ursa_p
|
Pozdravljene! Spet se dolgo casa nisem oglasila ... ta teden sem imela dopust in sem KONCNO urejala papirje za porodnisko, ocetovstvo, pa pregled sem imela, pa stvari sem koncno nakupovala, itd. Naslednji teden me se caka sluzba, potem pa porodniska ... sem za zadnjic ugotavljala, da sem se edina marcevka v sluzbi, a ne?? Danes sem sla na en res hud sprehod s psi po Urhu. Najprej iz Urha dol, pa spodaj se malo na sprehod in potem nazaj na Urha in smo bili 2 uri zunaj. Matic in Gal sta se pa sankala na Urhu ... kako je bilo lepo, ker je bilo res lepo vreme! Upam, da bo tudi jutri tak soncek. Pregled ... sem se ga tako veselila, ker nisem bila na pregledu ze dober mesec, pa je bilo tako hitro konec, da upam, da bo naslednjic kaj daljsi. V glavnem je vse ok in je v mejah normale ... tezak cca. 2300g. Kri (razen spodnjega) in vse ostalo ok. Ima katera povisane trombocite??? Meni je moja G ze zdravnaj hotela dati aspirin za vsak dan, pa sem ga kar odklonila. Jaz imam ze od nekdaj povisane trombocite (namesto najvec 340, jih imam cez 440), ker imamo neko dedno bolezen, in ker tudi v prvi nosecnosti nisem jedla nicesar, jih tudi sedaj nisem sprejela. Zdaj pa me je narocila k internistu, da mi pove ali bom rabila kake ab ob porodu, da ne bo prislo do tromboze ali kakega drugega zapleta. ??? Krci ... me dajejo cisto malo. Ceprav sem se zdej 2x zbudila, pa me je zvijalo po trebuhu (ne prevec bolece), ampak se je kmalu umirilo. Pripravljeno imam ze kar precej ... danes sem pripravila posteljico do konca, nakupila sva nekaj cunjic (jih moram se oprat), vceraj pa sva bila v nabavi v Muellerju. Sem si sprintala en seznam iz ene strani kaj vse potrebujem, potem pa sem v trgovini ugotovila, da je tako blesav, da mi ne bo prisel nic v postev. Tako da sem kar na pamet kupovala ... pa se zdej ne vem kaj vse rabim. Takrat sem vse te pomembne stvari izvedela v MS. A je kje kak pameten seznam kaj vse rabis ... zanima me predvsem kozmetika. Sem pa vesela, da se nobena ni na novo rodila ... vedno najprej pogledam v temo Rodili smo. Sara2007 ... hmmm ... sej ne vem al si bila vesela ker nisi rodila al ne. Vem, da si besna, kar mi je cisto jasno, ampak a si hotla rodit pa samo s CR al sploh nisi hotla rodit ... si tako besno pisala, da tega nisem razbrala. No, pa da vam se pokazem naso ta najlepso maskarco .... tole je moja miska: Danes smo sli malo na Cuke v BTC, jutri pa imamo se pustno zabavo v nasi soli. Lp, Ursa
|