|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
11.2.2010 20:27:31   
eee35
Čisto sem izmozgana danes, sem vse prebrala, kaj ste napisale, ampak ne vem, za kaj se je sploh šlo, samo seks sem si zapomnila, v glavnem da povsod, čist ste divjeuser posted image

Naš mali je imel malenkost povišano temperaturo čez dan, upam, da mu ne bo zlezla ponoči, sem ga dala spat 45 min nazaj, pa vsake tok malo zajokca, ampak v spanju, sploh se ne zbudi. Bogi miško, mogoče se mu sanja, ko ga ta mama z iglo napadla včeraj.

Survivorja gledam, tudi ne vem, za kaj se gre, ampak moški v gatah skačejo naokrog, pa ne rabim razmišljatuser posted image  Super program za danes!!!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
11.2.2010 20:52:13   
Ayo
Bikice, saj sem cisto prava bikica tudi jaz, v smislu seksa, komot, postla, misijonaeski polozaj user posted image user posted image user posted image Tist wc je bil samo na zacetku, ko so se bliskale iskrice user posted image

Drnula, ce pa vidva zdaj 2-3x na teden to je pohvale vredno, mi mogoce tolkrat na mesec. Moj se kar naprej pritozuje user posted image

Muca, pravis da vceraj pri vas ni bilo nic, ker je bilo ze pozno; no moj nikoli dol ne pade, za to ima vedno rezervno energijo, cetudi ne spimo ponoci in je cel dan v sluzbi. Ne vem od kod user posted image

Ok, dan je za mano, sem cisto fertik, niti se s kavca ne morem premaknit. Sem bila pa danes tudi na plavanju user posted image
Gabriel ze aja, se vedno vrocino (38,6) user posted image Ilaria pa vriska zraven. Takoj ko zaspi, grem tudi jaz. Moj pa pride domov sele po polnoci in me bo spet sigurno zbudil user posted image

Aprilcica, jaz se tudi spomnim kako si bila lani zalostna za NS in kako smo drzale pesti. No, vidis samo da je vse dobro, res. Si predstavljam kaksni morajo biti obcutki zdaj ko gledas vajin zakaldek!! user posted image

sams kako si lepo napisala to o tvojem in upokojencih! user posted image user posted image user posted image Meni je tudi ful lepo, ko vidim starejse ko se za roko drzijo user posted image Pa ful kjut mi je, kadar vidim kaksnega dedka na sprehodu z vozickom user posted image user posted image user posted image

Sem hotla se kaj pokomentirat, pa se mi kar oci zapirajo. Lahko noc! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
11.2.2010 21:01:46   
modrasmotka
joj vse sem lepo napisala kliknem potrdi in vse izgine in napiše o nekih napakah...
pa gremo še enkrat

ayo tale vaš otrok z korenčekom pa ma čupco.veliko lasekok

go-ta mi lahko prosim napišeš kje si ti nabavila to puzle podlogo?sem mojega hotela nahecati da bi šli skupaj malo po trgovinah in poiskati to,da našo končno na tla parkiramo.
mal gledam kaj nam bi najbolj ustrezal in tudi cenovno.samo moramo jo na tla parkirati.trenutno jo mamo ali v stolu za hranjenje ali v stajici ali pa na najini postelji,samo da sem res jaz zraven.sam se mi zdi da je malo premehka da bi hotela plezatii.

sex ko sva se spoznala sva ko sva prišla skupi.potem ko sem začela pri njemu ostajat čez vikende sva 2-3x na dan enkrat vem da je bil rekord 7xuser posted image drgač pa prisegam na posteljo sva pa že tudi krstila dovolj prostorov v hiši in skoraj vsak avto,da preverimo amortizerjeuser posted image user posted image user posted image

pomoč pri otrokih blagor tistim ki vam user posted image pomagajo,našo če 10 minut na dan jo ma v naročju je rekord.še sedaj se čudim kako jo je lahko 2 ure noso po rokah kmalu po tistem ko sem rodila.saj jo ima rad samo večino časa kar v garaži preživi.sem mu ravno danes zabrusila da ga bom pokopala v vato.user posted image
tašča me pa tudi pusti pri miru od kar sem jo poslala venuser posted image
pismoka če me je pa razjezila.kadar je slišala da se mala joka prletela k nama v sobo pa pri vratih stala pa me je opazovala kako jo tolažim in nosim po sobi.potem sem jo pa enkrat poslala nazaj v kuhno.če mi ne more pomagat ker jo roke bolijo ker ma osteroporozo jo za opazovanej ne rabim.pa da bo komentirala njena dva otroak pa nista bla nkol taka...
pa tut tako sem jaz nareta da jo en prosim za vsako malenkost ker je mela vedno komentarje kakšne je njena prva in druga tamlada da so kr njej otroke vozle da jih pazi.(brat od mojga je tako napreden da ma 4 otroek z dvem ženskam)

ah grem jst naprej gledat filem 9 mesecev,se mam dost za presmejat zram kot pa mislit na taščo.

aja še to.danes je naša kaja podrla rekord.v celem dnevu je spala samo enkrat urco pa pol.od 13:30 je bedela do 19:20.ob 6 zvečer je bla že tako sitna da sem jo popokala v poslo in ji zvezdičo prižgala.a ona se začne veselo smejat kot da ni zaspana.eno uro sem ji kar naprej zvezdico prižigal.sma zelo baterije pokurile.

o konc reklam nazaj pred tv.
mrbit prletim nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2953
11.2.2010 22:16:54   
hruškolinka
Simonalokar, recept za cvetačno juho s krompirjem: dam kuhat krompir, narezan na koščke, mal kasneje dodam cvetačo (koliko katerega čisto po okusu), kuham toliko, da je krompir kuhan, s paličnim zmiksam vse skupi, dodam malo vegete, kakšno žlico kisle smetane, malo poperčka in njaaaami. Gor na krožniku pa na juho loh gredo še kakšne kruhove drobtine, kroglice al pa tud nič.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
11.2.2010 22:59:58   
go_ta
Na hitro, sem zmatrana ko pes ...user posted image Cel dan akcija.user posted image
modrasmotka, puzzle smo kupil v babycentru, mislim, da so ble okol 25 evrov.
Zdaj pa ajat, komaj gledam ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
12.2.2010 1:06:03   
Muca83
Uspelo je user posted image  user posted image Sicer je spet Lana dokaj pozno zaspala ampak je vseeno uspelo. Dva dni sem že zaprta v stanovanju in sem že kar malo tečna. Še nikoli nisem tako težko čakala pomladi. No, jutri vem da bom šla ven če ne drugam pa v trgovino. Greva vsak petek v nabavo za vikend.

Sex na čudnih mestih - z bivšim sva preizkusila res vse mogoče lokacije - bazen, travnik, gozd, lovska opazovalnica, na cesti na tleh, kabina za preoblačenje, ma še veliko sam se ne spomnim. Sva bila še najstnika in je bilo zanimivo. user posted image No moj zdajšnji je pa bolj na komot narejen in prisega na posteljo (pa ni bikec ampak rak user posted image ).

Survivor - jaz pa vem kdo gre jutri ven. Moj je nekaj kanale preklapljal in je našel en srbski kanal kjer so vrteli tisti del, ki bo na tv3 šele jutri in sem gledala. Tako, da vem pa ne povem user posted image

Sanikaa, ti si bolj podkovana v tej smeri - a imaš kakšen kratek in jedernat članek zakaj se dojenčka ne sme postavljati na noge? Mene moj sploh ne upošteva in bom kar znorela user posted image

modrasmotka, dobra si, da si prenašala taščo med vrati. Meni bi se zmešalo! Če ti bo še kdaj javilo napako, ko boš že vse napisala, pa klikni z miškino desno tipko in izberi Nazaj. Potem pa označi vse besedilo in ga kopiral (Ctrl+C) in potem odpreš nov odgovor in samo prilepiš (Ctrl+V) in ni treba vse še enkrat pisat. user posted image

Ne da se mi več pisat, sem zaspana. Nočko!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.2.2010 1:19:06   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Survivor - jaz pa vem kdo gre jutri ven. Moj je nekaj kanale preklapljal in je našel en srbski kanal kjer so vrteli tisti del, ki bo na tv3 šele jutri in sem gledala. Tako, da vem pa ne povem user posted image

Sem ravno tole prišla pokomentirat-sploh nisem vedela, da ve gledate na TV3-mi že ves čas gledamo na "Bosni"-še dobro, da me je Muca prehitela, drugače bi izdala skrivnost user posted image ... No, bomo pa jutri komentirale user posted image ..

Jaz tudi grem-spat... Nočko!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.2.2010 6:41:31   
aprilčica07
Jutro,

ali sem jst še vsa zalimana in ne vidim dobro, ali pa je ta rr neki drugačen.. so kaj prenavljali? vse mi je čudno.. spali smo tako tako, se je zbudila okrog 1 in čvekala do 2, potem pa zaspala do 6. Ampak potem je pa blo treba vstat. Jst bi pa še spaaaaaaaaaaaaaaala. Jakob pa še spi.user posted image Ni čudno da še spi, je zaspal včeraj ob 22 30, sem mislila, da mi požre živčke.. No, pa je le zaspal, ma mukoma. No, to naredi popoldansko spanje. Je bil cel popoldan notri in itak zvečer pač ne spat. Jst pa norela zraven, ma v sebi, na ven sem bla čito skulirana.user posted image

zima, muca: tudi jst vem kdo gre danes ven..user posted image mi je lubi povedal... je gledat mislim, da na hayat tv, tako, da zdaj pač vem...user posted image muca: bravo za akcijouser posted image user posted image
modrasmotka: ja, tašče... zgodba zase a ne? moja je kr fanj, in je res ne smem šinfat. Ker če rabim jo vprašam, drgači se pa ne vtikuje in pametuje. Mi kdaj reče, veš, mi smo to drugači delali, ampak če ti delaš tako, je že tako prav.... tako, da če ostanejo odnosi taki nimam nič proti.. tast je pa itak zakon človek!user posted image user posted image
go ta: kaj ste pa delali, daje blo tako pestro? si se to noč naspala?
eee35: ah no, nismo vse divje, meni je najbolj huda eksotika avto..user posted image user posted image
ayo: kako so otročki? je Gabriel bolši? veš, da nevem kašno pečico imaš v mislihuser posted image tam na slikici, ko je Gabriel maškarica, so v ozadju take lepe barvane hiške.. a je to pr vas kjer živite?user posted image midva sva se tudi spoznala v v poznih letih, jst 27, on 32.. a sta pol najina letnika?user posted image
hruškolinka: ta recept bom jst provala, se zeloo dobro slišiuser posted image

Grem še na eno kavo, ker sem čisto zalimana. Pol pa akcija dalje. Zunaj tako piha, da me kr tle notri zebe. Ma kdaj bo konec zime? Vsak dan mi gre ta mraz nekam na.....user posted image user posted image user posted image

Danes pa naš famozni večer v dvoje... oujeee, komaj čakam...user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.2.2010 7:48:43   
Drnula
Mi smo pa danes spali dlje user posted image user posted image user posted image in sva imela lahko še mal časa zaseuser posted image
To pomeni, da smo vstali ob 6.30 in ne 5.30 kar je najbolj običajno (ali prej).  Neca je vstala šele ob 7. Včeraj in dan prej je bila tolk zgonjena zvečer, da je predvčerajšnjim zaspala ko sem ji umivala zobe, včeraj pa ko sem iskala rdečo kapico, ki si jo je zaželela v postelji user posted image Ta sneg res naredi svoje.
Danes bomo tudi šel na sneg, se še jaz veselim kot otrok. Upam, da se danes že kaj bolj sprime in bomo kaj naredile lahko. Ja, pa kostuma še nisem končala, ušesa in rep me še čakajo danes.

aprilčica - pa kaj imate vi danes??? Kakšen zmenek?

simonalokar - jaz imam tud rada cvetačo, mnogokrat jo imamo kar za solato, ohlajeno in malo olja in kisa čez. Sicer jo kuham skupaj s čebulo, porom, brstičnim ohrovtom ... in na koncu vse skup zmiksam in je Pri nas imamo vsi to radi, Neca je veliko poje in Hana zgleda da bo tudi fanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.2.2010 8:09:34   
aprilčica07
Drnula: ma midva greva po dolgem cajtu sama ven in jst komaj čakam, da grem malo na off... saj ko smo imeli samo Jakoba sva šla, ampak nikoli ni blo tako, da bi Jakob spal drugje.. tokrat pa bomo otročiči spali pri nas na Krasu, idva pa bova prespala v dolini.. in res komaj čakam kako bo.. malo me je strah kako bo Jakob to prenesel, saj vem, da bo ok.. ampak je le prvič, da ne bo spal v isti hiši kot midva..user posted image za tamalo me pa zanima kaj bo ponoči.. zdaj spet neki razsaja in čveka enkrat ob 4, včasih ob 1... ampak verjamem, da ju bojo moji poštimali..user posted image user posted image

a kaj piha pr vas? tle tako vleče, da ne moreš dat nosa ven danes...user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.2.2010 8:37:47   
hel32
Dobro jutro

Spali smo dokaj dobro, no če ne štejem mojega ponočnega premetavanja po postli, ker je dragi takoooo smrčal, da sem se od sile zbudilauser posted image user posted image , pa spet me je nahod uhvatnuuser posted image , že 5tič po poroduuser posted image , sem čist zalimana vstala, ob 6tih danes, snega imamo, user posted image user posted image user posted image poln kufer, še iz bajte ne vidim, ker je iz strehe dol pado in imamo 3meterske kupe!!!!
Včeraj sem kuhala zase polnozrnate barilla test. z šampinjoni, porom in korenčkom, dragi je pa še telečji zrezek dobil zraven + solatka. Danes se mi pa lušta malo golažauser posted image
Bili v šopingu, ampak, na mojo žalostuser posted image nismo vsega nakupili, ker je dragemu sredi trgovine začelo teči kri iz nosauser posted image , ma ne vem mogoče od prehlada, ali pa napora, ker je že 3 dni zapored sneg kidaluser posted image , zlati moj moži, no skratka po fensi oblačila za krst moremo še 1x it v trgovinouser posted image
Sma pa kupila v Leclercu ful stvari za Lukasa, imajo vse za dojenčka zdaj po smešnih cenah, maxi cosi avtosedež za 100€-kupil boter, zložljivo postlico- ker je stajica prevelika za našo bajto, ampak je super, sem jo že rastavla, in bo služila kot stajica, slinčke,bodije, magični lonček,pa plazma keksi vsebujejo gluten, jih nisem kupila, sma pa neke druge našla tudi beby, brez glutena, Hipp ima une od 8 meseca dalje, pa milupine mlečne kašice, smo vse do zadnje s police pobasali, so ful poceni zdaj,pa v lekarni sem dobila CALGELuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem kr 3 vzelauser posted image

Aprilčica, ne nisi zalimana, naslovnica je prenovljenauser posted image , pa uživaj na današnjem famoznem zmenku!!!

Sex na neobičajnih mestih, mislim, da sem že pisala, na kuhinjskem pultuuser posted image , tuš kabina, to še zdaj prakticirama, pa kavč, pač odvisno od dnevnega časa in kje so otrociuser posted image , po navadi je pa kr postelja.

Go-ta, si se spočila, a dobivate zobke.

Se vrnem mali je nardil kup v plenico, ga moram nujnooooooo previt.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
12.2.2010 8:57:06   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Pri nas še vesno nekaj sneži...user posted image Pa plenic mi je zmanjkalo...tako da bo treba ven... Malemu je itak super zunaj...samo meni ne paše najbolj....user posted image Pride pa moj malce prej iz službe...pa grem plavat...user posted image samo bo treba avto sčistit...user posted image Pa Dharmo ven peljat- je moj zamujal v službo...pa jo bova midva s tamalim ven peljala... Upam, da bo kolk tolk pridna...user posted image

Ayo- upam, da je dan hitro minil...božček Gabriel...naj se čimprej pozdravi...user posted image

Sams- sem jaz tudi pomislila na Los Angeles...user posted image ...pa saj je super...malce dvoumno...user posted image

Simonalokar- potem pa ji probaj nadrobiti te piškote v kašice...pa bo morda papcala...user posted image

Modrasmotka- te puzle imajo v Babycentru (so imeli znižane pred časom- malce poglej), pa tudi v Sparu sem jih zasledila...pa tudi stanejo okrog 20 evrov...

Aprilčica- meni se tudi zdi ta RR malo drugačen- neka čudna modra barva...user posted image Pa ful uživajta na zmenku...user posted image

Hel- vi pa imate snega...po moje je ful lepo...za pogledat...za tebe pa verjamem, da ga maš poln kufer...user posted image Pa super za Calgel..user posted image

Sex- tudi jaz nisem najbolj eksotični tip...občasno že..ampak drugače sem tudi rada bolj komot- pa nisem bikica...user posted image Je pa drugače s tem tudi pri nas srednja žalost...Ma se bo že porihtalo...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
12.2.2010 9:21:45   
hel32
Evo, mali previt, mama pa spet nazajuser posted image , sem ga dala v tisto stajico, in uživa, čist je tihouser posted image in se igra.
Zobki nas še kr fejst jezijo in izraščajo po vrsti.
Muca, vidva s bivšim sta pa bila aktivnauser posted image in user posted image za slončkanje.

Modrasmotkla, ti kr reči dragemu, naj ti pomaga, daj mu Kajo in reči, da moraš to pa to postorit naj jo malo pazi, pa malo ga pohvali, kako on to zna dobro pa bo počasi počasi, moj ga obvezno pazi ko kuham, kadar je doma, ga previje, preobleče, vse, zvečer ga pripravi za kopanje, ti ga sam pohvali, kak je fajni, pa bo boljši, verjemi mi.

Ayo,. joj sam 3x na mesec, to je pa premalouser posted image ni čudno, da se tvoj pritožuje, tolk sva midva, ko sem bilauser posted image , sicer pa razumem, da ima tvoj tako službo, pa ti si bogica, ko ne spiš.

Eee upam da je Aleksanser zdrav, mogoč so sam zobki.lahk je pa tudi prehlad.

Aprilčica, pri nas NE piha, smo bolj v planinah.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
12.2.2010 9:22:43   
Ayo
Jutro,

no jaz sem se naspala upostevajoc da sem ob 10h vceraj ze drnjohala! Je treba prej v posteljo, midva zdaj ko imamo dela z gradnjo hise pred 11 ne hodiva...user posted image Kdaj pa ve hodite spat? Nekatere vstajate ze ob 5h, 6h... Saj jaz bi tudi, ker tako vsaj kaj naredim zjutraj in dopoldne, ce dolgo spim, nimam skoraj nic od dneva. Samo da pri neprespanih noceh pri nas je to tezko user posted image

Muca, joj a v bazenu? Midva sva tud, pa nisem hotla napisat, ker tam se kopajo ljudje - in zdaj si predstavljajte: ljudje smo mi in nasi otrocki! user posted image user posted image user posted image
Te popolnoma razumem, kako se pocutis 2 dni zaprta med stene, sem bila pred kratkim sama 5 dni, ko je bila Ilaria bubika!! user posted image Tako da si daj kar duska danes user posted image
Pa user posted image za skornje sem ze parkrat pozabila ti napisat. Sama sem tudi dobil une za v dez, ful dobre, sem bila tako vesela, ker so mi ful hude obute s kiklo user posted image Samo kaj ko nimamo ne dezja ne snega user posted image

Aprilcica, ja una slikza z levckom je narejena v nasi vasici. Res imamo take barvaste hiske ja user posted image Midva stanujeva 20m desno od slikce user posted image

Gabriel je spancka ok, zdajle zjutraj je brez vrocine, ampak to je obicaj, naraste potem cez dan, ce naraste, upam da ne bo. Ker v nedeljo imamo tukaj eno tako hudo maskarado in bi rada ga peljala, nasga levcka user posted image user posted image

Pa hvala vsem za pohvale o Ilarii user posted image

Vedno pozabim vprasat, tiste ki dojite: jaz skoraj nikoli nimam polnih in trdih josk, kot da ne bi imela melak, ampak ocitno ga nasa dama najde in se naje. To mi je res cudno, ker pri Gabrielu sem imela skos trde ko kamen, pa kar kapljice so mi tekle, ce sem dala dol modrc. Zdaj pa ne, sicer ce stisnem pa sprica. Ok saj ne da me skrbi, ker imamo fajn kilazo, bajsa moja, tako vprasam, ce se katera. user posted image

Grem, pride cez pol urce na obisk sodelavka, otroke moram se zrihtat, sebe oblect in malo v red spravit stanovanje, ne vem ce mi bo ratalo...

< Sporočilo je popravil Ayo -- 12.2.2010 9:26:50 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.2.2010 9:46:45   
hruškolinka

Vedno pozabim vprasat, tiste ki dojite: jaz skoraj nikoli nimam polnih in trdih josk, kot da ne bi imela melak, ampak ocitno ga nasa dama najde in se naje. To mi je res cudno, ker pri Gabrielu sem imela skos trde ko kamen, pa kar kapljice so mi tekle, ce sem dala dol modrc. Zdaj pa ne, sicer ce stisnem pa sprica. Ok saj ne da me skrbi, ker imamo fajn kilazo, bajsa moja, tako vprasam, ce se katera. user posted image

Ayo, to je čisto normalno, da nimaš trdih jošk. To pomeni, da je lahtacija dobro vzpostavljena po ponudbi in povpraševanju! Jaz imam tudi ves čas mlahave joške, pa samo iz ene napumpam skor 2 dcl (jaz si zjutraj pumpam, da dodam malo za kosilo zraven v zelenjavco pa zvečer za kašico).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.2.2010 9:47:47   
hruškolinka
Evo, sem hotla Ayo citirat v zgornjem postu pa mi ni uspelo, tko da tisto zgoraj prvi del je vprašanje od Ayo, spodaj pa moj odgovor. 

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.2.2010 10:17:41   
Sanikaa
Hellou babe!!
Čakam na majstora za pralni stroj. Sem vse možne garancije prevrnila da sem najdla račun , ki je seveda bil ločeno shranjen od garancijeuser posted image user posted image Ma to bo treba enkrat vse prebrskat in posložit in vržt stran tiste stareeee.

Včeraj sem res razmišljala kok zdaj res uživam s ta malimuser posted image . (včeraj sem poslala 300 slik na razvijanje , pa sem mal vse podoživelauser posted image ). Prej mi je bilo tok stresno ..kaj vse se je že poštimalouser posted image user posted image Nič več ne poliva, nima več popčane hernije. Popek je kar luštkan majhen polžekuser posted image , temenice ni, vnetja kože in rumenih krast po ušesih ni!! Desna rokica je že lepo sproščena in jo enako uporablja kot levouser posted image user posted image Že prvo virozo in vnetje ušesa smo dali čez.....ma super smo!!!

Ayo tudi meni se zdi da polako jenjava mleko pri meni. Samo znak da so mehke joške ne pomeni da ni mlekeca. Če je punca sita in vesela je vse super. Meni Leo po 1 urci rata taki sitnež , tak da sem mu danes po dojenju dodala flaško in je z veseljem spil še 80 mluser posted image .
Joj smo ga mi zabluzili s spanjem zdaj čez to virozo. Zdaj se je navadil ponoči vsakič ko zajoka da dobi joškouser posted image Ja vem sama sem si krivauser posted image . Pred boleznijo smo se samo enkrat dojili okoli 4-5 in je lepo spal do 7-8 zdaj pa ne vem koliko krat se zbudi in joook in ni miru dokler ne dobi joško (dudo lansira iz ust!!) in mi lepo zaspi po 2 minutah na joškiuser posted image . Kaj zdaj naj naredim?? Pustim ga da se dere?? Kaj mi vredi da imam že enega otroka , ko je ta čist drugačen???user posted image user posted image

Aprilčica ..fajn uživita na dejtu!!! Pridna bodi in ne delat nič kaj mi ne bi delaleuser posted image user posted image user posted image

Mi2 imava na Valentinovo tudi obletnico poroke (6)...nič ne bom organizirala ..naj se sam znajdeuser posted image user posted image Sam se mi zdi da bova potem lepo doma z otrociuser posted image
Go-ta kje si se potepala da si bila takooo utrujenauser posted image ?
Hel nič če bo kriza boš ti poslala calgel user posted image Saj tok ga ne boš rabila ..za Vida sem porabila pol tube.user posted image Kaj so v leclercu cenejše kašice kot v Millerju?
Grem mal pospravljat kopalnico, da mojster sploh pride do pralnega stroja (imam gor vse od Lea za previjanje in previjalno)!!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.2.2010 10:21:31   
Sanikaa
Hruškolinka ..si si pogledala novo bodovanje za vrtec?? Če imaš urejeno stalno bivanje v Lj več kot eno leto imaš veče šanse dobit vrtec kot jaz!!! Če si nezaposlena dobiš dodatne pike. Meni pa več ne upoštevajo Vida v vrtcu..tak da nimam nič dodatnih pikuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.2.2010 10:21:47   
aprilčica07
Kosilo skuhano:):), Julija spi, sem jo kr odložila v posteljico, ker je bla tečna kot sam vrag in je zgleda od same jeze zaspala.user posted image , Jakob pa le okoli razsaja in kravžlja živčke. Me poskuša res vse meje. Ma danes se mu ne pustim sprovocirat, je škoda. Bom že zdržala vse poskuse.user posted image user posted image user posted image

hel: aaa, se mi je zdelo, da je rr nekam čuden... ste pa nabavili enih stvari, pridniuser posted image .. mi itak nimamo leklerka, tako, da... tle je pač tuš, merkator in špar, pa hofer.. pol se pa kr konča...user posted image
ayo: meni so tise barvaste hiške takoooo lepe, bi takoj živela v kašni taki hišici (sanja svinja o koruzi)user posted image user posted image lepo se imejta s sodelavko!user posted image
ALEKSANDR: kako zgleda, ko greste z psičko na sprehod, z vozičkom? če bi bil Nik še živ, to ne bi blo mogoče, je bil tako nenormalno neubogljiv kuža, da je blo za znoret.. še moj, ki je bil kao njegov lastnik, se je bal it z njim na sprehod.. sem rekla, da če bo še kdaj pes pr bajti, nikoli več dalmatinca... so zelooo lepi, ma to je pa tudi vse... verjamem, da je Dharma drugačna...user posted image

Razmišljam, če bi šla pol kaj ven z mularijo, pa piha ko svi.nja. Zadosti te burje. Sem brala neke napovedi naj bi blo zimsko do konca februarja.. ma kaj je to normalno? jst hočem it zvončke brat, pa trobentice in mačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
12.2.2010 10:29:46   
Sanikaa
aha sem pozabila ..mal sem napolnila albumček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
12.2.2010 10:52:28   
sams
punce, vas bom potem prebrala, zdej rabim eno pomoč user posted image
joške....jaz ne morem več. Zdej pa uradno tudi krvavim iz njih. Sofija je glih izbruhala mojo kri - sem že med dojenjem videla, da mi teče kri.... Mene tako boooliiii, zdej je bolečina prisotna že non-stop. Kaj bi vi naredile???? Res ne bi tako končala "kariero" dojenja user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
12.2.2010 11:03:08   
aprilčica07
sams: žal ti ne vem pomagat.. bo katera, ki doji, jst sem tle pač bosa... ti želim, da boš čimprej okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: sem vidla že par dni nazaj nove slikice in albumček, Vid na Rogli je cel frajerček.. Lejči pa tak cukr..user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.2.2010 11:22:50   
go_ta
Evo, bom poskusla hitro tipkat, ker najina žaba tukj v stolčku ne bo dolgo zdržalauser posted image
aprilčica, hel, nič se nisem preveč potepala, je bla cel dan akcija z malim, to se mora skoz nekaj dogajat, če ne, postane tečkouser posted image Potem pa za pisanje ni blo časa, zvečer sem se pa takoj lotila diplomske, da ne bi preveč se posvetila internetuuser posted image Sem pa kr kronično utrujena ... že 6 mesecevuser posted image aprilčica, noči pa sploh ne bom več omenjala, tko je kot vedno, s to razliko, da sem bla tok utrujena, da je enkrat lubi vstal, pa ga pomiriluser posted image
sams, joj, žal ti ne znam pomagatuser posted image Za zdaj (trkam) še nisem imela takih težav ... Upam, da se bo vse uredilo!
sanikaa, tvoja fantka sta res srčka!user posted image Se strinjam, tud men je vsak dan lepše, sploh ko se mi Niko tko fajn smejčka, bi ga kar pojedla. Pa super, da se je pri vas vse poštimalo - res je zdravje najbolj pomembno!
Ayo, ne smem pozabit napisat, da se tud men Ilaria vsakič zdi lepšauser posted image Res je srček! Pa mali levček tuduser posted image
hruškolinka, simonalokar, tud jst obožujem cvetačo - če ne drugače, si jo samo skuham pa posolim in jemuser posted image Pa polpeti so mi mnjami. Danes jo bom kar ocvrla pomoje.user posted image
hel, očitno je pri vas več snega, kot pri nas. Se vsak dan toloažim, da bo kmalu prišla pomlad, pa nič od tegauser posted image Imate že kak nov zobek?user posted image Pri nas ga pomoje malo matrajo, sam ne vem, kdaj jih bomo vidliuser posted image
Sem vidla, da je bla tema o user posted image user posted image Sem razmišljala, kje vse sva to počela, pa se najde kup krajevuser posted image garderoba na bazenu, plaža ob 5 zjutraj, ko je en zaljubljen najstniški parček mimo prišel, avto, travnik, tuš, v kopalnici na novoletni zabavi ... ni da niuser posted image zdaj pa standard - med štirimi domačimi stenamiuser posted image
Glede survivorja ... tud jst sem vidla, kdo gre ven in lohk rečem hvala boguuser posted image Da ne bom kateri kaj preveč razkrilauser posted image
Evo, dost ma stolčka, greva se igratuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.2.2010 11:28:55   
tulpek
Muca, tole sem našla na enem drugem forumu, je bilo pa tja kopirano iz MON-a. gre pa sicer bolj za sprehanje, ampak bistvo je, da je vsako siljenje otroka v nekaj, za kar še ni zrel, škodljivo. Verjetno je pa na forumu MON še več tega.

Najslabša usluga, ki jo otroku lahko naredimo, je poleg uporabe hojice,
sprehajanje za roke. Kar zaboli me, ko vidim kakega pikca, ki moli
"roke v vis", s trebuškom, iztegnjenim čisto naprej, roke potegnjene
navzgor in nazaj, za njim pa ponosno sijoč starš ali stari starš.
Takrat me ima, da bi tistega sprehajalca prisilila, naj v taki pozi,
kot je sprehajani otroček, hodi sam. Morda bi potem bolj občutil,
kakšno prisilo izvaja nad otrokom.

Otrok ne hodi sam, dokler sam ne sede, sam ne vstane in sam ne prehodi
vsaj 10 m. Postavljanje otroka na noge je zelo slaba usluga otroku.
Otrok se MORA NAUČIT SAM vstat na noge, podstavit mora najprej eno
nogo, nato še drugo. Lahko se ob tem na nekaj opira, vendar mora biti
tisti "nekaj" opora na njegovi višini in ne sila, ki ga vleče pokonci.
Enako je s sedanjem - otrok mora znat sam sest. Ali se dat na vse 4 ali
pa se spustit na ritko, SAM mora znat prit na tla.

Kakšna je razlika, če otroka sprehajamo, ali pa če sam prestopa ob
opori? OGROMNA! Otrok, ki se preprijema ob pohištvu ali steni, mora sam
koordinirat svoje gibe, sam mora razmišljat, kako bo uskladil rokice in
nogice, da bo imel oporo, tudi "planirat" mora svojo hojo, da mu opore
ne bo zmanjkalo. Bistveno je, da ta opora ne hodi za njim, ampak mora
on, mali hodec, hoditi za njo. Drug zelo zelo pomemben faktor je, da
ima otrok roke v svoji višini in ne iztegnjene nekam nad glavo. Če bo
nevarnost padca, jih bo v taki pozi iztegnil pred sebe in bo padec
ublažil. Padec na kolena in roke ni pol tako hud, kot padec, ki ga roke
ne blažijo in otrok zleti direkt na obraz - ali še huje- pade vznak. Če
so roke v otrokovi normalni višini, otrok ne izteguje hrbta in ne nosi
kolkov na ven, zato tudi pravilno prestavlja noge. Vsi otroci, ko komaj
shodijo, hodijo "na široko". A otrok, ki je shodil sam, takrat, ko je
bil zrel, ne bo obračal stopalc na ven ali na not, kar je pri
"sprehajanih" otrokih pogost primer - preprosto za to, ker za hojo še
niso zreli. Morda jo želijo, ker jim je zanimiva, niso pa zanjo zreli.

Otroka, ki se sam postavi na noge, spodbujajmo, da prestopa ob opori,
Naj se drži kavča, mize, stene, lahko mu postavimo cel "poligon" iz
(trdnih!!) elementov, ki se jih lahko oprijema in koraca ob njih. Jaz
sem ga postavila sinu in kaj kmalu je potuhtal, da konec tistih opor ne
pomeni konec hoje, zelo hitro se je na koncu "piste" spustil na vse 4
in odpuzal do najbližje stene, pa ob njej spet pokonci in dalje po 2.
In če se vam otrok obeša na noge in hlače v želji po hoji? Peljite ga
do prve opore, pomagajte mu, da se nauči preprijemati in prestopati ob
njej. Vodite mu rokice, pokažite mu, kako naj se prime, če se slučajno
ne zna. Otročke, ki se ne plazijo ali se slabo plazijo, poskusite
vzpodbudit najprej k plazenju. Plazite se z njimi, nastavljajte jim
igračke, polagajte jih na trebušček, da si okrepijo trebušne in hrbtne
mišice, ki jih pri hoji še kako rabijo. Ulezite se na trebuh z njimi
vred, skrijte se za kak kos pohištva in se igrajte "ni-ni/ku-kuc," da
vas malčki iščejo. Tiste pa, ki se dobro in spretno plazijo, pustite,
naj se čimveč plazijo, saj je to najboljša osnova za hojo. Naj vam ne
bo škoda oblačil, ki jih otrok zamaže ali celo uniči pri plazenju, naj
se vam tla ne gabijo! Ok, ni treba puzat ravno po sredi City parka ali
po tleh Kliničnega centra ali Zdravstvenega doma, pustite pa otroka, na
plazi po travi, po plaži, po dvorišču.

Rezultati "sprehajanih" otrok se včasih pokažejo precej kasneje,
okoli 2. leta. Otrok ne zna iti po črti, meče ga iz linije, obrača na
ven eno stopalo, ne zna padat, ne zna tečt ali pa ne zna it po
stopnicah. To sem imela priliko videvat v razvojni ambulanti, kamor so
nekateri otroci prišli šele pri dveh letih in pol - zaradi takih težav,
ki niso bile prirojene, ampak pridobljenje. Ker je sin že tako imel
nekaj razvojnih težav, je bilo pri nas sprehajanje najstrožje
prepovedano. Kljub temu je shodil z 10-timi mes, povsem pravilno,
vključno z vstajanjem in sedanjem. Res je, da večina otrok nekako pride
skoz brez hujših posledic, nekateri pa imajo precej zoprne probleme. Če
pa že je kdaj situacija, ko je otroku treba pomagat pri hoji, spustite
svoje roke v otrokovo višino in naj se on drži vas, ne vi njega, še
boljši pa je oprsnik z vajetmi, ki da otroku oporo na zdrav način.

Pa še to: bolje je, da otrok shodi mesec kasneje, pa takrat pravilno in
zdravo, kot pa prezgodaj in narobe. Če vam gredo pripombe žlahte in
kolegov na jetra, jih preslišite, saj ste dolžni delat dobro svojemu
otroku, ne pa znancem in žlahti.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.2.2010 11:32:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sams

punce, vas bom potem prebrala, zdej rabim eno pomoč user posted image
joške....jaz ne morem več. Zdej pa uradno tudi krvavim iz njih. Sofija je glih izbruhala mojo kri - sem že med dojenjem videla, da mi teče kri.... Mene tako boooliiii, zdej je bolečina prisotna že non-stop. Kaj bi vi naredile???? Res ne bi tako končala "kariero" dojenja user posted image

nastavki user posted image čeprav, če boš tudi preko njih krvavela, ne bo pomagalo. A je veliko krvi? js sem imela najhuje poškodovano izmenično, najprej eno in potem drugo in sem dojila samo na eno, drugo pa ročno iztiskala. mleka je bilo na srečo ogromno.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?