|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 17:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 17:40:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.2.2010 17:44:39   
Anonimen
Tuki mi pa odpre. Sam prvo si dala link od spalnega pajaca, ki si ga že naročila, sem šla pol po kodi, pa vidim, da je Medo Pu lučka. haha pa ful zakon termometer. Sem jih tud jaz že neki gledala.
cojka kako nej katera sploh kej napiše, če pa šopingirava že kar po forumuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 20:15:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.2.2010 20:44:28   
marjanaj
cojka user posted image jupiii sestavila sta ga... odlicno... si ga slikala? zdej bos pa cel teden mislila, kaj te caka doma. A ne bo fino? Si ze spokala vse? A jutri odrinete? Koliko pa imate voznje? Jaz komaj cakam, da bo nas lumpi dovolj velik, da bomo skupaj hodili na tedenske dopuste smucanja... Joj bo super! Ze zdaj sanjam o tem user posted image da ne govorim o mojemu user posted image , ki bi mu ze zdaj kupil smucke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.2.2010 20:52:33   
petrca2507
cojka in nax...jst bi se vama pridružila pri pogovoru o naročanju, ampak žal še nisem tako daleč. Zato samo berem in občudujem vajine artikle user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.2.2010 20:53:42   
Anonimen
cojka- tud jaz sem rekla,da bom mogla imet eno mejhno lučko, da ne bom tavelike nabijala ko bo moj spal.
O lej k so naju nehale ignorirat, se je celo marjanjaj oglasilauser posted image
Da ne pozabim ful se lepo mejte v Švici. Pa kej se spomni na nas k bomo gnile v tej bedni Lj.
Voziček pa ja res 1a. Superuser posted image Ful je lep, seva na polnouser posted image Ne res je ful lep. In raj mi nehi pisat take kaj vse ima, ker mi bo hitro žal kaj sem jaz kupilauser posted image

marjanaj haha je tvoj isti k moj. Moj že zdej sanja kako g bova takoj dala na smučke, pa kako bomo mi smučal, pa okol hodil. Čeprov jaz bolj čakam dopust v tople kraje z najinim sončkom, kot pa smučanje.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.2.2010 20:54:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

cojka in nax...jst bi se vama pridružila pri pogovoru o naročanju, ampak žal še nisem tako daleč. Zato samo berem in občudujem vajine artikle user posted image

In se lahko smejiš, ker midve bi naročale že same bedarije oz bi kar vse imele.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.2.2010 21:00:56   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

In se lahko smejiš, ker midve bi naročale že same bedarije oz bi kar vse imele.

Taka sem bila jaz v prvi nosečnosti.... zdaj pa vse že imam. Vsega preveč tudi. Upam, da vama kaj ostane za kupit v naslednji nosečnosti - morda bosta pa imeli drug spol ... potem pa itak - jovo na novo še enkrat od začetka.... shooping. ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajta si duška!
Lušne sta! Nič bat....  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.2.2010 21:01:36   
mkbk
Cojka, jest sm ti poslala en zs...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.2.2010 21:02:32   
neka_noč
Cojka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za voziček!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.2.2010 21:03:19   
marjanaj
cojka in nax05 pase tole planiranje, a ne? Vidim da nisem edina, ki bi vse imela user posted image se moram skoz nazaj drzat user posted image Cist mimo, zakaj so nam dali te trebuscke in 9 mesecev, da nas potem tako mede? user posted image

nax05 potem pa nase dece posljimo na sneg s tamalimi pa naj se grejo solo smucanja, mi pa imamo delo poleti, pa gremo vse skupaj na morje in zivamo ob vodi in kofetkih s tamalimi. Bi bila to dobra ideja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.2.2010 21:07:49   
Anonimen
neka_noč a veš, da sem ravno to premišljevala, da sedaj ne kupujem nič nevtralnih barv, tako da v naslednje ko bo punčka, bo spet šoping user posted image No sam dej resno povej a si vse kar si kupila v prvi user posted image tud rabila? Ker meni se res zdi, da bi jaz kar neki imela samo zato, ker mi je ful luškano.

marjanaj ja to je pa dobra ideja. Sam a ti misliš, da bi naši deci dejansko smučal s tamalimi al bi bili za šankom in tamali vsi premraženi na igralihuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.2.2010 21:16:47   
marjanaj
nax05 user posted image user posted image user posted image po moje sploh do šanka ne bi prišli. user posted image Bi jih tamali tolk okupirali, da bi se vso pijaco, ki bi jo imeli s sabo nazaj domov prinesli user posted image

nevtralne barve? user posted image Jest bi imela vse zeleeeenooooo. Ze tako sem nora na to barvo, zdej pa si lahko dam duska in kupujem vse zeleno. Ne vem no, ampak modra mi sploh ne potegne tako zelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 21:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 22:18:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.2.2010 22:32:46   
marjanaj
cojka dej poslji mi MMS. Zdej me pa res ze tolk firbec matra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.2.2010 22:35:51   
Anonimen
Hej cvekulje!

Hvala vsem za pozdrave nazaj med vami. Jaz vas itak skoz prebiram, ampak za pisati pa sploh nimam energije. Vedno bolj me skrbi kako bo zdaj s tem nasim frocom, ker jaz pa res se cisto cisto nic nimam. No lazem, imava nalepke za sobo in neke obljubljene obleke, ki pa sploh ne vem kaksne so.
No, pa jutri dobiva vozicek (sta tast in tasca na drugem koncu slovenije kupila in prideta jutri nazaj domov). Sva potem kar Jane vzela in v Pikapolonici, ker je vse skupaj (s tistim popustom 15%) prislo 550 eur. Torej 200 eur ceneje kot je bila original cena. Pa se nova kolekcija je, ker kar sem gledala na o-baby so ble kolekcije 2009, kar mi pa nobena barva ni vsec, razen modro crne. To imas ti Cojka, ne? Je lep vozicek? Se meni slikico poslji!
Pa lepo najlepse se imej v Svici!! Spocij se in zdivjaj s Cojo. Pa krave glej. Ko sem bila jaz majhna smo veliko hodili v Svico smucat in sem ful dolgo verjela, da imajo svcarske krave dve nogi krajsi, da lahko postrani na hribu stojijo user posted image user posted image
Kaksen neumen otrok sem bla! user posted image

Marjanaj, meni se zdi, da sem vidla tebe z dragim v Pikapolonici na Rudniku. Prejsnji cetrtek se mi zdi. V glavnem, jaz vse vidim. Cojko v Mercatorju, Marjano v Pikapolonici, pa Krtkovo v ZD Fuzine. Hahahaha user posted image

Danes sva sla kupit barve za steno in sva mali kupila se nalepke od Bojana. Oooo, a se spomnite teh risank? Bojan je bil zakon!
In ker sva bla ze glih v Crnucah, sva se valda se pri Sipcu ustavila ... saj naprej mi pa ni treba razlgati, a ne? user posted image

Krtkova, sestrica je naredila odlicno grsko vecerjo! Z vsem kar pase zraven. Tadziki, beefteakia (al kako se napisejo tisti burgerji) pa solate pa saganaki (tisti popecen sir z limono). Sem se danes malo po cesnu rigala user posted image Je pa moja sestra zivela v Torontu 13 let in se vecinoma druzila s samimi izseljenci (ne samo grki, ceprav je blo meni pri njih vedno najbolj kul. my big fat greek wedding in real life), potem je pa se obcasno pri enih na crno pomagala v grski restavraciji v Greek townu in je cist grska. Te bom naslednjic zraven uturila, ko bo kaksen theme night greece na sporedu, ok?
Aja, zadnjic mi je blo kar nerodno, ko sem brala, da bi me R spoznal. Pa on ve, da se bo radirka nevarno tresla, ce pridem jaz na obisk. Ce pa mu pokazeva kako se telovadi na Fuzinah, se zna pa radirka celo podreti. In kaj bodo potem svincniki? user posted image user posted image
Kako je Evitka? Pridna?

Nax bogi tvoj kuzek!! Upam, da bo boljse. Jaz sem se zadnjic od nase ze malo poslavljala (ker je reeees stara,15 let), potem pa smo jo peljali k frizerju in je prisla nazaj cist nova. Mogoce jo pa dlaka dol drzi user posted image
In seveda, da grem v soping. Ceprav si ne delam utvar, da bom ne vem koliko kupila. Ceprav sem pri aprilcicah brala, da je ena v DM prisparala 11 eur. No, toliko sem jaz danes dala za krofe in 2 bureka. Nujno morem v DM! user posted image

Bcljka pridna studentka si! Jaz si ne predstavljam, da bi bila noseca na faksu. Ze tako sem bila brezvoljna, da bi me pa se kaj v zelodcu tiscalo, bi se mi pa itak zmesalo. Kdaj zves, ce je Roberto al ne?

Majkl pridi kaj vec sem gor! Pa ne sekiraj se zaradi avta, pleh je pleh.
Na mkgp pa nisem vec od poletja. Sem pa bila dobre 2 leti, sem delala v PR. Potem je prisel pa novi minister in mi je vse dol padlo. No, vsem nam, ker ta je res neumen. Bulmastife smo vrnili lastniku, potem sem pa zamenjala sluzbo. Poglej kako bi se zdaj sekirala pa cele dneve tam visela. Cist nic mi ni zal. Se mi pa smilijo. Kje si pa ti delala?

Mali misek jaz sem na zacetku cele noci lulala. Kr neki. Sem bla ze cist prestrasena, ce bo to skoz tako, ampak se je potem umirilo. Zdaj se pa spet zacenja. Damn it!

Katrinka kaj imas ti ze prej? Puncko? Kako pa ji je ime?

Pupa, ti si kaj boljse? Bos prisla na kavo? Saj se bomo dobile, ne? Jaz imam drug teden skoz avto in naceloma cas. Sicer Mkbk, kako imas ti cas? Aja, neka noc, pozdrave tudi tebi in malemu Lukcu. Sasa, Petra in ostale, se boste pridruzile ne? Pa nas bo itak spet 20. user posted image

Ne vem kaj sem se hotela. Itak sem vmes, ko sem tipkala ziher 2 strani zamudila. Lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 22:47:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.2.2010 22:48:30   
Anonimen
Aaaaa, prvic v celi nosecnosti mi gre na bruhanje!! Kako laze ta Pogacnik! Bohganimarad!!! user posted image user posted image Mali se kar mesa v trebuhu, ko ga slisi. Po moje tudi ona bruha v plodovnico user posted image

Drugace pa sem se spomnila, da sem pozabila Nataso pozdraviti in ji sporociti, da mi je vsec, da razume kaksna zelja me je prijela, da bi moza na steno pribila. Pa ze zadnjic sem ti hotela recti, da se ne smej na glas, da te sefi slisijo. Ti si moje upanje, da normalne sluzbe z bozicnico in 13 placo se obstajajo user posted image

Cojkic, hud vozicek!! Tinej bo nadsrecen! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.2.2010 22:50:18   
marjanaj
O Aglaia se javlja! user posted image A res si naju vidla? Vsaj zivjo bi rekla. Sva gledala malo stvari... Pa s ev BC in v Rutarja sva sla... nic produktivnega user posted image

dve nogi krajši user posted image user posted image user posted image ja tebe se da pa res kej nasrat user posted image bom probala kdaj user posted image narežala sem se pa k blesava k sem to brala user posted image

cojka dobila mms, ja cist hud vozices! Barva res seka! Uau user posted image Zdej sam se cakam, da slisim uspavanke iz vozicka. Babuške, kaj če bi se me kar prej dobila z vozički in vadile? user posted image pišuka sem ubrisana user posted image ampak jaz komaj čakam, da jih napolnimo. Sploh si ne znam predstavljati kako bo. Ze zdaj ko na pol sedim/lezim na kavcu in gledam tale vampast trebuh mi je kar malo cudno. Smešni občutki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
12.2.2010 23:01:56   
Anonimen
Marjana, saj sem te hotela, potem pa sta spizdila. Midva sva cist okupirala eno prodajalko, da nama je vozicek razstavljala in sestavljala.
Pa ne, ne bomo se dobivale s praznimi vozicki!! Me pa ful skrbi, da se potem ne bomo mogle dobiti, ko bodo polni. Jaz si to materinstvo ful easy predstavljam. Tam je pac eno bitje, ki zdi v vozicku in caka, da mati spije kavo in poje 3 krofe. Ker potem itak doji in gre to vse ven. Hahaha, sanja svinja o koruzi user posted image user posted image

Saj res, zdaj sem se na Zivo spomnila. Njo sem tudi cist izpustila. 11 mesecev si sploh ne bom predstavljala ziveti s tasco. In imeti dva majhna otroka. Moja je cist neuravnovesena ze zdaj, ko je se 10 tednov, da mala sploh ven pride. Kako bo sele potem. Mi je pa zdaj jasno zakaj je malo vec razlike med vajinima prvima dvema in tretjim. Hahaha! user posted image

Haha, Cojka, vozicek pase k Imprezzi/cipresi user posted image Tvoja moska se bosta cist stekala. Pa se barvno bosta usklajena user posted image
Lusten je, ful. Prav pasal ti bo. Me zanima ce ima moj tudi notri uspavanke. Sporocim takoj, ko ga usposobimo.

Aja, marjana daj poglej kaksno slikico imas na tickerju. Zgleda, kot da se mali trga iz ovoja. Breaking free. Kot en dinozaver user posted image

Se to glede krav. Tako naivna sem bila ko sem bila majhna, Zdaj sem visek treznosti in skepse. Pa zdrave kmecke pameti. No, predvsem kmecke user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 23:05:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
12.2.2010 23:06:30   
bcljka
aglaia - user posted image user posted image user posted image kok sm se ti nasmejala user posted image v četrtek mam morfologijo! sicer sm že v 23tednu... tko da upam da da noge narazen pa da vrže popkovnico čez ramo!

cojka - kok stanejo masaže ti sporočim... jst sm dubla bon... sicer pa hodm na vsake 14 dni pa bom hodila do poroda... če ne druzga mi ful paše, mal se razvajam, manj možnosti za strije, pa definitivno se bolš počutm pol...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 23:09:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......