Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 15:09:00
|
|
|
|
girl79
|
čao punce, ja nas je očitno kar nekaj takih, ki smo danes (že spet) bolj slabo spale, jaz sem se že spet ponoči zbudila in nisem mogla več spat , saj ko bomo pa imeli dojenčka, mi bo pa žal zakaj nisem spala vse te noči, ko bi lahko.... Sem pa bila zdajle pri prijateljici, ki je rodila prejšni torek- joj je tamala tolk mejčkena, še tri kile ni imela ko se je rodila, ampak jo je bilo tako lepo videt, tako da zdaj pa tudi jaz že komaj čakam našo pikico, čeprav moram rečt da full uživam na porodniški (no uradno se mi začne v soboto ) in bi nekaj časa pa vseeno še uživala... sploh zato ker še vedno nisem nič oprala cunjic in plenic...vedno rečem da bom naslednji teden,...samo zdaj mi bo pa res počasi že zmanjkalo teh naslednjih tednov , moram pa rečt, da se pa prav zabavam ob misli, da sploh ne bi oprala in bi potem dragemu naročila naj vse opere in zlika medtem ko bom jaz v porodnišnici ...ja saj vem, imam malo zlobne ideje, pa saj bo itak samo pri idejah ostalo zoey- sicer pa mene tudi vsake toliko časa nekaj špika tam spodaj, samo me občasno špika to že kakšne 3 tedne, tako da očitno to res ni neki znak da bo porod kmalu... Drugače pa tudi pri nas fajn sneži, saj čez okno je prav fajn pogledat, ravno na cesti pa res ne bi zdajle bila kje... plamen-upam da se bebica še obrne, saj časa imaš kar še nekaj, če se ne motim je vekybel pisala o tem da njej je ginekolog predlagal počitek na levem boku in naj si rit podloži s povštri in se ji je potem res obrnil - no ne vem če zaradi povštrov ampak mogoče je za probat... branka28- samo da so se tvoje današnje akrobacije srečno končale...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 15:26:02
|
|
|
|
lenčy
|
no pa sem končno prišla domov...kakšne ceste...za ****... moram povedat, da je mentor zadovoljen z diplomsko tko da grem zdj še do druge mentorce pa da vidimo... vekybel oba sta lepa kompletka, mi je pa skor bež bolj všeč plamen le na levem boku spi pa se bo obrnil, pa kr malo mu prigovarjej, mamico mora pa ja ubogat js pa čakam, da moj pride domov, da greva neki u mesto uredit-upam, da bo prlezu s kamionom domou
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 15:27:21
|
|
|
|
lakaya
|
Jessy A prav v mesto gresta ali v kake bližnje toplice? Sem ti malce fovš, ker običajno gremo mi po 2x na leto v moravske toplice, pa od lanskega novembra še nismo šli. hmmmm.... Ja greva prov v mesto, je tam H Diana pa je prov luštn, pa fajn bazenček majo, ene 2 jacuzzuija pa ene 7 savn... Evo sva dobla 3dnevni paket (2xpol) z uporabo bazenov in savn vsak dan za 64 EUR na osebo / za 3 dni. Res ugodno, zato sm tud mojga lubija uspela sploh prepričat Drgač maš pa še mal časa, da kam skočte Plamen in Čmrlika veliko da bo vse ql.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 15:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej ste pa še mene čist pripravile v to, da grem pakirat za v P. Jst bom pa verjetn imela kr 56 št. Se je pr Živi čist obnesla Se javim ko končam to pakiranje, pa mogoče še kakšno slico prilepim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:04:34
|
|
|
|
Jessy
|
Lakaya, v tem hotelu sem pa jaz že enkrat robantila, kot srednješolka. Tudi bazenčič smo sprobali, pa jakuzzi tudi. Prav fajn nam je takrat bilo. Ceno ste pa res dobro dobili. Ne, ne, drugače me pa zdaj ne spravi noben več v nobene toplice, ker to pomeni en kup pakiranja in potem pranja, ker še največ trogamo za Nejo s seboj. Bom raje v miru, z nogami v luftu pa s krofom v roki počakala na svoj dan. Sara, pa ne, da še nimaš spoakirano za v P???? Pa to prav ti, ki si bila že skor na abonmaju v P?!!?!?! Zdaj je pa res že čas, sploh zate, no! Lenčy, super za diplomo! To je res dober znak! Ceste, zgleda, da so povsod za eno sranje. RAvno pred dvema minutama me kliče sodelavka, s katero sva že od srednje šole najboljši prijateljici, pa pravi, da sem si izbrala odličen dan za biti doma, ker je obupna cesta in da se vozi že pol ure na razdalji, po kateri se normalno porabi 5 minut. Potem sva pa nehali, ker jo je nekaj zanašalo. Res ni za hoditi ven, če ni nujno. Se ne splača!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
evo pripravla vse, v bistvu sem ugotovila, da sploh ne rabim toliko z sabo, ker večinoma tak tam dobiš. Vekybel - če greš še na Ptuj, ti priporočam, da z sabo za prve dni vzameš poleg osebnih stvari za baby-ja kakšne nogavičke in pleničke slike sledijo........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:21:06
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy plamen le na levem boku spi pa se bo obrnil, pa kr malo mu prigovarjej, mamico mora pa ja ubogat SVa mela zdele gledanje TV na L boku , pa zmenla sem se tut že, da bova rodila brez kakršnekoli vstave in ne vem kaj. Večinoma že tako spim na L boku oz. ponoči menjavam. Zdaj bo pa samo še L pel. Pa še z očkom bo imel pogovor o tem kako je fajn bit na glavo, k bo mamici potem lažje . Na začetku me je mal panika, zdej pa sem si rekla da so še 3 tedni, ni , da nam ne uspe. G ni bilo, da bi se veliko ukvarjala s tem, verjetn bi se pol, če se slučajno ne obrne... Sem bila potem mal zmedena , sem pozabila za streptokok B vprašat kdaj bova bris vzeli. Ah, bo že. Lakaya - gresta spet uživat v MS . Lepo se imejta, pa če bo spet kakšen večer z upokojenci, nikar ga ne zamudita ! Sej veš, kolk je blo fletn, klub senior in 2 nosečki ! čmrlika - tvoja prva bejbika že ve in zato kar ubogat! branka - še dobro da je G takoj pogledala. Jaz sem padla decembra na ledu, me je tudi 2 tedna trtica bolela. Sam da je bilo z vse OK, pa tut če je ostalo bolelo. Kolk smo potem neobčutljive a ne, vse za naše cukrčke. Grem nazaj za štedilnik!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, pa ne, da še nimaš spoakirano za v P???? Pa to prav ti, ki si bila že skor na abonmaju v P?!!?!?! Zdaj je pa res že čas, sploh zate, no! jah sem vedla, da iz tega ne bo nič, zato se kaj ekstra nisem pripravljala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:22:11
|
|
|
|
soni
|
Pozdravček tudi z moje strani. Tudi jaz sem imela danes pregled, pa naša deklica lepo raste, tehta približno 2260g. Pokazala mi jo je tudi na 3D in se je prav lepo videlo kako se premika in kako je kazala svoj jeziček. Če mi bo uspelo bom prilepila slikico, ki sem jo dobila za spomin. Naslednji pregled imam 24.2. CTG-prvič. Drugače pa sem tudi jaz že pripavila torbo za našo , zase pa še ne. Vekybel tudi meni je lepši bež kompletek, čeveljčki pa so zelo lepi pri obeh kompletkih. lep snežni pozdrav. zzui00e'o0ot54rrurupa .......... pa še pozdravček od mojih dveh čmrlekov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kompletek za iz P dekica za iz P lupinica ( še Živina ) moja torba - kar previjalna Malo izven kontesta - Živin poganjaleč, ki ji ga je kupila moja teta. Bravo teta Živa z bernardinko Lino Ter moja pozerka evo zdej pa dost Domača naloga opravljena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:37:38
|
|
|
|
vekybel
|
Sem vedla jaz da bo bež kompletek zmagal sara kaj res? Zakaj? Kaj nimajo tam za obleči dojenčka al kako? Slikce čakamo.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj nimajo tam za obleči dojenčka al kako? Imajo, sej zato ti priporočam samo nogavičke pa pleničke za previjat Hladilno mazilo pa take malenkosti pa tak dobiš tam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:45:50
|
|
|
|
vekybel
|
sara zelo lepe stvari imaš domača naloga opravljena.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:46:55
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Kaj nimajo tam za obleči dojenčka al kako? Imajo, sej zato ti priporočam samo nogavičke pa pleničke za previjat Hladilno mazilo pa take malenkosti pa tak dobiš tam. ma če imajo oblačila, valjda imajo tudi za pleničke.....kr neki....hvala za obvestilo bom vzela s seboj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pleničke imajo ampak tiste bombažne. No meni so se pampers bolj obnesle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:51:19
|
|
|
|
Jessy
|
O, Sara, ko bi tvoje Hello Kitty videla moja madam, bi ti vse pobrala ven skozi monitor! Same lepe stvari! A zdčaj moramo še ostale poslikat, kaj smo spakirale za bebije za iz P?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Sara, ko bi tvoje Hello Kitty videla moja madam, bi ti vse pobrala ven skozi monitor! Same lepe stvari! A zdčaj moramo še ostale poslikat, kaj smo spakirale za bebije za iz P? ja obvezno brez izgovorov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 16:58:03
|
|
|
|
vekybel
|
jessy če imaš voljo je priporočljivo ...meni se zdej ne da, ker sem utrujena in grem se mal vležt danes. Sem itak imela zjutraj opravke in zdej je čas da se malo spočijem, mi je prav slabo že.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 17:35:19
|
|
|
|
lenčy
|
lepe stvari imate punce js svojega kompletka za iz porodnišnice še nimam, ga bom pa kupila, ko bo nova roba-pomladna vn pršla. tko da bom potem poslikala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 17:47:16
|
|
|
|
malicki
|
Danes sem končno zaključila v službi, naredila poslovilno, objemčki, poljubčki... Uf je bilo kar nekaj solzic . Se pa zelo veselim jutrišnjega poležavanja v postelji. Še dobro da misli spet snežit, ker drugače bi sigurno šla kaj v akcijo, tako pa bom lepo doma. Še moje poročilo iz današnjega pregleda. Pravzaprav sem kar jezna na mojga G, na zadnjem pregledu je bila ena druga zdravnica, ki mi je rekla, da bom imela tokrat UZ, pa tudi, da bom dobila napotnico za P, da se zmenimo ali bom imela CR ali ne. Moj G pa kot da je Francoz. Da sem prvič imela CR sem ga morala spet sama opomniti in njemu je to čisto nepomembno, isto kot to da sem prvič 3,5 tednov prehitro rodila. Me je samo vaginalno pregledal, zmeril bušija, pa srčka sva potem s sestro poslušali. No ker sem malo težila, mi je pa le na tisto napotnico za P za rodit, napisal da sem imela prvič CR. Ma ja ful UZ pa bi naj imela na nasl. pregledu čez 3 tedne, ko bom v 38. tednu. Če ga bom sploh dočakala. Prvič ga namreč nisem. Da ne omenjam, da je bil zadnji UZ morfologija . Tako da sem potem urgirala pri moji prijateljici in mi je zrihtala, da se pridem v ponedeljek zjutraj prikazat v P, kjer se mi bodo bolje posvetili in se bomo zmenili glede poroda. Nasl. pregled imam v P v ponedeljek 15.2. in 3.3. pri mojem G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 17:56:28
|
|
|
|
mammamia
|
Živjo vsem skupaj! Sem imela kr neki dela predenj sem vse prebrala, ker me kr nekaj časa ni bilo na račnalniku. Čez vikend sem bila pri mami, da so mi celo stanovanje prebelil, pa par polic gor dali...v glavnem je zdaj vse pripravljeno, samo še moj dragi zibko sestavi. Jaz še nisem nič prala, tudi vedno rečem naslednji teden pa res...glede na to aimam rok konec marca mam še neki časa. Tudi meni že kr zatekajo tako noge kot tudi prst na rokah,pa sklepi me bolijo....drugač pa imam mal več energije kot prejšnji mesec, tako da upam, da bom še malo po trgovincah lahko šla... Ravno se nam je začela materinska šola-mi je ful fajn ker so tako prijazni in vse lahk vprašaš. Danes je šel celo dragi z mano-smo govorili o kopanju in previjanju, pa mal handlinga. Moj je tudi en dan mal bolj zaspanček, drugi dan pa že zjutraj pa do večera telovadi. Tudi jaz sem začela razmišljati o porodu pa bolečinam, pa manj ko razmišljam boljš je, ker itak ko si tam nimaš izbire. Upam, da sicer ne bo preveč bolelo, ker res ne vem kako bom reagirala na take bolečine. pam, da dragi ne bo v nezavest padu, ker danse ko so na materinski kazali kakšni so lahko novorojenčki, m je bilo kr mal slabo .... malo me je strah da ne bi pravčas šla v porodnišnico-kolk imate ve do porodnišnice-jaz imam 30-40minut.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 17:58:21
|
|
|
|
mammamia
|
Pozabbila sem napisati naslednji pregled imam 3.3.2010!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 18:14:36
|
|
|
|
malicki
|
Sem se spomnila sedaj še, da sem dobila tabelo za beleženje gibov. Bom od jutri naprej Mi zna katera povedati od katerega tedna naprej bi nam naj delali CTG-je? Sem pa začela zadnja 2 tedna precej zatekati, ta tedne še v roke. Ponoči je najhujše ko čutim še mravljinčenje v rokah, posledično temu bolj slabo spim. Zdaj sem si kupila koprivin čaj za odvajanje vode in brusnični sok in upam, da mi bo vsaj malce pomagalo. Ja pa še vedno sem slabokrvna, celo malce bolj. Kompletek iz porodnišnice - jaz sem bolj "staromodna" in bo moj imel pliš pajacka (+ bodi na preklop + mako majčko+nogavičke itd.), št. 56. Imam pa še taki mehki kombinezonček, ker predvidevam, da bo marca še kar hladno, čez pa eno dekico. Prvi mesec se pa mislim izogibat oblačenja čez glavico. Pri Zali sem se ful bala, da ji bom kaj zvila ali polomila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 10.2.2010 18:15:11
|
|
|
|
Jessy
|
Vidim, da mi je namesto slik naredilo linke. Slikce so sicer v mojem albumu in jih boste tam najbrž lažje pogledale, če vas zanimajo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?