anžetka
|
Go_ta, Niko je ful luškan in velik fantič Aprilčica, vaša pupa tudi super napreduje! Da bi naš tako lepo prenesel cepljenje lahko samo sanjam...mogoče bo pa v sredo bolje kot ponavadi. Bomo videli...Samo, da je vse OK z našimi pikicami,a ne Klinc pa ta NS, te samo prestraši in zasekira... In, date??? Sanikaa, upam, da so ti zrihtali pralni stroj tako kot je treba! Ma pa mal čuden smisel za humor tvoj dragi..ampak, če si ti kobila, kaj je potem on? ....to mava midva tud take fore...ampak se smejeva-so res sam fore Zakaj ti pa ne upoštevajo več Vida? Ayo, za Gabriela! Zelo lepa otročka imaš Do 3.leta?! Joj, adijo pamet! No, CR pri meni ni blo, doji pa se...bom v sredo vprašala P. Jst grem spat ob cca. 22ih, zaspim takrat itak ne, ponoči se zbuja za joško, 1.se zbudim ob cca. 5ih in sva pokonci po novem vsaj 2uri, 2. se pa zbudiva nekje ob 11ih. To je zdej 2,3 dni tako. Se pa meni isto dogaja-nimam polnih, nabitih, ampak tamal kar najde...Vseeno pa pijem čaj za dojenje in je ful fajn-prav tako je nagravžen, ampak če pomaga... Hel, a polento narediš normalno, po navodilih? Jst bi mu jo tud dala. Njami polenta! Upam, da bo mali vse jedel in ne bo taka zbirčna Metka kot tati... že zdej mu težim, naj se ne zmrduje preveč nad tem kar on ne je, ker nočem, da bi bil tamal tud tak pa rada bi, da bi mel rad zelenjavo in sadje pa to... Pa super za zobke! Hel, v kateri lekarni si ga dobila??? Sams, še naprej samo pozitivno in optimistično gledat na vsako stvar Glede krvavitve-joj, ne vem, se mi še ni zgodilo...upam, da bo kmalu OK... Aleksandr, a ti bi si tud šapice od levčka dala tetovirat? Jst tud, sm že pisala enkrat o tem, sam bi si dala zraven še rd od tamalga in/al pa ime. Tko, od joške proti rami...pol je pa mami rekla, da ne, da mi ne bi joške "crknle" A mate kakšn fajn studio v MB? Eee, joj, tebe je pa zmeraj fajn brat-te tvoje prigode in komentarje... Tulpek, super, da si to prilimala glede hoje...! Drnula, ful je luškana Neca v tem kostumčku! Simonalokar, zgleda so dnevi taki, da nas naši srčki tako preskušajo...Je pa jutri črna luna-tahujša Sadje,zelenjava-moj je jabolček, banano, hruško, slive, marelico. Kaj pa bo jedel drugega? Sej izbire glih ni...Pa kakšno mlečno-žitno kašico mu bom kupila, mogoče z malino, kakšnega frutka s kakšnim drugim sadjem, ki ga zdej ni, pa zamrznjene gozdne sadeže in mu bom dala vsake tok kaj od tega zraven k drugemu sadju. Od zelenjave je krompir, korenček, pastinak, zeleno...dobil bo pa kmalu še (muškatno)bučo, potem brokoli in cvetačo potem pa še kaj... Kopanje-kopam ga vsak drug dan in se mi zdi, da ful uživa. Sicer smo kar hitri-ene 5-7min pa je že zunaj. Vtikanje nog v usta-moj je pogruntal, da je to ena super truper zadeva in jih skoz rine v usta, levo bolj kot desno. Ga komaj previjem Slončkanje-kokr se nama da Recimo 2x na teden. Je bilo na začetku bolj pogosto, zdej pa šepa...Ah, sej bo Če po pravici povem, se mi ne da več tok. Včasih je blo pa obratno, men ni bilo važn kje in kdaj, sam da je blo! No...vse se vrati, vse se plati Pust-moj je recimo pustni Grinch, jst ga mam pa rada, sam se že dolg nisem (zares ) našemila. Bova šla drug let z Anžetom v maškare. Krofe mava pa itak oba rada-drug let bomo pa že trije oboževalci in uživalci krofov Slavljenke/ci-madona, vas je veliko marčevskih! Lepo praznujte! Od mojga mačeha in očim tud praznujeta marca. Moja mami ma pa marca 50tko...že neki časa razmišljam kaj ji pripravit, da ne bi glih bankrotirala. Ona je očiju fuuuul dobr pripravla za abrahama in ne bi rada, da bi mami mela pa kr neki...Sem mislna, da bi ji kej na vikendu pripravil, ampak vreme glih ne sodeluje... Valentinovo-sem razmišljala, da bi mu spekla kakšno pecivo, sam kaj ko bom jst vsega pojedla... Ne vem, bom še razmislila, če bo kaj dobil...razen Zobki...ja upam, da so to zobki, ker če ne se mi bo en dan snel. Pa sej ni vsak dan večkrat tko...ampak vsaj 1x na dan ma take izpade. Pa v spanju zajoka, včasih se tud zbudi, ga dam na joško in takoj nazaj zaspi. Tud ne pusti, da bi mu s prsti šarla po ustih-ko mu mažem dlesni z gelom, opleta z glavo in nabira...pa tuli, itak. Hruškolinka, Aprilčica, Hel, Aleksandr, Ayo, Sams, Muca, Simonalokar, hvala za lepe besede in