|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
11.2.2010 9:46:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

lex;happy b.day še tukaj
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se pridružujem še tule user posted image   vse najboljše, lex user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:16:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:21:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1830
11.2.2010 10:23:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

možek se je fajn znajdel ... meni bi moj to naredu le 3x: prvič, zadnjič in nikoli več user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
11.2.2010 10:24:18   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

opa, mene pa SMS... user posted image ... tenkju...

joj, zdaj moram pa res začet delat...

mojcek... jaz sem pa v gojzarjih, kot večina tukaj... user posted image ... smo bolj umetniška ustanova, kjer videz ni ravno pomemben user posted image

hihi - sem mogla it domov. mam ob 12h eno snemanje za vašo hiši, eno izjavo za dnevnik, pa po mojem bi sam moje noge kazal user posted image user posted image user posted image  

ah... verjetno res... no, pa sporoči kakšni kerlci so prišli... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:41:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 10:46:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
11.2.2010 10:51:34   
Majuska

Sem lepo tortico našla, a ne ?

zelo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1835
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:03:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1836
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:03:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1837
11.2.2010 11:06:47   
3jeMi

Jutranji seks

Stala je v kuhinji in pripravljala najin običajni zajtrk, mehko kuhana jajčka in popečen kruhek..
Na sebi je imela samo majico v kateri sicer spi.
Ko sem vstopil se je obrnila in nežno rekla: »Takoj se moraš ljubiti z mano!«
Oči so mi zažarele in pomislil sem, »Ali še vedno sanjam ali pa je to moj srečni dan!«
Ne da bi izgubljal čas sem jo pograbil in opravil kar tam, na kuhinjski mizi.
Potem je rekla: »Hvala«, in se spet obrnila k štedilniku, z majico še vedno okrog vratu.
Srečen, vendar rahlo zmeden sem jo vprašal: »Zakaj se zahvaljuješ?«
Razložila mi je: »Ura za kuhanje jajčk je pokvarjena…«

he he he

user posted image user posted image user posted image
revež, spet ego prizadet...

Neposredna povezava do sporočila: 1838
11.2.2010 11:11:32   
neboglasnica
user posted image user posted image , pe vedno pada!!!

Populis:
dober štos user posted image user posted image user posted image

3jeMi: lepo, da sva se končno vsaj slišali, če se že videli ne bova še nekaj časa. user posted image

Majuska: kava že? Bo?

Aja, kaj delam še doma? Sem končala s prevajanjem, pa dragi ni imel časa za kavo, pa sem zašibala domov, da dofilam piškote v telo (ker mi jih je 3jeMi lepo pogrickala, ti ti ti, se boš mogla še oddolžiti user posted image ) in user posted image me že ni več.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
11.2.2010 11:12:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A ima še katera kakšen zvočni signal kadar refreša stran? Men zašumi kot da nekdo v vodo skoči user posted image user posted image user posted image user posted image

men tud, to je zarad neke relame, ki se suče zgoraj na RR. user posted image user posted image sem že včeraj gledala kaj sem tej to zdaj naštimala user posted image

Sicer pa dober dan!

Tariqa sem obdržala doma, ker ima ful vnete očke, again. Pri P sem dobla KONČNo Tobrex, tak da upam, da zdaj pa bo. Maxitrol je sicer pomagal za vikend, a sem zgleda prehitro nehala, to bom pa zdaj porabla do konca. Iraya pa je v vtrcu user posted image ful se veseli. Sv pa glih komaj prišli do tja.
dragi je ob 6h šel kidat, da smo meli do 8 kolker tolk fraj, da sem prišla z avtom ven. Pa še boln je...ajme, ajme...takle mamo.

Lex, VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeca, nam je P rekla, ko bodo očke že v redu, je treba jemati kapljice še 3 dni. Aja, imeli smo Tobrex.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:14:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
11.2.2010 11:16:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: kava že? Bo?

uh ja, že mimo ... naslednja bo pa najbrž okoli 13h, ko bo kolegica frej user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
11.2.2010 11:18:53   
metuljcek321
Čau!

Kaj dogaja? Sem tukaj v zbornici, pripravila sem se za tomorrow, roke imam itak od kidanja snega že nekje do kolen, Anja je bolje in v Kindergartnu, zunaj pa še kar sneži ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1843
11.2.2010 11:20:30   
3jeMi
rebeca... spet? user posted image ... user posted image  pikec mali... Iraya pa praviš, da uživa ko gre v vrtec user posted image ...

ah, spet sem pokvarila presenečenje... ja, ups... neboglasnica se opravičujem, te je bilo pa lepo slišat... sva že en korak bliže, da se spoznava... step by step... user posted image user posted image user posted image

za opravičilo...

user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:24:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:27:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1846
11.2.2010 11:34:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

A katera kupuje bodije v leclercu - te tavečje številke? V zadnjih reklamah so bili eni pakirani po 5 številka do 36 mesecev- Kolk je to normalna velikost? Če katera primerja prosim s sparky iz špara...

nisem še pregledala kataloga

naši sem vzela v Leclercu 2 kompleta po 5 bodijev (s pikapolonico, metuljčkom ipd.) - velikost 24 mesecev in ji je glih prav - velika 86 cm po merjenju sredi januarja

mislim, da bi morali tisti za 36 mesecev zadostovat za Lana - njemu bo tud širina nekaj več pobrala, mal se pa skrčijo

te, k ima Anja, so super kvalitete, zelo prijeten bombaž

bom čekirala, če so te sorte v katalogu & ti sporočim!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1847
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:35:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:37:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1849
11.2.2010 11:43:45   
metuljcek321
pustne šeme - ej, midv sva bla nekoč tko za, da je blo joj prejoj - sva hodila pol v Bolero na plesne namaskirana - ful je blo fajn ... ah, dobri, stari cajti ... je moj še izdelal malo lojtrco, da je bil dimnikarček, jaz pa njegova mucauser posted image  user posted image  ... kolk sva se narežala, ej ... v šoli sem ponavadi:

a) Pika Nogavička ali
b) ciganka

& potem to dvoje kolobarim .... glede na to, da vsako drugo leto pust pade glih med počitnicami, ravno vsi pozabijo, kaj sem bla & sem čist "in"user posted image  user posted image  ... no, letos bo glavna zvezda Anja - če bo madam za, da si nadene kostum - we'll see. Doma imamo oblačilo za klovna, lasulja je tud nekje, ampak precej dvomim, da jo bomo dobili na glavouser posted image  Bo še zabavno, se mi zdi.

rebeca, imaš Tariqa doma?user posted image user posted image  Aha, berem, da se cajta malček. Naj bo uspešno!

zimska, kako Lan?user posted image user posted image Držim pesti, da ozdravi in je poln energije, apetita, veselja. nagajivosti, razigranosti, ...

Majuška upam, da se Aleksander scajta do valentinove žurkiceuser posted image user posted image ... a prav 14. 2. sta rojena? Iiii, to je pa tko kul datum.

hruška, odlične novice za sejemuser posted image - I'm so happy za nove stranke, zaslužek, fajn doživetje/izkušnjo! Zdaj pa le pogumno naprej. Face ste, podjetnice naše. Umpa, kako kaj tvoj online shop napreduje?

hruška - definitivno se usedi s šefom in obdelaj VSE teme, pa črno na belem naj bo ... ker potem se kar pozabi. To, da ne bi mogla/smela na bolniško, je užas, se strinjam. Pa da bi delala še doma, nedelje, bljak. Dobro razmisli in se pogovori. Zakaj pa odhaja oseba pred tabo? Dobr opravita cepljenje danes.

Joj, Almera, kar zijala sem, k si napisala, da tvoj možek uživa v takih razmerah na cesti. Srčno pa upam, da v Sevnico ni šel samo zaradi lepega posnetkauser posted image

vzgojiteljica, ki tepe otroka - oh, dear lord, grozljivka - to je skor tko, k tiste strašne varuške, k jim nastavijo skrito kamero & potem vidijo, kaj vse počnejo z njihovimi ubogimi otročki .... shit, no!

nespančki, bolančki, smrkavčki, bronhitički - user posted image user posted image user posted image

populis, mega torta je - sončnice - prelepe, prelepe rože - moja mami jih ima najraj

neboglasnica, kar na 3jemi se obrn, ti je pol piškotov zmazala ...user posted image  user posted image  oooopa, opppppa, odlično okusno opravičilo - sem vzela en pajzuser posted image

mojček, jaz po novem sabo v avtu nosim mini metlico, da mal hitrej očistim avto (s strgalko je tu mač prepočasi & glih končaš, k je spet cel avtek bel, bel, bel - belo, ki te ljubim belo) ... uživaj v skubuckah ...

jajčka&ura/seks ... hi, hi, hi ...

lex, happy b'day, lepo, lepo praznuj, pa javi se kaj nam, mamam julijkam, že (pre)dolgo te ni bilo tukaj

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.