|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
12.2.2010 21:17:23   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR

user posted image ponedeljek, 15.02.2010user posted image

meti.v
sara2007
malicki

torek, 16.02.2010

TejkaPK
rožca26
Jessy
Pikapolonica80

sreda, 17.02.2010

rožca26 - CTG+pregled
tina50
maja.gal

četrtek, 18.02.2010

7lina7

petek, 19.02.2010

lunka1
čmrlika

ponedeljek, 22.02.2010

sara2007 - CR
sandrica23
zvezdici

torek, 23.02.2010

girl79
zoey
NM

sreda, 24.02.2010

lucika
tina50
lenčy
branka28
soni - CTG
t_anja

četrtek, 25.02.2010

vekybel

MAREC

torek, 02.03.2010

lucika
zoey

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG

petek, 05.03.2010

lucika

ponedeljek, 08.03.2010

zoey

torek, 09.03.2010

3sonček3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.2.2010 21:19:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

ufff, jaz sem stalno v navezi s predmetnimi učitelji. V zbornici sedita na moji levi 2 učiteljici slovenistki, na desni pa kar 4 matematiki in fiziki. Kadar mi kaj ni najbolj jasno, se obrnem nanje. Mi ni nič nerodno! Bolje, da nekaj preverim, pa potem moje prav naučim, kot da neumnosti klobosam. Pri nas ravnatelj full podpira sodelovanje po vertikali in sva s sodelavko iz paralelke ravno zsaradi tega, ker si upava pristopiti do predmetnih učiteljev, dobili lansko leto osebno oceno 5 (odl).

Drugače so pa moji učenci takoj sprejeli dejstvo, da rabimo še kakšno knjigo. Včasih mi kdo postavi tako vprašanje, da res ne poznam odgovora in enostavno rečem, da tega odgovora ne poznam in da se bom do naslednjič pozanimala in poročala svojo ugotovitev, če pa on najde prej odgovor, bom pa zelo vesela, če bo poročal pred menoj.

Konec koncev smo le ljudje! Starši se mi še niso nikoli pritožili, tako da sklepam, da jim je ok, ali pa sploh ne vedo, kaj se mi gremo v šoli, ker možno, da jim tega otroci tudi ne povedo. Kaj pa vem. user posted image

Oh, sej jest tut kr pogumno vprašam. Me nič ne skrbi in me ni nič sram, če ne vem kaj. Sam men je smešna predvsem reakcija otrok in staršev iz vidika - A VI SI TO UPATE PRIZNATI??? STE PA REDKI user posted image  Ne vem kake učiteljice so jih pred tem mele???? Sej smo le ljudje, kar pomeni, da ne vemo vsega in smo zmotljivi user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
12.2.2010 21:21:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Meni se to kar pogosto dogaja.
Ampak žal ti ne znam povedati kaj to je user posted image .
Me pa včasih zagrabi na več koncih. Včasih moram počakati, da popusti, da se sploh lahko premaknem.

Jap, točno to iščem, če se še kateri to dogaja user posted image  Moraš kr mal zadihat, pa počas se premaknit. Zgleda so samo trebušni krči user posted image  Kaj bom še jest vse na koncu te user posted image  doživela - pri Vidu smo se tak čas že veselili, ker je bil že pri meni na oddelku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
12.2.2010 21:26:03   
Jessy
Valjda, da si upaš priznat! In to je samo za pohvaliti! user posted image  Drugače je pa na naši šoli kar nekaj primerkov (žal), kateri so zaverovani v svoje znanje in ne sprejemajo nobenih mnenj.
Jaz tudi rečem učencem, ko vrnem kontrolke, naj pozorno pregledajo odgovore in moje točkovanje, ko delamo analizo od naloge do naloge, na koncu morajo še prešteti točke, ker se tudi kdaj zmotim. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
12.2.2010 21:30:09   
rožca26

Valjda, da si upaš priznat! In to je samo za pohvaliti! user posted image  Drugače je pa na naši šoli kar nekaj primerkov (žal), kateri so zaverovani v svoje znanje in ne sprejemajo nobenih mnenj.
Jaz tudi rečem učencem, ko vrnem kontrolke, naj pozorno pregledajo odgovore in moje točkovanje, ko delamo analizo od naloge do naloge, na koncu morajo še prešteti točke, ker se tudi kdaj zmotim. user posted image

Oh vem. Mislim, da je to kr povsod tako. Vsaj pri nas je user posted image  Pa najbolj smešno je to, da so ti primerki še zlo mladi user posted image user posted image user posted image , kakšni starejši učitelji pa res zakon ...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
12.2.2010 21:32:50   
Jessy
Pri nas spadajo v to kategorijo "zelo mladih" tiste učiteljice, ki so stare malce nad 40 let. Bom rekla, da učiteljice, ki so nekje na sredi svoje kariere. Prav ta mlade (sem se štejem tudi sama user posted image ) in ta stare so pa zelo fajn (spet tudi jaz user posted image ) in prilagodljive (tudi jaz user posted image ). Madonca, kolk sem fajn! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.2.2010 21:40:27   
Jessy
Mene pa ima, da bi v torek malce namignila G, da bi šla rodit. user posted image  Sam me je malce strah njegove reakcije. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.2.2010 21:44:51   
rožca26

Mene pa ima, da bi v torek malce namignila G, da bi šla rodit. user posted image  Sam me je malce strah njegove reakcije. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ne skrbi - bom jest to omenila v torek in v sredo, ko me bodo vprašali kak sem - "Nič posebnega, sam rodit bi že šla!" user posted image user posted image user posted image  Mislim, da so pri teh tednih G vajeni takih izjav user posted image

Drgač pa - itak, da si super. Pa jest tut user posted image user posted image user posted image

No, da bom pa zdej svojo super naravo ohranila, grem jest lepo v ležečki. Me neki glava boli. Sm zgleda premalo pila user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.2.2010 22:14:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image  Ne skrbi - bom jest to omenila v torek in v sredo, ko me bodo vprašali kak sem - "Nič posebnega, sam rodit bi že šla!" user posted image user posted image user posted image  Mislim, da so pri teh tednih G vajeni takih izjav user posted image

Drgač pa - itak, da si super. Pa jest tut user posted image user posted image user posted image

No, da bom pa zdej svojo super naravo ohranila, grem jest lepo v ležečki. Me neki glava boli. Sm zgleda premalo pila user posted image

Bom jaz probala z istimi besedami! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.2.2010 22:28:44   
pinakolada
živjo,

jaz se ponovno malo oglašam. 2 dni nazaj sem imela ponovno UZ in mere ploda so naslednje:

Tedni amenoreje: 33 (2/7)
Dolečena gest. starost: 30 (6/7)
GV/ TT/ BPD: 78
PSU/ gibi: + / +
HC: 278
AC: 255
FL: 62
S/F* 31

- težka naj bi bila okoli 1624 g,
- pretoki so dobri,
- plodovnica (polna),
- posteljica I. stopnja.

rožca26, mi lahko malo primerjaš rezultate teh meritev s tvojimi (saj si mi že podala mnenje o zastoju rasti ploda). Me je kar strah teh meritev (user posted image zaostaja nekje za 2-3 tedne...). user posted image user posted image .

Naslednjo kontrolo imam zoper 24.02.2010.

hvala in lp

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.2.2010 22:51:31   
vekybel
rožca26 jz sem imela 2x taka krča.

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.2.2010 8:27:05   
3vid
Dobro juto,

moj datum za CR je 22.2.2010.V petek 19.2. grem narediti vse teste, ki so potrebni za CR.Malo me daje panika, kako bova z Vidom eden brez drugega, še dobro da bo v vrtcu. Načrt narejen glede pospravljanja stanovanja...
Upam da v Nm niso prepovedani obiski za otroke, ker pol pa sploh ne vem kako bom do petka zdržala.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.2.2010 8:46:24   
Jessy
Dobro jutro!

Vikend je, zato sem prej pokonci. Saj veste, moja madam je doma. user posted image
Pravkar čokolinam, za kosilo pa bom naredila prebranac. Njami...
Popoldne moram peljati Nejo malce v maškarce, tako da mi danes res ne bo dolgčas.

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.2.2010 8:46:58   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3vid

Dobro juto,

moj datum za CR je 22.2.2010.V petek 19.2. grem narediti vse teste, ki so potrebni za CR.Malo me daje panika, kako bova z Vidom eden brez drugega, še dobro da bo v vrtcu. Načrt narejen glede pospravljanja stanovanja...
Upam da v Nm niso prepovedani obiski za otroke, ker pol pa sploh ne vem kako bom do petka zdržala.

vidim, da bo 22.2. kar gužva! user posted image

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.2.2010 9:08:41   
zoey
Jutrce!

Ste se vse napalile na 22.2. user posted image Jaz lahko tud do 28. počakam, imam jaz tudi 28. RD, pa ne februarja, pa sem zadovoljna user posted image
Drgač mi pa mulc dela sive lase user posted image Včeraj bil zelo miren, se je nekajkrat premaknil, ma zelo v izi ... dans je ene 3x mal bolj pomigal, pa parx zelo mehurčkasto, zdaj pa ne vem, a čakat al spet mal na izlet it user posted image Ma krčev pa sploh nimam nobenih zadnje dni, se je prej precej bolj dogajalo. Zmatrana pa za znoret. Tko da ne bom šla nič v maškare user posted image Bi pa šla fotkat kak karneval, pa me je strah za bušija. Pa še lepo je na kavču user posted image
Pri nas danes lubo dela kosilo in bom res na minimumu, prav fajn.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.2.2010 9:27:59   
Jessy
zoey, meni se user posted image  danes sploh še ni javil. Nazadnje mi je robantil ob 4h zjutraj, od takrat pa do zdaj pa popolno zatišje. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.2.2010 9:41:57   
zoey
A greva v Po? Bova cimre user posted image Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
13.2.2010 10:05:47   
3Sonček3
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
13.2.2010 10:15:36   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

A greva v Po? Bova cimre user posted image Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo.

A misliš, da sploh sva za skup??? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
13.2.2010 10:16:16   
zoey
Sončekuser posted image user posted image user posted image za voziček, copatki so pa itak zmagovalni user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
13.2.2010 10:16:20   
Jessy
Sonček, odličen nakup!!! user posted image user posted image user posted image  Bodo marčevke in marčevci skoraj vsi v rdečih vozičkih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
13.2.2010 10:17:35   
Jessy

A misliš, da sploh sva za skup??? user posted image user posted image user posted image  

He...he...se je revež ustrašil, da bi moral ven, pa je takoj začel migat! user posted image  zdej mu bom pa samo še grozila! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
13.2.2010 10:18:13   
zoey

Kako to misliš??? A se bojiš, da bova skupaj izropali avtomat???? user posted image user posted image user posted image
Drgač pa pri nas krofi vzhajajo, tako da, če bo treba, grejo tud ti z mano user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
13.2.2010 10:19:48   
zoey

He...he...se je revež ustrašil, da bi moral ven, pa je takoj začel migat! user posted image  zdej mu bom pa samo še grozila! user posted image

A se ti zdi primerno, da ga že v trebuhu strašiš z drugimi tetami?!? Ne vem, če ne bi bila mal užaljena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
13.2.2010 10:22:43   
Jessy

Kako to misliš??? A se bojiš, da bova skupaj izropali avtomat???? user posted image user posted image user posted image

Na avtomat tudi pomislila nisem, ker notri ne držijo krofov. user posted image user posted image user posted image  Bolj je v nevarnosti kafetomat! user posted image user posted image user posted image  Drgač pa ne vem, če bi naju poslušali, ko bi se režali. user posted image user posted image user posted image

Drgač pa pri nas krofi vzhajajo, tako da, če bo treba, grejo tud ti z mano user posted image

Če pa krofe vzameš, grem pa zraven! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?