|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
11.2.2010 8:34:11   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

na hitrco se javim.... smo doma od nedelje.... jemo na tri urce...mleko črpamo in itak ga ni dovolj tako da dodajamo aptamil... tamaldva sta pridkana..občasni rahli krči in malo trmice...

hvala vsem za čestitke

dobrodošla nazaj !! user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tamaladva

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.2.2010 8:34:31   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

nobene 2 uri na rr-ju? user posted image
a sm samo še jaz ostala doma 2v1, ostale pa na poti v P? user posted image

nočko... pa da vidim novičke jutri...

no worries! jaz sem še tukaj, ali bolje rečeno ŽE user posted image user posted image user posted image

jaz tudi še tukaj, še nisem šla v P

ostale čakajoče pa očitno vse kidajo sneg.... a mislite, da to kaj pospeši akcijo? pol grem še jaz user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.2.2010 8:39:07   
ČikaPika

Tudi jaz sem še tu... 2v1...      Jutro user posted image
Včeraj zvečer sem le še brala nič več pisala, pa še obisk sva mela (moj brat)...

Jaz sem že tako vsega naveličana... sem se čist zaprla vase... pogovarjat se mi ne da več, nič več ne grem ven... sam še napeto čakam... No sej ven bi šla če nebi tko pihalo in snežilo - to vreme me je čist zabubilo v to stanovanje... če bi šla lahko vsaj domov k mami, da bi mela družbo...

Ahhh ... no vidite zakaj ne pišem... k sm čist zamorjena user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.2.2010 8:56:47   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

no worries! jaz sem še tukaj, ali bolje rečeno ŽE user posted image user posted image user posted image

jaz tudi še tukaj, še nisem šla v P

ostale čakajoče pa očitno vse kidajo sneg.... a mislite, da to kaj pospeši akcijo? pol grem še jaz user posted image

če to pomaga grem še jaz ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.2.2010 8:58:35   
mucica2

joj kako sem danes cela neka izmozgana...se vid da nisem dobro spala, sm celo noč študirala kako bo pršu moj v službo v takem vremenu pa da se mu ne bo kaj zgodilo...tako da od ene treh pa do šestih sploh nisem spala, pol ob šestih sem pa spet malo zaspala do osmih...premalo...mislim da grem še malo v vodoravni položaj..

se javim še kaj kasneje user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.2.2010 9:00:24   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 11.2.- bauky(ctg), Nattasha (ctg), zvesta (ctg+UZ), babajči (ctg), junehope, niwci (pregled v P)

12.2.-ČikaPika (ctg+pregled), mucica2, jannusa (ctg), protina, rožca26 (lab. v P)

16.2.- rožca26 (pregled v P), Jada82 (ctg)
17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83
(ctg+pregled), Tinca Malinca

user posted image  

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.2.2010 9:01:17   
mucica2

PREGLEDI:

user posted image 11.2.- bauky(ctg), Nattasha (ctg), zvesta (ctg+UZ), babajči (ctg), junehope, niwci (pregled v P)

srečno vsem, ki imate danes pregled ! user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.2.2010 9:01:47   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Čestitke vsem novim februarčkom, mamicam in atijem!user posted image

user posted image

se kar podpišem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.2.2010 9:09:05   
protina
no evo še moje poročilo.

Včeraj ob 8-ih so se začeli popadki na 15 min.Ko je bil popadek me je križ tako bolel.
Do 1-ih zjutraj sem jih lepo predihavala, ker sem čakala na jutro- ceste so čez no č katastrofalne bile.

Potem sem zaspala do 4 ure in pol ob pol sedmih vstanem pa so še vedno na 15-20 min.Tako da zdaj čakam ali bodo pogostejši ali se bo še vleklo cel dan.

Sem se že ponoči spakirala in rečem mojemu mogoče bi pa vseeno šlauser posted image .Ah ne bom pa kar v avtu rodila,če ne bova tam pravočasnouser posted image .
Pa se moj ustraši in me hoće kar v avto nest.Pol ko mu zagotovim,da mu bom pravi čas povedala sva šla spat.

No in zdaj čakam.Moj je šel v službo jaz pa ne vem kam naj ta čas svoj križ dam.
Boli me za znoret.

No se tipkamo

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.2.2010 9:18:41   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: protina
no evo še moje poročilo.
Včeraj ob 8-ih so se začeli popadki na 15 min.Ko je bil popadek me je križ tako bolel.
Do 1-ih zjutraj sem jih lepo predihavala, ker sem čakala na jutro- ceste so čez no č katastrofalne bile.
Potem sem zaspala do 4 ure in pol ob pol sedmih vstanem pa so še vedno na 15-20 min.Tako da zdaj čakam ali bodo pogostejši ali se bo še vleklo cel dan.
Sem se že ponoči spakirala in rečem mojemu mogoče bi pa vseeno šlauser posted image .Ah ne bom pa kar v avtu rodila,če ne bova tam pravočasnouser posted image .
Pa se moj ustraši in me hoće kar v avto nest.Pol ko mu zagotovim,da mu bom pravi čas povedala sva šla spat.
No in zdaj čakam.Moj je šel v službo jaz pa ne vem kam naj ta čas svoj križ dam.
Boli me za znoret.
No se tipkamo

Enkrat vem da je ena napisala na forumu da pomaga vroč tuš... sicer pa križ je res hudič, jaz tudi vsako stvar najprej tam čutim user posted image ...
Predvidevam da tvoj user posted image dela blizu, da te hitr pride iskat... Moj bi danes žal rabil vsaj 2 uri da pride do mene... user posted image

Želim ti čim hitrejši in lahek porod... user posted image ... se že veselim nove novičke user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.2.2010 9:31:57   
Lara73
evo naju doma! sem na hitrco preletela kaj ste pisale, hvala za čestitke in vzpodbudne besede,

Monika je zdaj ok, samo rokica ji "dol  binglja", ker so jo na silo ven potegnili. To se bo menda uredilo v treh mesecih. Ni pa zlomljena ključnica kot so predvidevali najprej.

Še na hitro zgodba:

8.2. ob 4:40 zjurtaj mi je začela konkretno odtekati voda, popadki švoh. Okoli devetih sva se odpeljala v P, ker popadki so pa bili redni na 5 minut. Tam ctg, pregled, odprta že 4 cm. Sledil klistir, ki je malo pospešil ampak nič konkretnega. Ob 11:10 so me pa kar na umetne priklopili. Odprta 7 cm, glavica pa še ne spuščena. Čez 20 minut me je začelo trgati čez pol! Nakar so začeli skakat okoli: ta otrok bo pa velik! Kolk sta pa bila prva dva, pa trebuh je kaj večji, kolk se pa vi visoki (samo 153 cm)... Jaz zaženem paniko, da ne bo šlo, pa naj naredijo carskega,... user posted image možu pa že kar malo nerodno. Skratka, nekako smo s skupnimi močmi uspeli dobiti glavico ven, potem pa konec veselice. Zastoj pri ramenih. Vsi z oddelka so bili okoli mene: ginekolog, 2 babici, 1 sestra. G je bil že na kolenih na moji postelji in pritiskal na trebuh in vpil: takoj pokličte pediatra! Moj bog, panika še hujša. Popadki za umret, otrok pa zataknjen. Nekako so jo zasukali (na silo in poškodovali ramico) in potegnili ven. V sekundi so prerezali popkovino in jo odnesli. V daljavi sem zaslišala, da je zajokala. Ko sem jih (še prisotne) vprašala, če je punčka, sploh vedeli niso, ker ni bilo časa pogledat. Sledilo šivanje, mož je šel k otroku. Po šivanju mi jo je prinesel za par minut, nato so jo odnesli na oddelek na opazovanje, ker je pozno zadihala. Ocene so bile 6,8,9.Si je zelo hitro opomogla, 24 ur so jo imeli na aparatu za kontrolo srčka in saturacije. Sem jo pa lahko poskusila dojiti šele zvečer. Dobiva malo dodatka, ker je velika punca in rabi, meni pa se zdaj mleko dela z zamudo.

V P gužva in so nas že 2. dan domov pošibali.

Zdaj grem pa počivat, da bo mleko.

Vsem čakajočim pa želim hiter in čim manj boleč porod.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.2.2010 9:32:48   
zvesta

no evo še moje poročilo.

Boli me za znoret.

No se tipkamo

protina, ti želim, da kmalu napreduje in se rešiš... srečno...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.2.2010 9:32:59   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Čestitke vsem novim februarčkom, mamicam in atijem!user posted image

user posted image

se kar podpišem

se podpišem še jaz.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.2.2010 9:35:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

evo naju doma! sem na hitrco preletela kaj ste pisale, hvala za čestitke in vzpodbudne besede,

Monika je zdaj ok, samo rokica ji "dol  binglja", ker so jo na silo ven potegnili. To se bo menda uredilo v treh mesecih. Ni pa zlomljena ključnica kot so predvidevali najprej.

Še na hitro zgodba:

8.2. ob 4:40 zjurtaj mi je začela konkretno odtekati voda, popadki švoh. Okoli devetih sva se odpeljala v P, ker popadki so pa bili redni na 5 minut. Tam ctg, pregled, odprta že 4 cm. Sledil klistir, ki je malo pospešil ampak nič konkretnega. Ob 11:10 so me pa kar na umetne priklopili. Odprta 7 cm, glavica pa še ne spuščena. Čez 20 minut me je začelo trgati čez pol! Nakar so začeli skakat okoli: ta otrok bo pa velik! Kolk sta pa bila prva dva, pa trebuh je kaj večji, kolk se pa vi visoki (samo 153 cm)... Jaz zaženem paniko, da ne bo šlo, pa naj naredijo carskega,... user posted image možu pa že kar malo nerodno. Skratka, nekako smo s skupnimi močmi uspeli dobiti glavico ven, potem pa konec veselice. Zastoj pri ramenih. Vsi z oddelka so bili okoli mene: ginekolog, 2 babici, 1 sestra. G je bil že na kolenih na moji postelji in pritiskal na trebuh in vpil: takoj pokličte pediatra! Moj bog, panika še hujša. Popadki za umret, otrok pa zataknjen. Nekako so jo zasukali (na silo in poškodovali ramico) in potegnili ven. V sekundi so prerezali popkovino in jo odnesli. V daljavi sem zaslišala, da je zajokala. Ko sem jih (še prisotne) vprašala, če je punčka, sploh vedeli niso, ker ni bilo časa pogledat. Sledilo šivanje, mož je šel k otroku. Po šivanju mi jo je prinesel za par minut, nato so jo odnesli na oddelek na opazovanje, ker je pozno zadihala. Ocene so bile 6,8,9.Si je zelo hitro opomogla, 24 ur so jo imeli na aparatu za kontrolo srčka in saturacije. Sem jo pa lahko poskusila dojiti šele zvečer. Dobiva malo dodatka, ker je velika punca in rabi, meni pa se zdaj mleko dela z zamudo.

V P gužva in so nas že 2. dan domov pošibali.

Zdaj grem pa počivat, da bo mleko.

Vsem čakajočim pa želim hiter in čim manj boleč porod.

uhhh, grozno, Lara, samo da sta zdaj doma... rokica bo pa zagotovo bolje.... poznam več takih primerov, pa je vse v redu...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.2.2010 9:59:36   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Vsake toliko časa me spodaj malo zapeče ... tko, 2-3 krat na dan ... upam, da se kaj odpira user posted image

A to pomeni, da se kaj odpira? Mene tudi ves čas neki špika ...

Nimam pojma, hehe, upam pa user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.2.2010 10:02:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Ma ja, eni so neverjetni. Vsak dan - čim se javim: "A, še si doma." user posted image Sej po eni strani bi zastopla, da te kiliče kaka prjatelca brez otrok, pa da nima kaj delat, pa je ful navdušena, ampak ne, te kličejo glih taki, ki so to dali skozi in takrat govorili, da kako so tej klici nekaj najhujšega user posted image . In glih zaradi tega ne bi rada šla čez rok, takrat se mi zdi, se to sitnarjenje še poveča. Mah, kaj pa vem, sej po eni strani je lepo, če bi jih skrbelo - ampak niti "Kako si user posted image ", samo :"še doma.." Pa vsi: "Sej boste sporočili, a ne". Ja ne, skrivali bomo v nedogled in lagali, da ni še nič. Kot da do sedaj 2x nismo sporočili. Aja, pa zdej en dan sem dobila klic, da naj "obvestim, ko me bo peljal v P, da bojo vedli že prej" user posted image user posted image user posted image Sem mislila rečt, da če bo ob 3h zjutraj, tut pokličem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hahahaha, sem se začela na glas smejat ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.2.2010 10:05:55   
slomak
Lara samo da sta doma in obe ok, tamala se bo pa porihtala, sej je že pokazala da je močna user posted image
Protina naj bo porod čim hitrejši in lahek... user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.2.2010 10:06:48   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!

Ja mene tud nervirajo ta vprašanja. In da vam povem kako to pri meni zgleda. Imam prijateljico, ki ima že 2 svoja otroka in ji je šlo full na živce, ko so jo klicarili, vsaj tako je rekla. No zdaj pa zgleda to tako. Pokliče ob 8:30, pa je meni prezgodaj in ne dvignem, pa kliče še enkrat (na navaden telefon) tako zatem kliče na GSM in ker še vedno ne dvignem kliče še enkrat. Pol pokliče mojega, ki ji valda sredi sestanka ne more dvignit telefona, ampak ona vseeno pusti da odzvoni do konca. Potem kliče še eno drugo prijateljico, da kaj si jaz mislim, da ne dvignem telefona in ker ne dobi primerne reakcije v stilu "ja kok je nesramna da ob pol dvetih zjutraj ne dvigne telefona", kliče še eno prijateljico in ji pove isto. No pol pa še mene 2x. Zdaj ji ne dvignem iz principa!!! Mislim....

Ostali sicer tudi pokličejo al pa še večkrat pošljejo SMS;))) Ampak daleč od takega zalezovanja;(((

Joj, ljudje so res tečni user posted image user posted image Kot da me ne čakamo komaj ... še najbolj. A se ne zavedajo, da nam taka vprašanja pa res prav nič ne pomagajo .... user posted image user posted image user posted image
Ko bo, pač bo! user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.2.2010 10:07:17   
busybee882006
Evo mene!

Še vednov enem kosu!

Ker nisem še nikoli imela lastnih popadkov, sploh ne vem kako to izgleda. Trebuh mi otrdeva redno, amapk to baje ni nič. Drugače si pa iz varnostnih razlogov, vsak večer glavo umijem in ne čakam jutra, da ne bom potem v P vsa zanikrna.

Male so še vedno doma. Nika nič ne je, zdele bi pa ona pico - ob 10 dop. Katjuša je pa pri tašči in tako super preboleva tele norice - po mojem ima 15 pikic na trebuščku, 5 na hrbtu, na vsaki nogici eno, pa 1 posušeno na obraščku. Upam, da bo pri Niki tudi tako na easy.

Aja! če do pon ne bo nič, moram pridet na CTG, drugače pa naslednjo sredo v P, kar rodit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem mamicam in njihovim sončkim!

LP Vsem!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.2.2010 10:07:55   
Jada82

aja pa še danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, da bodo čimprej ozdraveli

Se pridružujem!!!!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.2.2010 10:09:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Cappy96 sporoča:

Lana je danes ob 13.44 postala velika sestrica našemu Anžetu, ki je na svet pokukal v Po, velik 51 cm in težak 3820g! Trenutno je na opazovanju in infuziji, ker ima pregosto kri. Upam, da bo vse ok! Porod pa je bil super!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Cappy, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Verjamem, da bo z malim Anžetom vse ok, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pomoč!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.2.2010 10:10:56   
jannusa
jutro!

tud jaz sem še vedno tu- 2v1... ponoči sem imela kar močne popadke, ki pa so se po 2 urah na 10 min naenkrat umirili. moža nisem hotela niti zbujat, da ne bi bilo panike v hiši. tudi danes čutim močan pritisk navzdol, ker pa čep še ni šel, ne grem nikamor. user posted image
pri prejšnjih porodih mi je zmeraj oddtekla voda, zato sem nekako prepričana, da mi mora tudi tokrat- upam, da se ne uštejem in nazadnje rodim doma...user posted image user posted image user posted image mož je v službi, jaz pa sama z dvema bolnima sončkoma doma.
me kar malce skrbi, da bo težko dobit varstvo, če me kaj zagrabi. v skrajni sili bom poklicala največjega v šolo, da prihiti domov, dokler ne dobimo kakšne babice...
lara upam, da bo kmalu vse ok.user posted image user posted image user posted image
protina tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čim hitreje in čim manj boleče...

se še tipkamo...

lep dan

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.2.2010 10:16:19   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73
Čez 20 minut me je začelo trgati čez pol! Nakar so začeli skakat okoli: ta otrok bo pa velik! Kolk sta pa bila prva dva, pa trebuh je kaj večji, kolk se pa vi visoki (samo 153 cm)... Jaz zaženem paniko, da ne bo šlo, pa naj naredijo carskega,... user posted image možu pa že kar malo nerodno. Skratka, nekako smo s skupnimi močmi uspeli dobiti glavico ven, potem pa konec veselice. Zastoj pri ramenih. Vsi z oddelka so bili okoli mene: ginekolog, 2 babici, 1 sestra. G je bil že na kolenih na moji postelji in pritiskal na trebuh in vpil: takoj pokličte pediatra! Moj bog, panika še hujša. Popadki za umret, otrok pa zataknjen. Nekako so jo zasukali (na silo in poškodovali ramico) in potegnili ven. V sekundi so prerezali popkovino in jo odnesli. V daljavi sem zaslišala, da je zajokala. Ko sem jih (še prisotne) vprašala, če je punčka, sploh vedeli niso, ker ni bilo časa pogledat. Sledilo šivanje, mož je šel k otroku. Po šivanju mi jo je prinesel za par minut, nato so jo odnesli na oddelek na opazovanje, ker je pozno zadihala. Ocene so bile 6,8,9.Si je zelo hitro opomogla, 24 ur so jo imeli na aparatu za kontrolo srčka in saturacije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak kažin -  pa user posted image imela 4 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OJEJ OJEJ kaj mene čaka!!!!!!!! - moj user posted image imel že tri tedne nazaj 3800g  in bogvedi kolk jih ma že zdej user posted image user posted image user posted image user posted image
Menda me bo kr kap user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.2.2010 10:36:34   
Jada82
Lara73 - držim pesti, da se mala user posted image čimprej porihta! Vse bo ok!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Protina - uf, tole bo pa kmalu ... tudi jaz upam, da se čim prej rešiš muk in zagledaš svojega user posted image v naročju user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ... jaz tudi še 2v1, nobenega dogajanja, nič. Spet me nič ne boli, popadkov tudi slučajno nobenih, niti nerednih, niti lažnih, nič! Dol mi ne tišči ... razen, če več hodim. Pa kaj ko je ta sneg in ni niti za ven it ... bom poskusila user posted image po kosilu vseeno kaj spraviti ven ... heheh user posted image user posted image

Drugače pa že 2. dan bolj slabo spim ... kaj vem, saj spim tko, od pol 11h do ene 8h, pol 9h, ampak se tolikokrat zbudim vmes, pa obračam, pa švicam ...
Vedno zaspim na boku, potem se pa čez kakšno uro na hrbtu zbudim in se res z vso težavo obrnem na bok.. je očitno user posted image že kar težek ... Oh jej.
Imam pa še 1 teden - evo, danes sem uradno dopolnila 39. tednov in sem v 40. tednu ... kdo bi si mislil. Ko sem bila v 23. tednu sem se komaj upala premakniti, da ja ne bi prezgodaj rodila ... in potem sem seštevala tedne  .... kdaj bo kritična meja mimo ... ker so me tako strašili ...
Zdaj pa imam občutek, da bom kar krepko čez rok šla ... user posted image user posted image user posted image Jah kaj pa moremo, ko se bo user posted image odločil, se bo!

Evo, midva danes dokončava tisto kurilnico, potem pa da se fajn pospravi stanovanje. Jutri greva pa nabavit opremo za kurilnico - stalažice.

Koš za plenice - sem se odločila, da ne bom običajnega koša ... morm jutri v Baby center pogledat kakšne imajo ... ima katera koš Angelcare? Malo sem tega gledala ...

Nič, morm zdaj pod tuš ... nisem naredila še nič, pol bo treba peglat, kuhat .. danes bo Cordon Blue, kuhana zelenjava in pa fižolova omaka (to še nisem delala - omake, morm pogledat, kako se sploh naredi ...) user posted image user posted image

Lepo bodite, se tipkamo zvečer!

P.S.: Vseeno še malo računam na nedeljo - mlaj user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.2.2010 10:47:59   
busybee882006

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak kažin -  pa user posted image imela 4 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OJEJ OJEJ kaj mene čaka!!!!!!!! - moj user posted image imel že tri tedne nazaj 3800g  in bogvedi kolk jih ma že zdej user posted image user posted image user posted image user posted image
Menda me bo kr kap user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Po mojih izkušnjah so tele mere na podlagi UZ zelo nezanesljive, vsaj pri meni je bilo teko , vedno so napovedovali večjega dojenčka, kot je pa potem dejansko bil.

Nika je imela 33 glavco in 3330, ampak se je že pokakala v plodovnico, tako da so jo zato morali potem spreviti nujno hitro ven; Katjuša je imela pa 36 glavo plus vse lase (jo vidite v avatarju staro 1 dan) in 3560 pa je bilo vs super. Pri Niki en notranji šiv, pri Katjuši pa nič. Samo želim si lahko tak porod kot je bil Katjušin.

LP Vsem!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?