Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 13:02:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausika lep, obvetaven datum . Jaz pa 18 tega meseca. A kaj veš, za koliko kil "viška" ti že teži, da je preveč? Jaz sem se kar malo zaoblila po teh postopkih, pa novo leto, živčki, lenoba.... . Da ne bom preveč kregana . Moram kakšne "optično zoževalne cunje" iz omare izbrskat. Pa kakšen steznik tudi ne bi škodil .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 13:20:14
|
|
|
|
mausikaa
|
Fidolina boš ti prej pri atu, tko da boš ti meni povedala kdaj začne tečnarit...ma meni se je nabralo po Klomifenu, pa potem po lenarjenju in najedanju...vsi ti hormoni ki jih popapamo dodajo svoje, se mi zdi da tudi Prometrij ni povsem nedolžen pri tem...ko se bo malček otoplilo me spet čaka tekanje.... no skratka upajva da nama ne bo preveč najedal zaradi tega bomo skrbno izbrali garderobo da ne bo tko opazno in da bo vse ok, potem pa lahko začneva "vzhajat" za 9 mesecev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 13:27:45
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa potem pa lahko začneva "vzhajat" za 9 mesecev Mausika - kadarkoli te pogledam, sirček glodaš
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 15:03:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa potem pa lahko začneva "vzhajat" za 9 mesecev Mausika - kadarkoli te pogledam, sirček glodaš hmm, pa še res je čaki, čaki kaj pa ti čakaš? a bo zrezek priletel?? btw. dobila datum v MB 07.06. letos - no ja, bomo videli, sliši se daleč, ampak če sem se kaj naučila v teh letih je to to, da je čas zelo relativen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 15:12:34
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan vsem piksnam in piksnu! Kruce čestitke za službo!!! Lanči a že dihamo al kaj, mater kolk cajt šiba... :) Za ostale grem mal za nazaj brat... Rada vas ma aqua... :-)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.2.2010 17:21:42
|
|
|
|
lana70
|
ja akvica, kje si se pa ti zgubila, te bo treba za uhce!!! ne vem , ne vem, kot kaže, me bodo čez 14 dni popokali in zadevo sprožili...no ja, že vejo kaj delajo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.2.2010 8:31:22
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, no kako? ste zasneženi? mi smo kar lepo.... evo danes ne bo kava tko za boljše počutje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.2.2010 10:23:42
|
|
|
|
Naska
|
Hejla, hja no - načeloma mislim, da se bo stvar takole odvijala, ko bom dobila se bom šla pokazat in če bo vse v redu, bo profesor itak rekel, da gremo v postopek in ko mu bom omenila, da ne moremo zaradi zavarovalnice, bo rekel bejž bejž in bo pometel z vsemi pripombami. Tokrat sem se res bila odločila, da se potrudim in da uredim vse papirje in grem po vseh njihovih poteh birokracije, ne bom se pa pregovarjala po telefonu ampak bom spet osebno oči gor zavila in bo to to. Če pa slučajno se pojavi kakšna cista grem pa itak na stedril za en mesec, edino kar me matra je, da v naslednjem mesecu moj dragi "darovalec" odpotuje za štirinajst dni in se bi zelo lahko zgodilo, da ga ne bi bilo ravno takrat, ko bi ga potrebovali... mah to načrtovanje - bomo videli, ko bom šla predvidevam da naslednji teden na uz... zunaj je pa res lepo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.2.2010 15:15:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Cel RR prekidam in glej ga zlomka kaj odkrijem! IZVIRNO SPOROČILO: mismis jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet ...torej vso srečo želim!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 8:06:20
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Cel RR prekidam in glej ga zlomka kaj odkrijem! IZVIRNO SPOROČILO: mismis jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet ...torej vso srečo želim! o Mišumašu vso srečo tudi z naše strani
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 9:01:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Cel RR prekidam in glej ga zlomka kaj odkrijem! IZVIRNO SPOROČILO: mismis jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet ...torej vso srečo želim! pod tole se pa iz srca veselo podpišem!!! miš mišu veliko sreče!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 9:39:57
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausika - fino za termin v MB. Najbrž boš šla manj obremenjena v postopek pri Rešu, ker veš, da lahko prav hitro spet prideš na vrsto, če bi šlo kaj narobe. Srčno upam, da to ne bo potrebno. Jaz sem svoj termin za 18. odpovedala, ker mi na ta dan pride res neka druga nujna zadeva, in mi je Reš brez problema prestavil za 1 teden. Radi imajo, nas samoplačnike . O, Naska-od kje tebi toliko birokracije. To me pa že kar zanima ? Najbrž se ti to toliko uprira, da se ti je zdi mnogokrat več, kot je je v resnici . Meni je najhujše tisto - bit vsake 2,3 dni v Lj na UZ. Upam tudi, da se te informacije od tomtoma ne bodo obdržale, ker kjerkoli brskam, še nisem izsledila nič konkretnega o skrajšanju iz 43 na dop.42. let. Je pa res on neprimerno bolje obveščen od mene. Vseeno mislim, da se to ne more zgoditi, kar čez noč in brez neke razprave . Naska upam, da ti bo tvoj darovalec pravi čas pri roki . Kruce tollko dela, da nas kar malo zanemarja . Da Gigi niti ne omenim. Aqua helou. Ti imaš tudi v februarju nov postopek, ane? Vsaj kolikor se spomnim iz seznama. Seznama, ki smo ga nekoč imeli, tako lepo urejenega . MišMiš - navijamo . Lana - še malo pa boš (PA BOMO ) videla malo liziko. Vse bo šlo dobro . Ma vozek že podmazana koleščka? Grem delat, da bo dnar za deco delat (takle mamo ) Lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 16:03:55
|
|
|
|
mismis
|
dober dan, samo toliko mim drvim, da se zahvalim vsem za dobre želje in rečem, da držim pesti za vse vas, za vse nas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 16:31:29
|
|
|
|
Naska
|
MIš miš, daj malo več povej, no! Fidolina - ma saj ne vem, kako mi rata - imam en kup telefonskih številk, potem pa najprej kličem za zaporedno in to mi rata, potem moram k tomtomu po malo morje napotnic za naprej in za nazaj (ker sem kar brez papirjev skozi uz je hodila), potem pa se moram preko ene sestre k drugi naročit, da mi napiše potek postopka in to za tisti mesec šele po menstruaciji in tokrat sem morala še kri dajat pa itak letanje od sprejemnje pisarne pa potem najmanj štiriurno čakanje pa - no preveč. meni se zdi ogromno. ene dvakrat sem zdajle nekaj samo na pol se šla birokracijo, zdajle sem pa šla kot se gre pa spet šteka. no bomo videli, naslednji teden bo že jasno kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 19:39:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana - še malo pa boš (PA BOMO ) videla malo liziko. Vse bo šlo dobro . Ma vozek že podmazana koleščka? ...vse v nizkem štartu...sam za prijet in gassss
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 20:48:51
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupike in Kruce Evo mene spet na bolovanju . Se mi zdi, da sem to zimo skor vse možne viroze pokasirala. Zdej sem že boljš in lahko malo pokukam na RR Fida in Mausi že v nizkem štartu . Navijam deklici moji dragi Gretka je pa naju tisto ztadnjič res fajn razkurlo . Kako si ti men srce? Mišmišu moj saj veš kolk navijam Aquica draga lepo te je videti. kaj se pri vas dogaja? Bebiii kako napredujemo? Še malo pa bo Kruce jupiii. To je pa super novica. Mikla vse najboljše z zamudo, pa vendar od srca . Upam, da si lepo praznovala. Še malo pa po pingote? Držim pestke. Lanči reči liziki naj še malo počaka. Ja, kam se ji pa mudi? Je ja tolk fajn pri mamici, da mora še malo počakat. Mislim na vas. Naska jao imaš dela z birokracijo. Jaz sem si tolk problemov delala samo v 1. postopku. Potem sem imela vse 1,2,3 zrihtano. Barbara si dobro? Zarči, BarbiG, Tamalu Tanja, Pikica36, neodkrita, alpog, Kiwi, Še ena T in vse, ki se bolj malo oglašate mislim na vas A kdo ve kako je z Reni? Sedaj sigurno že pestva Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.2.2010 21:12:33
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, da pa vidim tvojo roza kuglo, mi pa srce zaigra.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 7:32:32
|
|
|
|
alpog
|
Dobro jutro! Vstati bo treba, pa brlog počistit! Rana ura, zlata ura! Moji zmajčki pridejo danes zvečer domov - 5 dni so bili v šoli v naravi! 5 dni, si morate mislit! Samo služba, kavč pa postla - pa mogoče kakšna metla vmes, pa pralni stroj...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 9:45:24
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Žižek, da pa vidim tvojo roza kuglo, mi pa srce zaigra. Men tudi, men tudi Danes je pustna sobota in krofi so obvezni. Meni že vzhajajo na prtičku. Čez dobro urco bodo pa že pečeni.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 11:00:40
|
|
|
|
alpog
|
Krofi danes, krofi jutri, krofi v torek! A katera hujša?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 11:41:11
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE Mišmiš (34) greje test 25.02. Grethy (44) M ne pričakuje enkrat te dni neodkrita (46) M ne pričakuje enkrat te dni V POSTOPKU Zarja (30) frnikolce lepo rastejo BEBII (drobižek od let ) UZ 16.02. Miklarom (37) ETZ ferbuarja Naska (41) nov postopek februarja Aqua 77(32) nov postopek februarja Kiwi (42) nov postopek februarja? Pogum (36) nov postopek januarja ? Fidolina (43) razgovor 25.02. mausikaa (40) razgovor 08.03. NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (43) preganja zimo NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (36) lizika pridna bit pa še malo počakat Še ena T (38) (34) rezultati AC super kajsica (37) (17) Tanja_jes (31) (16) NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 11:49:29
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Evo sem se potrudila obnovit seznamček . Upam, da nisem koga sfalila A ste opazili, da samo najstarejše med nami še ? Če je temu res tako, potem komaj čakam, da pridem v vaša leta Mal heca more bit . Krofi? Se mi ne da. Mogoče miške. So čist prec fertik. Itak, da hujšam Sončece moje zlato . Sem nekje zasledila, da bo službica za nedoločen . To mi deli . Lupčke Lovrotu.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 12:02:45
|
|
|
|
mismis
|
o poglej, poglej...moj Žići se je javil , kak si mi, zdravje ok, ali vsaj bolje? a te malo pohecam glede seznamčka, jaz imam tam v oklepaju 53, a si pozabila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 12:03:12
|
|
|
|
gigi1
|
Evo še mal stimulacije, da ne boste kej prikrajšane za Valentinčka Pa še za Kruceta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.2.2010 12:05:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis o poglej, poglej...moj Žići se je javil , kak si mi, zdravje ok, ali vsaj bolje? a te malo pohecam glede seznamčka, jaz imam tam v oklepaju 53, a si pozabila Oooo Mišu moj sorry sem mela tolk za popravit, da se pozabila na letnice . Bom prec, da ne pozabim. Boljš sem, sam zdej me je spet kašelj napadel. Pa ti? Špika? Ne špika? Itak nima veze, sam da rata
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......