Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.2.2010 11:15:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: dushka Živjo! Hvala za čestitke. Hitro je minilo 1 leto. V ponedeljek moram že nazaj v službo. Verjetno vas že nekaj hodi v službo. Lahko noč. Upam, da se hitro navadite na nov ritem. Potem Taja že hodi v vrtec? Ne, Taja še ne bo šla v vrtec. Jo bo merkala njena stara mama. O, to pa fino, da imate to možnost. Bo mami bolj mirna v službi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.2.2010 11:16:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, zdej se pa mal umirte, preveč ste zgovorne za mene, ne folgam več. A ti tudi ne? Jaz tudi ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.2.2010 15:07:45
|
|
|
|
Najaa
|
No, kako smo? So vas maškare in lepo vreme pregnali ven? Super super, mi smo tud ble že mal na rajanju in moji Rdeča kapica in Pika Nogavička sta se super obnesli. Sam Pika je pol začela sanjat, da bi pa ona bila princeska. Zdej pa mala spi in pol gremo spet malo ven. Danes je res en ep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 12:39:16
|
|
|
|
trezika
|
saj vem, da dans ne bo nobene tu, pa vseeno.... eno lepo valentinovo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 14:13:07
|
|
|
|
Najaa
|
trezika, hvala enako in vsem ostalim tudi od mene lepo valentinovo nedeljo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 18:59:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
OJla, dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:11:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
LEPO VALENTINOVO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:12:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
KOKICA - kaj tvoj skokec ima danes god?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:15:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA KOKICA - kaj tvoj skokec ima danes god? Kaj pa vem? Ni krščen!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:15:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mi smo ,pa danes zapili bracotovo diplomo .Smo se malo razvajali v gostilni.Celo bavca sta zdržala skoraj do sladice .Glavna za mizo itak .Tako sta bla zmatrana zjutraj sta samo spala pol ,pa nič tak ,da ob šestih ko smo prišli domov samo pidžama ,flaša in ajo,ajo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:15:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida- SVETOVN AVATAR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:16:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA KOKICA - kaj tvoj skokec ima danes god? Kaj pa vem? Ni krščen! O joj kako sem ,pa zdaj vsekala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:17:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA KOKICA - kaj tvoj skokec ima danes god? Kaj pa vem? Ni krščen! O joj kako sem ,pa zdaj vsekala eh, glej jo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:18:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida- SVETOVN AVATAR! To sem zadnjič našla še od mojga rd lani .Te veš ne . Moram se sedaj enkrat spravit na komp ,pa slike posortirat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:19:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida- SVETOVN AVATAR! To sem zadnjič našla še od mojga rd lani .Te veš ne . Moram se sedaj enkrat spravit na komp ,pa slike posortirat. se nabere tega ja..jaz to kar sproti delam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:20:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutri ne moremo prit saj veš zakaj.Avto je celi razstavljen ,je vsega boga narobe.Upam,da nam ga toti teden porihta ,da začnemo bit mobilni .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:22:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
In praviš ,da vas kurenti niso odnesli ? .Te ste že bli pridni,ali? Samo je ,pa moglo bit svetovno.Zdaj sem malo pri poročilih vidla.Sem ,pa kaj čem samo ,da bo vozilo porihtano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:24:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutri ne moremo prit saj veš zakaj.Avto je celi razstavljen ,je vsega boga narobe.Upam,da nam ga toti teden porihta ,da začnemo bit mobilni . Ja, razumem! Škoda no. Midva bova šla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:25:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In praviš ,da vas kurenti niso odnesli ? .Te ste že bli pridni,ali? Samo je ,pa moglo bit svetovno.Zdaj sem malo pri poročilih vidla.Sem ,pa kaj čem samo ,da bo vozilo porihtano. ej, veš kak se jim je smejal...sem mislila, da bo jok, ker so mi vsi tak rekli, on pa nič...samo obračal se je za njimi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:26:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
sedaj pa šibam pred TV.. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:27:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In praviš ,da vas kurenti niso odnesli ? .Te ste že bli pridni,ali? Samo je ,pa moglo bit svetovno.Zdaj sem malo pri poročilih vidla.Sem ,pa kaj čem samo ,da bo vozilo porihtano. ej, veš kak se jim je smejal...sem mislila, da bo jok, ker so mi vsi tak rekli, on pa nič...samo obračal se je za njimi. Evo to je naš skokec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:28:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sedaj pa šibam pred TV.. LAHKO NOČ! Nočko.Očitno jaz nisem dovolj .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 19:29:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje počasi dajem odpoved ,ker svojih postov mi ni za brat ,še bom v kaki ustanovi pristala . Eh,nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 20:52:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo punce. Tudi mi smo bili danes na Ptuju. Me je tak zazeblo,da smo mogli odit Ma so se pred nami postavili sam tastari in pol nisem nič videla, in mi je bilo brez veze Drugače pa Lija se kurentov prav nič ne boji. Se je slikala z njim in se na koncu k njemu stisnila-pocartala, smo se vsi sam pogledali, ker nas je presenetila PERSIDA lepa lepa slika KOKICA sam da ste se imeli fajn, škoda da se nismo videli NAJAA a je Pika ostala Pika al je postala princeska? DUSHKA še od mene iskrene čestitke za 1.svečko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.2.2010 21:21:29
|
|
|
|
Najaa
|
Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?