je bil tak fajn sonček in smo šli še na kavouser posted image Pa do mojih, potem igranje z malim, kopanje, zdaj spi ... Sem še 2 krofa zmazala, tako da sem zadovoljnauser posted image
anžetka, sj jst sm lektoricauser posted image Oziroma bom doštudirala slovenščino, trenutno pa delam kot lektorica, tako da se ti zahvaljujem za ponudbouser posted image
aleksandr, kako je Luka?user posted image Če meriš v ritki, odšteješ pol stopinje, ja.
aprilčica, super, da je zmenek uspel!! Si se sprostila, kajuser posted image Če so otročki pridni pa če staršo vse uredijo, te res nima za nič skrbet. Uf, me prav zanima, kakšna bom, ko bova šla zvečer prvič sama ven. Pomoje bom samo buljila v telefonuser posted image
sams, manj izčrpaš ja, vsaj po sebi sodimuser posted image Ko sem si na začetku izčrpavala, mi res ni bilo jasno, kako se Niko lahko naje od tiste uboge količine mlekauser posted image Vozičkam pa definitvno manj kot prej (prej sem besno rinila voziček po 2x, 3x na danuser posted image ), ampak izkoristim vsako priložnost. Če je preveč pod minusom, se mi pa res ne da ven - kaj bi zmrzovala, če ni treba. KOMAJ čakam pomlad ja, si že delam plane, kam vse bova šla z malimuser posted image
muca, super, da ni vročine!user posted image In, a so bli krofi vsaj užitni?user posted image
eee35, jst živimi za noč, ko se mali ne bo zbujal več. Pomoje se bom šla od veselja napituser posted image
sanikaa, ayo, saj jst bi tudi rada ukinila eno nočno dojenje, ker se mi res zdi, da ni lačen, da bi se rad samo crkljaluser posted image Ampak začne jokat in potem ga ne morem pustit - kot prvo se mi srce trga, kot drugo se pa bojim, da bo celo hišo zbudil, tako da raje vstanem in je hitro potolažen. Sem poskusla z božanjem, pa včasih vžge, včasih ne, včasih ga samo še bolj razjezim, ker ga nočem dvignituser posted image Ah, saj bo ...
Ne vem, a naj bom mal pridna al naj film pogledam. Hm, bom najprej še en krof pojedla, pa razmislilauser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.2.2010 21:04:23   
aprilčica07
Trenutno je tišina. Jakob zihr spi, ker je bil čisto gotov od celega dneva, Julija pa nevem.. je spala od 16 do 17, in mi ni delovalo prej še zaspano. Ampak sem jo nafutrala in nesla... bomo vidli, mogoče le uspe zaspat..user posted image

anžetka: midva imava glede obojih staršev res srečo. Popolnoma zaupam mojim in njegovim in mi ni težko otročičkov pustit v varstvu, so popedenani bolje kot pri nama.. Če greva za več časa kam ponavadi raje dava mojim, ker moj tata ful pomaga pri otrocih in ga otroci enostavno obožujejo (da pač ni vse na mami)... Moj tast je pa bolj leteči in je pol težko, da bi tašča sama oba čuvala. Je le naporno, pa tudi ni več rosno mlada... Ponavadi prakticiramo tako, da za par urc damo tašči, za kaj več pa mojim. Zadovoljni otroci, zadovoljni nonoti in še bolj zadovoljna midva.user posted image
sams: joj, recva z temi bolečinami.. si si merila vročino? mislim da če je mastitis imaš tudi visoko vročino.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
go ta: a lektorca si? bravouser posted image user posted image user posted image jst bom šla tudi jutri z malim v parado, ampak le tle po vasi.. me zanima če bo Jakob na volji, ker če njemu ne bo za it, vem, da ne bomo šli...Mi se pa ne bomo šemili, ker se nam ne da..user posted image
ayo: user posted image user posted image da te možek zalovi v šoping.. nam zaupaš kaj si si privoščila?

Midva sva imela včeraj valentinovo, jutri ne bo nič posebnega. Običajna nedelja, le da bo zraven še pustna... V sredo imam pa servis za avto in me že zdaj glava boli, ker vem, da bom ob en kup euričev.user posted image user posted image

Grem še malo pred tv, pol pa pod tuš in počasi v vodoravno:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.2.2010 22:16:03   
Ayo
Go-ta, a lektorca wow!! user posted image

Ok, Aprilcica tale body sem kupila nasi punci; vam kar nalimam stran pa lahko malo firbec popasete, jaz veliko cunjic kupim tukaj (mogoce primorke poznate, ce hodite v Italijo):

http://www.dpam.com/en/bodysuits-p-21421.html?c=302&cPath=21_22_51

Ta ni bil znizan, mi je bil tako kjut da sem ga vzela. Drugace sem kupila se vsakemu po 1 body z dolgimi rokavi, sebi pa dva bombazna pulija in eno prehodno sporto jakno. Aja pa ful luskan album sem dobila, una varianta "moj prvi album", ko pises notri dosezke user posted image in limas fotke, je pa v bistvu narejen kao da bratec pise, da je dobil sestrico, ful luskan res!! user posted image

Aprilcica. to je super, da imata fajn starse oz. taste!! user posted image

Drnula, sem ze prej pozabila napisat, da kaksna lepa maskarca je Neca user posted image in ce sem prav razu,ela, si to ti sama naredila? user posted image

Ok, gremp se pocasi pripravit za ninanana. Lahko noc.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.2.2010 22:32:43   
eee35
Juupiiiii! Mi pa imamo medaljo! Srebrno!

Mali še spi, midva pa sva spila vsak pol pira, zdaj bom letala skoz na wcuser posted image . Moj pa je prebral, kaj pišemo, pa je rekel, da nič prav zanimivegauser posted image . Moški smotani, saj zadnje strani je bil samo sex & drugs (glej: krofi) & rock and roll. Če to ni zanimivo, pol pa ne vem...

V navodilih od mojega hladilnika piše: The fridge makes some noises, when working. This is entirely normal and you might hear: HUMMING, GURGLING, RUSTLING and WHISTLING, as well as slight CLICKING or JUMPING. Komaj čakam zlasti na GURGLING and JUMPINGuser posted image user posted image user posted image , mislim, da mi ta naprava bo popestrila življenje!

ayo: bodi je ful lušten, ampak a vidim jaz prav, da je roza?user posted image . Aprilčica bo pokala od navdušenjauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.2.2010 22:50:32   
go_ta
eee35, sj ti sploh ne rabiš desca, ko maš tak fensi hladilnik z vsemi temi zvokiuser posted image Brez zamere, muser posted image A Poljska ma medaljo? Čestitke!user posted image Pa ne zafrkavat aprilčice, ona obožuje roza barvouser posted image
Madona mi delate lušte s temi piri pa pijačo. Ko neham dojit, se ga napijemuser posted image No, sj bom spila dva pira, pa dol padlauser posted image
Aja, ko sem dala dons Nikotu tisto zajčkovo kapico na glavo, je lubi rekel, da zgleda ko nuna z ušesiuser posted image user posted image Pa zadnje dni je na sporedu 'ba ba ba ba'. Kolk je to dobruser posted image
Pišem diplomo, z enim učem pa gledam Gejšo, sem multipraktikuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?