|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
13.2.2010 10:27:10   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Na avtomat tudi pomislila nisem, ker notri ne držijo krofov. user posted image user posted image user posted image  Bolj je v nevarnosti kafetomat! user posted image user posted image user posted image  Drgač pa ne vem, če bi naju poslušali, ko bi se režali. user posted image user posted image user posted image

Ne vem, zakaj misliš, da bi se režali user posted image Jaz sem resna, uglajena gospa v srednjih letih!!! Sej boš vidla!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.2.2010 10:29:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

A greva v Po? Bova cimre user posted image Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo.

A misliš, da sploh sva za skup??? user posted image user posted image user posted image  

He...he...se je revež ustrašil, da bi moral ven, pa je takoj začel migat! user posted image  zdej mu bom pa samo še grozila! user posted image

A se ti zdi primerno, da ga že v trebuhu strašiš z drugimi tetami?!? Ne vem, če ne bi bila mal užaljena user posted image user posted image user posted image

Seveda je prav! Se mora zgodaj naučit, kdo ima komando pri hiši! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.2.2010 10:30:22   
Jessy

Na avtomat tudi pomislila nisem, ker notri ne držijo krofov. user posted image user posted image user posted image  Bolj je v nevarnosti kafetomat! user posted image user posted image user posted image  Drgač pa ne vem, če bi naju poslušali, ko bi se režali. user posted image user posted image user posted image

Ne vem, zakaj misliš, da bi se režali user posted image Jaz sem resna, uglajena gospa v srednjih letih!!! Sej boš vidla!

in jaz naj ti verjamem??? user posted image

No, saj ponedeljek bo kmalu tu, pa se bom prepričala.
A je Rožca kaj omenila, a pride v ponedeljek al ne???

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.2.2010 10:33:05   
zoey

Nič se še ni pofočkala, ostale pa tudi ne user posted image user posted image user posted image Pa dejte no pupe, sej mi2 sva drgač ful fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.2.2010 10:34:20   
Jessy

Nič se še ni pofočkala, ostale pa tudi ne user posted image user posted image user posted image Pa dejte no pupe, sej mi2 sva drgač ful fajn user posted image user posted image user posted image

Seveda sva!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino, če ne vedo, kje je Kljukec??? user posted image  A nardiva zemljevid? user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.2.2010 10:34:26   
Zvezdici
zoey in jessy - moja mala mi tudi mal živčke krajša zadnje čase. Je tudi bolj mirna. Prej čez teden je 3 dni telovadila ko zmešana, sedaj je pa očitno bolj zmatrana in počiva user posted image . Sem danes zjutraj jo malo mrcvarila, pa ni nič odreagirala. Sem se malo ustrašila. Pa sem jo potem nekaj časa pustila, pa spet. Sem user posted image ane. In očitno samo tako trdno spi.
Mislim, da naše male vsake toliko časa malo lenobica popade. Pa radi malo ponagajajo.

sonček - lep voziček imaš! Da o copatkih sploh ne govorim kako so cartkani!user posted image user posted image

Jaz sem včeraj kupila ležalnik (slikica še pride), in pa danes koončno dobim košaroo!!! user posted image Že komaj čakam!!
Tako, da bom vse skupaj poslikala in se malo važila, hehe.

Danes punce, pa krofi ane user posted image user posted image !!
Jaz sigurno bom! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.2.2010 10:35:42   
zoey
Juhuhu, mali miga!!! user posted image user posted image user posted image Ajfl rulz!!!! Bomo šli kam drugam na izlet, ne v Po user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.2.2010 10:37:55   
Jessy

Juhuhu, mali miga!!! user posted image user posted image user posted image Ajfl rulz!!!! Bomo šli kam drugam na izlet, ne v Po user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ma, kje si najdla ime Ajfl??? user posted image user posted image user posted image

Zvezdici, mislim, da bo kar držala tvoja teorija zarote naših user posted image user posted image user posted image . Mal so se polenili. Sicer pa jaz kar čakam, kdaj se mi bo malce umiril, ker to hkrati tudi pomeni, da kmalu pride ven, a ne da? user posted image
Slikce pa kar čim prej objavi, da vidimo!!!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.2.2010 10:42:39   
zoey

user posted image user posted image user posted image  Ma, kje si najdla ime Ajfl??? user posted image user posted image user posted image

Kje le, v Parizu, a ne user posted image Ko smo šli potovat, je bil najprej Fižolček, ker je bil tako velik kot fižolček. Potem je vsak teden dobil novo ime. Najprej je bil Dalfoss (izpeljanka iz 2 lepih slapov), potem Jokul (ledenik, pa amfibija s katero smo se peljali), no pol sem šla pa še v Pariz, pa je Ajfl ostal, ker pri nas bi bil lahko kak Barjanček ali kaj takega, pa mi ni blo tko všeč user posted image user posted image user posted image Pa ni dovolj domišljija, da bi vsak teden dobil novo ime user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.2.2010 10:43:19   
Zvezdici
zoeyuser posted image user posted image se je končno zbudil, hehe.

Ali še katera občasno čuti mravljince po trebuhu? user posted image Jaz jih včasih na vrhu trebuha. Tik pod rebri.
Pa še včasih mi tako močno pritiska na pljuča, da me že prav bolijo user posted image .
Sigurno nisem edina. Ane? user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 13.2.2010 10:44:02 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.2.2010 10:47:53   
zoey
Pljučka me matrajo, komaj čakam, da bom lahko ornk zazehala ali vdihnila, mravljincev pa še nisem čutila. Se že na kaj nasloni, pa malo omeji prekrvavitev, po moje user posted image
Moj user posted image je zgleda bolj po očetu, 3x je mignil, pa misli, da je že zadost naredu user posted image user posted image user posted image Čakam na naslednjo rundo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.2.2010 11:07:25   
Jessy

Kje le, v Parizu, a ne user posted image Ko smo šli potovat, je bil najprej Fižolček, ker je bil tako velik kot fižolček. Potem je vsak teden dobil novo ime. Najprej je bil Dalfoss (izpeljanka iz 2 lepih slapov), potem Jokul (ledenik, pa amfibija s katero smo se peljali), no pol sem šla pa še v Pariz, pa je Ajfl ostal, ker pri nas bi bil lahko kak Barjanček ali kaj takega, pa mi ni blo tko všeč user posted image user posted image user posted image Pa ni dovolj domišljija, da bi vsak teden dobil novo ime user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne morem verjet!!! Bogi otrok! user posted image user posted image user posted image  Upam, da ko pride na svet, dobi kakšno bolj normalno ime! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.2.2010 11:08:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ali še katera občasno čuti mravljince po trebuhu? user posted image Jaz jih včasih na vrhu trebuha. Tik pod rebri.
Pa še včasih mi tako močno pritiska na pljuča, da me že prav bolijo user posted image .
Sigurno nisem edina. Ane? user posted image

Mene nobeni mravljinci ne napadajo. user posted image  Me pa občasno srbi po trebuhu, okrog popka! Se bojim, da me strije obiščejo. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.2.2010 11:09:55   
zoey

user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne morem verjet!!! Bogi otrok! user posted image user posted image user posted image  Upam, da ko pride na svet, dobi kakšno bolj normalno ime! user posted image user posted image user posted image

Žal ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.2.2010 11:09:59   
Jessy

Moj user posted image je zgleda bolj po očetu, 3x je mignil, pa misli, da je že zadost naredu user posted image user posted image user posted image Čakam na naslednjo rundo user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tvoj je še dober....moj je le 2x, zdaj pa spet tema.....sicer pa sem čisto zadovoljna, če malce spi, ker pravijo, da bodo potem imeli enak ritem. Bom zadovoljna, če bo samo malce mignil in spet spal... user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.2.2010 11:10:42   
Jessy

Žal ne user posted image user posted image user posted image user posted image

In po vsem tem misliš, da bom tvoja cimra? user posted image  Da se še moj user posted image  naleze kakšnega izvirnega imena? user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.2.2010 13:19:14   
Jessy
Evo, super sonček se je naredil zunaj!
user posted image

Pojedli smo tudi že, moj mož je že odšel od doma, ker pelje taščo na obisk k moževi babici, midve pa se bova čez 1 uro začeli pripravljati za pustno rajanje, ki ga imajo otroci v plesnem klubu. Po moje bo prav luštno!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.2.2010 13:56:37   
3Sonček3
Čau punce!

Učerej sm pršla šele ob 17.30 domou iz Lj in sm bla tko turbo zmatrana da sm se samo stušerala pa švignla spat. Ponoči pa mi je trebuh otrdevou, komej sm se premikala, krče sm mela, sm se že ustrašla da bo treba kam it. Mal sm pretiravala učerej res.
user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image

Ja voziček je pa kr rdeče barve in je ful cortkan. Ne morm vrjet kok sm poceni čez pršla. Voziček okol 130€ (malenkost manj) in 23 € bonusa na kartico leklerk, se pravi sm dala za voziček 107€ user posted image user posted image user posted image . Bonus sm pa učerej izkoristla za pleničke. Sm kupila kr pampersove k jih je 108 v kompletu pa samo 15 € sm dala, mislm da to ni neka huda cena in sm zadovoljna s svojim nakupom. Zdej pa perem cunice za user posted image , sm se odločla da mam dovolj vsega in da dam use skup prat in zrihtam, tko da sm pol prpravlena.
Aja glede copatkov ane user posted image user posted image user posted image jih je user posted image izbral, pa sm se takoj na vas spomnla da ste čist nore na Puja. Nč grem še mal šnofat po netu, če se pa keri debatera pa kr...se bom prdružla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.2.2010 14:50:29   
lenčy
evo mene iz frizerjauser posted image mamo lepe rdeče kodreuser posted image sm rekla, da semoram pred porodom poštrihat, da si ne bo mali kaj mislu kakšno mamico ima... sicer je pa ves čas brcal tko da se očitno kar veseli, da me bo zagledaluser posted image pa še lepa bom zvečer, ko moj časti še za rojstni dan in pa jutri, ko greva na valentinovo večerjo...

opažam, da mate ne krčke...ja js ne vem kk naj temu rečem, me pa za neki časa zaboli pod trebuhom ampak sam enkrat, sj če bi večkrat, bi že na uro gledala... sicer pa komaj čakam, da grem rodit, ker se ponoči komaj premikam, ker me pod trebuškom vse boli.

sonček meni so tudi lepi copatkiuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.2.2010 15:58:10   
lucika
jaz pa čakam svojega frizerja, da nam prej opere avto. :) potem pa se tudi jaz pobarvam, končno...

smo bili s kolegi na kosilu...mmm, sem jedla dobro lazanjo. je nisem že par let, sploh tako v gostilni ne, pa mi je res pasala... sem imela za jutri za starše drugo gostilno v mislih, pa bomo kr v to šli...

sem pa ko cota, malo bi morala oddremat. pa nekak ni časa..ob sedmih je že aperitivček na tadrugi žurki.:)))) pa dobila sem nove pojštre od mojega, tak da po drugi strani bi se najraje kr med njih zakopala...tak, da me čakata pestra dva dneva:))))

pritisk je pod kontrolo, ne skrbite:))))

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.2.2010 16:46:22   
Anonimen
dober dan

moje počutje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da vam to vse poveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.2.2010 16:49:38   
lenčy
lucika vidim, da smo danes obe letečiuser posted image sicer imam pa tudi js rada lazanjo, imamo u mestu eno dobro gostilno, zdj majo pa še študentske bone, tko dauser posted image
sara sicer ne vem kaj je blo, ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image da bo bolš...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.2.2010 16:52:41   
Jessy
Midve sva pravkar prišli iz pustnega rajanja. So jim tako fajn pripravili, da je bilo res fajn. Sem pa zdaj kar fajn utrujena, tako da grem noge dat v luft, pa mal cukra spet rabim.

Sara, kaj se dogaja s teboj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
13.2.2010 17:37:12   
Anonimen
Evo mojo zgodbo:

Včer zvečer sem šla v P z hudimi popadki na 2 -3 min. Krči so bili tok svinski, tega pri Živi nikoli nisem doživela.
Pridem na sprejem, mi naredijo CTG - reče babica, danes bomo pa rodili!!
CTG risal hribčke non stop, bolečina v trebuhu taka, da sem drgetala zraven. Reče babica, do polnoči boma konec.
Tukaj je bilo vse lepo in prav, dokler ni prišel uni p*e*d*e*r  p*e*d*e*r*s*k*i.
Ker babica najprej ni vedela, da imam napovedan CR, je rekla, zdaj bove pa lepo dale eno svečko za odpriranje, pa kateter bove nastavile itd.... Ker mi po pravici ni blo za naravno rodit, sem omenila, da imam CR napovedan.
In reče, te pa tak super - bomo hitro rešeni. JA bi bili, če ne bi bil tisti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dežuren.
Reče, da on meni CR že ne bo delu, da bom mogla kar lepo naravno rodit, da njega nič ne briga kako sem zmenjena z G.
OK grem v porodno sobo, se pripravim, pride G me vaginalno pregleda - reče da nisem nič odprta in da je glavica še visoko. ME vpraša kdaj je bil nazadnje UZ opravljen - in rečem da pri njemu.
Zamaje z glavo in grema na UZ. Tam je ugotovil, da je dete težko okoli 3200g in da to ziher ni za CR.
In da nej kar pozabim. Grem ven - in on seveda babici takoj reče - no zdaj bom pa lahko šel gledat slovensko popevkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me pošljejo v sobo in rečejo če bo kej hujš nas pokličte.
Do polnoči sem imela tak svinjske popadke, ampak to za njih ni bilo nič.
Da o tem, da me je celo jutro vse tak bolelo, da sem mislila da mi bo ven padlo.
O tem, da so me pozabili zjutraj na viziti pogledat in da sem morala babico ob 13 uri spomnit, da so se me odločili pogledat ne govorim.......
Pregled je bil ekspresno hitro, kako ste? počivanje in čao......

In to je odnos v porodnišnici.
Ne rečem VSAKA ČAST  BABICAM - za G bom pa še malo premislila.

In danes sem šla domov na lastno odgovornost - če se bodo taki popadki spet ponovili, bom dvakrat premislila kam se bom zapeljala.

Žalostno, ampak vzeli so mi vso veselje do poroda.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
13.2.2010 18:05:36   
mammamia
sara2007-si nas kr mal zastrašila-v katero P pa si šla , da so bili tako nesramni? Upam, da ko bo šlo zares da bo drugače...Mene je tudi mal strah da bi na kakšnega takšnega nesramnega G naletela, ker ziher je v vsaki porodnišnici kakšen....se je treba mal pritožit vodstvu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?