metuljcek321
|
pustne šeme - ej, midv sva bla nekoč tko za, da je blo joj prejoj - sva hodila pol v Bolero na plesne namaskirana - ful je blo fajn ... ah, dobri, stari cajti ... je moj še izdelal malo lojtrco, da je bil dimnikarček, jaz pa njegova muca ... kolk sva se narežala, ej ... v šoli sem ponavadi: a) Pika Nogavička ali b) ciganka & potem to dvoje kolobarim .... glede na to, da vsako drugo leto pust pade glih med počitnicami, ravno vsi pozabijo, kaj sem bla & sem čist "in" ... no, letos bo glavna zvezda Anja - če bo madam za, da si nadene kostum - we'll see. Doma imamo oblačilo za klovna, lasulja je tud nekje, ampak precej dvomim, da jo bomo dobili na glavo Bo še zabavno, se mi zdi. rebeca, imaš Tariqa doma? Aha, berem, da se cajta malček. Naj bo uspešno! zimska, kako Lan? Držim pesti, da ozdravi in je poln energije, apetita, veselja. nagajivosti, razigranosti, ... Majuška upam, da se Aleksander scajta do valentinove žurkice ... a prav 14. 2. sta rojena? Iiii, to je pa tko kul datum. hruška, odlične novice za sejem - I'm so happy za nove stranke, zaslužek, fajn doživetje/izkušnjo! Zdaj pa le pogumno naprej. Face ste, podjetnice naše. Umpa, kako kaj tvoj online shop napreduje? hruška - definitivno se usedi s šefom in obdelaj VSE teme, pa črno na belem naj bo ... ker potem se kar pozabi. To, da ne bi mogla/smela na bolniško, je užas, se strinjam. Pa da bi delala še doma, nedelje, bljak. Dobro razmisli in se pogovori. Zakaj pa odhaja oseba pred tabo? Dobr opravita cepljenje danes. Joj, Almera, kar zijala sem, k si napisala, da tvoj možek uživa v takih razmerah na cesti. Srčno pa upam, da v Sevnico ni šel samo zaradi lepega posnetka vzgojiteljica, ki tepe otroka - oh, dear lord, grozljivka - to je skor tko, k tiste strašne varuške, k jim nastavijo skrito kamero & potem vidijo, kaj vse počnejo z njihovimi ubogimi otročki .... shit, no! nespančki, bolančki, smrkavčki, bronhitički - populis, mega torta je - sončnice - prelepe, prelepe rože - moja mami jih ima najraj neboglasnica, kar na 3jemi se obrn, ti je pol piškotov zmazala ... oooopa, opppppa, odlično okusno opravičilo - sem vzela en pajz mojček, jaz po novem sabo v avtu nosim mini metlico, da mal hitrej očistim avto (s strgalko je tu mač prepočasi & glih končaš, k je spet cel avtek bel, bel, bel - belo, ki te ljubim belo) ... uživaj v skubuckah ... jajčka&ura/seks ... hi, hi, hi ... lex, happy b'day, lepo, lepo praznuj, pa javi se kaj nam, mamam julijkam, že (pre)dolgo te ni bilo tukaj