sams
|
ojla, ayo, oh bogica ti in tvoji otročki....upam, da zdržite do večera....veš, mi tudi se glede vzgoje ravnamo tako kot se nam zdi prav in vzemamo stvari iz vzgoje naših staršev, ki so nam všeč in ne uporabljamo tistih, ki nam niso. npr. zmenila sva se, da bova vedno dovoljevala oz. prepovedovala iste stvari, ne pa da otroci sprašujejo enega in grejo potem k drugemu, ki bo pa določeno stvar dovolil. in zmenila sva se, da se ne bova kregala pred otroci...pa da jim bova kmalu vcepila delovne navade - da pomagajo kaj na njivi in doma. To pa je tudi več ali manj vse....drugo gre po občutku. In še to: kako luškana je Ilaria, vedno bolj, prav za pojest je .... jooooj, mene pa joške tako bolijo, non-stop čutim bolečino (tulpek, sigurno so zobi, samo da ona si ne brusi dlesni, ampak zariva tista 2 zoba, ki jih ima v bradavico in je čisto razbolela ). Tako me boli, da ko je čas dojenja, mislim samo na to in ji sploh še nisem začela uvajati GH, ker kar pozabim , ker se koncentriram samo na prihajajočo bolečino. Pa sej še ni panike, šele 24. bo imela 6 mesecev. muca in ayo, meni so tudi začetki veze zakon. Spomnim se, ko me je moj na prvem zmenku prvič pobožal po nogi, sem čutila vrtoglavico in en noro vroč občutek od glave do pete in nazaj ful hitro... takrat sem vedela, da je to TO in sem rekla OK, pa bo že ta pravi , ker kaj takega se mi nikoli še ni zgodilo... Meni pa je po kar nekaj preizkušnjah definitivno najboljši seks v postelji , sem prava komot bikica, kaj čmo. Če mi ni komot, je brezveze. npr. seks v morju: totalno brezveze, pač seksaš zato, da rečeš, been there done that, move on . ALEKSANDR in muca, jaz tudi SOVRAŽIM cvetačo, ampak otrokom jo pa dajem oz. bom dajala. Ampak mi je to ena najbolj ogabnih stvari (OK so še rozine in še kaj bi se našlo....) hel, fuuul smešno mora biti, da imaš malega vampirčka ... upam, da ti ga bo uspelo poslikati. Pa kaj tebe ni nič strah plastičnih operacij??? mene bi bilo ful in ne bi šla nikoli in sem ful zagovornik naravne lepote. Edino, kar MOGOČE odobravam, je korekcija nosu, ker nos res lahko za.je.be cel obraz.... Jaz samo upam, da se mi bodo joške zmanjšale po dojenju.... Sneg...tudi na obali sneži.... predvidevam popoln prometni kolaps anžetka, drži se in nisi slaba mati!!! Tvoj otrok te bo vedno imel rad, ne glede na to, kakšna si....utrujena, malce nervozna, s podočnjaki, nima veze! eee, res so zakon tvoji posti. Vedno sem rekla, da si mi ti ultra simpatična aprilčica, kdaj bo vaš famozni zmenek ??? Še to sem vam hotela povedati: konec je lepega , Sofija postaja ful spretna. Res jo niti sekundo ne morem spustiti z vidika, pa niti ne pusti zdaj, me hoče celo zase. Se obrača levo desno, gor, dol. Tako da je zdej končno zaspala od utrujenosti in grem malo potelovaditi na Wii, ker ko je budna, ne morem več narediti ničesar.
|