Anonimen
|
Hej cvekulje! Hvala vsem za pozdrave nazaj med vami. Jaz vas itak skoz prebiram, ampak za pisati pa sploh nimam energije. Vedno bolj me skrbi kako bo zdaj s tem nasim frocom, ker jaz pa res se cisto cisto nic nimam. No lazem, imava nalepke za sobo in neke obljubljene obleke, ki pa sploh ne vem kaksne so. No, pa jutri dobiva vozicek (sta tast in tasca na drugem koncu slovenije kupila in prideta jutri nazaj domov). Sva potem kar Jane vzela in v Pikapolonici, ker je vse skupaj (s tistim popustom 15%) prislo 550 eur. Torej 200 eur ceneje kot je bila original cena. Pa se nova kolekcija je, ker kar sem gledala na o-baby so ble kolekcije 2009, kar mi pa nobena barva ni vsec, razen modro crne. To imas ti Cojka, ne? Je lep vozicek? Se meni slikico poslji! Pa lepo najlepse se imej v Svici!! Spocij se in zdivjaj s Cojo. Pa krave glej. Ko sem bila jaz majhna smo veliko hodili v Svico smucat in sem ful dolgo verjela, da imajo svcarske krave dve nogi krajsi, da lahko postrani na hribu stojijo Kaksen neumen otrok sem bla! Marjanaj, meni se zdi, da sem vidla tebe z dragim v Pikapolonici na Rudniku. Prejsnji cetrtek se mi zdi. V glavnem, jaz vse vidim. Cojko v Mercatorju, Marjano v Pikapolonici, pa Krtkovo v ZD Fuzine. Hahahaha Danes sva sla kupit barve za steno in sva mali kupila se nalepke od Bojana. Oooo, a se spomnite teh risank? Bojan je bil zakon! In ker sva bla ze glih v Crnucah, sva se valda se pri Sipcu ustavila ... saj naprej mi pa ni treba razlgati, a ne? Krtkova, sestrica je naredila odlicno grsko vecerjo! Z vsem kar pase zraven. Tadziki, beefteakia (al kako se napisejo tisti burgerji) pa solate pa saganaki (tisti popecen sir z limono). Sem se danes malo po cesnu rigala Je pa moja sestra zivela v Torontu 13 let in se vecinoma druzila s samimi izseljenci (ne samo grki, ceprav je blo meni pri njih vedno najbolj kul. my big fat greek wedding in real life), potem je pa se obcasno pri enih na crno pomagala v grski restavraciji v Greek townu in je cist grska. Te bom naslednjic zraven uturila, ko bo kaksen theme night greece na sporedu, ok? Aja, zadnjic mi je blo kar nerodno, ko sem brala, da bi me R spoznal. Pa on ve, da se bo radirka nevarno tresla, ce pridem jaz na obisk. Ce pa mu pokazeva kako se telovadi na Fuzinah, se zna pa radirka celo podreti. In kaj bodo potem svincniki? Kako je Evitka? Pridna? Nax bogi tvoj kuzek!! Upam, da bo boljse. Jaz sem se zadnjic od nase ze malo poslavljala (ker je reeees stara,15 let), potem pa smo jo peljali k frizerju in je prisla nazaj cist nova. Mogoce jo pa dlaka dol drzi In seveda, da grem v soping. Ceprav si ne delam utvar, da bom ne vem koliko kupila. Ceprav sem pri aprilcicah brala, da je ena v DM prisparala 11 eur. No, toliko sem jaz danes dala za krofe in 2 bureka. Nujno morem v DM! Bcljka pridna studentka si! Jaz si ne predstavljam, da bi bila noseca na faksu. Ze tako sem bila brezvoljna, da bi me pa se kaj v zelodcu tiscalo, bi se mi pa itak zmesalo. Kdaj zves, ce je Roberto al ne? Majkl pridi kaj vec sem gor! Pa ne sekiraj se zaradi avta, pleh je pleh. Na mkgp pa nisem vec od poletja. Sem pa bila dobre 2 leti, sem delala v PR. Potem je prisel pa novi minister in mi je vse dol padlo. No, vsem nam, ker ta je res neumen. Bulmastife smo vrnili lastniku, potem sem pa zamenjala sluzbo. Poglej kako bi se zdaj sekirala pa cele dneve tam visela. Cist nic mi ni zal. Se mi pa smilijo. Kje si pa ti delala? Mali misek jaz sem na zacetku cele noci lulala. Kr neki. Sem bla ze cist prestrasena, ce bo to skoz tako, ampak se je potem umirilo. Zdaj se pa spet zacenja. Damn it! Katrinka kaj imas ti ze prej? Puncko? Kako pa ji je ime? Pupa, ti si kaj boljse? Bos prisla na kavo? Saj se bomo dobile, ne? Jaz imam drug teden skoz avto in naceloma cas. Sicer Mkbk, kako imas ti cas? Aja, neka noc, pozdrave tudi tebi in malemu Lukcu. Sasa, Petra in ostale, se boste pridruzile ne? Pa nas bo itak spet 20. Ne vem kaj sem se hotela. Itak sem vmes, ko sem tipkala ziher 2 strani zamudila. Lepo bodite
|