|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
11.2.2010 17:30:12   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Mam eno vprašanje za vse...

A je tudi pri vas v navadi, da user posted image svoji ženi, oz. novopečeni mamici ob rojstvu kupi kako darilo? Ne vem, ... npr kako verižico, prstan,...
Pri nas (Postojna) je to kr v navadi... pa me zanima al je to splošna navada al samo tukaj?
No in če je, tiste k ste že rodile - kaj ste dobile?

Malo se spet oglašam....Pri nas je navada in se mi zdi tudi prav tako.Saj smo mamice tiste, ki naredimo največje delo tuuser posted image user posted image (in ne atiji, ki itak dobijo darila na čagi, ko zapijejo malčke)

Mene je moj lepo presenetil (malo sem mu morala namignit), v zibelki je čakal en ogromen medvedek, ki je v tački držal vrečko od zlatarne celje.Dobila sem čudovite uhane....

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.2.2010 17:31:04   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2
pol bom pa mogla jaz prevzeti urejanja seznamčkov če tebe ne bo, potem k pa mene ne bo pa ne vem kdo bo user posted image

jah, saj se bo vse uredilo... :)
jaz imam pa zdaj orto čistko.... jutri mora bit vse tipi top...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.2.2010 17:31:38   
mucica2

pol bom pa mogla jaz prevzeti urejanja seznamčkov če tebe ne bo, potem k pa mene ne bo pa ne vem kdo bo user posted image

Mogoče bi blo fajn če bi prevzela ena k ima rok bolj proti koncu meseca ... pa seveda še nobenih znakov o kakem porodu...
Bi prevzela jaz, a še vedno upam na moj PDP v nedeljo v kombinaciji z mlajem - čeprav trenutno nič ne kaže user posted image

Sploh pa.... punce kje ste vse? Ta forum že čist zapuščen user posted image ... bi morale tadrugega raj na koncu meseca šele naredit...

ja dokler bom doma bom pomagala urejat seznamčke velja?

zvesta: ti nič ne misli na to, bomo uredil, ti samo dobro zrihtaj v P, držim pesti da bo vse ok, pa da boš čimprej cartala user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.2.2010 17:33:21   
mucica2

js sem še tu...user posted image

čeprav upam da grem čimprej, ampak ni znakov, no bomo vidl, lahko se tud na hiter zgodi (upam)user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.2.2010 17:34:34   
zvesta

Mogoče bi blo fajn če bi prevzela ena k ima rok bolj proti koncu meseca ... pa seveda še nobenih znakov o kakem porodu...
Bi prevzela jaz, a še vedno upam na moj PDP v nedeljo v kombinaciji z mlajem - čeprav trenutno nič ne kaže user posted image

Sploh pa.... punce kje ste vse? Ta forum že čist zapuščen user posted image ... bi morale tadrugega raj na koncu meseca šele naredit...

zvesta: ti nič ne misli na to, bomo uredil, ti samo dobro zrihtaj v P, držim pesti da bo vse ok, pa da boš čimprej cartala user posted image user posted image

pa saj jaz ne nameravam bit celo večnost noter.... bom pa pridno javljala vaše novičke... :)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.2.2010 17:34:46   
mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro zrihtaj tole čistko user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.2.2010 17:35:26   
mucica2

pa saj jaz ne nameravam bit celo večnost noter.... bom pa pridno javljala vaše novičke... :)

ja a so ti rekl da ti bodo kr sprožl porod al kaka je diagnoza?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.2.2010 17:35:36   
zvesta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, generalko v stanovanju delam.... generalka z mojim bo zvečer.... oziroma poslovilni parti...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.2.2010 17:36:16   
zvesta

ne vem, moj G je rekel, da bodo že oni presodili kaj in kdaj je potrebno... bom javila jutri....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.2.2010 17:38:35   
mucica2

ne vem, moj G je rekel, da bodo že oni presodili kaj in kdaj je potrebno... bom javila jutri....

aha javi...držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.2.2010 17:39:09   
mucica2

punce, generalko v stanovanju delam.... generalka z mojim bo zvečer.... oziroma poslovilni parti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poslovilni parti

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.2.2010 19:11:54   
Tinca Malinca

evo mene s pregleda....
CTG ponorel, dete bilo celo uro naspidirano, da je bilo kar hecno... popadki ravna črta...
zredili smo se, a premalo... user posted image 2370 g je ocenejna teža...
zato sme dobila napotnico in moram jutri v P, da me hospitalizirajo.....
pa, sem po eni strani zadovoljna, po drugi pa spet ne vem kaj me čaka in kdaj

Pa kaj ti v P dajejo kaka zdravila za user posted image , da se bolj redi al kaj?
Upam da ti čas hitro mine v P in veliko user posted image user posted image user posted image za oba...

tudi z moje strani veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem dobrim željam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.2.2010 19:17:47   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Drugače pa je čez vikend planirana selitev v novo gnezdece, če bo šlo vse po sreči. Na valentinovo bi rada prvič tam prespala. Bomo videli...

Lepo se mejte, pa pazljivo na cestah, če se odpravljate ven!

O, držim pesti, da plan uspe!!!! Ful je fajn tkole prvič spat v novem gnezdecu ... midva sva to pred 1 mesecem izkusila ... in še zdaj sem ful zadovoljna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.2.2010 19:20:40   
Jada82

A je tudi pri vas v navadi, da user posted image svoji ženi, oz. novopečeni mamici ob rojstvu kupi kako darilo? Ne vem, ... npr kako verižico, prstan,...
Pri nas (Postojna) je to kr v navadi... pa me zanima al je to splošna navada al samo tukaj?

Hm, nekako jaz od mojega user posted image nič ne pričakujem .... niti nisem prepričana, da je v navadi pri nas .. nobena mi ni še rekla nič ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.2.2010 19:25:24   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Hm, nekako jaz od mojega user posted image nič ne pričakujem .... niti nisem prepričana, da je v navadi pri nas .. nobena mi ni še rekla nič ...

ne, pri nas se nismo šli tega.... sicer sem za marsikoga slišala, da ženske to pričakujejo, no, midva sva se zmenila, da so mi v tistem trenutku bolj pomembne druge reči... poleg vsega pa zlatnine in raznega nakita sploh ne nosim...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.2.2010 19:27:45   
Nattasha
Oj!

Midva sva pa danes dobila kuhinjo oz. so jo prišli montirat;) Vse ok, vse tipi topi, me je skrbelo, ker sva jo naročila v Rutarju in sem slišala res take zgodbice, da me je bilo na koncu groza in sem komaj čakala, da vidim, če se bo meni zgodilo isto. Pa se ni. Kuhinja stoji, spucala sem jo tudi že in tako bomo zdaj kuhinjo selili, do vikenda;)))

Punce jaz imam eno vprašanje. Danes sem bla na CTG in valda je pri popadkih ravna črta in praviloma mi to čisto paše, vsaj nekaj dni še. Sem pa danes imela pritiska 140/90 in jutri imam še en CTG v porodnišnici. So katero obdržali, ko je imela tak pritisk. Meni je moja G rekla, da bi se znalo zgodit, da bom ostala not, ampak jaz res ne bi..

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.2.2010 19:28:14   
Jada82
Evo, moj je šel na fuzbal .... itak sem mu rekla, da naj kar gre, danes sigurno ne bom rodila ....
Ugotavljam, da več ali manj debatiramo samo še ene in iste .... tiste, ki že nestrpno čakamo porod, pa se nam nič ne dogaja, hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmalu nas bo na tem forumu res samo še ene 5, heheh ....

Jah ne vem, meni nič ne kaže ...
Sicer sva bla pa danes z mojim pridna ... sva zrihtala kurilnico, pospravila, počistila, potem pa še celo stanovanje - jaz sem posesala, on je pomil po tleh, skuhala sva, pojedla ... in potem sem bila tako utrujena, pa križ me je bolel za znoret, da sem šla samo na kavč in knjigo brat.
Sem hotla še na sprehod, pa res nisem mogla ... ni zneslo user posted image user posted image
Jutri greva pa spet po nakupih, heheh. Pa pol tud na sprehod. Jutri pa mora moj user posted image kuhati ... enostavno sploh ne ve, kje imava kaj v kuhinji, pa že en mesec sva tukaj doma ... joj joj joj, se prav vidi, da sem jaz doma .... pred obnovo sva že 4 mesece tudi živela skupaj in je veliko bolj kuhal, ker sem jaz imela skoz službo. Tako da sem jaz samo za vikend kuhala .... zdaj pa ves čas. No, pa saj mi je fajn ... res, tko, če imam čas user posted image user posted image

Nič, grem malo pogledat, kaj je novega po tv .. saj vem, no, da ni nič .... drugače pa knjigo brat ... zdaj berem Pohabljena (od punce iz Senegala, ki so ji klitoris odrezali pri 7. letih - kar zanimivo).

No, lepo bodite ... pa upajmo, da bo kakšen nov user posted image še danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.2.2010 19:30:26   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Punce jaz imam eno vprašanje. Danes sem bla na CTG in valda je pri popadkih ravna črta in praviloma mi to čisto paše, vsaj nekaj dni še. Sem pa danes imela pritiska 140/90 in jutri imam še en CTG v porodnišnici. So katero obdržali, ko je imela tak pritisk. Meni je moja G rekla, da bi se znalo zgodit, da bom ostala not, ampak jaz res ne bi..

140/90 je mejni, tako da če ne boš fejst presegala, te ne bodo obdržali.... če pa te že bodo, pa bova na koncu še cimri :P

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.2.2010 19:31:11   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!

Midva sva pa danes dobila kuhinjo oz. so jo prišli montirat;) Vse ok, vse tipi topi, me je skrbelo, ker sva jo naročila v Rutarju in sem slišala res take zgodbice, da me je bilo na koncu groza in sem komaj čakala, da vidim, če se bo meni zgodilo isto. Pa se ni. Kuhinja stoji, spucala sem jo tudi že in tako bomo zdaj kuhinjo selili, do vikenda;)))

Ja, midva sva pri Rutarju vzela hodnik pa jedilnico, pa me je tud ful skrbelo, glede na razne zgodbice. Sicer pri jedilnici smo se morali dilati zaradi cene, ker kar naenkrat stolov, ki sva jih naročila, niso več delali in sva potem mogla stole od ene druge firme .... mal smo se skregali, pa zahtevali šefe, pa je šlo.
Ampak prišlo je pa vse v enem kosu ... edino motilo me je, ker je bilo vse že sestavljeno. Hodnik ok, je kar šlo, ampak jedilnico sta pa dve veliki omari, in smo jo zelo težko spravili po stopnicah - sva namreč v 1. nadstropju in je ozko stopnišče ... to me je motilo. Ponavadi vse pride razstavljeno, ampak ne pri Rutarju ... lahko bi vsaj vnaprej povedali.
No, sicer je pa pohištvo super!!!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.2.2010 19:42:59   
slomak

Jutri pa mora moj user posted image kuhati ... enostavno sploh ne ve, kje imava kaj v kuhinji, pa že en mesec sva tukaj doma ... joj joj joj, se prav vidi, da sem jaz doma ....

jada moj še zdaj ne ve kje imava kaj v kuhinji user posted image user posted image user posted image  pa sva dobre pol leta v novem stanovanju...no sej skuha kej kdaj ampak me vedno praša, kje mamo to, kje mamo ono??user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.2.2010 19:46:53   
busybee882006
NIČ!

Vse me že boli, sitna sem ravno prav. GET OUT, GET OUT, GET OUT!!!

Drugače pa sem se cel dan dolgočasila, zdaj grem pa študirat navodila za DVD snamalnik, da bom lahko posnela Opernball za mami!

LP Vsem!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.2.2010 19:53:45   
Tinca Malinca

Ugotavljam, da več ali manj debatiramo samo še ene in iste .... tiste, ki že nestrpno čakamo porod, pa se nam nič ne dogaja, hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmalu nas bo na tem forumu res samo še ene 5, heheh ....

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image , v upanju, da ne bomo čakale do marca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.2.2010 19:55:58   
Tinca Malinca

Nič, grem malo pogledat, kaj je novega po tv .. saj vem, no, da ni nič .... drugače pa knjigo brat ... zdaj berem Pohabljena (od punce iz Senegala, ki so ji klitoris odrezali pri 7. letih - kar zanimivo).

Uf, ti pa bereš hude teme. Jaz trenutno zmorem zgolj take v stilu Rise Green (Zapiski iz trebuščka in Zgodbice iz zibelke). Če katera bere v angleščini, je super knjiga tudi Special Delivery od Zoe Barnes.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.2.2010 19:58:21   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

NIČ!

Vse me že boli, sitna sem ravno prav. GET OUT, GET OUT, GET OUT!!!

user posted image user posted image user posted image , pri meni podobno. S tem, da me že od včeraj zvečer grozljivo špika v križu in se bolečina neusmiljeno širi gor in dol ...
Pritisk mi je pridno padel in ni več panike user posted image .

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.2.2010 20:17:22   
dskubin
Jaz sem tudi še tu, tudi že počasi naveličana vsega - je moj pravilno ugotovil, da sem že sama sebi odveč. V glavnem nimam več volje za nič delat, zdej me je zdelala še ta bolezen od tamale, nespanje ponoči ipd. Včerajšnjo noč sem imela tudi popadke preko cele noči, ampak nič rednega, pa danes čez dan tudi, vsake tolko nekaj, pa se noče nič zgostit. Nisem vajena tega, pri prvih dveh porodih se je vedno končalo še isti dan, ko se je začelo user posted image

darilo mamici ob rojstvu - ne vem, če je pri nas navada, se mi zdi, da ne, ker se user posted image nič kaj dosti o temu ne pogovarjamo. Je pa moja svakinja dobila ob obeh porodih neko zlatnino. Jaz si česa takega niti ne želim, ker še to kar imam, ne nosim, kaj pa vem.

Sva pa nabavla otrokoma darili, ki jima ju bo prinesel user posted image . Upam, da sva dobro zbrala pa da bosta zadovoljna. Tavelik se še vedno spomni, kaj mu je prinesla sestrica.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?