|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
11.2.2010 11:29:54   
4pikice
miška73- ampak pazi, to pravijo razlagalci sanj (njih vendar ne moreš jemati resno!!), jest pa pravim, da bo še kakšen user posted image  

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
11.2.2010 11:33:51   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

miška73- ampak pazi, to pravijo razlagalci sanj (njih vendar ne moreš jemati resno!!), jest pa pravim, da bo še kakšen user posted image  

Jaz tudi tako mislimuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
11.2.2010 14:27:37   
almk
pozdravljene..
a je slučajno katera gledala kakšna je cena za Cosatto you2 marelce?
pa še eno vprašanje za Noki oz. če ima še katera enake probleme: mi živimo v 2.nadstropju brez dvigala, pa ju zaenkrat še nosim v lupinicah, ampak mislim, da to kmalu ne bo več možno...mi prosim napišeš/te kako (in kakšen nahrbtnik) ju ti prineseš iz stanovanja ven?
hvala punce...
grem - je že kričanje...
aja še to Asha vodi z 2:0..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
11.2.2010 15:09:36   
lara light
Bravo naše punceuser posted image Asha, Špela, ... moja tudi vodi 4:0!user posted image

Miška, sanje si razlagaj kot ti najbolj ustreza, bo ziher držalouser posted image

Kaj delate lepotičke? Jaz moja dva lovim in zidam stolpe, pa boljš da ne vidte kako animiram, pa  knjigice gledamo...potem pa komplet kopanje. Idealen dan za take reči.user posted image
Kdaj bo pomlad in sonce in prijaznejše vreme?? A ni že cajt, vsaj za naš koncuser posted image
Bodte lepo vse po vrstiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
11.2.2010 15:42:30   
Belen
almk... cossato marelce so kr drage,saj tam ki sm js gledala...ene par strani..... okoli 220eur gor....cenejše mislim da nism dobila.... user posted image  user posted image meni so tudi wšeč...no bomo widli w prihodnje user posted image  user posted image user posted image user posted image

lara...ja za naš konc bi blo tudi lahko lepše wreme....ampak dans zjutraj je (celo) snežilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
11.2.2010 15:46:46   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: almk

pozdravljene..
pa še eno vprašanje za Noki oz. če ima še katera enake probleme: mi živimo v 2.nadstropju brez dvigala, pa ju zaenkrat še nosim v lupinicah, ampak mislim, da to kmalu ne bo več možno...mi prosim napišeš/te kako (in kakšen nahrbtnik) ju ti prineseš iz stanovanja ven?
hvala punce...
grem - je že kričanje...
aja še to Asha vodi z 2:0..

AAAAA???? v lupincah???? dobra si, jaz lupince nisem spravla od avta do bloka, no na začetku, kakšen mesec, dva, je šlo, samo kasneje, ni šans. meni se zdijo lupinice ful težke in neprimerne za nošenje. in ju nosiš oba hkrati??? user posted image

najprej sem ju nosila v mehkih torbah s trdim dnom, vse skupaj sem samo potisnila v športni del vozička in je bilo. zdaj sta ti torbi postali zimski vreči. potem sem prešaltala na nahrbtnik, tak za v hribe, ko je bil vitan toliko močan, da je lahko obvladal glavo. mora biti že toliko razvit, da lepo sedi noter in da mu ne premetava glave nekontrolirano sem in tja. bi morala iti nazaj po forumu pogledat, kdaj je to bilo, po moje tam okoli 8/9 meseca, nič prej, al pa še kasneje? vitan torej v nahrbtnik, ivano pa imam v rokah. nabavila sem tudi večjo stajico, da ju imam "na kupu", ko se pakiramo in ne laufam po stanovanju z rukzakom. logistični zapleti so velikiuser posted image  nahrbtnik:

user posted image

no, podoben user posted image

drgač pa: danes je ena luna al kaj, noč je bila katastrofa, dan je malo manjša katastrofa, tamala sta nerazpložena u nulo, nočta spat, nočta jest, nočta se igrat, bila bi pri meni v naročju, seveda nujno itak OBA, samo ne smeta se dotikat, pa se gledat, pa ... kDAJ BO KONEC TEGA DNE???user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
11.2.2010 16:29:59   
almk
AAAAA???? v lupincah???? dobra si, jaz lupince nisem spravla od avta do bloka, no na začetku, kakšen mesec, dva, je šlo, samo kasneje, ni šans. meni se zdijo lupinice ful težke in neprimerne za nošenje. in ju nosiš oba hkrati???

jaaaaaaaaaaa - sej pravim grooozaaaa...najprej ko sta bila mala sem ju oba nosila v košarah od EW, potem ko sta te košare prerasla pa v lupinica...in to oba naenkrat..dam si ju na pregib rok in nesem..sej ne, da skoraj ne izdihnem, ko pridem do stanovanja..
tudi mi imamo eno veliko stajco, tak nahrbtnik si bomo pa sposodili za nekaj časa...pa bomo vidli kako nam bo to šlo..ker si ne predstavljam kako ju drugače spravti oba iz stanovanja..
Cosatto marelco je pa ena mamica dobila iz Anglije za 300 eur (s poštnino) - je res kar veliko - sam mi je pa takooooo lepa..zato sprašujem, če jo je katera že naročila in za koliko..
tudi pri nas je danes groza, jst čist prehlajena z masko po stanovanju letam, razkužujem roke na vsakih 10 minut, malčka pa sitna za popiz...no hb zdej mal spita...
naj ta dan čimprej mine...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
11.2.2010 17:12:17   
lara light
Noki in almk, hb mamo mi, kadar pač ni pokvarjeno, dvigalo. Me pa zanima vajina večja stajca. Moram nekaj nabavit. In spuščena posteljica vsekakor ni dovolj ali primena, ker je mali hud plezalec. Kako info prosim, slikco, link, hvala! je že tuuser posted image m,zfhhzdh

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.2.2010 17:26:31   
Snezinka4
Almk - z masko po stanovanju praviš? No mogoče zato, ker ne uporabljamo mask smo že tretjič bolni v dveh mesecih. Danes po 6 dneh brez vročine obe. Juhuhu. Noč? Danes je bila super! Hvala Noki, očitno smo tebi pobrali ta dober deluser posted image noči. Ena se je zbudila šele ob šestih, drugo sem samo enkrat dojila. Pa saj sploh ne morem verjet.
Smo bili pa danes pri P - pregled pri 9 mesecih...in se mi ena ni nič poredilauser posted image . Bolezen naredi svoje, ni kej. Tudi lička so uplahnilauser posted image . No bomo že poredili punce.
Tale sneg mi pa nič več ni všeč. Hočem zvončke, pa metuljčke, pa sonček, pa sprehode po zelenem Tivoliju!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
11.2.2010 17:28:23   
Snezinka4
LL - verjetno je prenosna posteljica za silo tudi kar v redu. In je pa uporabna tudi, ko greš na dopust...jaz bom verjetno tako prakticirala....kakšna kak komentar?

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
11.2.2010 17:40:19   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

LL - verjetno je prenosna posteljica za silo tudi kar v redu. In je pa uporabna tudi, ko greš na dopust...jaz bom verjetno tako prakticirala....kakšna kak komentar?

mi nismo kupli prenosne posteljice, če bi jo imela, bi jo uporabljala namesto stajice. imam jo le za odlaganje tamalih, da mi ne pobegneta, ali pa če se tuširam, ali pa kuham (res na hitro), ima pa prenosna posteljica mehko dno. stajica pa trdo. (mislim, da je na tleh oblečena lesena lepljena plošča, res trda) to bi, po moje, lahko bil problem, če bi ju imel v stajici dlje časa, da bi noter hodila, se dvigovala, .... za nekaj minut pa ni panike. moje mnenje.

kupila sem jo na bolhi, rabljeno, v dobrem stanju, samo umila sem jo res fuuuullll, ker je bila una mrežica, ne sicer umazana, pač pa je potemnela. in sem jo poskusila umiti s kisom, da ni kemikalij, pa je bila še kar temnejša, potem pa sem vzela otroško trdo milo, naredila fuuul milnice, namilila mrežo in je mrežica postala bela user posted image , aja, 20 ojrov, je pa kvadratna, meter x meter. saj nekje sem objavila sliko s tamalima, ampak se mi ne da iskat....

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3386
11.2.2010 17:42:13   
lara light
Sneži, naj traja zdravje pr hiši, ga ni lepšega...no pa trobentice zraven, juhej user posted image
Prenosna mi je obljubljena in bom sprobala, morda ne bo slabo. Hvala. user posted image  Še eno pa moram za v p.prikolico nabavt, oh komaj čakam toplouser posted image  

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.2.2010 18:10:56   
almk
user posted image

evo naša stajica...ki pa smo in jo še kar dosti uporabljamo..ko sta bila mlajša - sta čez dan tudi spala v njej, zdej ne več..je pa res, da še ne sedita in niti ne plezata po njej..

Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.2.2010 18:14:27   
almk
user posted image

še enkrat če mi rata...
evo naša stajica...ki pa smo in jo še kar dosti uporabljamo..ko sta bila mlajša - sta čez dan tudi spala v njej, zdej ne več..je pa res, da še ne sedita in ne plezata..

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.2.2010 19:50:36   
lara light
superskauser posted image  samo za moja razgrajača ne pride v poštev, hvala za fotko, bodte lepouser posted image

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
11.2.2010 20:54:02   
hedviga
Stajice....no, meni kakor je krasna tudi tale že dlje časa ne bi prav hodila. Smo imeli stajico meter x meter pa smo jo imeli za ajat, ker je bila na kolesih. Ko se je Miha začel dvigat, je bilo konec s tem. Je šla v dobre roke naprej.
Za odlagat pa tudi ne, ker rabim tudi za malo omejit teritorij. Nimamo nobene predelne stene na kvapavem ene 20-30-40 kvadratih kjer je dnevna, kuhinja, štenge itd... zato smo kupili taveliko predelno. Sedaj imata svoje igrišče na več kot 2x2 in miljon igrač notri in ko imam dosti lovljenja in prepovedi in me kam tiši ali kuham ...gresta notri. kuhat z dvema obešenima na trenerko pa res ne znam. user posted image user posted image Se rada notri igrata, sploh če sva midva zraven, tudi sama se velikokrat zaigrata. To zgleda tako, da lezeta čez igrače in blazine itd kot Hanibal čez Alpe.... user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.2.2010 8:36:07   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.2.2010 8:56:04   
taškica
Ojla punce, sem vas komaj našla, so kr neki spremenili na RR al se samo meni zdi? Najprej čestitke vsem RDjem, pa MIhcu in Špelci, pa vsem ki vas to čaka ali pa ste že okušali sladke torte. Pa super za stajice, nahrbtnike za vso organizacijo itd.

Mi smo ok, vse štima. Mal gužve, šolske počitnice se približujejo in to je to. Imejte se lepo, drage moje, pa Norm naj se kaj oglasi, pred vrati je valentinovo, lahko bi nam kaj voščil, ni res?

Snežinka tebi želim, da ti deca okrevajo, Lara tebi da burja neha pihati na vašem koncu, vsem ostalim pa, da bi se tale sneg končno stopil, da začnemo vozičkat po sončku in travi. Mejte se nadvse lepo, baj baj

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.2.2010 9:11:55   
lara light
Res je dobro jutro...mlinčka, hvalauser posted image , se mi kar smeji iz takih in drgačnih razlogov. Tudi mi smo fajn. Mala dva sta udarila debato, pravkar smo pojedli zajtrk, kar v stolčkih čebljata in se pogovarjata...mat pa s šalco na netuuser posted image

Gemelli, upam, srčno upam, da ste velikooo bolje. Objemček.user posted image
Taškica, hvala za lepe želje, že delujejouser posted image  nič ne piha, prečudovito sonce imamo, komaj čakam zrakuser posted image

Ostanite zdravi! En zaljubljen vikend vam voščim!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
12.2.2010 9:22:56   
nokes
jutroooo,

uf, počelo je počelo.... pri nas oba non stop visita na meni, če stojim, se priplazita do nog in se nato dvigujeta tako, da imam hlače pri kolenih, če sedim na stolu, sem itak da best opora in se oba rolata okoli mene in mi vlečeta obleko sem in tja, če sem z njima na tleh, ju imam povsod, pod pazduho, za vratom, hočeta v naročje, ni da ni. knjigice berem sama sebi, s kockami se sama igram, tamala dva bi bila pri meni in to je to. user posted image user posted image user posted image  co to jeeee??? najboljš, da si dam na glavo tisto kapo za plavanje, da me ne cukata za lase, se vležem na tla, pa se zafršlusam v spalno vrečo. pa naj lezeta.user posted image user posted image

drugače pa nasvet izkušenih mamic in tistih, ki se trenutno soočate z vzgojnimi momenti: ali posredujete pri prepirih oz. kričanju mal brez veze??? npr. en gleda knjigo, pride drugi, knjigo vzame in vrže proč, pa jok in stok.... kričanje, kaj naredite? kao pustite, da se "zmenita" sama ali kregate unga porednega al tolažite unga tapridnega al si date štoflce v uhe, pa užgete eno meditacijo?? user posted image  me zanima, kako to rešujejo v vrtcih?

zdajle imam malo miru, ker sem pustila, da tolčeta po šipi in po pohištvu, ne morem pomagat.user posted image  

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
12.2.2010 9:32:54   
pikatara
Larči tale tvoja dva gresta čisto po naših stopinjah. Patrik je v vsem 2 m pred karolino. Ona ga je prekašala le v hoji in govorjenju. Sedaj dela grimase in fore, ki jih je Patrik že zdavnaj. Ga pa v vsem oponaša. Se je pa k sreči plezanje po njej končalo. Sedaj se cele dneve ful lepo igrata. Najraje sta pod mizo, se držita za stol in se režita in čebljata. Pol pa oba isti stol po stanovanju tišita. Pa poganjalca sta jima všeč, ampak ne se za vozit, pač pa za potiskat. Najraje pa v dnevni stojita ob mizici pred tvjem in plešeta, ali pa skozi okno gledata. Stajica ni funkcionirala, sta bila not čisto nesrečna in smo jo vrnili. Ju pustim kar na tleh cele dneve, tud če odnesem smeti ali pa grem kaj v klet iskat. Prej sem jima naštimala mtv dance in šla v bano. Do fena je bil mir, pol je pa Karolina slišala galamo in se spomnila, da obstajam in me poiskala. Edino kadar kuham in oba stojita ob moji trenerki pa stolčke zalaufamo in pomagata kuhat. Jima je zanimivo gledat. pozdravček vsem, gremo počasi zajtrkovat.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
12.2.2010 9:40:22   
pikatara
Noki posredovala sem le kadar je Patrik plazil po Karolini ali jo potiskal. Od začetka sem prepire reševala tako, da sem drugemu (Karolini večinoma) dala drugo igračo. Zadnje dni jima pa rečem naj se kar sama zmenita, ker sem ugotovila, da Karolina začne jokat le če jaz gledam, da bi Patrika kregala, če pa misli, da je ne kregam, da pa mir. Zaenkrat ta taktika pomaga. Če bi bil samo eden, bi ga začela čez 14 dni v vrtec uvajat, zato mislim, da sta dovolj velika, da se bosta naučila sama zmenit. Tole plezanje je pa pri nas že en mesec, tako da sem že čist navajena. Sta pa že tri dni prava angelčka. Mamica je zbolela in dva dni na kavču ležala, mala dva sta se pa cele dneve pridno sama igrala. Le včeraj je bila kriza, ko popoldne nista skupaj spala in je bilo vmes vsakemu tolk dolg čas. Trenutno Patrik plazi po meni, Karolina pa knjigico gleda. Kako je pa pri vas s kužkom? Boga tara nima več miru odkar na kavč dosežeta. Patrik jo kar za uhlje vleče in za tačke cuka, tako da moram skoz posredovat.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
12.2.2010 14:25:05   
buši2
Mi uporabljamo prenosno posteljico (ta veliko za 2) in se ful obnese. Dno ni tako švoh, da bi se upogibalo,.. Je tudi fajn, ker jo bomo uporabili za na morje. Pa še draga ni bilauser posted image
Pri nas se ne vpletam kadar se igrata, ko pa se pleza čez sestrico ali vleče za lase,.. takrat pa! Vsak dan se bolj skupaj igrata, plazita ena za drugo, si jemljeta igrače,.. Znamo pa-pa in bravo, .. Pri nas je tudi razlika za cca 2 meseca med eno in drugo. Pač, otroci so različni.
Jemo kar ok, razen zadnjič je bila špinača in krompir-bljak! Zelo imata rade kuskus, različno zelenjavo in piščanca.
Gremo na kosilo!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
12.2.2010 14:27:43   
buši2
Aja, Noki tudi pri nas se obe skoz valjata po meni in me vlečeta za hlačnice.user posted image Včasih je kar težko dve naenkrat imeti pri sebi in se obema maksimalno posvetit. Obe hočeta pozornost istočasno. Zgleda, da so v tem obdobju. Dvojči pač, kaj čmo!user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
12.2.2010 14:48:20   
macko
napišem cel roman, pa me ven vrže, sem jezna kot ris user posted image

mrbit probam še enkrat

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?