|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:42:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
11.2.2010 20:48:53   
Anonimen
Hvala res vsem - če bo kdaj katera rabila kako pomoč, pa brez problema lahko računa name

Neposredna povezava do sporočila: 1878
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:54:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:58:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.2.2010 20:59:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ja tudi pri nas, flaška zvečer in duda za spat, pa še kdaj za vmes.. pa pleničke...
se mi zdi, da je to stvar, ki jo pač ukineš in vztrajaš, ampak jo mamice kr vlečemo in vlečemo user posted image

nya, se strinjam! če ne poskusiš, ne veš!
tudi drugače je tvoja slika primerna za na vrečko. sej je res, da so ene mogoče lepše, ampak se sploh ne vidi, da so iz sadja in zelenjave narejene.

zato zaupam vate!

Tudi pri nas sta duda in flaška zakon ... bomo moral pa menda počasi opustit flaško, tako nas je zadnjič opozorila pedontologinja. Prav hecno se mi je zdelo, ko je stopila pred mene in rekla "hja se bo treba poslovit od dojenčka!" Se mi zdi, da bi mogla bolj očka opozoriti na to user posted image

Brez dude pa še ne znamo zaspati ... to bo večji projekt user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.2.2010 21:01:05   
Majuska
Moram povedat, da sem prav ponosna teta ... jeseni sta se dvojčka vpisala v glasbeno šolo, tamala na violino, fant k harmoniki. Ko sem gledala posnetek, sem skoraj začela ploskati - se mi zdi, da se je že ogromno naučil!

http://www.youtube.com/watch?v=7WuliC_ya1E

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.2.2010 21:01:37   
lex
Drage moje najlepša HVALA za vse želje in torte (kak je lepa!!!!!!!) tukaj in na FB in SMS (GR je bilo ful lepo presenečenje)!
Vam častim kozarček No mislite si, da je tukaj slikica z rdečim vinčkom, ki je NE MOREM prilepituser posted image ) in košček torte ali sendvič s salamo domače predelave
rada vas imamuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.2.2010 21:06:24   
neboglasnica
Danes pa moj joka v spanju, očitno bo pa zdaj zbolel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.2.2010 21:07:09   
lex
No naj vas potolažim, da ima moja Alina še vedno dudo. Bosta se morali pa prav kmalu obe poslovit od nje. Ker če jo zdaj vzamem Alini bo itak hotela Vitino dudo, tako da je kar en in isti šmoren. Bomo pa vzeli dudo, ko bom imela kakšne počitnice ali kaj podobnega, da ne bom potem bolj zalimana kot ponavadi. Je pa pri nas kar problem zaspat brez dude (Alina je že probala pa nikakor ne gre, se mi zdi daima obdobje ko bi jo lahko vzela proč pa potem v postelji tako joka, da nimam srca) Tud flašo imata še obe za jutranje in večerno mleko (zjutraj najbolj na izi dat flašo mleka da se napijeta dokler aleksa zrihtam potem pa še babiki) čez dan ima vita bidon za na kolo alina pa kozarec (no kdaj se prešverca pa spije vitin sok)

ma je pri aleksu trajalo do 3 RD pa še čez bom pa še tema dvema pustila. Pa sva bila z aleksom pri ortodontu in se je vletu dni popravilouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:08:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.2.2010 21:15:43   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

lex vse najboljše še tukaj!!

pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja...    Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne.   Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk.   V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo.  Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše...

Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit.

Srce, ko so meni takole delalai z Ano, sva bili 9 dni na 100 % kisiku in je skoraj umrla, saturacija komaj 83. Bejž nazaj!!!!! Tudi naša je bila en teden apatična, pa niso nič naredili. Na koncu je imela parainfluenco, bronhiolitis in pljučnico. Glede adenovirusa: Nanka je tole sranje imela z Zojo. Ona bo kaj več vedela.

pljuča pravijo da so čista ker so ga že stokrat poslušali... Dvomim da bi od pljučnice bruhal in imel drisko? Ali pač!  V vsakem primeru gremo jutri do naše zdravnice da vidimo kaj bo rekla na vse to ker me je pa res že pošteno strah. Ponoči mam uro naštimano na eno uro in ga hodim kontrolirat in mu merit vročino. user posted image

flaške - jaz sem pa včasih ko bolj malo je prav vesela da vsaj mleko zvečer spije. user posted image   Mi jo imamo tudi za spati ter dudo in pleničko. Ampak res samo zvečer pred spanjem. Edino mleka mu zdaj ne upam dat k ma drisko in bruha...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.2.2010 21:20:10   
Anonimen
kar se tiče pa dude - zadnjič smo mel zobarja in je rekla, da nekje do 2,5 leta naj bi otroka odvadili - in da sploh ni panike, če jo ma sam za spat

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:48:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:49:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1891
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:53:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.2.2010 21:54:09   
lex
Vita spi v vrtcu brez dude - doma je to misija nemogoče user posted image se morem malo nad sabo zamislit, da nimam mogoče presofti srca user posted image

Zimska kako fajn, da si se preuredila preden greš rodituser posted image

ZA VSE BOLANČKE PA KOŠE PIKAPOLONIC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 21:59:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 22:12:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 22:19:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.2.2010 22:22:41   
glugluglu
lex, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dudo naš še ima, večina samo za spat, v vrtcu ne more zaspat brez nje, iz kozarčka pa lepo sam pije, tako, da sam drži skodelico ali kozarec, v vrtcu nimajo več flašk, so jih že skoraj v prvem mesecu ukinili, doma pa še vedno večinoma uporabljamo tisto magic cup varianto.

dzanika
, pojdi nazaj k zdravniku in zateži sto na uro, to je pa res že malo čudno, da je tako apatičen toliko časa, kaj pa , če ga kar v Lj pelješ? A to lahko?

almera, ah v večini je tako, da popušimo po porodniški na kakršenkoli način, se mi zdi, da je že skoraj povsod tako, ampak pri tebi so pa res šli čez mejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.2.2010 22:24:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Moram povedat, da sem prav ponosna teta ... jeseni sta se dvojčka vpisala v glasbeno šolo, tamala na violino, fant k harmoniki. Ko sem gledala posnetek, sem skoraj začela ploskati - se mi zdi, da se je že ogromno naučil!

http://www.youtube.com/watch?v=7WuliC_ya1E

A ni to fino - jaz sem tudi ful ponosna teta! Samo jaz ne ploskam, ampak jokam od navdušenja!

ja, tudi jaz sem že jokala ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.2.2010 22:25:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Zimska kako fajn, da si se preuredila preden greš rodituser posted image

Ja ... virtualno, boljš ko nč... user posted image Dobra mačka sem ratala, sam vam ne znam pokazat!

boš pa jutri user posted image   naspi se ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 6:59:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.