Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.2.2010 16:17:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj se moram zasekirat, če Maruša mojega svaka kliče ata? Ne. Vsaj še nekaj časa ne, no. Pa kaj sam njega kliče ata al vse moške? svojega atija pa njega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.2.2010 16:28:27
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 O Dali*, kako ste pa sicer? Razen, da ste se preobjedli narezkov? O Nina 00, ma smo super. predprprave na vrtec so v polnem teku. naslednji teden pričnemo z uvajanjem. :) Se že veselimo. V službo pa z 8. marcem, česar se pa ne veselim toliko, hehe. Ah, bo že...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.2.2010 22:30:22
|
|
|
|
Dali*
|
...ma saj ne morem verjeti. Kaj se je zgodilo z marčevkami, ki so take hude čveke, danes pa skor nč postov. Aha, zdej se pa pozna, da jih nekaj že hodi v službo, pa vrtec, pa kuhna, pa kopalnica, mogoče še dnevna soba in spat, hehe, pa ni več tolk časa za tipkanje. Zdej, če bo šlo tko naprej, vam bom lahko vsaj sledila, ker za prejšnjh 7 delov, ne morem reč :).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.2.2010 22:31:34
|
|
|
|
Najaa
|
Dali tebe čakamo. Ne vleč se zdej ven, sej veš da si skoz vse brala. Kako si kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.2.2010 22:54:19
|
|
|
|
Dali*
|
Ma nisem nič brala, tko da mi boš kar ti povedala kaj je novega. Je že katera spet noseča? Koliko otrok je že v vrtcu? Kdo načrtuje naslednjo nosečnost? So vsi naši malčki zdravi? Aja, če bo še kakšno srečanje marčevk, fino bi blo marca recimo, sem zraven. nazadnje ste bile v CE, jaz pa službeno v LJ, sicer bi z veseljem prišla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 9:35:06
|
|
|
|
Najaa
|
Če je katera noseča ne vem, v glavnem jaz nisem. Pa ti? A načrtuješ al si že? V vrtcu je mislim da samo Lija za enkrat, moja Nika pa gre tudi kmalu. Srečanje hmmm, kaj pa vem, je kar malo težko organizirat, ko se nobena nikamor noče vozit. Ti pa lahko javim, ko bom v Celju, pa se dobimo, Lolita, trinity in NoBady pa bodo tud rade prišle po moje. Pa mogoče še kera.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 12:46:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Če je katera noseča ne vem, v glavnem jaz nisem. Pa ti? A načrtuješ al si že? V vrtcu je mislim da samo Lija za enkrat, moja Nika pa gre tudi kmalu. Srečanje hmmm, kaj pa vem, je kar malo težko organizirat, ko se nobena nikamor noče vozit. Ti pa lahko javim, ko bom v Celju, pa se dobimo, Lolita, trinity in NoBady pa bodo tud rade prišle po moje. Pa mogoče še kera. zate itak::)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 14:39:23
|
|
|
|
dushka
|
Živjo. Mene že dolgo ni bilo tu gor, pa tudi na seznamu me ni več. Moja Taja ima danes 1. rojstni dan. Drugače je pa kar vredu, le slabo napredje na telesni teži. Velika je že 72 cm in ima 7,1 kg. Yania: Timonu želim vse najboljše za 1. rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 16:09:21
|
|
|
|
Najaa
|
Taja, vse najboljše za prvo svečko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 19:02:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 19:03:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Taja, vse najboljše za prvo svečko! Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 19:04:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
In drugače? Mi smo sedaj prišli iz plavanja pa smo malo zmatrani. Kaj delovna Spps se je že kaj javila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:37:16
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Se samo malo javim, ker pri nas šele pol otrok spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:39:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* nazadnje ste bile v CE, jaz pa službeno v LJ, sicer bi z veseljem prišla. Kaj že delaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:39:51
|
|
|
|
dushka
|
Živjo! Hvala za čestitke. Hitro je minilo 1 leto. V ponedeljek moram že nazaj v službo. Verjetno vas že nekaj hodi v službo. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:40:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Taja, vse najboljše za prvo svečko! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:41:49
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In drugače? Mi smo sedaj prišli iz plavanja pa smo malo zmatrani. Pridni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:44:56
|
|
|
|
Nina00
|
TIMON VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:46:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Živjo! Hvala za čestitke. Hitro je minilo 1 leto. V ponedeljek moram že nazaj v službo. Verjetno vas že nekaj hodi v službo. Lahko noč. Upam, da se hitro navadite na nov ritem. Potem Taja že hodi v vrtec?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:50:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In drugače? Mi smo sedaj prišli iz plavanja pa smo malo zmatrani. Kaj delovna Spps se je že kaj javila? nič se ni javila do danes. Ti, ti packa, kaj se pa gre?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 20:56:17
|
|
|
|
dushka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: dushka Živjo! Hvala za čestitke. Hitro je minilo 1 leto. V ponedeljek moram že nazaj v službo. Verjetno vas že nekaj hodi v službo. Lahko noč. Upam, da se hitro navadite na nov ritem. Potem Taja že hodi v vrtec? Ne, Taja še ne bo šla v vrtec. Jo bo merkala njena stara mama.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 21:02:37
|
|
|
|
Najaa
|
hello everybody. ste tu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 21:08:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa hello everybody. ste tu? mene ni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.2.2010 21:31:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa hello everybody. ste tu? mene ni ja vem, da ne, ker si nekje drugje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.2.2010 9:24:11
|
|
|
|
Najaa
|
No, zdej se pa mal umirte, preveč ste zgovorne za mene, ne folgam več.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?