Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:38:38
|
|
|
|
Astralis
|
točno to, zalezovanje se reče temu!!! pridružujem se v stilu: mal drago me je klicat na gsm v Prago iz SLO. Ampak zdaj ljudem očitno ni škoda stroškov. Podobna zgodba kot tvoja, Nattasha. Jaz sem domnevala, da bom to zalezovanje elegantno rešila s tem, da vsem ponudim možnost napisat jih na spisek, ki ga ima moj mož pod oznako "pomembne številke". In to PAZI!!! v 3h jezikovnih kategorijah, vključno s SLO textom za sporočilo, ki ga bo moj dragi le dopolnil z manjkajočimi "tehničnimi" podatki. Ne. Zganjajo svojo sebičnost pod pretvezo sočutnosti. Če se mi slučajno zgodi, da mi še kdo takle "nepoučen" stopi na živec zagrozim, da ne bom javila, ko bo. To pomaga. A sem prestroga?
< Sporočilo je popravil Astralis -- 10.2.2010 19:39:07 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:40:47
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Cappy96 sporoča: Lana je danes ob 13.44 postala velika sestrica našemu Anžetu, ki je na svet pokukal v Po, velik 51 cm in težak 3820g! Trenutno je na opazovanju in infuziji, ker ima pregosto kri. Upam, da bo vse ok! Porod pa je bil super! Evo, še en korenjak, ki je točen, kot urca. Čestitke Cappy96!Pa polno
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.2.2010 19:41:30 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:41:05
|
|
|
|
ČikaPika
|
Cappy96: ČESTITAM!!! Za malega Anžeta pa pošiljam .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:52:15
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak cappy96 čestitke in da bo vse ok z Anžetom se pridružujem čestitkam in željam
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:52:27
|
|
|
|
ČikaPika
|
Ne vem katera je nedolgo nazaj spraševala ali je bolje it rodit v KR ali v LJ. Danes se je moj pogovarjal s specializantom ginekologije, ki je obkrožil že vse P po SLO in pravi da je Ljubljana daleč pred drugimi P kar se strokovnosti tiče. Ne vem pa kako je z odnosom - ker v Lj si pa res le številka... no... ne vem... No sta pa s tem specializanotm debatirala tudi o moji in je rekel da mi bodo verjetno sprožili porod, glede na to da se mi še nič ne dogaja - PDP pa imam v nedeljo... Joj tega si pa res ne želim... no bomo vidli kaj bo reku G v petek na pregledu... Jaz sem se danes tako veselila električarja, da mi priklopi sušilca ... pa je zbolel . No sušilca smo vseeno namontirali in ga bova danes že preizkusila, ker smo ga s podaljškom priključili na eno oddaljeno vtičnico, pa ga bo že električar za prav priklopil naslednji teden... Aja, pa z sva že zakopala bojno sekiro . Sem mu tako fino kosilo skuhala da mi je blo vse oproščeno - do naslednjega smrčanja...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:56:53
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Aja, pa z sva že zakopala bojno sekiro . Sem mu tako fino kosilo skuhala da mi je blo vse oproščeno - do naslednjega smrčanja... No...itak, da se vse uredi , če ne drugače pa s polnim želodcem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 19:57:52
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Pa kaj je s tem SNEGOM!!! Če bo šlo tako naprej, bomo vse morale rodit doma, ker ne bomo uspele priti do porodnišnic
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 20:05:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:06:34
|
|
|
|
dskubin
|
Ne vem katera je nedolgo nazaj spraševala ali je bolje it rodit v KR ali v LJ. Danes se je moj user posted image pogovarjal s specializantom ginekologije, ki je obkrožil že vse P po SLO in pravi da je Ljubljana daleč pred drugimi P kar se strokovnosti tiče. Ne vem pa kako je z odnosom - ker v Lj si pa res le številka... no... ne vem... O tem, da je v LJ blizu vsa stroka, niti ni debate. Moja svakinja je iz Izole, ampak je v 1. rodila v PO (njena želja, ker je slišala, da je kao v redu, pa ni nič posebnega želela, ne EA, ne poroda v vodi,...), v 2. pa v LJ (zaradi sladkorne). V 4ih letih od prvega poroda ni in ni mogla prehvalit osebja v PO, ko pa je preizkusila še LJ je štorja taka: V LJ da so še "boljši", še bolj prijazni na porodnem oddelku, da se niti PO s tem ne more primerjat, potem na oddelku pa da je PO vseeno boljša (čeprav da se je v zadnjih letih zaradi navala tudi tu malo poslabšalo, ampak tako to pride, če je gužva ne moreš imeti 100% pozornosti). Ampak na koncu ima vsak svojo porodno izkušnjo, vsak svojo zgodbo in kar je najpomembnejše vsak svoj zakladek, ki nam obarva svet v čisto novi luči. Napiši ji SMS da si že zdavnaj rodila in da se nimaš cajta glih zdej pogovarjat, ker RAVNO DOJIŠ!!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.2.2010 20:09:06 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:23:37
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Cappy96: ČESTITAM!!! Za malega Anžeta pa pošiljam . se kar pridružujem in čestitke !!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:24:00
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Oj! Ja mene tud nervirajo ta vprašanja. In da vam povem kako to pri meni zgleda. Imam prijateljico, ki ima že 2 svoja otroka in ji je šlo full na živce, ko so jo klicarili, vsaj tako je rekla. No zdaj pa zgleda to tako. Pokliče ob 8:30, pa je meni prezgodaj in ne dvignem, pa kliče še enkrat (na navaden telefon) tako zatem kliče na GSM in ker še vedno ne dvignem kliče še enkrat. Pol pokliče mojega, ki ji valda sredi sestanka ne more dvignit telefona, ampak ona vseeno pusti da odzvoni do konca. Potem kliče še eno drugo prijateljico, da kaj si jaz mislim, da ne dvignem telefona in ker ne dobi primerne reakcije v stilu "ja kok je nesramna da ob pol dvetih zjutraj ne dvigne telefona", kliče še eno prijateljico in ji pove isto. No pol pa še mene 2x. Zdaj ji ne dvignem iz principa!!! Mislim.... Ostali sicer tudi pokličejo al pa še večkrat pošljejo SMS;))) Ampak daleč od takega zalezovanja;((( Napiši ji SMS da si že zdavnaj rodila in da se nimaš cajta glih zdej pogovarjat, ker RAVNO DOJIŠ!! dober nasvet ja
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:25:30
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Pa kaj je s tem SNEGOM!!! Če bo šlo tako naprej, bomo vse morale rodit doma, ker ne bomo uspele priti do porodnišnic hvala bogu sem sredi celja doma, do P mam 5 minut po ravnem tako da bom najverjetneje uspela pridit do tja, magari peš...sam me pa skrbi da pol ne bo mogu bit zraven zarad snega... mah upajmo na prenehanje...potem pa rodit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 20:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:31:28
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Oj! Ja mene tud nervirajo ta vprašanja. In da vam povem kako to pri meni zgleda. Imam prijateljico, ki ima že 2 svoja otroka in ji je šlo full na živce, ko so jo klicarili, vsaj tako je rekla. No zdaj pa zgleda to tako. Pokliče ob 8:30, pa je meni prezgodaj in ne dvignem, pa kliče še enkrat (na navaden telefon) tako zatem kliče na GSM in ker še vedno ne dvignem kliče še enkrat. Pol pokliče mojega, ki ji valda sredi sestanka ne more dvignit telefona, ampak ona vseeno pusti da odzvoni do konca. Potem kliče še eno drugo prijateljico, da kaj si jaz mislim, da ne dvignem telefona in ker ne dobi primerne reakcije v stilu "ja kok je nesramna da ob pol dvetih zjutraj ne dvigne telefona", kliče še eno prijateljico in ji pove isto. No pol pa še mene 2x. Zdaj ji ne dvignem iz principa!!! Mislim.... Ostali sicer tudi pokličejo al pa še večkrat pošljejo SMS;))) Ampak daleč od takega zalezovanja;((( Napiši ji SMS da si že zdavnaj rodila in da se nimaš cajta glih zdej pogovarjat, ker RAVNO DOJIŠ!! hehehehe v bistvu res ni slabo;))) Bom probala, pa jutri javim:)))) Capy:Čestitke!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:41:06
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Cappy96: ČESTITAM!!! Za malega Anžeta pa pošiljam . ISKRENE ČESTITKE ZA VELIKEGA KORENJAKA!!!! IN ŠE ZA ZDRAVJE
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 20:58:22
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Cappy96 sporoča: Lana je danes ob 13.44 postala velika sestrica našemu Anžetu, ki je na svet pokukal v Po, velik 51 cm in težak 3820g! Trenutno je na opazovanju in infuziji, ker ima pregosto kri. Upam, da bo vse ok! Porod pa je bil super! Čestitke in
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 21:21:59
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Čestitke vsem novim februarčkom, mamicam in atijem! pridružujem se čestitkam!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 21:28:21
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babike na hitrco se javim.... smo doma od nedelje.... jemo na tri urce...mleko črpamo in itak ga ni dovolj tako da dodajamo aptamil... tamaldva sta pridkana..občasni rahli krči in malo trmice... hvala vsem za čestitke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 22:02:56
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Ne vem katera je nedolgo nazaj spraševala ali je bolje it rodit v KR ali v LJ. Danes se je moj pogovarjal s specializantom ginekologije, ki je obkrožil že vse P po SLO in pravi da je Ljubljana daleč pred drugimi P kar se strokovnosti tiče. Ne vem pa kako je z odnosom - ker v Lj si pa res le številka... no... ne vem... jest pomoje in še vedno ne vem , drugače se pa strinjam ja da so v Lj bolj usposobljeni in opremljeni kar se tiče tega, da gre kej narobe (Bog ne daj)... mi je pa moj G tkole odgovoru, kar ima pa tudi prov po svoje: v Kr jih pride recimo na dan rodit 5 in te bolj individualno obravnavajo, v LJ pa 20 na dan in si mogoče res samo številka...pa vse je bol napeto... res pa je da ne smeš imet nekih pričakovanj, po moje je najbolj it v P, če se le da čim bolj mirna in poslušat babce pa bo vse ok...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 23:58:47
|
|
|
|
slomak
|
nobene 2 uri na rr-ju? a sm samo še jaz ostala doma 2v1, ostale pa na poti v P? nočko... pa da vidim novičke jutri...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 7:38:51
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak nobene 2 uri na rr-ju? a sm samo še jaz ostala doma 2v1, ostale pa na poti v P? nočko... pa da vidim novičke jutri... no worries! jaz sem še tukaj, ali bolje rečeno ŽE
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 7:55:39
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... kaj bi jedla? no, zunaj vsaj ne sneži več in upam, da ne bo začelo.... pregled imam ob 13.30 grem še zdaj malo počivat, mali je ravno šel v vrtec...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 8:20:20
|
|
|
|
brcko2
|
hej NAJPREJ ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKAM ZA IN . SPOROČAM PA TUDI NA JE KOLEGICA IZ VRTCA RODILA DVA DNI NAZAJ IN SICER GAŠPERJA IN ALEŠA. ROK PA JE IMELA 1.3.2010 ISKRENE ČESTITKE TUDI NJEJ. sporočam vam vsem katera ima seveda namen roditi v P. LJ: OSEBNO SEM BILA ZADOVOLJNA Z VSEMI SESTRAMI IN ZDRAVNIKI. SICER PA POSKUSITE PRIDETI NA ODDELEK B1 ALI B2 TAM JE ZAKON. OSTALI ODDELKI VAM NE PRIPOROČAM TAM SEM LEŽALA KO SEM PRVIČ RODILA IN SO DNEVNE KOT NOČNE SESTRE ZA EN DREK. SAJ PRED DOBRIMI 4 LETI JE BILO TAKO IN KAKOR SEM ZVEDELA JE ŠE VEDNO TAKO. TAM KO SEM JAZ LEŽALA OD 25.1 DO 28.1 NA B1 JE BILO PA CARSKO VSI FUUUUUUUUL PRIJAZNI IN PRIPRAVLJENI KADARKOLI POMAGATI. NI JIM NIČ ODVEČ. ZATO IZRAZITE ŽELJO ČE JE LE MOGOČE DA PRIDETE NA B ODDELEK. PAPA
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 8:28:19
|
|
|
|
Kati81
|
ja oddelek B2 je carski sem sedaj ležala tam in ne morem prehvalit! Super, tok prijazni, ustrežljivi,... Željo pa izzrazite že v porodni sobi, ker pol pokličejo sestro na oddelek da vas pride iskat, tko da takoj po porodu povejte da bi šle na B. Jaz sem z Lj full zadovoljna, tud v porodnem bloku je blo super, ker je le 11 sob in ni panike če res ni nek naval. Mi smo se crkkljali še mal več kot tri ure, skor 4, tko da je blo res luštn, pa skoz so spraševali če smo ok, če kaj rabim...Res zelo prijazni.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 11.2.2010 8:33:16
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: slomak nobene 2 uri na rr-ju? a sm samo še jaz ostala doma 2v1, ostale pa na poti v P? nočko... pa da vidim novičke jutri... no worries! jaz sem še tukaj, ali bolje rečeno ŽE jaz tudi še tukaj, še nisem šla v P
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?