Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:17:23
|
|
|
|
rožca26
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUAR ponedeljek, 15.02.2010 meti.v sara2007 malicki torek, 16.02.2010 TejkaPK rožca26 Jessy Pikapolonica80 sreda, 17.02.2010 rožca26 - CTG+pregled tina50 maja.gal četrtek, 18.02.2010 7lina7 petek, 19.02.2010 lunka1 čmrlika ponedeljek, 22.02.2010 sara2007 - CR sandrica23 zvezdici torek, 23.02.2010 girl79 zoey NM sreda, 24.02.2010 lucika tina50 lenčy branka28 soni - CTG t_anja četrtek, 25.02.2010 vekybel MAREC torek, 02.03.2010 lucika zoey sreda, 03.03.2010 malicki mammamia strumf četrtek, 04.03.2010 plamen - CTG petek, 05.03.2010 lucika ponedeljek, 08.03.2010 zoey torek, 09.03.2010 3sonček3 VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:19:51
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy ufff, jaz sem stalno v navezi s predmetnimi učitelji. V zbornici sedita na moji levi 2 učiteljici slovenistki, na desni pa kar 4 matematiki in fiziki. Kadar mi kaj ni najbolj jasno, se obrnem nanje. Mi ni nič nerodno! Bolje, da nekaj preverim, pa potem moje prav naučim, kot da neumnosti klobosam. Pri nas ravnatelj full podpira sodelovanje po vertikali in sva s sodelavko iz paralelke ravno zsaradi tega, ker si upava pristopiti do predmetnih učiteljev, dobili lansko leto osebno oceno 5 (odl). Drugače so pa moji učenci takoj sprejeli dejstvo, da rabimo še kakšno knjigo. Včasih mi kdo postavi tako vprašanje, da res ne poznam odgovora in enostavno rečem, da tega odgovora ne poznam in da se bom do naslednjič pozanimala in poročala svojo ugotovitev, če pa on najde prej odgovor, bom pa zelo vesela, če bo poročal pred menoj. Konec koncev smo le ljudje! Starši se mi še niso nikoli pritožili, tako da sklepam, da jim je ok, ali pa sploh ne vedo, kaj se mi gremo v šoli, ker možno, da jim tega otroci tudi ne povedo. Kaj pa vem. Oh, sej jest tut kr pogumno vprašam. Me nič ne skrbi in me ni nič sram, če ne vem kaj. Sam men je smešna predvsem reakcija otrok in staršev iz vidika - A VI SI TO UPATE PRIZNATI??? STE PA REDKI Ne vem kake učiteljice so jih pred tem mele???? Sej smo le ljudje, kar pomeni, da ne vemo vsega in smo zmotljivi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:21:53
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Meni se to kar pogosto dogaja. Ampak žal ti ne znam povedati kaj to je . Me pa včasih zagrabi na več koncih. Včasih moram počakati, da popusti, da se sploh lahko premaknem. Jap, točno to iščem, če se še kateri to dogaja Moraš kr mal zadihat, pa počas se premaknit. Zgleda so samo trebušni krči Kaj bom še jest vse na koncu te doživela - pri Vidu smo se tak čas že veselili, ker je bil že pri meni na oddelku
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:26:03
|
|
|
|
Jessy
|
Valjda, da si upaš priznat! In to je samo za pohvaliti! Drugače je pa na naši šoli kar nekaj primerkov (žal), kateri so zaverovani v svoje znanje in ne sprejemajo nobenih mnenj. Jaz tudi rečem učencem, ko vrnem kontrolke, naj pozorno pregledajo odgovore in moje točkovanje, ko delamo analizo od naloge do naloge, na koncu morajo še prešteti točke, ker se tudi kdaj zmotim.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:30:09
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Valjda, da si upaš priznat! In to je samo za pohvaliti! Drugače je pa na naši šoli kar nekaj primerkov (žal), kateri so zaverovani v svoje znanje in ne sprejemajo nobenih mnenj. Jaz tudi rečem učencem, ko vrnem kontrolke, naj pozorno pregledajo odgovore in moje točkovanje, ko delamo analizo od naloge do naloge, na koncu morajo še prešteti točke, ker se tudi kdaj zmotim. Oh vem. Mislim, da je to kr povsod tako. Vsaj pri nas je Pa najbolj smešno je to, da so ti primerki še zlo mladi , kakšni starejši učitelji pa res zakon ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:32:50
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas spadajo v to kategorijo "zelo mladih" tiste učiteljice, ki so stare malce nad 40 let. Bom rekla, da učiteljice, ki so nekje na sredi svoje kariere. Prav ta mlade (sem se štejem tudi sama ) in ta stare so pa zelo fajn (spet tudi jaz ) in prilagodljive (tudi jaz ). Madonca, kolk sem fajn!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:40:27
|
|
|
|
Jessy
|
Mene pa ima, da bi v torek malce namignila G, da bi šla rodit. Sam me je malce strah njegove reakcije.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 21:44:51
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Mene pa ima, da bi v torek malce namignila G, da bi šla rodit. Sam me je malce strah njegove reakcije. Ne skrbi - bom jest to omenila v torek in v sredo, ko me bodo vprašali kak sem - "Nič posebnega, sam rodit bi že šla!" Mislim, da so pri teh tednih G vajeni takih izjav Drgač pa - itak, da si super. Pa jest tut No, da bom pa zdej svojo super naravo ohranila, grem jest lepo v ležečki. Me neki glava boli. Sm zgleda premalo pila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 22:14:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Mene pa ima, da bi v torek malce namignila G, da bi šla rodit. Sam me je malce strah njegove reakcije. Ne skrbi - bom jest to omenila v torek in v sredo, ko me bodo vprašali kak sem - "Nič posebnega, sam rodit bi že šla!" Mislim, da so pri teh tednih G vajeni takih izjav Drgač pa - itak, da si super. Pa jest tut No, da bom pa zdej svojo super naravo ohranila, grem jest lepo v ležečki. Me neki glava boli. Sm zgleda premalo pila Bom jaz probala z istimi besedami!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 22:28:44
|
|
|
|
pinakolada
|
živjo, jaz se ponovno malo oglašam. 2 dni nazaj sem imela ponovno UZ in mere ploda so naslednje: Tedni amenoreje: 33 (2/7) Dolečena gest. starost: 30 (6/7) GV/ TT/ BPD: 78 PSU/ gibi: + / + HC: 278 AC: 255 FL: 62 S/F* 31 - težka naj bi bila okoli 1624 g, - pretoki so dobri, - plodovnica (polna), - posteljica I. stopnja. rožca26, mi lahko malo primerjaš rezultate teh meritev s tvojimi (saj si mi že podala mnenje o zastoju rasti ploda). Me je kar strah teh meritev ( zaostaja nekje za 2-3 tedne...). . Naslednjo kontrolo imam zoper 24.02.2010. hvala in lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 12.2.2010 22:51:31
|
|
|
|
vekybel
|
rožca26 jz sem imela 2x taka krča.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 8:27:05
|
|
|
|
3vid
|
Dobro juto, moj datum za CR je 22.2.2010.V petek 19.2. grem narediti vse teste, ki so potrebni za CR.Malo me daje panika, kako bova z Vidom eden brez drugega, še dobro da bo v vrtcu. Načrt narejen glede pospravljanja stanovanja... Upam da v Nm niso prepovedani obiski za otroke, ker pol pa sploh ne vem kako bom do petka zdržala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 8:46:24
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Vikend je, zato sem prej pokonci. Saj veste, moja madam je doma. Pravkar čokolinam, za kosilo pa bom naredila prebranac. Njami... Popoldne moram peljati Nejo malce v maškarce, tako da mi danes res ne bo dolgčas.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 8:46:58
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3vid Dobro juto, moj datum za CR je 22.2.2010.V petek 19.2. grem narediti vse teste, ki so potrebni za CR.Malo me daje panika, kako bova z Vidom eden brez drugega, še dobro da bo v vrtcu. Načrt narejen glede pospravljanja stanovanja... Upam da v Nm niso prepovedani obiski za otroke, ker pol pa sploh ne vem kako bom do petka zdržala. vidim, da bo 22.2. kar gužva!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 9:08:41
|
|
|
|
zoey
|
Jutrce! Ste se vse napalile na 22.2. Jaz lahko tud do 28. počakam, imam jaz tudi 28. RD, pa ne februarja, pa sem zadovoljna Drgač mi pa mulc dela sive lase Včeraj bil zelo miren, se je nekajkrat premaknil, ma zelo v izi ... dans je ene 3x mal bolj pomigal, pa parx zelo mehurčkasto, zdaj pa ne vem, a čakat al spet mal na izlet it Ma krčev pa sploh nimam nobenih zadnje dni, se je prej precej bolj dogajalo. Zmatrana pa za znoret. Tko da ne bom šla nič v maškare Bi pa šla fotkat kak karneval, pa me je strah za bušija. Pa še lepo je na kavču Pri nas danes lubo dela kosilo in bom res na minimumu, prav fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 9:27:59
|
|
|
|
Jessy
|
zoey, meni se danes sploh še ni javil. Nazadnje mi je robantil ob 4h zjutraj, od takrat pa do zdaj pa popolno zatišje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 9:41:57
|
|
|
|
zoey
|
A greva v Po? Bova cimre Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:05:47
|
|
|
|
3Sonček3
|
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:15:36
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey A greva v Po? Bova cimre Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo. A misliš, da sploh sva za skup???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:16:16
|
|
|
|
zoey
|
Sonček - za voziček, copatki so pa itak zmagovalni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:16:20
|
|
|
|
Jessy
|
Sonček, odličen nakup!!! Bodo marčevke in marčevci skoraj vsi v rdečih vozičkih!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:17:35
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey A greva v Po? Bova cimre Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo. A misliš, da sploh sva za skup??? He...he...se je revež ustrašil, da bi moral ven, pa je takoj začel migat! zdej mu bom pa samo še grozila!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:18:13
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey A greva v Po? Bova cimre Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo. A misliš, da sploh sva za skup??? Kako to misliš??? A se bojiš, da bova skupaj izropali avtomat???? Drgač pa pri nas krofi vzhajajo, tako da, če bo treba, grejo tud ti z mano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:19:48
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey A greva v Po? Bova cimre Samo jaz pred kosilom ne grem, zadnjič sem bila lačna, sem komaj dočakala večerjo. A misliš, da sploh sva za skup??? He...he...se je revež ustrašil, da bi moral ven, pa je takoj začel migat! zdej mu bom pa samo še grozila! A se ti zdi primerno, da ga že v trebuhu strašiš z drugimi tetami?!? Ne vem, če ne bi bila mal užaljena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 13.2.2010 10:22:43
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Kako to misliš??? A se bojiš, da bova skupaj izropali avtomat???? Na avtomat tudi pomislila nisem, ker notri ne držijo krofov. Bolj je v nevarnosti kafetomat! Drgač pa ne vem, če bi naju poslušali, ko bi se režali. Drgač pa pri nas krofi vzhajajo, tako da, če bo treba, grejo tud ti z mano Če pa krofe vzameš, grem pa zraven!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?