Getreal
|
O dober dan dekleta Uf jz sem danes bla v lj na izpitu in je blo katastrofalno...ko sva šla s fantom domov, naju je zavrtelo na cesti za 180... kok sm se ustrašla, kar v jok sem šla..na srečo sva šla res počasi, tko 10 na uro, ampak vseeno, ko je sneg zagrabu gumo ni blo več kaj nardit, bog ne daj bremzat.. Zej mam končno malo miru - zadnji izpit mam šele čez 1 teden, hvala bogu Kako pa kaj ostale študentke? Gre? Ste že fraj z izpiti, al mate še kaj? no prav preveč nazaj se mi ne da brat, ker bom raje šla v eno mehurčkasto kopel, ampak zadnjih par strani bom vseeno pokomentirala nataša - jooooj ne bomo zvedli dokler ne rodiš, ane? ampak sej bo boš vidla nincy - upam da si ok in tvoj mišek tudi nejanejc in wannabemomy zej ste me pa navdušle za krofe prou zaželela sem si enega takega malega krofka, domačega, sveže ocvrtega, mmmm. Aja wannabemommy lepa zibka ! nejanejc glede une igralne podlogice pa - moja prijateljica jo ful priporoča, njena punčka je dosti časa preživela na njej in je zelo uživala cojka - zakon za švico! dobra poteza, jaz bi tudi če bi mela finance, sam trenutno je bolj švoh babyloverka jz tud doma hodim brez modrca..me blazno veže, ne morem pomagat..sicer pa mi zaenkrat kar lepo stojijo tudi brez podpore, no ampak po moje se ni za sekirat.. itak se zgodi kot narava da..poznam par punc, ki nosijo modrce non stop, pa majo joške povešene, par takih, ki jih majo čvrste, in take, ki jih ne nosijo modrca pa majo čisto trdne, alpa povešene...joj zej sm zakomplicirala v glavnem bistvo tega stavka - jz sem prepričana, da nošenje modrčka ne vpliva tok na njih še posebej ko je ena moja kolegica res zakompleksana zarad prsi - ima velike - in je non stop nosila modrček, zej je pa vsa zgrožena poročala, da se že tolk let muči s tem modrčkom, pa so se ji res vseeno zelo povesle.. kaj jz vem..po moje je odvisno od ženske do ženske.. chi_pita heheh tvoj lubi je pa res hecen hihihi ma joj..moj se je pa zgleda kr navadu in mu ni prav noben problem odmislit pikice aja pa to tiščanje pod prsmi to mene tudi..je res neprijetno..jz mam občutk, kot da bi mi tiščala ta mala noge v pljuča ampak pol mi je zadnjič tko lubi prtisnu tko počasi postopno na grodnico in se mi je sprostila ta napetost..pa uležem se ko me zagrabi. malenaa89 tudi vaša zibka je luškana popkovnična kri - mi bomo tudi kar darovali po moje tintin hvala za link! amelie - ja za unega kužija pa res lepo da si poskrbela! revček...še dobro da se najdejo tudi taki ljudje kot si ti. dacy hladilnik zgleda super!!! kepica joj zej si me pa prav ustrašla mi še vedno lepo brez pomislekov...pa tut v misjonarskem nama še vedno uspe če hočeva pa ful mi paše in res ga non stop nadlegujem..se počutim kot en pohotni najstnik pri 15h hahaha zej mam pa slabo vest, ko si tko napisala sicer pa upam, da je s tabo vse ok in da v redu prenašaš te popadke wannabemommy vidim da si tut ti mela danes skor prometno, tko kot jaz...uff samo da je vse ok!!! Te ceste danes so ble res nevarne...kar non stop me je stiskalo..pa dve uri in pol sva rabla iz ljubljane v ajdovščino
< Sporočilo je popravil Getreal -- 10.2.2010 18:13:08 >
|