Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:04:10
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci Tr IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: vaney Sem prišla danes še domov, jutri pa zares... Z možem se ukvarjava z imenom za fantka (za punčko že veva) in se ne moreva odločit, kaj nama je lepše ŽIGA ali GAŠPER...Kaj predlagate? Katero je lepše, katero bolj paše zraven Anžeta? Po moje bi bilo Žiga tisto pravo. To je ful težko predlagat. Meni se zdita obe imeni kar vredu in obe bi pašali zraven Anžeta, ker vsebujeta šumnike, če gledam iz te plati Če gledaš po številu črk bolj paša Žiga...čeprav meni osebno to ne pomeni nič... Je pa res težko s temi imeni. Mi za fantka tudi nimamo čisto izbranega, ker so nam pred enim mesecem povedali da čakamo in se potem nismo več o tem pogovarjali. Upam, da ne bo kakšnega presenečenja. Sicer sta nam ostali imeni Urban ali Nejc... pri nama je isto...za fantka sploh nisva mogla izbrat imena...nikakor...potem pa naju ne G odrešla k je rekla da je ....se sploh nisva več pogovarjala po imenih za fantka...tako da če bo slučajno bo po moje ene 2 dni brez imena...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:07:16
|
|
|
|
mucica2
|
PREGLEDI: 11.2.- bauky(ctg), Nattasha (ctg), zvesta (ctg+UZ), babajči (ctg), junehope, niwci (pregled v P) 12.2.-ČikaPika (ctg+pregled), mucica2, jannusa (ctg), protina, rožca26 (lab. v P) 16.2.- rožca26 (pregled v P) 17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83 (ctg+pregled)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:08:05
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 jst grem pa zdej v kino...upam da mi rata pogledat cel film...hehe kaj gresta gledat? mene tudi še vleče, da bi šla... Jaz sem tela tudi pred enim tednom v kino, pa si nisem upala... Hotela sem it v Planet Tuš, ki pa je enih 50km stran... Zdaj bi pa šla na predstavo 5.ženskih.com, ker vrtijo ponovitve, pa si tudi ne upam. ah jaz sem pa kar šla...bog ve kdaj bom pol spet lahko šla pa prav fino mi je blo...sploh ni blo problema tam 2 ure sedet
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:08:18
|
|
|
|
niwci
|
Zvesta...drugorodke morejo v P pri rednih popadkih na 7-10 min, ja. Ti bi pa čakala, a cappy srečno! punsha lepo da je tvoj sonček vredu in da lepo spi. Jst pa sem dobila danes modrček za dojenje. Je bila tašča v NM in je šla v Mullerja... ko ste jih zadnjič zelo hvalile. In moram povedat, da je res super... se že suši, da bo prpravljen jutri za v torbo Jutri je namreč moj PDP in grem na pregled v P, pa bomo vidli kaj bodo povedali. Najbrš bom torbo kar s sabo vzela za vsak slučaj, čeprav se ne počutim da bi se že kaj pripravljalo... Danes je pa spet use zamelo, da je v 2h nametalo že 20cm snega. Upam da bo do jutri že kaj bolje, ker v takem mi ni lih za potovati v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:08:57
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. Iskrene čestitke !!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:09:34
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:14:52
|
|
|
|
Bauky
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci Jst pa sem dobila danes modrček za dojenje. Je bila tašča v NM in je šla v Mullerja... ko ste jih zadnjič zelo hvalile. In moram povedat, da je res super... jaz sem ga pa glih včeraj od Lisce nazj v trgovino nesla, ker mi je bil obseg premajhen, košarica pa prevelika .... nisem še nikol imela problemov z modrčki . Niwci- kakšno cifro ti pa je prinesla, napram prejšnji tvoji...nekoliko večjo? Pa ti je prav? Tok da vem, da ga grem še jaz iskat oz. prej probat...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:33:08
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:34:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci Zvesta...drugorodke morejo v P pri rednih popadkih na 7-10 min, ja. Ti bi pa čakala, a ja, jaz bi res čakala, pol bi pa doma rodila, ali pa pri vratarju v bolnici :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:36:05
|
|
|
|
zvesta
|
Joj, mene pa moje dete zdaj tako pod rebra brca, da mi desna joška vidno poskakuje. Prav humorno je za videt.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:40:26
|
|
|
|
slomak
|
vaney čestitke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:41:12
|
|
|
|
slomak
|
punce jest sm pa zdele sama sestavla previjalno mizico bravo jest...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:42:55
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak punce jest sm pa zdele sama sestavla previjalno mizico bravo jest... bravo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:43:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak punce jest sm pa zdele sama sestavla previjalno mizico bravo jest...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:58:33
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Joj, mene pa moje dete zdaj tako pod rebra brca, da mi desna joška vidno poskakuje. Prav humorno je za videt. verjamem ja pr men je tud mala mela taki žur včeri v trebuhu, da mi je kr trebuh skakal sem in tja, in sicer celi dve uri k sm bla v kinu, pol pa sm domov pršla pa je nadaljevala, moj kr ni mogu verjet ka mi je delal s trebuhom... je bla prava razgarajčica včeri tako da če drži da se otrok pred rojstvom umiri pol še nekaj časa nič ne bo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 12:59:08
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. Vse najboljše družinici, Vaney tebi pa čimhitrejše okrevanje. Potem le ni rabla imena za fantka Čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:04:05
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: niwci Jst pa sem dobila danes modrček za dojenje. Je bila tašča v NM in je šla v Mullerja... ko ste jih zadnjič zelo hvalile. In moram povedat, da je res super... jaz sem ga pa glih včeraj od Lisce nazj v trgovino nesla, ker mi je bil obseg premajhen, košarica pa prevelika .... nisem še nikol imela problemov z modrčki . Niwci- kakšno cifro ti pa je prinesla, napram prejšnji tvoji...nekoliko večjo? Pa ti je prav? Tok da vem, da ga grem še jaz iskat oz. prej probat... Ma sem uzela mero od enga ki mi je zdaj prav in je 85B, naročila sem potem 85C in je lih malo malo več lufta v košarici, se niti ne opazi, tko da bomo vidli če bo ostalo tako... Je pa res mehak in fin, 100% bombaž, pa cena je res ugodna (8,5 EUR). Zdaj sem uzela enega za probat, ko bomo pa dojili, bom šla še po enega.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:11:47
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. se pridružujem čestitkam Tudi jaz se pridružujem čestitkam in si hkrati želim, da bi tudi jaz že bila vsaj na pol te poti (sredi poroda)...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:12:15
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta julieb sporoča: Sem Lionel in sporočam naslednje. Na svet sem prijokal, da razveselim mamico in atija, 10.02.2010 ob 2:57, težek 3660 g in velik 52 cm. Ponosna mami in ati me pridno cartata. julieb Iskrene čestitike za malega Veliko crkljanja želim!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:13:41
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak punce jest sm pa zdele sama sestavla previjalno mizico bravo jest... Pa naj še kdo reče, da ženske ne morejo živet brez moških...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:13:42
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. čestitke družinici.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 13:21:38
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Vaney sporoča: Anže je postale veliki bratec. Ob 8,48 je na svet prijokala njegova sestrica Daša, velika 50 cm, težka 3150. Vse najboljše družinici, Vaney tebi pa čimhitrejše okrevanje. Vaney, iskrene čestitke za malo Dašo!!!! Bravo in sedaj pa lepo uživajte in preživite same lepe trenutke skupaj!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 14:05:46
|
|
|
|
Jada82
|
Evo, šele zdej sem utegnila konkretno iti na net ... Prej sem vas bolj kot ne samo prebrala, pol je blo pa polno nekega dela ... pa še moj je bil tolk časa na netu ... hm Zdej sva po kosilu ... pa razmišljam, da bi kar zakurila kamin (ponavadi ga bolj popoldne) in se zleknila na kavč in počivala. Nekaj sem ful utrujena ... tale vreme Uf, tudi jaz sem že sita snega ... pa naletava kot pri norcih danes pri nas. Hm, dobro, da nikamor ni treba ... še .... Sicer sem bila že v knjižnici peš ... no ja, imam itak samo 5 minut ... saj po snegu je kar fajn hodit, pa ni tolk mraz ... Aja, pozabila sem napisat moj naslednji pregled - imam 16.02. CTG spet. 2 dni pred rokom ... Če bo katera vpisala na seznamček ... Sicer pa ja, mene tudi skoz sprašujejo, a je že kej, se že kaj dogaja ...? Pa če se slučajno ne oglasim na telefon, so vsi prepričani, da sem že v P in rojevam ... jaz pa nič ... vse po starem, vse ok. Vsake toliko časa me spodaj malo zapeče ... tko, 2-3 krat na dan ... upam, da se kaj odpira Ne vem, res sem brezvoljna zdaj ... najboljš da grem res kakšno kitico odspat ... Se mogoče pol še kaj tipkamo ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 14:15:26
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Vsake toliko časa me spodaj malo zapeče ... tko, 2-3 krat na dan ... upam, da se kaj odpira A to pomeni, da se kaj odpira? Mene tudi ves čas neki špika ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 10.2.2010 14:16:31
|
|
|
|
Bauky
|
Naš se pa danes toookkkk razteguje, kar naj , še še, ... božček, nima več prostora.... al je res smotano imet tok časa skrčene nogice, pa rokice, z vso težo mi pa itak tok dol tišči... Joj, punce ko vas berem... se pa vam res da, da še v takem vremenu zunaj hodite... jaz pa nič ... kar se sprehajam po stanovanju (to je moj vsakdanji sprehod) - iz kavča, na wc, pred hladilnik, pa spet na kavč ( dolg sprehod ni kaj ) A je katera prvorodka že rodila ..?... da še eno tako porodno zgodbico preberemo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?