|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.2.2010 10:44:13
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek dober dan, Dan, dan. Glej jo glej. vidim, da smo se spet malo polenile . Pri nas ni nič kaj novega, sem še vedno brez službe, sem sedaj že malo volje zgubila, se včasih sprašujem, če mi bo sploh kdaj uspelo priti do stalnega delovnega mesta,....Včasih se psrašujem, kam gre ta naš svet, in kaj še bo le z našimi otroci . Bolje, da ne razmišljaš o prihodnosti. Bolj se boš poglabljala v to, težje bo. Jaz sem se s tem že nehala obremenjevat in mi je nekako lažje...... Zdaj si že težko hiško greš gradit, če nimaš parcele in nič, glede na to, da je že luksuz, če imaš službo za nedoločen čas. Pa tud če jo imaš, ti to ni več zagotovilo, edino kredit lahko dobiš. Brezveze razmišljat o tem.... Sem vas spet malo zamorila z mojimi problemi, bom hitro nehala, je bilo sedaj par dni prav lušno, ko ni bilo mrzlo, sva z malim šla malo ven, komaj čakam, da se spet pomlad prikrade v naše domove, ker je ta zima prav zoprna, ko ne moremo biti veliko zunaj. Res je ful motano. Upam, da kmalu postane topleje. Sam zdaj spet nekaj sneg napovedaujejo čez vikend, ali ne? In boste kaj pekle, krofe, jaz sem se z mojim možekom pogovarjala, če bi jih mi2 letos naredila, moj je namreč pek po poklicu, ampak je delal le kratek čas v svojem poklicu. Tako da jih bova mogoče ta vikend naredila prvo rundo, da bova videla če so zakaj , da še ne zastrupiva koga Hehehehe, ne mi jih ne bomo pekli. Morda drugo leto. Letos pa ne. Jih bomo nekaj kupili in to je to. Ma da se bom basala z njimi.....itak se mi tako ali tako vse tko lušta. Da mam pa še goro krofov doma, mam pa kar 20 kg več. Se bomo pa k vam povabli, pa bo. Vidva jih pa le spečita. Bo mali vesel, ko vama bo lahko pomagal. Tako sedaj pa moram malemu juhico dat, pa se še potem kaj oglasim, ko bo mali ajo ajo, upam da se bo katera kaj oglasila Jaz tud morem it...
|
|
|