|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
11.2.2010 12:26:17   
dzanika
lex vse najboljše še tukaj!!

pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... user posted image    Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. user posted image   Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. user posted image   V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo.  Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše...

Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.2.2010 12:32:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

pustne šeme - ej, midv sva bla nekoč tko za, da je blo joj prejoj - sva hodila pol v Bolero na plesne namaskirana - ful je blo fajn ... ah, dobri, stari cajti ... je moj še izdelal malo lojtrco, da je bil dimnikarček, jaz pa njegova mucauser posted image  user posted image  ... kolk sva se narežala, ej ... v šoli sem ponavadi:

a) Pika Nogavička ali
b) ciganka

& potem to dvoje kolobarim .... glede na to, da vsako drugo leto pust pade glih med počitnicami, ravno vsi pozabijo, kaj sem bla & sem čist "in"user posted image  user posted image  ... no, letos bo glavna zvezda Anja - če bo madam za, da si nadene kostum - we'll see. Doma imamo oblačilo za klovna, lasulja je tud nekje, ampak precej dvomim, da jo bomo dobili na glavouser posted image  Bo še zabavno, se mi zdi.

po mojem ti vloga Pike prav fajn paše, si te kar predstavljam user posted image

Majuška upam, da se Aleksander scajta do valentinove žurkiceuser posted image user posted image ... a prav 14. 2. sta rojena? Iiii, to je pa tko kul datum.

V bistvu se moram bolj jaz pocajtat ... tako imam zamašen nos, da komaj diham, sluznica je pa itak že čist izsušena user posted image   do vikenda bom, vsaj upam, mal prišla k sebi.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.2.2010 12:33:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja... user posted image    Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne. user posted image   Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk. user posted image   V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo.  Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše...

Najbolj žalostno je, da tako stanje ne vzbudi dovolj skrbi pri zdravnikih. Vam pošiljam user posted image   in upam, da boste čimprej zdravi!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.2.2010 12:49:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Najbolj žalostno je, da tako stanje ne vzbudi dovolj skrbi pri zdravnikih. Vam pošiljam user posted image   in upam, da boste čimprej zdravi!

pelji v drugo bolnišnico... k drugemu zdravniku. pa sj to ni normalno, da je že 4 dni tak bogi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 12:53:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.2.2010 12:57:45   
3jeMi
dzanika... user posted image  pikec mali... sploh ne morem verjet, tudi krvi niso dali pregledat? user posted image ... koš user posted image  in user posted image  vam pošiljam...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.2.2010 13:07:31   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ima še katera kakšen zvočni signal kadar refreša stran? Men zašumi kot da nekdo v vodo skoči user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je zdajle to ušpičil nekdo, nekaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1857
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 14:26:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 14:38:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 14:42:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 14:55:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1861
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 15:37:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.2.2010 16:01:24   
dzanika
hvala punce za pikapoke in da ste z mislimi z nami. user posted image   Sem pisala tanč ker sem nekako zasledila da bi tole znala bit adenoviroza... Pa sem ji pisala kaj ona misli o tem in smo nekako ugotovile da bi to znalo bit to. Ampak meni v treh pregledih zapored tega ni nihče potrdil! Tule je pa odgovor od tanč (zadnja dva odgovora).
Je pa res hudo gledat tako nebogljenega. Tut ko leži večino časa počiva tako da kar miži. Res je grozno...

Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 18:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 19:21:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.2.2010 20:06:03   
neboglasnica

pri nas je stanje zelo slabo... Tri dni zapored smo hodili h zdravniku. Prvič pri dežurnemu ga zdravnik v bolnišnici ni hotel niti pregledat in nas poslal domov. Drugič je bila ena zdravnica, ki je rekla da bi moglo bit v dveh dneh bolje. In včeraj gremo spet in nas zdravnica pošlje v bolnico. Pridemo gor in spet isti zdravnik kot prvič. Ga pregleda in ga sploh ne sprejme ampak ga pošlje domov češ da ni potreben infuzije. Edino čudno se mu je zdelo da pa to res že malce dolgo traja...    Doma pa revež leži že 4 dni brez da bi enkrat vstal! Hodit ne more. Ga moram držat ker drugače kar pade. Če ga dam sedet se prevrne.   Danes je imel spet drisko in ravnokar mi je bruhal kar je pojedel za zajtrk.   V glavnem z mojim sva že čisto obupana in ne veva več kaj narediti. Mene je resnično strah da mi bo otrok shiral doma, zdravniki pa nič ne naredijo.  Tole se vleče že od petka zvečer in ne kaže nič na bolje ampak samo na slabše...

Uh oprostite sam sem se mogla nekomu potožit.

Srce, ko so meni takole delalai z Ano, sva bili 9 dni na 100 % kisiku in je skoraj umrla, saturacija komaj 83. Bejž nazaj!!!!! Tudi naša je bila en teden apatična, pa niso nič naredili. Na koncu je imela parainfluenco, bronhiolitis in pljučnico. Glede adenovirusa: Nanka je tole sranje imela z Zojo. Ona bo kaj več vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:12:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:12:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:14:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:20:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1871
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:30:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.2.2010 20:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960
plis kliknite, pa dejte glas.

je vrečka od naše posvojene junijke nye. :))

evo posvojenka je prišla vas mal pogledat - mam zgleda en čut, k sm glih ta prav čas prišla pogledat

aja, da vam povem, zakaj mi to tolk pomeni - rada bi vedla, da sm mela vse možnosti, ker če pridem med 40 najboljših, sem v finalu, potem pa itak komisija izbira najboljše tri - in prvouvrščena bo v sparovih trgovinah

in ker sem likovnica in so me učili, da je v oglaševanju komplementarni kontrast najvplivnejši, bi rada preverila ali to res drži

hvala še enkrat vsem - umpa mi je na fb odprla tudi skupino glasovanje špar vrečka - če želite, ste lepo vabljene, da se pridružite

Neposredna povezava do sporočila: 1873
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:37:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 20:38:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.