|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
13.2.2010 18:12:30   
mammamia
Da še mal pojamram tudi jaz....spim cel dan, ker sem tk utrujena, da komaj gledam. Sva šla z dragim na tržnico in so glih karneval imeli in zaprli cesto za dve uriuser posted image -katastrofa nikamor nisv amogla pa sva se dala na en čaj in čakala....Sej bi blo luštno, če me ne bi ve bolelo, ker je user posted image tako brcal! Najbrž ker sem včeraj preveč sladkega jedla-krofe pa vročo čokolado....pa je mal na adrenalinu.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
13.2.2010 18:39:34   
Jessy
Ojoj, Sara, pa saj ne morem verjet!!! user posted image user posted image user posted image  Kako si G dovoli imeti tak odnos??? Jaz bi se pritožila v knjigo pritožb. Popevka mu je pomembnejša od paciantke s popadki!?!? Katastrofa!!!
In, kaj boš zdaj?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
13.2.2010 20:25:50   
Jessy
A ste šle že vse v P??? Nobene ni nikjer! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
13.2.2010 21:47:18   
vekybel
sara boga sara, jz ti svetujem da če te prime še enkrat tako pejdi v MB P. To ne moreš verjet ej, pa kaj se grejo. Mene tam ne bi vidli res, če bi se to meni zgodilo.
Vseeno imam namen it tam rodit in upam da se mi to ne zgodi.
Res ne vem kaj bi ti rekla, drži se in ne pusti se jim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
13.2.2010 22:22:32   
Jessy
Jaz bi pa regrat z vročim krompirjem jedla!!!! Le kdaj bo šel ta sneg proč???
user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
13.2.2010 22:42:04   
ursa_p
Pozdravljene!

Spet se dolgo casa nisem oglasila ... ta teden sem imela dopust in sem KONCNO urejala papirje za porodnisko, ocetovstvo, pa pregled sem imela, pa stvari sem koncno nakupovala, itd.
Naslednji teden me se caka sluzba, potem pa porodniska ... sem za zadnjic ugotavljala, da sem se edina marcevka v sluzbi, a ne??

Danes sem sla na en res hud sprehod s psi po Urhu. Najprej iz Urha dol, pa spodaj se malo na sprehod in potem nazaj na Urha in smo bili 2 uri zunaj. Matic in Gal sta se pa sankala na Urhu ... kako je bilo lepo, ker je bilo res lepo vreme! user posted image Upam, da bo tudi jutri tak soncek. user posted image

Pregled ... sem se ga tako veselila, ker nisem bila na pregledu ze dober mesec, pa je bilo tako hitro konec, da upam, da bo naslednjic kaj daljsi. V glavnem je vse ok in je v mejah normale ... tezak cca. 2300g. Kri (razen spodnjega) in vse ostalo ok.

Ima katera povisane trombocite??? Meni je moja G ze zdravnaj hotela dati aspirin za vsak dan, pa sem ga kar odklonila. Jaz imam ze od nekdaj povisane trombocite (namesto najvec 340, jih imam cez 440), ker imamo neko dedno bolezen, in ker tudi v prvi nosecnosti nisem jedla nicesar, jih tudi sedaj nisem sprejela. Zdaj pa me je narocila k internistu, da mi pove ali bom rabila kake ab ob porodu, da ne bo prislo do tromboze ali kakega drugega zapleta. ???

Krci ... me dajejo cisto malo. Ceprav sem se zdej 2x zbudila, pa me je zvijalo po trebuhu (ne prevec bolece), ampak se je kmalu umirilo. user posted image

Pripravljeno imam ze kar precej ... danes sem pripravila posteljico do konca, nakupila sva nekaj cunjic (jih moram se oprat), vceraj pa sva bila v nabavi v Muellerju. Sem si sprintala en seznam iz ene strani kaj vse potrebujem, potem pa sem v trgovini ugotovila, da je tako blesav, da mi ne bo prisel nic v postev. Tako da sem kar na pamet kupovala ... pa se zdej ne vem kaj vse rabim. Takrat sem vse te pomembne stvari izvedela v MS. A je kje kak pameten seznam kaj vse rabis ... zanima me predvsem kozmetika.

Sem pa vesela, da se nobena ni na novo rodila ... vedno najprej pogledam v temo Rodili smo. user posted image

Sara2007 ... hmmm ... sej ne vem al si bila vesela ker nisi rodila al ne. Vem, da si besna, kar mi je cisto jasno, ampak a si hotla rodit pa samo s CR al sploh nisi hotla rodit ... si tako besno pisala, da tega nisem razbrala.

No, pa da vam se pokazem naso ta najlepso maskarco .... tole je moja miska:
user posted image

Danes smo sli malo na Cuke v BTC, jutri pa imamo se pustno zabavo v nasi soli. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
14.2.2010 0:19:00   
Jessy
Ursa, ti na hitrco odgovorim za kozmetiko, saj je že pozno in bom šla v mižule. user posted image

Za user posted image  imam sledečo kozmetiko:
  • trdo milo
  • šampon za lase
  • medicinski alkohol
  • fiziološka v ampulah
  • vata
  • vatirane paličice
  • sterilni zloženci
  • hladilno mazilo brez cinka
  • bepanthen mazilo
  • kobacaj krpice za enkratno uporabo (pri nas to želijo patronažne, da se uporablja pri kopanju)
  • mandeljevo olje
  • škarjice za nohte
  • glavnik + krtača
  • plenice

Poleg tega zame še nepogrešljivo:
  • banjica
  • termometer za vodo
  • babyphone
  • duda
  • flaška za čaj
  • flaška za mleko
  • črpalka za mleko
  • nastavki za bradavice
  • krema za bradavice
  • vložki
  • prsne blazinice za enkratno uporabo

Mislim, da je to vse.

Zdaj pa res grem vodoravno, drugače bom jutri gagnila.
Nočko!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
14.2.2010 0:19:33   
Jessy
Ursa, pa maškarco imate full cute!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
14.2.2010 7:06:32   
Anonimen
sara boga sara, jz ti svetujem da če te prime še enkrat tako pejdi v MB P. To ne moreš verjet ej, pa kaj se grejo. Mene tam ne bi vidli res, če bi se to meni zgodilo.
Vseeno imam namen it tam rodit in upam da se mi to ne zgodi.
Res ne vem kaj bi ti rekla, drži se in ne pusti se jim.

To mi je svetovala tudi teta, ko sem do 12 al celo malo več čakala, da me je prvi dohtar prišu pogledat, pa še to kr sem jst prosila.
Drugače pa se je vse zakompliciralo, ko sem omenila CR. Je uni reku, da mi ga že ne bo delu.user posted image user posted image
Jutri pa mislim svojemu G vse povedat in nič jezika šparat. Ker imam tega dovolj.
A mislijo da jst dobim plačano, če hodm tja gužvo delat?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja veki pa babice so fulll ok, ne skrbi - če ne bi njih imela bi že zdavnaj popizdila.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.2.2010 9:00:00   
tinč407
sara v kateri porodnišnici si to bila??

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.2.2010 9:42:33   
Jessy
Dobro jutro!

Sara, vidim, da si še z nami! Sem bila 99% prepričana, da boš to noč tudi šla v P, pa ne vem zakaj. Tak odnos, kot si ga bila deležna, res ni za nikamor. Včeraj sem ti že mislila reči, da se zmeni s svojim G, da kaj narediš, če se ti začne prej kot 22.2. Tako sem bila jaz dogovorjena v prvo. Mi je dal G, s katerim sem se menila za CR, njegovo telefonsko, da bi ga poklicala, če bi se samo začelo in bi prišel v porodnišnico. Sicer tega potem nismo rabili, sem se pa zato počutila zelo varno.
Res upam, da bosta to z G uredila, da ne bo spet kakih nesporazumov.

Kako ste pa drugače? Nič kaj vas ni tukaj, potem je pa meni dolgčas.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.2.2010 10:38:32   
Jessy
Izgleda, da bom danes kar sama s seboj klepetala! user posted image user posted image

Rožca, a si že v P??? Sem te že včeraj pogrešala!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.2.2010 10:52:26   
Jessy
Že vem zakaj ni nobene nikjer! Valentinovo je, pa se stiskate z user posted image  in user posted image !!!

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.2.2010 11:05:27   
lunka1
Da se malo javim...

Danes smo dobili prvega dojenčka user posted image ... Ne vem, če sem omenila - moj partner ima 3 brate, od katerih sta bila še dva v pričakovanju. No, eden je danes zjutraj postal očka, rodila se je deklica Lina. Zdaj sem naslednja v vrsti jaz, potem pa konec maja še tretja.

Je imela pa precej naporen porod. Že prejšnji teden so jo peljali v bolnico, ker se ji je zamašil mehur, potam je vseeno šla domov, v petek pa je dobila popadke, ki so jo držali do danes zjutraj. Imela je tudi ful vnete ledvice, tako da so ji naredili CR 3 dni po roku, ker se revica ni nič odpirala. No, skratka malo do 7h zjutraj se je rodila valentinčica Lina.

Zakaj se nekaterim ženskam naredi, da se ne odpirajo?

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.2.2010 11:11:35   
Zvezdici
Dobro jutro.
Končno imam doma košek user posted image user posted image .

Evo še nekaj slikc. Pa zraven še ležalnik, ki sem ga kupila 2 dni nazaj.

http://static.ringaraja.net/1108374335/big/26b050dc15cea1ac1d898afa05d0af23.jpg?tempid=34

http://static.ringaraja.net/1108374335/big/a0afb21bd251138a12292b429189726c.jpg?tempid=97

http://static.ringaraja.net/1108374335/big/70637d8f06a4f8a7f271719503bd9d6f.jpg?tempid=70

http://static.ringaraja.net/1108374335/big/1a2778f552ab752d3311cc42c8139c34.jpg?tempid=34

user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.2.2010 11:12:32   
Anonimen
Zakaj se nekaterim ženskam naredi, da se ne odpirajo?

To ne vem, se pa zelo rado ponavlja!!! V takem primeru ti dajo svečko za mehčanje mat. vratu.
Jst se tudi v prvo nisem odprirala. Celo na PDP nisem bila odprta niente.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.2.2010 11:13:58   
Anonimen
Izgleda, da bom danes kar sama s seboj klepetala!

Evo mene tuki. Sem dopoldan počivala in hladila jezo od petka.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.2.2010 11:15:17   
Zvezdici
Pa veselo valentinovo vsem!

user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
14.2.2010 11:16:18   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Izgleda, da bom danes kar sama s seboj klepetala!

Evo mene tuki. Sem dopoldan počivala in hladila jezo od petka.

user posted image user posted image user posted image Groza res kar se ti je zgodilo.
Jaz bi ti tudi priporočala, da naslednjič se odpelješ kar v MB P če ti je relativno blizu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.2.2010 11:17:39   
Jessy
Končnooooo!!!!!

zvezdici, krasen košek!!! user posted image user posted image user posted image  Pa taka lepa bekica je narisana!!! user posted image

Lunka, bravo za nečakinjo!!!! user posted image user posted image user posted image  To se bodo imeli otroci za igrat med seboj, ko bodo malce zrastli, ker bodo enako stari! Krasno!

Tudi jaz ne vem, zakaj se nekatere ne odpirajo. Srčno upam, da bo pri meni šlo kot po maslu (sanja kura kukurz).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.2.2010 11:18:08   
Anonimen
Sara, vidim, da si še z nami! Sem bila 99% prepričana, da boš to noč tudi šla v P, pa ne vem zakaj. Tak odnos, kot si ga bila deležna, res ni za nikamor. Včeraj sem ti že mislila reči, da se zmeni s svojim G, da kaj narediš, če se ti začne prej kot 22.2. Tako sem bila jaz dogovorjena v prvo. Mi je dal G, s katerim sem se menila za CR, njegovo telefonsko, da bi ga poklicala, če bi se samo začelo in bi prišel v porodnišnico. Sicer tega potem nismo rabili, sem se pa zato počutila zelo varno.
Res upam, da bosta to z G uredila, da ne bo spet kakih nesporazumov

Jst pa samo upam, da bo že čimprej ta 22.2. Meni je moj G rekel, da je v vsakem primeru vse zmenjeno za CR potem pa tako.
Sem pa še danes jeznauser posted image user posted image . Včeraj zjutraj sem se pogovarjala z babico - ki je pri Živi edina rekla, da bom imela big baby. In veš kaj mi je rekla? Da bo to rundo isto in naj glede na to da imam še zdej težave kar vztrajam s CR.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.2.2010 11:23:49   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Res upam, da bosta to z G uredila, da ne bo spet kakih nesporazumov

Jst pa samo upam, da bo že čimprej ta 22.2. Meni je moj G rekel, da je v vsakem primeru vse zmenjeno za CR potem pa tako.
Sem pa še danes jeznauser posted image user posted image . Včeraj zjutraj sem se pogovarjala z babico - ki je pri Živi edina rekla, da bom imela big baby. In veš kaj mi je rekla? Da bo to rundo isto in naj glede na to da imam še zdej težave kar vztrajam s CR.

Je kar za zaupat babici!!!! Ne daj se jim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
14.2.2010 11:46:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Uh ne, čeprov če bi bilo po moje, bi že bila nazaj user posted image user posted image user posted image  - seveda s paketkom.
Pri meni še nič. Včeraj smo bili na rojstnem dnevu, pa se je seveda zavleklo vse, zjutraj se pa nisem nič oglasila, ker sem bila koma. In zaradi česa???? Ponoči nisem spala, ker sem imela eno hudo željo (user posted image ). Sam kaj k je moj lubi tok zmatran, da si ga nism upala budit user posted image  Sam ta "popadek" me pa zadnje čase ful drži - se mi kr user posted image user posted image user posted image  - user posted image user posted image user posted image user posted image  
Danes sm pa tudi bolj tak spala, pa vstala ob 6h, sam sem čez urco in pol šla nazaj zaležt - spala do 9h, pol okol pol 11h je šel pa Vid v pančjo vas in jest zraven sam ležat za slabo urco. Pa se nama je kasnej še dragi pridružil, zdej pa oba dečkota spita + še ena pupa, k jo pa že vsi čakamo, jest pa zdej gor strašim user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.2.2010 11:51:16   
rožca26
Sara - jest ti svetujem, da prideš kr v Ljubljano, če so ti zdele popustili popadki. Magar pri nas prespiš, pol pa k se začne, te pošibamo v P Lj., kjer boš mela možnost še na Pušenjaka naletet. Ti povem da zelo dobro reže in šiva (sem bila na oddelku edina s samorazgradljivimi šivi na trebuhu - ostalim so mogl šive vn pobrat), pa še mogoče na mamino znanko, ki je anastezijstka, naletiš user posted image  
Kar se tiče P Ptuj, pa itak že veš moje mnenje - STRAN OD NJIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST BI TKO NARDILA ŽE ZARADI 1. PORODA!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
14.2.2010 12:06:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Uh ne, čeprov če bi bilo po moje, bi že bila nazaj user posted image user posted image user posted image  - seveda s paketkom.
Pri meni še nič. Včeraj smo bili na rojstnem dnevu, pa se je seveda zavleklo vse, zjutraj se pa nisem nič oglasila, ker sem bila koma. In zaradi česa???? Ponoči nisem spala, ker sem imela eno hudo željo (user posted image ). Sam kaj k je moj lubi tok zmatran, da si ga nism upala budit user posted image  Sam ta "popadek" me pa zadnje čase ful drži - se mi kr user posted image user posted image user posted image  - user posted image user posted image user posted image user posted image  
Danes sm pa tudi bolj tak spala, pa vstala ob 6h, sam sem čez urco in pol šla nazaj zaležt - spala do 9h, pol okol pol 11h je šel pa Vid v pančjo vas in jest zraven sam ležat za slabo urco. Pa se nama je kasnej še dragi pridružil, zdej pa oba dečkota spita + še ena pupa, k jo pa že vsi čakamo, jest pa zdej gor strašim user posted image

Blagor tvojmu user posted image , ker se ti user posted image . Moj bi tud, pa meni ni. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?