Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 12:26:17
|
|
|
|
dzanika
|
lex vse najboljše še tukaj!! pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo. Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše... Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 12:32:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 pustne šeme - ej, midv sva bla nekoč tko za, da je blo joj prejoj - sva hodila pol v Bolero na plesne namaskirana - ful je blo fajn ... ah, dobri, stari cajti ... je moj še izdelal malo lojtrco, da je bil dimnikarček, jaz pa njegova muca ... kolk sva se narežala, ej ... v šoli sem ponavadi: a) Pika Nogavička ali b) ciganka & potem to dvoje kolobarim .... glede na to, da vsako drugo leto pust pade glih med počitnicami, ravno vsi pozabijo, kaj sem bla & sem čist "in" ... no, letos bo glavna zvezda Anja - če bo madam za, da si nadene kostum - we'll see. Doma imamo oblačilo za klovna, lasulja je tud nekje, ampak precej dvomim, da jo bomo dobili na glavo Bo še zabavno, se mi zdi. po mojem ti vloga Pike prav fajn paše, si te kar predstavljam Majuška upam, da se Aleksander scajta do valentinove žurkice ... a prav 14. 2. sta rojena? Iiii, to je pa tko kul datum. V bistvu se moram bolj jaz pocajtat ... tako imam zamašen nos, da komaj diham, sluznica je pa itak že čist izsušena do vikenda bom, vsaj upam, mal prišla k sebi.
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 12:33:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lex vse najboljše še tukaj!! pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo. Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše... Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit. Najbolj žalostno je, da tako stanje ne vzbudi dovolj skrbi pri zdravnikih. Vam pošiljam in upam, da boste čimprej zdravi!
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 12:49:07
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lex vse najboljše še tukaj!! pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo. Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše... Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit. Najbolj žalostno je, da tako stanje ne vzbudi dovolj skrbi pri zdravnikih. Vam pošiljam in upam, da boste čimprej zdravi! pelji v drugo bolnišnico... k drugemu zdravniku. pa sj to ni normalno, da je že 4 dni tak bogi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 12:53:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 12:57:45
|
|
|
|
3jeMi
|
dzanika... pikec mali... sploh ne morem verjet, tudi krvi niso dali pregledat? ... koš in vam pošiljam...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 13:07:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis A ima še katera kakšen zvočni signal kadar refreša stran? Men zašumi kot da nekdo v vodo skoči meni je zdajle to ušpičil nekdo, nekaj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:38:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:55:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 15:37:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 16:01:24
|
|
|
|
dzanika
|
hvala punce za pikapoke in da ste z mislimi z nami. Sem pisala tanč ker sem nekako zasledila da bi tole znala bit adenoviroza... Pa sem ji pisala kaj ona misli o tem in smo nekako ugotovile da bi to znalo bit to. Ampak meni v treh pregledih zapored tega ni nihče potrdil! Tule je pa odgovor od tanč (zadnja dva odgovora). Je pa res hudo gledat tako nebogljenega. Tut ko leži večino časa počiva tako da kar miži. Res je grozno...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 18:32:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 19:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 20:06:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lex vse najboljše še tukaj!! pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo. Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše... Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit. Srce, ko so meni takole delalai z Ano, sva bili 9 dni na 100 % kisiku in je skoraj umrla, saturacija komaj 83. Bejž nazaj!!!!! Tudi naša je bila en teden apatična, pa niso nič naredili. Na koncu je imela parainfluenco, bronhiolitis in pljučnico. Glede adenovirusa: Nanka je tole sranje imela z Zojo. Ona bo kaj več vedela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:12:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:20:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:30:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 11.2.2010 20:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960 plis kliknite, pa dejte glas. je vrečka od naše posvojene junijke nye. :)) evo posvojenka je prišla vas mal pogledat - mam zgleda en čut, k sm glih ta prav čas prišla pogledat aja, da vam povem, zakaj mi to tolk pomeni - rada bi vedla, da sm mela vse možnosti, ker če pridem med 40 najboljših, sem v finalu, potem pa itak komisija izbira najboljše tri - in prvouvrščena bo v sparovih trgovinah in ker sem likovnica in so me učili, da je v oglaševanju komplementarni kontrast najvplivnejši, bi rada preverila ali to res drži hvala še enkrat vsem - umpa mi je na fb odprla tudi skupino glasovanje špar vrečka - če želite, ste lepo vabljene, da se pridružite
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:37:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 20:38:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.