|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
21.12.2009 10:55:15   
pikica36
jutrooo!
zunaj je tak čudovit zimski dan, jaz pa še vedno v službi?! kaj pa ve? delate do konca? meni se nekako ni več za bit v službi, nevem če ne bo padel kak dan dopustauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.12.2009 12:43:49   
Ninica40
zdravo vsem.
hvala za lepe besede, ker tisti, ki bi ti morali glede zdravstvenega stanja kaj razložiti nikoli nimajo časa, pa še v ugankah se pogovarjajo, da si vsak pač lahko razlaga po svoje in sem zelo hvaležna za vsako besedo.
čeprav je konec leta sem čisto down, pa še srce mi tako zelo bije in nori po zaključenem jemanju hormonov. vsaj zredila se nisem, pravzaprav sem celo shujšala za 2 kg v samem postopku. Bo že bolje. naročila sem tiste tabletke za vitalnost jajčec, če jih še kaj imam. bomo videli, to mislim, da bi mi mogli najprej povedat in pregledat, če še sploh je kaj materiala. pa še v fitnes sem ponovno začela hodit in se mučit, da bo moje telo mlajše po treh mesecih. in adijo čokolada in sladkarije - kar bo v novoletnem času izredno težko. v savno pa hodim, da se pomirim, ker sem notranje zelo nemirna. upam, da bom naredila dovolj zase in za prihodnji naraščaj.
čakam na M, ki je, se mi zdi, še ne bo hitro.
pri nas je bilo čez vikend polno snega, tako da smo s hčerko šli na bližnji hrib in jupi z bobom po strmini. dva dni čistih užitkov. naša mala bo v začetku leta stara 5 let in že ima svoje muhice. vse kar potrebujem zraven nje so trdni živci, ker je nabrita in zvita.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.12.2009 17:03:18   
lana70
čer........vidim, da ste ene kar aktivne...kar se smučarije tiče...jaz sem pa danes bila na CTG-ju in je šjora pozabla name, sem bila priklopljena na aparat 1 uro in 5 min (načeloma si 15 min)!!!!! Je trak kmalu do tal prišel.....mislm...potem pa sem čakala še nadaljnji 2 uri, da so mi ta ctg odčitali...matr ma pa imam srečo user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.12.2009 17:47:35   
alpog
Ninica, kam pa hodiš na IVF? MB ali LJ?
Lana! 1 uro? Kako pa si pol vstala? A so ti vsaj kaj dobrega odčitali?
Pikica, kako dolgo pa boš delala?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.12.2009 20:44:02   
Naska
JUHUHU Ninica -

jaz se tudi trudim "pomladit" , tudi pravilno jem pa telovadim, če le zmorem - zdajle načeloma toliko delam, da mi ne rata vsak dan - no še par dni potem se pa spet zaženem. No me veseli - sorodna duša - ne mi zamert konzerve - ampak čist vse so me odpikale, ko sem jih vprašala, če bi kera z mano hujšala... Prenovoletni čas ipd. No - ni lahko zdržat - jaz sem že dva tedna kar pridna. Tako, da evo sva že dve, mogoče bo pa zdaj lažje za zdržat - ker me je že malo začelo matrati...

no ostale pa - Lana - no tu mač!!!

pa lepo se mejte... user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 930
22.12.2009 7:46:51   
zarja1
Mismisu naš legendarni, vse najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 931
22.12.2009 7:56:11   
mausikaa
dobro jutro,

evo mi je uspelo skuhat kavo

user posted image

Mišumašu vse naj-naj  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 932
22.12.2009 8:08:41   
Ninica40
jutro.
jaz hodim v Mb.
glede telovadbe pa: grozno težko je, bila sem v fitnesu na testu, kjer me je trenerka izmerila, stehtala in ugotovila, da je moje telo staro 46 let, dodala pa, da moram shujšati le za tri kilograme. sem jo tako postrani pogledala in rekla, a tako pa se ne dam. da sem stara, ni govora. in zdaj telovadim - v tem času ne zmorem več kot 2x na teden in hodim v savno. zdaj popolnoma razumem, da je telovadba in rekreacija naložba za prihodnost - bi rekla, da v mlajših letih tega nisem čisto razumela, ker sem bila vedno zdrava in mi ni nič manjkalo. od znotraj pa se dogaja, ja, se dogaja. še same ne vemo kdaj in kako bomo osivele in dobile globoke gube.
zdaj pa delat. naporen teden je še pred mano, kljub temu da je skrajšan.
papa.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.12.2009 8:10:08   
mausikaa
in evo konec decembra, Božiček mi je prinesel predčasno darilo user posted image  pa še prosila nisem zanj user posted image   in tako se umikamo iz boja - poraženi na celi črti...mah naj gre vse skupaj nekam v tri krasne...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.12.2009 8:49:43   
Tanja_Jes

Mišmiš...še tukaj vse najboljše...želim ti veliko več kakor sami sebi...
Bodi še naprej rahlo odštekana, nasmejana, modra in srčna.
user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.12.2009 8:55:05   
mismis
Jaz mam pa danes rojstni dan, pa bom dobila veliko daril (no vsaj upam) user posted image user posted image user posted image , kje so moja darila????

No babe moj žabe, najlepša vam hvala za vsa voščila in čestitke, za svoj 53. rojstni dan si pa želim, da bi nam v naslednjem letu uspelo izbrati en tak dan, ko bomo imele vse čas, da se dobimo, da spoznam še vse ostale, ki so se do sedaj uspešno izmikale našim srečanjem, da vidim vse male razbojnike in princeske na kupu, vsakega malo požgečkam in uščipnem v knedlasta lička. Evo, moja mala skromna želja, a mislite da bo šlo?

evo pa še malo počastim...po mismisevo user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

GRAB ONE user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.12.2009 9:23:59   
alpog
Lepa zbirka, ni kaj! Pa vse najboljše in veliko vsega lepega za 53!
Naj se še jaz dam gor - imela sem rojstni dan pred par dnevi - šestnastega - in zdaj sem stara 34 let!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.12.2009 9:38:09   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

JUST ONE?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.12.2009 9:41:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

in evo konec decembra, Božiček mi je prinesel predčasno darilo user posted image  pa še prosila nisem zanj user posted image   in tako se umikamo iz boja - poraženi na celi črti...mah naj gre vse skupaj nekam v tri krasne...

Mausikaa tud meni gre ta možicelj vedno bolj na živce! Ne vem, a ne zna prebrat moje čmigave pisave al pa poštar tam gori štrajkauser posted image .

Zdaj pa čist resno. Draga naj bo tudi tebi v 2010 sexy letu, ki prihaja, dano da v naročje dobiš svojga user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 22.12.2009 9:43:03 >

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.12.2009 9:51:12   
pikica36
jutro! najprej čestitke našim slavljenkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz najverjetneje delam še danes , pol pa zaključim za ta tedenuser posted image pa še drug teden ene dva dniuser posted image

drugače smo ok...... počutje vredu razen občutljivih prsi in pa živčki delajo 100/h. upamo na najboljše.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.12.2009 9:52:47   
pikica36
mausi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mučo mučouser posted image .drugo leto bo boljšeuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 941
22.12.2009 10:32:35   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

JUST ONE?user posted image user posted image user posted image

perhaps two??  user posted image

samo tale je moj - tko da prste proč...

user posted image

ah ja..keep on dreaming

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 942
22.12.2009 10:33:36   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

drugače smo ok...... počutje vredu razen občutljivih prsi in pa živčki delajo 100/h. upamo na najboljše.

Piki ti samo pozitvno razmišljaj...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.12.2009 10:34:13   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Lepa zbirka, ni kaj! Pa vse najboljše in veliko vsega lepega za 53!
Naj se še jaz dam gor - imela sem rojstni dan pred par dnevi - šestnastega - in zdaj sem stara 34 let!

user posted image user posted image user posted image   vse najboljše piščanček

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.12.2009 10:41:57   
lana70
alpog in mismis, vse najboljše vama želim, predvsem zdravja, pa notranjega zadovoljstva in moči, da vse bitke, ki vaju še čakajo....user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.12.2009 10:42:28   
lana70
o mausi, si zamenjala ticerček...niceuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
22.12.2009 10:43:50   
lana70
naska, ne bod smešna noooo, pred novim letom pričakuješ, da se bodo konzervice spravile hujšat, ccccsscccccc, če verjameš.....pol, pol sprašuj, konec januarja, user posted image

(odgovor članu Ninica40)
Neposredna povezava do sporočila: 947
22.12.2009 10:59:40   
kajsica
Mišmiš......tudi jaz ti želim velik sreče veselja in zdravja za tvoj rojstni dan. Predvsem ti pa želim da ti naslednje leto prinese neki bruhanja, pa slabosti, pa omotičnosti, pa malo paranja živčkov pred pregledi. Drugače pa ti predvsem želim da se tebi in tvojemu dragemu naslednje leto izpolni ena velika želja, ali pa tudi v duetu, lepo nosečnost. V glavnem vse naj naj naj.....RTI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 948
22.12.2009 11:42:31   
neodkrita
Tudi od mene vse čestitke slavljenkam! Tudi december mi je prinesel en velikuser posted image , tako, da zopet ništa od ništa. Pikica 36 tudi tebi čestitke za user posted image , zdaj pa BO

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
22.12.2009 12:37:24   
Naska
SLJAVLJENKE VSE NAJBOLJŠE

MAUSI - BOŽIČEK JE FAKE - itak.

NINICA - kako ti je pa zmerila starost - jaz sem si psihično merila pa nisem ravno mlada - ampak to je nek test. Bi si morda še jaz kaj šla zmerit. Ampak tri kile bo pa že - jaz bi jih pa samo deset. user posted image

SAJ PO NOVEM LETU BOLJŠE BO.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......