|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
10.2.2010 20:35:59   
Najaa
Mi tudi spimo bolj slabo... Eno noč brez prebujanja do jutra, drugo noč pa vse not prinese in se zbudi sred noči in nikakor nazaj zaspat. Včasih bi spala, sam je nikakor spanec ne ujame, drugič pa (kakor to noč) pa bi kar vstala in se igrala. user posted image Ja pa kaj še, sem (za enkrat) bolj vztrajna od nje in jo uspavam, čeprav traja.

Kje ste danes? Bomo kako rekle al ja? user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.2.2010 20:39:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi tudi spimo bolj slabo... Eno noč brez prebujanja do jutra, drugo noč pa vse not prinese in se zbudi sred noči in nikakor nazaj zaspat. Včasih bi spala, sam je nikakor spanec ne ujame, drugič pa (kakor to noč) pa bi kar vstala in se igrala. user posted image Ja pa kaj še, sem (za enkrat) bolj vztrajna od nje in jo uspavam, čeprav traja.

kot da bi brala o Maruši user posted image user posted image user posted image user posted image dans se je zbudila ob 4.30 in se drla iz posteljice ma-ma...pa sn lučko prižgala in se je začela smejat, pa cvilit, pol je še atija zagledala in pet minut nisi slišal drugega kot ata,ata,ata... pa je tudi trajalo kr nekaj časa da je nazaj zaspala...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.2.2010 20:49:26   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.2.2010 21:21:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

kot da bi brala o Maruši user posted image user posted image user posted image user posted image dans se je zbudila ob 4.30 in se drla iz posteljice ma-ma...pa sn lučko prižgala in se je začela smejat, pa cvilit, pol je še atija zagledala in pet minut nisi slišal drugega kot ata,ata,ata... pa je tudi trajalo kr nekaj časa da je nazaj zaspala...

A je tud tak nora na atija? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.2.2010 21:22:50   
Najaa
o čer KOKICA, kako kaj?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.2.2010 21:36:28   
KOKICA32

o čer KOKICA, kako kaj?

Gre! Pa ti?

Študiram kaj naj namesto narezkov pripravim za V. čago.??? Kakšna ideja?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.2.2010 21:55:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

o čer KOKICA, kako kaj?

Gre! Pa ti?

Študiram kaj naj namesto narezkov pripravim za V. čago.??? Kakšna ideja?user posted image

Jaz sem dobro. Spet mal otroške cotke sortiram. user posted image

Pa naredi kake namaze in zraven grisine pa lahko recimo francosko ipd. Sej idej je veliko.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.2.2010 21:57:49   
KOKICA32

o čer KOKICA, kako kaj?

Gre! Pa ti?

Jaz sem dobro. Spet mal otroške cotke sortiram. user posted image

Pa naredi kake namaze in zraven grisine pa lahko recimo francosko ipd. Sej idej je veliko.

Vem, pa mi nič pametnega ne pade na pamet. Francoska že ja, pa tunin namaz, pa kaj še? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.2.2010 22:02:49   
Dali*

o čer KOKICA, kako kaj?

Gre! Pa ti?

mi smo se tudi prenajedli narezkov za božič, pa praznike sploh, potem je pa moj imel rd 30.12. in sva spekla 5 različnih pzz n je super izpadlo. Za NL, smo pa tak spet narezke jedl :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.2.2010 22:05:13   
Dali*
...no če boš pa še vseeno imela francosko, pa namaze in to, pa dej še kako grško solato, ali pa pojdi v drugo smer in naredi tortilje  in podoben mini finger food. Pečene perutničke, pečen krompirček, več omakic, toritlje z mletim mesom, pščančkom, pivo... 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.2.2010 22:08:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

...no če boš pa še vseeno imela francosko, pa namaze in to, pa dej še kako grško solato, ali pa pojdi v drugo smer in naredi tortilje  in podoben mini finger food. Pečene perutničke, pečen krompirček, več omakic, toritlje z mletim mesom, pščančkom, pivo... 

Oooo, Dali, najprej te lepo pozdravljam!user posted image user posted image user posted image

Hvala za ideje. Tortilje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.2.2010 22:18:41   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.2.2010 7:57:33   
trezika
 dobro jutro
no, da vam povem, kako je danes izgledala naša noč... zaspala je ob 20, se zbudila ob 20.45 povsem naspana in dobre volje user posted image user posted image   nazaj je zaspala ob 23.30, se zbudila ob 2.00, jamrala in jokala skoraj do 4.00, potem zaspala do 6.00, takrat sn jo dala k sebi v posteljo in je spala do 7.00... si lahko mislite kako sem naspana  user posted image maruša pa že nori okoli... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.2.2010 9:03:00   
KOKICA32
DAN!user posted image

Midva šibama ven s sankami, ker nas je zametalo!user posted image   Joj, koliko snega !user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.2.2010 11:12:28   
Nina00

Vau super, da sta jo kar poklicala. Ma ja, sej pol verjetno ne bo problema.
Do kdaj si pa ti doma? In kje bo pol Brin?

Ja, imamo srečo, da ima super vzgojiteljico in ji je jasno, da ga je po 3 mesecih odsotnosti potrebno pripraviti na ponovni odhod v vrtec.
Jaz sem doma še do konca marca. Brin bo potem pri tašči, predvidoma do septembra, ko naj bi šel v vrtec, čeprav trenutno zelo slabo kaže glede vrtca.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.2.2010 11:17:17   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Živijo,

kako ste? kaj dogaja?

pri nas sitnost na kvadrat, ker je zunaj gredo vreme user posted image
Pozdravljena!
Pri nas je pa starejši ves vesel, da sneži, da danes ne bo treba ven user posted image
Kaj pa počnete?

Kaj ne hodi rad ven?
Tija komaj čaka, da gremo ven, ampak zdaj ko je tolko snega, gremo kvečjemu na sprehod (kadar smo brez sank seveda) in takrat je treba hodit. In po parih korakih začne sitnarit, da gremo z avtom. Kaj, a na sprehod? user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, z avtom bi naš tudi šel user posted image  Sicer je pa vedno jok, da ne gre ven. Ko ga spravim ven, se ima super in potem noče domov dokler ima še kaj atomov moči. Kdo bi zastopil user posted image  Še par mesecev nazaj sva morala pazit, da nisva prezgodaj rekla, da gremo ven, ker je bil takoj obut in na vratih user posted image  Ga bo že minilo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.2.2010 11:20:59   
Nina00

Joj to pa tudi ni fino. No, pri nas imamo pa budnico na vsako uro tja do treh ali štirih, potem pa mi le privošči tri ure spanja v kosu.
Trenutno preizkušam razne ukrepe. Bom sporočila, če bo kaj delovalo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.2.2010 11:28:02   
Nina00
O Dali*, kako ste pa sicer? Razen, da ste se preobjedli narezkov? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.2.2010 11:30:14   
Nina00

Vem, pa mi nič pametnega ne pade na pamet. Francoska že ja, pa tunin namaz, pa kaj še? user posted image

Pa kake solate iz zelene pa iz ajdove kaše ipd, če seveda jeste take stvari.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.2.2010 11:31:15   
Nina00

dobro jutro
no, da vam povem, kako je danes izgledala naša noč... zaspala je ob 20, se zbudila ob 20.45 povsem naspana in dobre volje user posted image user posted image   nazaj je zaspala ob 23.30, se zbudila ob 2.00, jamrala in jokala skoraj do 4.00, potem zaspala do 6.00, takrat sn jo dala k sebi v posteljo in je spala do 7.00... si lahko mislite kako sem naspana  user posted image maruša pa že nori okoli... user posted image
user posted image user posted image user posted image  Pa ti je kaj jasno kaj jo matra?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.2.2010 13:06:22   
trezika

dobro jutro
user posted image user posted image user posted image  Pa ti je kaj jasno kaj jo matra?

nimam pojma... ampak glede na to da že dolgo nismo dobli kakšnega zobka, je mogoče to krivo...user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.2.2010 13:28:47   
Najaa

dobro jutro

user posted image
Pri nas ni blo tako hudo, je šele proti jutri hotla noret, sam sem jo še mal uspela uspavat. Sem ugotovila, da bo treba bolj zgodi hodit spat, ker tole res ne pelje več nikamor.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.2.2010 13:28:55   
Najaa

user posted image user posted image user posted image  Ja, z avtom bi naš tudi šel user posted image  Sicer je pa vedno jok, da ne gre ven. Ko ga spravim ven, se ima super in potem noče domov dokler ima še kaj atomov moči. Kdo bi zastopil user posted image  Še par mesecev nazaj sva morala pazit, da nisva prezgodaj rekla, da gremo ven, ker je bil takoj obut in na vratih user posted image  Ga bo že minilo.

Tako je bilo tudi pri nas par mesecev nazaj. Pol pa je čakala obuta in oblečena in cela tečna... Zdej je pa obratno. Jo ostali čakamo obuti, oblečeni in tečni, ona se pa dere iz sobe "sam še tole končam" user posted image user posted image Ponavad se res zaigra ravno 5 minut pred odhodom.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.2.2010 13:50:51   
trezika
Kaj se moram zasekirat, če Maruša mojega svaka kliče ata?user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.2.2010 16:05:17   
Najaa

Kaj se moram zasekirat, če Maruša mojega svaka kliče ata?user posted image user posted image

Ne. user posted image Vsaj še nekaj časa ne, no. Pa kaj sam njega kliče ata al vse moške?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?