Jada82
|
Evo, moj je šel na fuzbal .... itak sem mu rekla, da naj kar gre, danes sigurno ne bom rodila .... Ugotavljam, da več ali manj debatiramo samo še ene in iste .... tiste, ki že nestrpno čakamo porod, pa se nam nič ne dogaja, hahahah Kmalu nas bo na tem forumu res samo še ene 5, heheh .... Jah ne vem, meni nič ne kaže ... Sicer sva bla pa danes z mojim pridna ... sva zrihtala kurilnico, pospravila, počistila, potem pa še celo stanovanje - jaz sem posesala, on je pomil po tleh, skuhala sva, pojedla ... in potem sem bila tako utrujena, pa križ me je bolel za znoret, da sem šla samo na kavč in knjigo brat. Sem hotla še na sprehod, pa res nisem mogla ... ni zneslo Jutri greva pa spet po nakupih, heheh. Pa pol tud na sprehod. Jutri pa mora moj kuhati ... enostavno sploh ne ve, kje imava kaj v kuhinji, pa že en mesec sva tukaj doma ... joj joj joj, se prav vidi, da sem jaz doma .... pred obnovo sva že 4 mesece tudi živela skupaj in je veliko bolj kuhal, ker sem jaz imela skoz službo. Tako da sem jaz samo za vikend kuhala .... zdaj pa ves čas. No, pa saj mi je fajn ... res, tko, če imam čas Nič, grem malo pogledat, kaj je novega po tv .. saj vem, no, da ni nič .... drugače pa knjigo brat ... zdaj berem Pohabljena (od punce iz Senegala, ki so ji klitoris odrezali pri 7. letih - kar zanimivo). No, lepo bodite ... pa upajmo, da bo kakšen nov še danes
|