go_ta
|
Hej, čvekice, končno mir in računalnik Sva imela danes zjutraj z lubijem generalno čiščenje stanovanja (zdaj je pa vse po starem, kot da nič ne bi delala ), potem kosilce, potem sem šla v Kranj pa Nikotu kupila za maškare, bo zajček , potem smo šli ven, je bil tak fajn sonček in smo šli še na kavo Pa do mojih, potem igranje z malim, kopanje, zdaj spi ... Sem še 2 krofa zmazala, tako da sem zadovoljna anžetka, sj jst sm lektorica Oziroma bom doštudirala slovenščino, trenutno pa delam kot lektorica, tako da se ti zahvaljujem za ponudbo aleksandr, kako je Luka? Če meriš v ritki, odšteješ pol stopinje, ja. aprilčica, super, da je zmenek uspel!! Si se sprostila, kaj Če so otročki pridni pa če staršo vse uredijo, te res nima za nič skrbet. Uf, me prav zanima, kakšna bom, ko bova šla zvečer prvič sama ven. Pomoje bom samo buljila v telefon sams, manj izčrpaš ja, vsaj po sebi sodim Ko sem si na začetku izčrpavala, mi res ni bilo jasno, kako se Niko lahko naje od tiste uboge količine mleka Vozičkam pa definitvno manj kot prej (prej sem besno rinila voziček po 2x, 3x na dan ), ampak izkoristim vsako priložnost. Če je preveč pod minusom, se mi pa res ne da ven - kaj bi zmrzovala, če ni treba. KOMAJ čakam pomlad ja, si že delam plane, kam vse bova šla z malim muca, super, da ni vročine! In, a so bli krofi vsaj užitni? eee35, jst živimi za noč, ko se mali ne bo zbujal več. Pomoje se bom šla od veselja napit sanikaa, ayo, saj jst bi tudi rada ukinila eno nočno dojenje, ker se mi res zdi, da ni lačen, da bi se rad samo crkljal Ampak začne jokat in potem ga ne morem pustit - kot prvo se mi srce trga, kot drugo se pa bojim, da bo celo hišo zbudil, tako da raje vstanem in je hitro potolažen. Sem poskusla z božanjem, pa včasih vžge, včasih ne, včasih ga samo še bolj razjezim, ker ga nočem dvignit Ah, saj bo ... Ne vem, a naj bom mal pridna al naj film pogledam. Hm, bom najprej še en krof pojedla, pa razmislila